Fredag

Usch vad skönt med fredag. Vet inte varför, en dag närmre tills Emma kommer kanske? Älskar fredagar, har gjort det enda sen jag var liten. Både Elsa och Bobo har kompisar här idag, har suttit poolvakt en stund i solen. Men snart kommer nog regnet så vi gick in. Kanske sätter på en mysig rulle. Har försökt få kolla på Kalle Blomqvist sen jag kom hit, men jag får inte :( Datum är typ bokat till festen nu. Nästa lördag :D Längtar som en jude.. Räknade ihop Mats och Mias gäster, 62 stycken, sen ska ju dom dom har festen tillsammans med också bjuda sina vänner. Det kommer bli gryyyyyyymt.


fina älsklingar

xoxo

Onsdag

Rättvik nästa, see yah later!

!!

Jag är grymt jävla taggad. Mia, Mats och deras kompisar har planerat väärsta festen här såfort det blir fint väder. Dj, bartender, skummaskin, rökmaskin osv osv :D:D
Nu ska jag hoppa i sängen, Sonja har svikit mig ikväll och sprungit ut. Jävla hoe. Får sova själv :( puss

bajs

Allting sket sig, jag förblir här hemma med familjen och käkar god mat. Mia bjussade precis på ett glas rosévin. Men det är bara en sak jag behöver och allting går åt helveteeeeeee.
hejdå

Tisdag

Hm. Det här suger. Jag har tråkigt som attans.. Vi ska snart åka och handla käk, sen kommer några hit och käkar, sen åker vi till Rättvik och kollar på crusing eller vad det nu heter. En bra sak är att min kusin Jennifer kom upp till Dalarna idag så henne ska jag träffa där. YEEEY :D:D

you and me, it´s all i need. forever yours


Pussis

Tiiiiilde<3

Hej underbara människor!
Sitter och pratar med den fula och äckliga ungen som är i dalarna, och har lämnat mig ensam här i stockholm. :/
bara för det så tänkte jag vara lite ond och lägga upp lite fina (eller inte)  bilder på henne
.
Enjoy !!!









// Emma

:(

fan.. jag måste sluta tänka tillbaka på det som varit. låt mig inte falla tillbaka

Måndag

Jag blir galen. Sitter vid Mias dator på hennes kontor, den låser sig hela tiden :@ hoppas den funkar en stund iaf. Idag har vi bara tagit det lugnt, jag har varit ute och gått, gymmat och solat nu på kvällen. Försöker göra det till en rutin. 

Imorgon ska vi åka raggarbilen in till Leksand där vi ska besöka leksaksaffärer, sen ska vi käka middag någonstans och sen kolla på massa gamla bilar som åker där. Mysigt värre. Nu jävlar ska jag komma in på face. Skriver tomorrooooow. Puss

!

Nu SKA jag börja gymma. Skriver när jag kommer upp igen, om jag orkar. Sen blir det solariet 30 min. PUSS

....

..nu blir det pizzaaaaa. Sjukt gott.  Sen ska jag ta cykeln(eller gå) en promenix och sedan solariet, tv, sen sova. Ska försöka somna tidigare ikväll så jag inte är lika rädd som igår. Det var helt sjuuuk. Jag ligger i sängen och hör helt plötsligt en manlig röst säga "it´s your house". Jag ba eeeeeh. Mitt hjärta dunkade i 190 och jag ringde Emma. Sen ringde Julia upp mig, hon var räddare än mig. Hon ba "PRATA TYST, VISKA. LÄGG DIG UNDER TÄCKET!" typ. haha! Så söt. Iaf, en timme senare pratar den igen och säger "it´s one hour" typ. Och mitt i allt blir jag kissnödig som en liten jude, så jag sprang(observera sprang) in på toaletten och sen tillbaka till sängen. Jag höll på att börja gråta. 

Imorse iallafall så frågade Mia om jag hade sovit bra, när jag svarade nej och berättade svarade hon "Men gud förlååååt. Det är ju min dator som säger vad klockan är varje timme! Jag glömde stänga av ljudet igår, jag springer in och stänger av det nu på en gång!"

