Holaaa

Tjena bloggen!
Nu är jag så trött och så varm så jag bara vill lägga mig i en snöhög och sova. Men det går ju inte, finns ju inga snöhögar. Idag har jag iallafall träffat Tove och Jessica, vi gick ner till kanalen och köpte mjukglass och satt där och mös litegrann. Det är inte ofta vi träffas tillsammans längre, alla bara lämnar mig och Jessica på Ekerö. En sak är iallafall säker, skulle Jessica flytta härifrån skulle mitt hjärta ta självmord. Usch, hemska tanke.. Don't leave me!
Sen gick iallafall Jessica hem, för hon skulle till sin farmor, så jag och Tove köpte godis och gick hem till henne och kollade på film, systrar i jeans tror jag den hette. Såg den på bio fötut, den e sjuktbra, men hann inte se slutet för då var maten klar. jaja! Sen gick vi ut på en prommis och sen gick jag hem, och nu har jag precis varit ute och lämnat pengar till Jessica, hon var min saver in the nöd igår när mitt kort inte funkade och jag var i desperat behov. Tack sweetie! Det börjar närma sig tisdag och Tobbes mottagning, har iiingen aning om vad jag ska ha på mig. Kommer sluta naket tror jag.
Jag är nu nyduschad och ny insmörjd med brun utan sol, ska göra kvällsmackor och lägga mig och kolla klart på Never back down, gjorde aldrig det igår. Tre skoldagar kvar, åh vad jag längtar, men ändå inte. Jag hoppas jag och Qellie håller kontakten under sommaren, brukar bli lite långt avstånd mellan oss på loven. Nu, innan filmen och mackorna ska jag börja med ett litet projekt jag har tänkt ut. Tror att det är någons födelsedag snart, den 26e.


Bild 1: Snygga Jessica
Bild 2: Solnedgången.
Bild 3: Mina snygga tofflor

xoxo Tilde

VAAAAARMT!

Tjeenare, förlåt om jag inte har skrivit så mycket på senaste tiden men har inte haft tid eller hunnit. I fredags tog jag och fanny det bara lugnt :) igår gick vi upp tidigt för att åka till vällingby och köpa nya solglasögon och sen kom pappa och hämta oss för vi skulle åka ut med båten, fyfan va skönt det var och bara komma bort ifrån allt. Vi sola hela dagen igår och badade, tog mitt första dopp också, jag vet, ganska sent. Tog fan mitt första dopp 8 april förra året :p men så kan det gå när det har varit dåligt väder. Men nu fan har vädret blivit najs! På kvällen kolla vi på robinsson och spela kort. Idag har vi också solat hela dagen, men jag kunde inte sola frambenen för jag har bränt mig, haha. Svider på hela kroppen, var mest i skuggan faktiskt men fanny sola som bara den. Nu sitter jag här och fanny gick för ca 30 min sen, ska fan sätta på en film snart och bara tare lugnt :) PUSSS - mikaela

bilder från när vi var ute med båten:

(:

Jag och Annika kom och tänka på en sak i skolan häromdagen. Det är så att jag har börjat snacka med en kille i skolan som heter Milan, och det första man tänker på är ju fotbollslaget. Och med tanke på att både jag och Annika dör för finaste laget hammarby så kom vi på vad våra barn ska heta. Bajen eller hammarby. Hur vackert skulle inte det vara? Eller typ i mellannamn. Tilde Bajen Lantz. Couldn´t be better!
Som ni märker så har Mikaela inte varit hemma på ett tag, hon har varit ute med båten med Fanny, så hon kommer nog hem snart.

Nu sitter jag här desperat och väntar på att Tove ska komma till Ekerö, jag har lovat att bjuda henne på glass, mjukglass!  sen ska vi möta Jessica och sitta nere vid kanalen. Nu måste jag tvätta bort gårdagens smink (jag vet, usch) och byta kläder,  tänker inte gå ut i shorts korta som hotpants och ett fult randigt linne. Nej, på med skönare kläder.

xoxo Tilde

h3h3

Här kommer lite bilder på mina syskon och grannar i poolen, enyoj! Nu ska jag ner och käka frulle, sen lägga mig i solen..

