hej hej hallå dagboken

Jobbar imorgon i Täby 10-15. Sen blire match mot BP! TAGGAAAAAAA. Nu ska jag hoppa i säng så jag kommer upp imorgon. Sov gott babes.
Kill kill i maggropen, nu stänger jag dagboken.


MORSNING

Bra morgon. Eller.
Nu sitter jag iaf och pepprar Du hast. Fick nyss ett sms av Emma där det stog "party? ;)", men jag berättade på ett snällt sätt att hon tyvärr inte är bjuden in i mitt städade rum. Skulle åkt till stan och träffat Jullan idag men hon skulle hem till sin mamma sen, och jag vet inte riiiktigt om jag är sugen på att åka ett ljusår för att komma hem till henne i typ norrtälje.
Förresten så hörde jag tre pallevantar utanför dörren nyss som tjafsade om vem som skulle plinga. Så jag tog täcket runt mig och gick ner och öppnade, då typ skakade dom och frågade om Nisse var hemma. När jag kommer upp igen ligger Emma och garvar och frågar om jag gick ner till 6 åriga pojkar i bara täcke. Eh ja. Vad är det för fel med det?!

bad day

Världens sämsta kväll och världens sämsta morgon. Släpp mig, det gör så satans jävla ont..

godmorgon mina vänner

He did it again. Jag är lämnad hemma utan mat och dödshungrig. Jag har datorn på magen och det gör fruktansvärt ont, mina höftben står ut så mycket. Ska gå ner och väga mig nu asså, kan ju inte riktigt vara överviktig nu om man säger så.
För övrigt sov jag aaaasskönt i natt, i min egna säng. Och nu funderar jag på om jag ska möblera i mitt rum och ta ut några saker så det blir mer space. Funderade även på om jag skulle ta in dubbelsängen ist för 120 säng, men sen kom jag på att det är ju ganska osmart att ha en så stor när jag nästan aldrig är hemma..
Nuuuuu ska jag kila ner och kolla om det finns något gammalt knäckebröd att äta. Och nej. Det finns inget smör eller pålägg.

:(

Känns som att det här börjar dö ut. Mina dagar har sett ungefär likadana ut i en vecka nu. Vaknat, blivit hämtad av pojkarna, åkt och badat och solat, åkt hem, träffat pojkarna och druckit lite. Många kvällsdopp har det blivit också. Me like!
Har inte varit hemma på ungefär en och en halv vecka, och när jag är med mina kompisar känner jag inte för att bara sätta mig vid datorn hela tiden.

Idag då, jag och Emma har precis färgat håret, sen ska vi åka till solna där hon ska kolla efter en bikini, sen ska vi köpa med oss donken och gå ner mot vattnet och möta upp alla andra och äta, spela kubb och dricka gott. Kan bli mysigt!! Imorgon åker familjen till dalarna igen, fanråååååå. Nu ska jag sminka mig, puss!!

HOLA

Keff jag är. Har haft så mysiga kvällar och dagar den senaste veckan så jag har inte hunnit skriva något. Jag har varit i Solna, vilket betyder att jag inte har varit hemma någonting. Skönt som fan.
Sara och Jim ligger och sover, tycker dom kan vakna nu så vi kan åka och bada. Sega jävlar.

Tröjan Nisse ska få i present ligger i supportbutiken och väntar på tryck, det tar sjukt lång tid. Ville ha den klar i lördags, men nej, får vänta yttligare en vecka. Väntar på ett samtal så jag kan komma och hämta den snaaart.
Nu ska jag hoppa på Sara. Puss

hejhej hallå dagboken

Jag sitter hemma hos morsan och leker med kissarna, så jävla söta! Har suttit på Rasmus i bromma med Tove och snackat lite. Skönt som satan! Mina syskon Jesper och Mollie, asså, jag har aldrig träffat människor som bråkar så mycket som dom. Jesper sitter och gör irriterande ljud så Mollie skriker LÄGG AAAAV!! MAMMAAAAA?!?!? varannan sekund. Fyfan vad ont i öronen jag har. Mamma sitter och skriker HÅLL KÄFTEN BÅDA TVÅ. Mitt i mellan sitter jag, världens bästa dotter. Höhö! Ska snart ta något att äta och sova. Stört trött.
i don´t deserve this..