Så det är bra, nu kanske jag kan sova ikväll. Jag släppte ut katten Sonja igår igen, hon har inte kommit tillbaka. Jag har tabbat mig IGEN. Nej fan nu kommer pizzorna, puss!

slänger in en bild för att vara snel


lillebror för några år sen

Tjeeeena

Jag har tagit en break, sitter i Elsas rum på hennes extremt stora Mac dator. Snart ska Elsa och hennes kompis åka iväg, då ska jag passa på att gå ut och gå. Har iofs redan tränat en hel del med tanke på att hunden Siri rymmer hela tiden och jag måste leta på deras sjukt stora tomt, haha. Nu ligger hon och sover i sängen, skönt. 


HAHA

xoxo

Söndag

Snabbguiden till ditt cancerskydd;
  • Ät frukt och grönt varje dag
  • Ät fisk 2-3 gånger i veckan
  • Välj bröd med hela korn
  • Ät mycket bönor och linser
  • Drick flera koppar te varje dag, gärna grönt
  • Håll en bra vikt
  • Salta lagom
  • Dra ner på rött kött och undvik charkprodukter
  • Hårt stekt, grillat eller rökt är inte nyttigt
  • Undvik sötsaker(så långt det går)
  • Undvik eller ät sällan chips och pommes frites
  • Håll alkoholkonsumtionen på en låg nivå
  • Försök att sluta röka redan idag!

Haha det är så kul, för Emma ligger veeerklien i riskzonen då hon gör tvärtimot allt som står. U suck!!

xoxo

Lördag

Hola guapas! Klockan är strax innan fem och vi har kollat på eva och adam precis, nu sitter vi och gör teckningar. Elsas kompis är här, så snart ska vi ner och bada. Ikväll ska jag sooola innan jag går och lägger mig, grymt skönt. Dom har köpt alla Harry Potter filmer så innan barnen somnar ska vi kolla på dom också. Mys! Nu ska jag kissa sen ner till poolhuset och byta om. Hörs lateeeeeer. Puss 

Ohyeah

Nu har sista barnet äntligen somnat. Tog ner henne till soffan och satte på tyngdlyftning och hon somnade dirr. haha jag är ju bra på det här! Idag skämde dom ut mig totalt. Det är så att en granne till dom, i typ 20 års åldern kommer hit ganska ofta och gymmar i deras poolhus. Och idag när barnen hade badat klart och vi gick in i poolhuset där han var, säger den yngsta "tilde du säger att du har sett hans snopp!" och pekar på killen. Jag ba eh, vad säger du? Haha shit vad han garvade. Piiinsamt eller vad. 
Mia och Mats har fortfarande inte kommit hem, men dom kommer väl snart. Gjorde en ganska dum sak nyss också, Mia sa förut idag att jag skulle få träffa på hennes kompis inne i gästhuset där jag sover. Hon har sitt kontor på nerevåningen där inne med tanke på att hon är designer. Så när jag går in nu för att hämta Mr S så kommer det ner en katt. Det var så mörkt där inne så jag lämnade dörren öppen och katten springer ut. Jag ber till gud att det inte är en innekatt jag råkade släppa ut! 

Måste också berätta världens bästa grej. Solariet har tidigare stått nere i poolhuset, och gissa vart det står nu? Bredvid min säng i mitt hus :D Gissa om jag ska sola sönder. Emma kanske kommer hit om några dagar, hope so. Kommer börja få lön nu också och det tackar vi gudarna för. Pappa skickar upp mitt bankomatkort såfort det kommit, sålänge lever jag på min älskade halvsläkt. Höhö.

OMG. hahaha hittade den här bilden på Mats dator. SNYGG? eh ja

Mats och Mia på deras bröllop

huset

<3

<3

nej fan.. nu ska jag sätta mig och kolla på tv, ska kolla igenom lite bloggar först. Skriver imorgon igen, puss!

Fredag

Kom fram till Dalarna för några timmar sen. Vi köpte mat och åkte hem och lagade. Tacos, mums. Nu är mats och mia ute och käkar så vi ska kolla på harry potter och äta chips. Skriver lateeeer. Puss

KVÄLLENS




Nu måste jag springa till bussen. Ska ha med mig all packning också -.- PUUUUSS

Torsdagggg

Jag har städat hela huset. Satt igång diskmaskinen, tvättat, dammsugit, plockat undan osv. hela dagen idag. Sen åkte vi hem till Emma där det var ännu värre, hennes mamma har varit borta i typ 3 veckor och Emma har glömt matrester hemma :D Fyfaaaaan vad det stank. Vi gick ner och köpte billys sen åkte vi hem till mig igen. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för party i Solna. 
And hey, lets get out of here! 
1 ungdom
den 24e Juli 2009
13.20 från cityterminalen - 16.50 Leksands jvstn.
Buss 890

NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR JAG! haha. Har en svag känsla av att Mia kommer glömma hämta mig vid bussen med tanke på att när jag sa vilken tid jag skulle åka så sa hon "sa du 12.20?" så, ja, det kommer gå sådär. Min pengar på mobilen är slut också, så ring om ni vill något. Kan ICKE svara förrän jag har fått tag i mitt bankomatkort. Typiskt att pappa kommer hem när jag åker imorgon, vi åker om varandra och han har plånboken. SUCCCCCK. Nej, här blir inga barn gjorda. Slänger in kvällens kläder sen.


Här kommer jag bo i cirkus 26 dagar. Don´t miss me too much!

xoxo

TORSDAAAAAG

HALLOJ!
Sitter här med Emma, vi har varit i Rålis med Mikaela, Tove, Ida och hennes kompisar. Trevligt! Sen drog vi till donken i bromma, 5e gången idag typ, hehe. Nu är biljetten bokad, ååååh vill åka nu. Men jag har ett ilandsproblem, mitt nya bankomatkort kommer kanske på fredag eller måndag, och jag åker på fredag och ska sova borta imorgon. Jag kommer inte få det?! Undra om pappa kan skicka upp det till dalarna med posten.
Var precis ute och träffade Jennifer en stund. Snygg var jag, som vanligt.


hehe


Lillebrors strumpor. Man måste skydda sig för myggen


SNYGG


hynda


fett serri

nej fan, nu ska jag kissa, packa, sen sova. NATTIIIIIII

!

Här e lite bilder från Andreas i fredags, enyoj!


HAHAHAHA


Jag(sveriges största huvud), Emma & Emma


Jag & Emma


Sjunger så vackert
PUSS

Outfit!

Nehepp. Det gick inte att ladda upp, men det kommer senare.

Onsdag typ

Tjaa!
Gissa när jag vaknade idag? 14.03. DET ÄR LÄSKIGT! Nu är det ljust ute, så inte lika läskigt längre. Satt och snackade med Erik och Martin på msn hela natten typ, somnade vid 4. Snart ska jag börja fixa mig och åka mot brommaplan, ska möta Emma. Hon ska bjuda mig på donken. Det gjorde hon för några dagar sen också. Sen tacobar typ i lördags. Love her, hehehe. Hon typ flyttar in hos mig ikväll igen, grrrrr. Jennifer kanske kommer och sover här också, smarrigt. Måste ringa pappa och be honom beställa biljett* tills fredag också, ska nämligen hem till Emma(solnaemma) imorgon och festa, därför måste jag ta med min packning dit. Jobbigt, måste införskaffa en rullväska. Mina axlar dör av bagen.
Nu måste jag börja fixa mig, slänger in en dagens outfit. Puss!

*påminnelse till mig själv.

Pics!


kissande Jessica


uggsen vs. flippfloppen


vad är det för jävla pappskalle som stängt grinden upp till 177 och 176 vid solna centrum norra? Kolla stackars jessica, hon dör ju där under!

NATTTTT

Tack Tove Björkstrand och Emma Zetterholm för sällskapet ikväll, alla er andra också. Nu ska jag ut och lufta snorren på altanen, sen ska jag sätta på en prulle och runka ikapp med Martin. PusS!

Onsdag

Först vill jag börja med att gratta min älskade bror Julian som fyller 21 idag :D grattiiiiiiiiiis.
Sen vill jag avsluta med att det här är första kvällen typ någonsin jag sover SJÄLV hemma, utan kompis. Jag dör, jag kissar på mig.
Ska ner och kolla på tv nu, hoppaps det ginns någon humorprogram.

xoxo

Mihi

Juste, här är yessis present jag köpte! :)

Tisdag

Eheheh. Jag fattar inte hur jag lyckas vakna exakt 14.03 VARENDA dag? Helt sjukt..

Igår var jag och Emma hemma hela dagen, köpte godis och cola, sen pommes och tzatsiki till middag. Middagen tillagades runt 21.30, haha, så jävla keffa. Sen kom Jennifer hit och kollade på Beck med oss. Vid halv 1 åkte vi ut och moppeluffade tills resan tog slut vid centrum då jag inser att däcket har punka. Go Tilde!