 








xoxo Tilde

!

just kidding

Boooring

Då var jag här igen.. Eller ja, ska jag vara ärlig så har jag varit här i flera timmar. Har nämligen inte gjort nåååågonting idag, förutom att gå en promenad med Victor till centrum och tillbaka vid 11 snåret. Jag skulle gärna vilja veta vad problemet med min mage är, för jag börjar bli yr, är trött helt tiden och hörseln försvinner lite då och då. Har kanske inte med magen att göra, men jävlar vad ont det gör allting..
Med tanke på att jag har så tråkigt så har jag suttit och kollat igenom sjuuukt många bloggar,  och den sista jag läste var Egoinas. Jag hittade ett sjukt roligt skämt där, inte skrattat så mycket på länge.

"Cecilia var ute på båtsemester med sina tjejkompisar och de lade till vid en gästhamn i Trosa.
Eftersom det var Cecilias tur att sköta matinköpen gick hon själv till Konsum och handlade, medan de övriga tjejerna ordnade med båten.
I affären plockar hon två liter mjölk, ett tolvpack ägg, tre liter juice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon.
När Cecilia står i kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan.
När hon så småningom lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar mannen på dom.
Medan varorna passerar kassörskan säger A-lagaren lugnt:
-Du måste vara singel.
Cecilia blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det - hon är mycket riktigt singel.
Hon tittar på sina varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd. Nyfikenheten tar överhanden och hon säger:
-Du har faktiskt helt rätt. Men hur i all världen kunde du veta det?
A-lagaren svarar:
-Du är skitful."

Jag kan inte låta bli att älska Johan just nu, han är alltid så himla gullig mot mig. Elak som jag är så orkar jag inte gå ut och träffa honom, men jag är sååå trött och har ont i magisen.. Fick precis ett sms där det stog "Johan däcka", så jag behöver inte ha skuldkänslor iallafall. Haha!
Jag tror att jag är hungrig. Eller jag vet inte, jag är sjukt sugen på något men kan inte komma på vad. Aja, ska bädda ner mig i mitt som vanligt för varma täcke och sätta på slutet av Never back down. Får aldrig nog av den. Och jag tror att min första tatuering kommer bli just den meningen, inte pga att filmen är så som den är, utan för att jag älskar uttrycket. Får dra en funderare över det där.
Här kommer två egopics' på mig. Första är i skolan i fredags och andra idag!







xoxo Tilde

Tjaba

Igår blev en lugn kväll, eller ja, det blir en lugn helg. Jag har en vit helg! Skulle köra en månad, men kom på att det är skolavslutning om en vecka och sånt skit, så.. Jag och Qellie kollade på film hos henne i högdalen och sen somnade vi typ vid 12, så jävla skönt. Idag solade vi en stund på morgonen, sen åkte vi till stan och handlade lite. Köpte hårspray, ansiktskräm och min älskade deo frå ldb.
Pappa ställde upp poolen igår, så nu är hela grannskapet här och badar i 17 grader, brrrrr. Det blir varmare snart. Snart ska vi grilla och sen får jag se vad jag gör, kanske träffar Emma.
Sen på måndag ska jag på akut gastroskopi för min mage. Är rädd redan nu, men jag har haft ont i tre dagar(+ typ 4 år) nu så något måste göras åt saken. Igår tryckte jag i mig 4 proviva shots, bakteriedödande, två gånger magbedövning och 6 tabletter, och det funkade! men kom tillbaka idag.. suck
Aja vad gör man?
Tänkte lägga upp lite bilder på poolen osv sen, måste bara ut och ta dom först :p

xoxo Tilde 

<3


Ryser bara när jag hör låten asso! Han kan verkligen sjunga. / mikaela

GNAGEEEET!

Idag var det fett chill i skolan, kom dit och vi hade ingen första lektion, det var eget ansvar.. Sen var det matte och då fick vi bara reda på slutbetyget och som tur var fick jag G :) jag gick inte på sista lektionen, fick åka hem för min underbara mamma, när jag väl kom hem la jag mig i sängen och kolla på film. Har haft världens huvudvärk hela dagen. Fanny mötte upp mig i blackeberg runt 5 tiden och vi åkte vidare hem till henne för att äta och fixa oss till matchen. Fyfan vad glad jag är, aik vann med 1-0 :D haha, jag var as hes efter matchen, men har blivit bättre nu. När jag och fanny var påväg hem till henne så kom vi på en sjuk grej: att bada i en plaskdamm med kläderna på, hahaha! Nu sitter jag iallafall hemma och ska gå och lägga mig när som helst och så ska jag ringa min lilla älskling :) Godnatt - mikaela