ajde

asså.. asså.. asså.. nej fan vad jobbigt allt blev. jag fryser och vill bara ligga i sängen resten av året, men nu har ju faktiskt pappa spelat in keffa matchen från igår, så fan, jag måste gå ner och kolla på den. Tror jag åker till mor min ikväll och slaggar där, vill mysa med kissekatterna, och min älskade Mio.

stan





Nu ska jag och Tuvsen snart åka in till stan, tröjan ska tryckas. Pussen

nu sticker jag in till stan, sen till jobbet!

<3

Nu är klockan över 12, men för mig fyller du fortfarande år. Grattis min stora kille på 8 årsdagen. Jag älskar dig, genom allt.

100705

Godkväll! Jesper och Sebbe åkte hem idag, kanske skrev det tidigare, men nu har Tove precis lämnat mig också så nu sitter jag här själv. Hatar det. Ångestladdat gånger tusen. Imorgon ska jag iaf upp och städa en snabbis, sen åka till Tove och käka frulle, sen vidare till stan, sen jobba. Vill inte jobba. Har iaf ett litet uppehåll så nästa gång jag jobbar är typ 11e, så det är skönt.
Jaha, vad ska jag göra nu då? Sitter och svettas som satan. Funderar på att gå ut på altanen en snabbis och sen gå upp och lägga mig. Behöver sömn, och skulle hemskt gärna vilja somna innan solen går upp idag. Var ett tag sen. Efter jobbet ska jag sova hos min älskade kusin Jennifer, var ett tag sen vi sågs så vi ska mysa lite.
På lördag går min dröm i uppfyllelse också, kan tyvärr inte berätta vad det är. Och nej, har man sagt A måste man inte säga B. Godnatt mina älskade.

tuvseeen

Nu ska jag ut och möta Tove, typ ta en promenad eller något. Puss

fniss

tycker der är alldeles för långt kvar tills imorgon då nästa match är, så jag kollar på SMguldet och matcher från 2001.

jag lagar mat!

bajsdag

Jag väntar några timmar med att skriva något, jag mår inte alls bra just nu. Jesper och Sebbe har åkt hem, så ni ska jag klara en natt själv, sen kommer familjen hem. Nej, ut och rensa tankarna på altanen.
if only you would know how i´m hurting

PUSSEN

Okej att mitt rum är stökigt, jag menar, att ha garderoben på golvet gör det såå mycket lättare att hitta saker. MEN, när hela huset ser förjävligt ut och jag vet vem som måste städa? Ajajaj, det svider. Pappa betalar ju mig för att städa, så jag får ligga i hårt. Ska ha dubbelt betalt iaf.
Nu har jag Emma och Tove snaaart fixat klart oss. Måste välja någon tröja bara. Sen far vi tillsammans med Jessica och Marjan till Fridhemsplan där vi ska föra på deras kompis takterass, sen ska dom vidare ut, vilket vi inte pallar, så vi ska möta några bajare. Sätta oss vid vattnet och mysa. Är fortfarande inte helt utvilad så jag måste fan sova ut snart. JAG HAR KLIPPT MIG IDAG. Och färgat håret så nu är jag skiiitnöjd.


klippning!

Snart kommer Emma, Jessica och Tove hit. Tove ska klippa oss. Jag ska färga håret också. Och ja mamma, jag ska färga håret vad du än säger. Vill ha tillbaka den rödbruna färgen. Ska göra något att käka nu, mår illa.

suck suck suck suckkkkkkk!

Jag vet inte vad jag ska göra. Bryr mig för mycket för att släppa. Släpp mig
RSS 2.0