Checka outfiten, hahahaha


Emma och Jennifer var minst lika snygga


Nässkyddet 4lajf


När vi kom hem fick jag bluescreen. Några timmar innan låste sig hela datorn och ljudet bara tjöt. Jag tror min dator måste vila i frid snart. Min baby

 Nu ska jag ner och äta av Jespers rostmackor. Puss!

Måndagkväll

Säger bara punka, svajit däck, trasig blinkers och en riktigt dålig förare. Over and out

<3





So there you were,
alone with those ablazing eyes,
like an angel brought to life,
you have my destiny

I´m free, you are my saviour
I´m free, you are my guiding soul
All I need is you

Måndag

Jag och Emma sitter och kollar på videos med bla Malin Karlsson. Är sjukt fast vid den här, tänk om hon kunde få se vad folk gör och gjort för henne. Och det finaste, att hennes bror och några till gör en låt till henne. Så fint



xoxo

Söndag

Aloha!
Igår var jag och Emma i kista en stund, köpte jessicas present och käkade på donken, vi kom hem vid 9 tiden, då kollade vi lite på tv osv. Vid 11 tog vi bussen till brommaplan där vi satt på rasmus med mikaela och tove till typ 12, då gick vi hem till Joppte där resten av kvällen spenderades. Vi sprang som idioter för att hinna med 04.20 bussen hem, and guess what? Vi hann :D Så jäkla stolt. På bussen träffade vi Johan, Danne, Matte och Felix. Danne var dyyyngrak så jag och Emma gick av vid statoil och skulle gå med Johan och Danne hem. Vi fick gratis taxi till Dannes hus, men han sprang iväg, sen lämnade vi honom och började gå mot konsum. Jag och Johan käkade mängder med körsbär, så jävla gott. Sen beslutade jag och Emma oss för att gå hem, vi var hemma vid 6, sjukt trötta. Gjorde några mackor och däckade.

Idag har vi bara legat på sofforna hela dagen. Fett ruttna. Vi cyklade till centrum och köpte smöt också, väldi väldi viktigt med tanke på att vi har käkat margarin på mackorna :D Snart kommer äntligen Jessica hem, då ska jag möta henne i våran park och snacka en stund, sen ska vi tillbaka hem till mig, förhoppningsvis har Tove och Mikaela kommit då också. Vi ska mysa och kolla på film. Alla mina tjejer i en smäll, couldn´t be better.


Såhär såg det ut på mitt golv. Nu ligger allt i tvätten och jag är väääldigt stolt över mig själv.


Emma fick den snyggaste cykeln


Och eftersom jag är proffs på att trixa med cyklar så tog jag trixar-cykeln. Perfect!

ajde puss ciao!

:D

Taggad eller vad? Blev precis klar och bussen går om 7 minuter ser jag nu. Vi hinner inte med den, haha. Jobbigt, måste gå. Såhär ser jag ut ikväll iallafall!



xoxo

Fredag

Kvällen igår spenderades hos Andreas i kaggen med Emma och Jennifer. Senare kom Max och hans tjej Emma också. Vi badade jacuzzi och spelade kort. Det var hur mysigt som helst. Sen avslutades kvällen vid halv 2 av att jag kände hur tårarna kom och bara ville hem. Skulle sova hos Emma, men hon ville stanna kvar. Tillslut åkte vi iallafall. Fick skjuts av Jennifer.

Jag i väntan på bussen till kaggen

Emma

Jacuzzi

På moppen påväg hem. Haha




Idag åkte jag och Emmsi in till Solna c och kollade lite, letade efter Jessicas present men den var slut, så ska till stan imorgon. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen ska vi till Andreas lägenhet i centrum istället och ha det trevligt. Får se om om jag kommer hem sent eller tidigt, lutar mot tidigt.. 2 dagar kvar tills Jessica kommer heeeem :D som jag har längtat..
Dagens:

xoxo

Torsdag

Imorse var jag uppe med tuppen. Klockan halv 8 ringde klockan, då var det bara att gå upp och klä på sig, äta, sminka sig osv. Sen for vi till Blackeberg där vi hämtade upp min storebror, sen åkte vi mot Linköping. Jag tog med mig dvderna så jag och han satt och kollade på Svensson Svensson hela vägen, iaf han, jag däckade vid halva. Lite komiskt att pappa började driva utanför kapellet. Han sa saker typ som "det är ju lugnt om jag backar på någon här, behöver ju bara dra honom åt sidan och kasta lite jord på". Jag dog av skratt, kändes fel att åka förbi alla släktingar (som jag dessutom aldrig har sett) och asgarva. Sorry man!
När det skulle börja var det knäpptyst i typ 10 minuter, det var typ som att prästen var sen eller något. Jennifer började asgarva och då kunde inte jag heller hålla mig. Sorry igen! Sen började det vackra pianospelet. Då grät några. Det var fint, oerhört fint.
Efter kapellet åkte vi till ett värdshus i gamla Linköping och käkade. Mums! Nu är jag hemma efter en heldag i bilen typ. Tur att åktabletter finns och att jag tog en imorse :D Nu grillar vi(as usual) och jag är inte ens hungrig. Ska träffa Emma sen.

Kanske inte åker till Dalarna imorgon för dom åker 06.00 på morgonen, så jag åker nog tåg eller buss upp på söndag eller måndag.


bilden är tagen från google.se

xoxo

onsdag kväll

Emmas äckliga internet dog innan jag hann skriva klart inlägget, så det kom lite sent :p Nu är jag iaf hemma, sitter och käkar kvällsmackor och laddar över bilderna. Här kommer mobilbilder, snart kommer kamerabilderna. Enyoj!


Första kvällen. Kvällsprommis. Jennifer o Sara


Bonden herself. Synd att inte stövlarna syns på bilden


min snygga lillebror posar framför det översvämmade vattnet. Vattnet har höjts något enormt av all regn


Omg. Jag och mina vänner


Det brukar vara så. Att man måste drunkna själv för att kunna rädda någon som håller på att drunkna.


Jag joggade. Måste. Bara.... Jag joggade!


Hittade mig en liten kompis


Äckel i hängmatta


Huset jag bodde i. Helt ensam. Jag var inte ens rädd


Jag och mina vänner igen


Jesper och Sebbe fiskar


Love it


Fiiiiiiiiint


fiiiiiiiiiiint


Sen åkte vi hem. Jag satt och kollade på OC hela vägen, så det gick ganska snabbt..

xoxo

Onsdag

Tjenna! Då var man i stockholm igen, eller ja, kom hit för några timmar sen. Åkte med jesper och sebbe hem, satt och kollade på oc hela vägen så det var skönt. Nu sitter jag hemma hos Emma i fruängen, hennes pappa fyller 41 så vi har grillat och precis ätit efterrätt. Ska snart börja röra mig hemmåt och tvätta all min packning, drar ju på fredag igen.

While I breath, I hope..

xoxo

tisdag

Det har gått över gränsen nu. När jag inte ens kan prata med mina vänner längre är något fel. Jag känner mig fri, jag är hel i Dalarna, men så fort jag pratar med vänner som inte är härifrån börjar jag må dåligt igen. Jag vill inte höra vad som händer där, jag vill inte veta hur roligt alla ska ha det, jag vill inte höra att folk mår dåligt, jag är helt proppfull, jag måste rätta till mina egna problem innan jag kan hjälpa andra. Jag menar verkligen inget illa mot dig Emma, inte mot någon annan heller, men jag.. nej jag vet inte.. jag bryr mig om dig, det vet du. Är jag ointresserad nu så prova prata med mig i augusti så kanske jag är läkt.

Det är svårt att vara stark, att hålla modet klart. Jag vill aldrig komma tillbaka till mitt liv, jag vill börja om här och nu.

Imorgon åker vi hem, känner ångesten stiga över huvudet. Det är så mycket saker jag redan nu måste börja tänka på. Jesper och Sebbe kom upp idag, så det är skönt. Vi har varit och fiskat och nu grillar vi. Senare ikväll ska vi fiska igen. Vädret är kanon, ganska mycket moln men solen har varit framme hela dagen. Nu är det klarblått, en riktig sommarkväll. Åker nog i Sebbes och Jespers bil imorgon, skönare att kunna stanna osv påvägen. Ska ta med mig dvderna också så man kan kolla på film i bilen. Måste försöka hinna hälsa på mamma och Mollie, men det blir tight. Kommer hem på dagen imorgon, sen måste jag sova tidigt för att åka halv 9 dagen efter till Linköping. Emma du måste åka med på fredag.
Nu ropas det att maten är klar, xoxo