AIK FÖRALLTID!<3

Skit också

Jag har så saaaablans ont i magen. Känns som att jag svävar på rosa moln just nu, eller aa rosa och rosa.. Mer svarta. Och idag gjorde jag något dumt, jag laddade ner nya Wallander - hämden. Så nu ska jag pressa i mig alvedon och min medicin (inte glömma) och sen ska jag gosa ner mig i mitt way too varma duntäcke och kolla klart filmen, såg halva förut idag innan jag somnade. Imorgon är det fredag vilket betyder helg och exakt en vecka till skolavslutning!... för resten av skolan, själv ska jag ju gå sommarskola. Yihooooooooooo. På tisdag ska jag också på Tobbes student mottagning, mysigt, hoppade det blir fint väder. Har köpt en veckas resa till LA till honom, hoppas han blir glad! Nej, sängen & wallander kallar..

xoxo Tilde

Bajen forever

Ja.. Överskriften säger allt. Bajen kommer alltid vara forever för mig.

här kommer bilden på Simon, haha!



xoxo Tilde

Torsdag

Torsdag torsdag torsdag..
Om exakt 1 timme och 5 minuter börjar derbyt mellan aik och hammarby. Fan vad taggad jag är. Med tanke på att det blev lite knasigt när det skulle beställas biljetter så kollar jag på tvn istället. Ska snart rulla hem till Jessica tänkte jag. Får hoppas på att hon orkar gå med mig till OK och köpa chips innan matchen börjar.
Idag iallfall så har jag varit i skolan. Kollade på film första lektionen, sen lång jävla rast, sen matte där vi bara hade betygssamtal  sen fick vi lunch. Betygssamtalet då.. ja vad ska man säga? Försökte flörta med Zeidon så han skulle sudda ut IG och sätta dig något bättre, han sa att han ville men att det inte går. Att han kan få sparken. Han skrev upp mig på sommarskola iallafall, och jag fick veta att Simon Trana, klassens jobbigaste, skönaste och bästa kille också ska gå. Gud vad glad jag blev! Han sa till mig att det ska bli mina två bästa veckor på hela sommaren.
Vet inte om jag ska tro på det med tanke på att för några dagar sen tog han min sko, förstår ni, min SKO(!!!) och stoppade in den i en mikro och satte på i typ 1 minut. Vem kommer på en sån idé ens? Och idag blötte han papper mad kaffe och sulade mot mig. Mobbning. Längtar redan efter sommarskolan..........
Efter den 2 timmars långa lunchrasten började vi äntligen, då satt vi i klassrummet i typ 20 min och pratade, sen slutade vi. Älskar dagarna innan sommarlovet, så jävla slappt. Nej men fan.. här blir inga barn gjorda

Ska lägga upp en bild på min söta vän Simon Trana sen när min bror kommer hem :)

xoxo Tilde

P to the m to the s

Nu är jag ännu argare. För det första  så är lingonveckan här. För det andra så har jag jääätteont i halsen, tack lillebror för att du gjorde allt för att jag också skulle få ont. För det tredje så hatar jag alla aikare för tillfället och överhuvudtaget. Ett derby ääär inte värsta grejen, lägg ner nu. Jag hejar på bajen, what to do  about it? För det fjärde så har någon tagit slut på tandkrämen, så jag fick ta barntandkräm. Smakade ungefär som att smälta massor av olika godisar tills det är sådär slajmigt, sen gnugga in det i tänderna. Mums! Mer hål när man har borstat än innan liksom. Jippie. Nej.. fan.. guess what? Jag ska lägga mig och läsa på lite om skola och förskola. Lär somna med papprerna i fejan. Godnatt på er!

xoxo Tilde

Gaah

Åh vad arg jag är. Pappa berättade att jag hade fått brev från Karolinska. Tänkte att jag äntligen skulle få veta vad felet med min mage var, MEN NEJ, då har dom tagit fel jävla prover på mig. Dom hade kollat hur det går med min medicin och inte min mage. Jävla idioter. Fick iallafall veta att mina värden är för höga och att jag slarvar med medicinen(?), slarvar skulle jag inte säga, jag har slutat ta den helt :D Så nu folket, var berädda på humörsvängningar med tanke på att medicinen hjälper min sköldkörtel att producera hormoner. Complicated.
Arg, så jävla arg. Hormage och horGunnar