Måndagkväll

Gud vilket mysigt väder det blev nu på kvällen. Synd att Jennifer och Sara åkte hem. Jag var ute och sprang en stund förut, märks att jag inte sprungit sen jag slutade på innebandyn, haha. Sen grillade vi hamburgare och satt ute ett tag. Nu kollar vi smått på fotboll och snart ska jag ut och gå lite och prata med Emma. Var ett tag sen vi pratade ut om allt. Hoppas hon följer med på fredag.
Åh vad jag vill visa bilder! tyvärr lämnade jag usb-sladden hemma :(


kan någon vara snäll och göra en ny header till mig, tack?

xoxo

Måndag

Tjenna! Jag kom till vårat landställe i Djura  för några timmar sen, har sovit en stund på soffan, kollat när brorsorna spelar Tony Hawk på playstation och sen har vi cyklat, precis som riktiga bondar. det sköna är att här kan man prata dalmål utan att skämmas, haha! Det har regnat hur länge som helst här, så vattnet är snart uppe vid våra hus. Inte riktigt, men man kan ju alltid drömma om det kaoset :D Snart ska vi typ åka TILLBAKA till farm och farf för att fixa deras gäststuga, sen ska vi handla och sen hem och göra hamburgare. ikväll är det aik - göteborg. Vi har beställt matchen så den ska vi kolla på, sen glider jag in till mig i mitt stora hus jag bor själv i :D Soft.. Emma skulle kommit idag, eller ja, vet fortfarande inte om hon kommer. Men tråkigt att jag blir ensam tills på onsdag.
Jag ska lägga upp bilder såfort Jennifer och Sara kommit hem och laddat upp allt..

Puss!

Update

Idag åkte vi in till Leksand och  tänkte kolla lite i affärer, men det var ju såklart stängt allting. Så vi satte oss och fikade lite innan vi åkte hem igen. Nu står pizzorna inne i ugnen och snart kommer Sanna upp till sitt landställe här i närheten, Jennifer och Saras kompis. Så vi ska nog dit ikväll.

xoxo

Dalarna!

Sitter hos farm och farf med Jennifer och Sara och kollar på sommarkrysset, lagom kul. Regnar och har regnat hela dagen. idag har vi varit inne i rättvik och fikat lite, sen köpte vi chips och åkte hem. På måndag kommer jag till Djura, min familjs landställe, då kommer jag in på datorn igen med trådlöst, lite segt med mobiltbredband. 

xoxo

sasasasasasass

Yey!

Äntligen ska jag snart börja gå till bussen. Den går 15.38, så jag är i staden 16.30, en timme innan vi ska börja röra oss mot tåget. Skönt! Jag tog lite egopics i väntan, take a look, haha!




Sist men inte minst en outfit, en riktig tågoutfit.
Kommer ha dator från och med måndag, men innan dess så nås jag på mobilen och aa.. Hare bra! Jessica, ring mig när du kommit hem från Arlanda. XOXOOOOOO

Fredag

Varför får jag inget gjort? Jag bara sitter här och stirrar in i skärmen. Har så damn ont i ögonen. Jag har packat klart, enligt mig. Men när jag tänker efter har jag inte en tröja med mig, ingen tandborste, och ja. Livet har jag inte heller packat ner. TILDE. STÄLL. DIG. UPP. OCH. PACKA. KLART. DU. SKA. ÅKA. SNART.
Min lillebror Ted är värre än digerdöden. Han har frågat en miljon gånger när jag ska åka, JAG SKA ÅKA. Snälla. En till sak jag är irriterad på är mitt f*ttbankomatkort som inte fungerar längre. Måste ringa och beställa ett nytt, men det hinner jag ju inte innan jag åker? Suck.

Nej nu MÅSTE jag verkligen ner och duscha. Ska möta Jennifer och käka pizza om en stund. Eh juste. Glömde lägga i tvätten i torktumlaren, och den tar två timmar. Haha, älskar mitt liv extremt.

Min älskade packning för 6 dagar. För övrigt heter jag Ted L när jag är borta (det står det på väskan)


xoxo

..

hjälp mig någon

fortfarande vaken

Ingenting vill funka för mig. Jävla tv och jävla dvd.
En sak som gör mig glad är Daniel. Tack för att du är du, världens bästa.