Och för att göra mig själv lite gladare igen så tänkte jag visa min älskling. Jag kan inte beskriva min kärlek till denna bil alltså. SÅ JÄVLA SNYGG. Mitt allt, min bakgrundsbild, min själsfrände.


xoxo Tilde

Hjäääälp

JAG VILL ATT MAN SKA KUNNA KLICKA PÅ BILDERNA UNDER SÅ DOM BLIR STÖRRE. HUR GÖR MAN? :o

xoxo Tilde

UPDATE: tydligen kan man få dom större genom att klicka på dom? haha! jag kan inte iallafall. Som tur är har jag bilderna på datorn :)

Heybaberibarå

Tilde is in da hoooouse.
Nej jag skojade bara. Känner mig ganska osvensk efter dagens händelser. Vi hade då Didaktus-kampen på Körsön. Liljeholmen (min skola), Norrmalm och Jakobsberg tävlade mot varandra. Jag hade tydligen blivit uppskriven på friskis gympa, precis som resten av tjejerna i klassen, av söta Qellie. Tack för att jag fick välja själv vad jag ville göra :) Så vi skulle börja 10.30 för att heja på dom som spelade fotboll. Fick skjuts av Jocke så jag och Emma var där 10 typ.. KUL! Klockan 12 skulle friskis passet börja, men självklart är kärringen som ska hålla i det sjuk, så vi satt och gjorde ingenting hela dagen. Att kolla när dom spelade fotboll var som att kolla allsvenskan. Sjukt jävla kul. Iallafall så vann vi basketen, både tjejerna och killarna. Sen vann vi brännbollen, samma där. Sen fotbollen vann killarna och tjejerna vann en och spelade lika en. Sen var det sista grenen, dragkamp. Okej att liljeholmen söööööög, men guess what?! VÅRAN SKOLA VANN HELA SKITEN. Fyfan vad mäktigt det var när alla skolorna stog bakom en linje och dom berättade vilka som vunnit, alla sprang fram till varandra och skrek och hoppade och gud vet vad. Härlig känsla asså! 
Sen åkte jag och Emma till Ekerö och jag träffade Jessica. Min jessica. Brun var hon också :( dumma.. Hon kom hem från Spanien i natt, och faaaan vad jag har saknat henne.
Nu sitter jag här och är hungrig som en jävla jude. Ska ner och käka nu. See yah, don't wanna be yah!



bild 1: Mikaela och Sara
bild 2: Emma chillar
bild 3: haha insatta i fotbollen?
bild 4: när vi vunnit
bild 5: när vi vunnit
bild 6: när vi vunnit (försökte ta kort på gruppbilden men jävlarna gick i vägen)
bild 7: när vi vunnit. fick med lite av pokalen också!
bild 8: Sara, Jag, Emma och Tanyaaaaa


xoxo Tilde

Gymmet

Tjaa, kom hem från gymmet för ett tag sen, fyfan vad jobbigt det var asso, men kul var det :) Jag och mikaela körde boxning pass. Idag var också chill i skolan, tror fan att det kommer vara det nu tills vi slutar. Fick reda på vad man fick i slutbetyg i engelska A kursen,självklart fick jag ig, jippi. NOOT. Aja, sen hade vi lunch och efter körde vi 2 lekar vid trekanten, haha :p sen slutade vi :D då börja jag röra mig mot kungsan för att möta fanny, hon skulle äta och ville ha sällskap så jag erbjöd mig att följa med :) nu sitter jag här och har precis ätit, ska fan lägga mig i sängen och bara tare lugnt, är helt slut i kroppen, haha. PUSS - mikaela

Läggdags..

Idag var det fett chill i skolan, började halv 10 med BF-lektion då vi kolla på någon film, sen var det lunch och BF-lektion igen efter, då gick vi till trekanten och körde burken, haha :p hade ingen engelska sista lektionen så då åkte jag till odenplan för att möta fanny :) vi åkte till kungsan och satte oss där i typ 3 timmar, var så jävla skönt väder asso! Sen åkte jag till johannesfred för att gå ut med en hund som jag alltid gör på måndagar och onsdagar, när jag hade varit där mötte jag upp fanny igen och hon följde med mig hem. För hon skulle klippa mig, ville få bort allt det slitna, tack älskling! Nu har hon åkt hem och jag ska snart gå och lägga mig, börjar tjugo i 11 imorgon, fett najs! :D Godnatt - mikaela

Lucky

Nu har jag precis kommit hem igen, har suttit ute och snackat med Jocke och Mikaela. Galet skönt. Jag kollade på några suneklipp förut idag, så nu ska jag ut till bilen och hämta sunes sommar och göra kvällsmackor. Älskar mitt liv just nu.

xoxooooooooooooo Tilde

(:

Nu är jag hemma!!  Resan från Brommaplan till Nockeby (en station) tog 20 minuter. Gah, hatar att så jävla många bor/har landställe på Ekerö, sjuuukt mycket trafik!
Iallafall, jag och Emma köpte godis, cola och pommes frittes. Haha våran specialare. Jag tror Emma har svininfluensan, hon mådde illa och höll på att svimma hela tiden. Nu ska jag battla musik med min lillebror (det går inte att ha igång spotify samtidigt, så när jag trycker på play på min så stängs hans av, så vi håller på så och tycker det är skitkul. barnsliga, i know) sen ska vi ut och grilla på tomten. Mysigt!


Jag kommer alltid älska dig. Du är alltid glad och snäll mot mig. Jag önskar att jag kunde gifta mig med dig. Du kommer bli världens finaste kille när du blir stor, precis som nu.

xoxo Tilde

Alååå

Sitter hemma hos Emma i Fruängen. Vi ska gå ner och köpa godis och cola nu, sen ska vi lägga oss i hennes säng och kolla på one tree hill. Hann inte ladda ner alla säsonger innan det blev olagligt, så tur att jag har Emma :)

xoxo Tilde

..

it takes a lot to hate you, but even more to forget you and so little to love you.

Chill dag..

Vakna runt halv 1 av att min mamma och min bror kittla mig under fötterna, lite irriterande men aja.. Idag har jag bara tagit det lugnt faktiskt, ska snart åka och träffa fanny, ska lämna hennes saker och snacka lite. Ikväll ska jag bara sitta och tare lugnt, imorgon är det ju skola, suck.. Men det är inte långt kvar tills det är sommarlov, WIIE ;D har inte så mycket att skriva, men kanske skriver mer ikväll. PUSS - mikaela

Morsning!

Fan vad dålig jag är på att skriva. Iallafall, igår blev en trevlig kväll. Jag, Emma och Mikalea bestämde oss för att åka hem till Andreas där också Jennifer var. Vi hade det riktigt mysigt hela kvällen. Sen rasade allt jag byggt upp och jag hamnade i sängen, hemma. Jag kunde inte sova på flera timmar, jag kände mig så extremt full. Allting snurrade och jag ville bara spy. Jävla medicin.
Idag! Idag har jag suttit och hängt här.. Gick ner och hämtade mig en kopp kaffe också, haha. Har inte ens sett pappa eller Åsa än, dom har varit i dalarna sen i onsdags). Snart ska jag börja klä på mig och sminka mig och sen börja röra mig till solna. Jag känner att det är en riktig träffa-julia-dag. Jag behöver det idag. Annars har "lovet" varit grymt skönt. Behövde verkligen det. Snart är det sommarlov!..för vissa alla förutom mig. Jag ska gå sommarskola i 14 dagar. YIPPIE!
Nu ska jag inte gnälla mer, ska röra på fläsket istället.

Och juste, säg till om du vill ha mitt nya nummer!

xoxo Tilde

Lördag

Tjaa, har varit lite dålig på att uppdatera.. det beror inte på något särskilt men har inte orkat. Dålig bort förklaring jag vet men så kan det vara ibland. Nu ska jag ialf försöka lägga in ett inlägg varje dag. Nu sitter jag här och äter nudlar och ska snart börja röra mig för att möta sofia, vi ska gå en promenad. Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, får se :) men nu ska gå, har lite bråttom, puss / mikaela

Tjuuuuz

Jag känner att jag inte kan vara deprimerad hela livet. Suicide är det enda som snurrar i mitt huvud, så arg är jag. I alla fall, Kajan försöker få mig att kolla på film med han och Loffe. Blääää jag orkar inte, men känner ändå att jag behöver göra något. Kan inte sitta här ensam längre, okej Mikaela är här också, men hon är där nere och jag känner mig ensam :( Pappa var är du när jag mest behöver dig? Kom hem nu.. Så, snart ska vi väl börja röra oss mot kajäääääään, hoppas jag. Vill orka.
"en äkta vän kommer alltid att stanna kvar, jag Älskar er mina finaste. Julia Blennborn, Jennifer Lantz, Emma Zetterholm, Mikaela Rofhök, Mikaela Krantz"




xoxo Tilde

:/

Orkar inte skriva, orkar inte bry mig om någonting.