Dalarna, here I come!

xoxo

Godnatt

Nu ska jag sova, tjalalala. Tänkte sätta på Wallander - skulden och somna till den.  Nattinatti!



jag undrar fortfarande hur det kändes när du tog mitt liv ifrån mig
xoxo

:(

För några sekunder sen planerade jag att börja städa, packa och sen gå ut och springa. Sen ställde jag mig upp, stängde en lucka som stog vidöppen och började gråta. Jag vill ingenting, jag vill bara iväg. Utan att behöva packa, utan att behöva städa, utan att behöva förbättra hälsan. Åt helvete med allting.

Någon som vill ha kläder? Kommer kastas ut genom mitt fönster mellan klockan 19.00 och 19.30. Ta för er!

xoxo

Torsdag

Jepp, imorgon bär det av till Dalarna igen, tåget avgår 17.44 från centralen. Denna gång med Jennifer och Sara och vi ska bo hos farm o farf. Ska bli mysigt! På måndag när dom åker hem så åker jag till vårat landställe i Djura och är där till onsdagkväll då jag, pappa och åsa åker hem för begravning i Linköping på torsdag. Sen på fredag åker jag upp till Dalarna igen, fast denna gång till Lycka där jag har min älskade  halvsläkt. Där stannar jag så länge jag vill, alltså kommer jag antagligen hem några dagar innan skolan börjar. Längtar som bara den!

Igår åkte jag ut till Kungsängen för att sova hos min kussefin Jennifer. Mötte henne och Emma, köpte mat och sen gled vidare hem till Emma där vi skulle grilla, jag, Jennifer, Emma, Sara och Jenna. Sen dök Jocke och Sanna upp också. trevligt vare!


Emma och Jennifer


Mästerkocken Emma


Emma o Jag


Jag o Jennifer


Glad Emma


Eh.. aa

Nu ska jag börja städa och packa. Sen blire käk, hare! xoxo

Tirre

hallelåja!
Idag har jag och Tove varit i stan, sen åkte vi hem till henne och käkade, sen träffade vi Mikaela och Becka. Mikaela är på luffen(?) så dom planerade vad dom skulle göra ikväll. God damn vad jag längtade efter min säng när dom pratade om vart dom skulle sova. Dummaungar.
När jag kom hem hade min lillebror snott min datorskärm för att uppdatera sin dator, han får sin skärm om 4 veckor. Så jag får sitta vid Åsas jobbdator. Så jävla segt. Ska upp och sova snart, först kolla på film och äta chips :D Ge mig fredag..


SÖTA JÄVLA UNGE!

xoxo

Tisdag

Nu bär det av mot staden med Tove! Hörs när jag kommer hem



xoxo

...

Pappa vet du? Det värsta är att du nyss pressade ner mig till botten. Vem är jag? Vem tror jag att jag är? ingen..

 



xoxo

.

Ni förlorade min tillit när ni släppte min hand.
and now I´m falling, falling.. again

Måndag

Tjena!
Har precis kommit hem från Emma. Sov där inatt efter en extremt lång bilresa hem. När jag satt i bilen funderade jag över vad jag ska göra när jag kommer hem. Ingenting kom jag fram till. Jag trivs inte här, jag vill inte bo i Stockholm längre. På fredag åker jag ut på hemligt uppdrag och jag vet inte när jag kommer hem, blir borta på obestämd tid. Ska bli sjukt skönt!

Här är några bilder!

Bild 1: Emma i väntan på att börja åka mot Märsta
Bild 2: Våra godsaker
Bild 3: Fina badet
Bild 4: Emma steker i skuggan
Bild 5: Jag
Bild 6: Lillebror vid morbrors bil
Bild 7: Kusin och lillebror i andra morbrors bil
Bild 8: Emma och jag
Bild 9: Jag redo för kalas
Bild 10: Jag i poolhuset
Bild 11: Jag steker
Bild 12: Emma steker
Bild 13: The worlds greatest
Bild 14: Emma spelar spel med min kusin
Bild 15: Lillebror hos farm och farf, så jävla lik han i dum dummare. Haha!