Häjjä

I´m sitting here in a boring room (8) Ja det stämmer verkligen, sitter hemma hos Emma just nu med henne och gör absolut ingenting. Jocke var precis här och lekte lite med oss. Hade ju omprovsdag idag, fick en sak avklarad, inte helt okej. Ikväll ska vi typ vara hemma hos Emma och dra hit lite folk. Får se hur det blir mot kvällen! puss xoxo Tilde

Ny header!

Tack söta lillasyster för att du hjälpte mig. Nu jävlar blir det färgglatt! Kolla in hennes blogg: http://typiskt.webblogg.se

Jag träffade Lisette en stund förut idag, vi har alltid så mycket att prata om, vi träffas ju inte så ofta med tanke på att jag bor på Ekerö för det mesta, men vi passar på när jag är i Solna :) Sjukt att vi inte går i samma klass längre, saknar dig som fan. Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, tror jag ska lägga mig i sängen och försöka plugga (vet att jag har sagt det hela dagen) men jag måste faktiskt. Har omprovsdag i barn och fritid hela dagen imorgon och jag har typ 4 prov att skriva + två uppgifter som ska in. Wish me luck! Bestämt att jag ska gå sommarskola nu iallafall, 10/6 - 24/6. Suck gånger tusen. Nej fan, kramp i fingrarna och en viss person väntar på att jag ska svara på sms (du vet Mikaela, hahaha!) Pussi



xoxo Tilde

<3

Tisdag

Tjaa, kom precis hem ifrån vällingby med min syster.. Skulle köpa ett minneskort och en USB-kabel till min mobil :) Jag hittade minneskortet på kjell & company men ingen jävla USB-kabel, jag kollade på onoff, clas ohlson, teknik magasinet, the phone house och kjell company men ingen affär hade. Fan vad lack jag blir, de sa att jag skulle beställa från internet istället, suck.. Menmen. Idag har det varit fett chill i skolan, nationella i matte på morgonen, efter det hade vi världens längsta rast. Började kl.1 då vi hade bf-lektion och jag var redan klar med uppdraget som skulle vara klart tills idag så jag satt bara och lyssna på musik typ. Efter den lektionen hade vi idrott och det var faktiskt kul, först skulle vi gå runt sjön i trekanten och sen körde vi burken. Nu sitter jag här och ska snart äta middag, PUSS - mikaela

Out from under

Min äckliga lillasyster vägrar hjälpa mig med hur man lägger in ett youtubeklipp i bloggen bara för att jag inte lånar ut tröjan jag har på mig(?!) till henne. Jag hatar henne ibland asså. Ungjävel! Iaf, lyssna på länken under, jag har knarkat den i två dagar nu, när den är slut sätter jag på den igen. Dör för den. Som ni ser så har Mikaela fixat det nu, great! thank you hun



xoxo Tilde

Älsklingen har kommit!

Nu har min nya mobil kommit, den ligger på skrivbordet och laddar och jag längtar som bara den att den ska ladda klart, hehe. Som sagt gick ju min andra mobil sönder och som jag vet ialf så kan vissa personer vara helt beroende av sin mobil, jag blev typ helt förkrossad när min andra mobil gick sönder men nu så har jag fått min nya och jag bara älskar den, haha. Idag har det inte hänt så mycket, började halv 10 imorse och vi hade bara 2 bf-lektioner sen fick vi sluta :D kom hem runt 2 tiden och satte mig direkt vid datorn och hade übertråkigt. Ikväll blir det plugg för min del, har fett mycket i skolan nu innan vi får sommarlov, SUCK. Aja, nu ska lilla mikaela gå, PUSS

Tjena hallå

Nu sitter jag här hemma hos mamma igen. Vet inte varför jag är här, vi bråkar från morgon till kväll, och när vi inte bråkar pratar vi inte ens med varandra. Men jag känner att jag ibland måste komma bort lite från familjen. I helgen iallafall, jag och Mickis var 10 min på rix fm, det var så jäävla mycket folk. Fula danny var ju där, så då flockas fjortisarna (och tove såklart, haha!) Sen åkte vi hem till Mickis och sov där. Hennes pappa är diabetiker, vet itne fall det heter så, men i allafall, så han testade sticka mig. Det gjorde ont :( Jag var inte diabetiker, det är ju skönt. Tror jag skulle märkt det innan iofs :p
I lördagskväll var jag, Emma, Mikaela, Kalle och Jocke hemma hos Jocke. Dom badade jacuzzi och jag satt bredvid och spelade musik. Sen gick Emma och Mikaela till statoil och mötte nåra ekerögrabbar, då gick jag och mötte Mikaela nr 2 sen tog vi bussen till bromma och sen hem till mig och sov. Som jag skrev så var vi ute på tomten hela dagen på söndagen och lekte med mina syskon. Galet jävla kul må jag säga. Länge sen jag umgicks med dom. Sen åkte vi hem till Mikaela och hämtade ett simkort och sen åkte jag hem till mooooowr.
KUL HELG

Jag måste verkligen plugga, men jag hittar ingen motivation. Antar att jag gått på alldeles för lite möten med specialpedagogen med tanke på att det är motivation och koncentration vi jobbar upp. Suck! Jag satt precis och kollade på ett så jävla spännande cityakuten, sen gick jag en snabbis till datorn och en viss person var inne på msn. Jag fastnade här och missade hela skiten. Du vet vem jag menar mickis, haha! Usch, dumma tankar jag har! Dom kan inte försvinna bara.. Jävla skit :$
Puss

Sätter in en bild från Spanien 08, saknar det så mycket.


xoxo Tilde

Ajajaj

Sitter just nu hemma hos min mor i Solna. Har käkat mina kvällsmackor och en glass och jag vet inte vart jag ska ta vägen med min mage längre. Det är inte samma smärta som det brukar vara, men det gör så jävla ont. Ska ta fram värmekudden och lägga mig på soffan en stund, sen ska jag nog sova. Skulle behöva plugga också, men det är inte min grej, höhö. Puss

xoxo Tilde

Söndag & skola imorgon..

Tjaa, klockan är 20.53 och jag har skit tråkigt.. Har precis gjort klart novell presentationen tills imorgon som jag ska läsa upp på engelskan. Ska fan gå och lägga mig tidigt idag så man orkar upp imorgon, börjar inte så tidigt men ialf. Ska möta lilla tilde 09.21 i liljeholmen :) har inte så mycket att skriva så hejdå. PUSS / mikaela

Tjululu

Tjaba! Sitter hemma hos Mikaela. Vi har varit hemma hos mig och spelat fotboll på tomten och sprutat vatten på varandra typ hela dagen, träffade Victor och gick en promenad också. Nu ska vi iväg och käka på något ställe, skriver om helgen senare. Puss

xoxo Tilde

Tjenahej

I´m in tha house! Har precis duschat och sminkat mig, ska snart gå till bussen för att åka hem till Jocke där Kalle, Mikaela och Emma redan är, sen kommer Mikaela nr 2 också. Trevligt trevligt! Senare får vi se vad som händer. Idag tog det runt 2 timmar för Jocke att skjutsa mig från brommaplan hem, säret ville bada i blå lagunen så vi plockade upp Mikaela och åkte dit. Se bilder under :)



Jocke, Kalle och Mikaela



xoxo Tilde

..

There’s a point in life when you get tired of chasing everyone and trying to fix everything. But it’s not giving up. It’s realizing that you don’t need certain people and their crap.

16 maj

Igår blev det inte rikigt som jag och tilde hade förväntat oss.. eller i början av kvällen blev de det, vi åkte mot kungsan och träffade några av tildes kompisar så vi var där ett tag, efter det börja vi röra oss mot ekerö för att gå på fest, träffade jocke vid tc också, han hade varit på grönan och skulle hem. När vi väl kommer till ekerö och möter upp viktor och går mot festen så får vi inte komma in för att det var för mycket folk.. Så vi gick tillbaka till bussen och åkte hem till mig. Idag har vi bara varit hemma och vaktat arrak och lina, mina hundar. Nu har hon åkt hem och jag ska snart duscha, ska möta upp henne senare. Vet inte vad vi ska göra ikväll, kanske ska på fest :) puss - MIKAELA