Nu ska jag tvätta som en tok, måste packa om sen inför fredag.

xoxo

Lördag

Tjenamors!
Nu sitter jag här hemma hos min pappas fru Åsas bror Mats och hans fru Mia. Dom är ute och käkar och dricker vin, så jag och Emma är barnvakter åt Bobo och Elsa. Hur kul som helst. 

Igår: Vi kom till Dalarna runt 7 tiden, vi köpte cola, chips, dipp och godis påvägen. Sen när vi kom fram hade Åsa gjort grillad kyckling, så vi käkade sen gick jag och Emma till badet med en filt och satte oss där och mös ett tag. Vattnet var sjukt varmt, hela 26 grader! Inte dåligt för en sjö. Sen gick vi hem och kollade på film och sådär. Vi såg Wallander - mastermind och Allt flyter. Bra skit!
Sen började det åska och blixtra som faaaa-an, regnade gjorde det också. Usch, trodde jag skulle dö. Men vi somnade vid 2 tiden.
Idag: Vi blev väckta vid 10 av min lillebror som fyller år idag. Han fick sin present, hammarbyhalsbandet och sen vid 1 kom gästerna. Åsas bröder och deras familjer plus farmor och farfar. Mormor var redan där. Vi fikade och hade det trevligt till 7 tiden då Mia och Mats kom på att dom behövde barnvakt ikväll, och jag har ju bott här förut som barnflicka så vi packade väskorna och åkte hit. Köpte med oss pizza påvägen, slängde i oss det snabbt sen bytte vi om och hoppade i 32 gradiga poolen. Gissa om det var skönt. Vi lekte i typ en halvtimme sen gick vi upp och duschade och sen kollade vi på film. Nu sitter vi och käkar godis och chips. Snart somnar barnen så då ska vi gå ner och ta ett kvällsdopp tror jag :) Skulle vilja gymma lite, dom har ett sjuuukt gym. Imorgon ska jag ligga i solariet också, hihi. Nu måste jag sära på katt och hund som käkar upp varandra. 

Bilder kommer när jag kommer hem imorgon! 

xoxo 

Fredag

Snart ska vi börja röra oss mot Märsta där pappa ska hämta upp oss och vidare mot Dalarna. Mobilen är med! Puss


jag vill bli bruuun igen

Torsdag

En dag kvar. Imorgon åker vi. Ska åka ut till Bålsta på morgonen för att det inte ska bli jobbigt för chauffören. Egentligen skulle jag och Emma behövt åka med pappa upp, med tanke på att jag är så jävla korkad och gör av med mina pengar så har jag inga kvar att betala bensin för, men fick ett gulligt sms av pappa där det stog "jag betalar din del när ni kommer upp till dalarna" Gulle! Eller så betalar han för att han inte vill ha mig i sin bil -.-

Jag vill ha hem Jessica. Pruttmycket. Dumma unge!

Nu ska jag vara världens bästa syster och åka till Ekerö och hämta en väska, sen tillbaka hit och lämna den till min äldsta bror som kommer hit. Han åker till Polen med sin tjej imorgon, så han måste packa. Varför gör jag det åt honom? Jo, för att jag är så jävla dealer.

xoxo

Onzdag

Tjaba tjena hallå!
Gud vad jag inte har sovit bra inatt, vaknat typ var 5e minut, usch. Nu ska jag snart åka iväg till stan med Emma och köpa bajen-kallingar till min bruur. Sen ska jag köpa med mig käk hem och laga mat till farsan, vi hade ett litet bråk igår där det slutade med att vi satt på pizzerian. Skönt sen när Åsa kommer hem och vi slipper äta ute varje dag.
Jag måste börja packa idag, jag får alltid värsta paniken 5 minuter innan man ska åka för att jag inte hunnit packa än, så jag gör det idag.

Irriterande att yessilinen kommer hem på fredag när jag åker! Jaja vi får ses på söndag eller måndag :) Nu ska jag gå ner och käka frulle, bra att jag redan har skorna på mig. Haha!

xoxo

Onsdag

Snart är det fredag och då bär det av mot dalarna! FUNNYFUNNY.
kom och tänka på en sak idag. Hur söta mina syskon är, jag menar, kolla på den här puddingen? Jävla fotomodell typ.



and here is my shoes.

synd att man inte ser den snygga färgen på par nummer 2.
nu ska jag krypa ner i sängen och läsa ut Mias hemlighet, godnatter!

xoxo
RSS 2.0