Hola seniorita

Nu är jag tillbaka på benen igen! Har precis käkat middag ute i solen med familjen + Jesper och sen har jag klätt på mig och sådär. Snart kommer Rasmus och hämtar Jesper (tror jag), då åker jag med till brommaplan och sen vidare till blackeberg hem till MIkaela. Ikväll ska vi åka förbi rix fm en snabbis tror jag, ja, mikaela skrev ju det under. Vet inte vad vi ska göra efter det, men vi får se. Blir en lugn kväll och sen sover jag hos mickis :) puss

xoxo Tilde

Äntligen fredag :D

Tjobre ;D kom precis hem ifrån skolan och fyfan vad långtråkigt det var.. Vi började halv 9 med bf lektion sen hade vi 2 timmar lunchrast, efter det hade vi klassråd och sen 3 timmar musik, hatar verkligen fredagar. Vi har egentligen engelska också men han är hemma och rättar nationella proven. Ikväll ska jag vara med tilde, vet inte vad vi ska göra men vi får se :) hehe. Tror vi ska glida förbi kungsan, det är ju rix fm idag.. Hoppas alla får en bra kväll, skriver senare eller imorgon. PUSS - mikaela

..

..sen gick jag sönder och orkade inte kämpa längre

Med mikaela

Vid 8 tiden dök Mikaela upp på Ekerö, min bloggpartner. Vi satt på oxberget (börjar bli en vana för mig) en stund, sen gick vi till centrum och köpte chips och cola, sen långpromenad hem till mig. Nu sitter vi här och ska nog snart kolla på en rulle. Skönt! Ska upp vid halv 7 imorgon, inte lika skönt. Här e lite pics från ikväll. Pusser


Vackra utsikten från oxberget



Mikaela



Och en jag

xoxo Tilde

Älskade familj

Jag kan inte låta bli att älska min familj just nu, eller i alla fall min lillebror Ted 10 år. Han får mig verkligen alltid att skratta, jag börjar gråta åt hans skämt. Idag när vi satt och käkade pratade vi om att alla grannar alltid lånar saker av oss, till exempel mjölk, smör, ägg osv. Då säger Ted "om vi skulle gå runt till alla grannarna och ta tillbaka våra ingridienser skulle vi hinna baka en kaka innan vi kommer tillbaka" hahaha!
Och det bästa med honom är att han inte skrattar åt sina egna skämt, då dör jag ännu mer, för jag är ensam(mobbad) om att skratta.

En stund innan det satt pappas fru Åsas mamma och berättade att hon ska på dramaten på "allsång med lasse berghagen" typ på tisdag. Då säger Ted med ironisk röst "åh vad kul, snälla säg till om det finns en biljett över!" haha
Skrattar fortfarande, make me stop, det har gått över gränsen nu!


xoxo Tilde

Gymmet..

Tjaa, kom precis hem ifrån gymmet och fyfan vad jobbigt det var :o har inte tränat på ungefär 1 månad i think, pågrund av olika anledningar. Men nu ska jag och mikaela köra igång igen, när det blir mindre prov och så i skolan ska vi börja köra 3 gånger i veckan eller ialf försöka istället för 2 :) Idag var det fett chill i skolan, kändes som vi hade rast hela dagen, visst tilde? (; haha.. Ikväll ska jag nog tare lugnt, börjar halv 9 imorgon, SUCK.. - MIKAELA

Todays..

Är: trött och glad

Har: stor lust att sova
Tycker: att någon vill träffa mig

Vill: vara i något annat land än Sverige

Kan: inte mycket här i livet

Ska: städa mitt rum är ett måste

Tänker: att mitt liv är ganska bra, ibland

Lyssnar på: darin - what if, sjukt gullig

Måste: sluta äta mjölk, men det är fan omöjligt

Behöver: massor med pengar, funderar på att råna en bank

Längtar: efter något gott

Önskar: att det ska bli sommarlov nu 

Har insett: att jag är slarvig

Lovar: att.. nej jag vet inte

Gillar: mina fina vänner

Ogillar: idiotiska fjortisar som inte kan släppa onödiga saker(!!!)

Kommer: få en rolig helg känner jag

xoxo Tilde

If i could turn back time

"..kommer du ihåg sommaren 2005? Vi skrattade timmar i sträck och vandrade hem. Du sov över och vi hade det jävligt kul, men det är över, och jag ber till gud om att du ska komma tillbaka och stanna vid mig för jag klarar mig fan inte utan dig. Tårarna faller för jag saknar dig min vän, längtar efter dig och det är bara sanningen"

du vet vem du är, glöm mig aldrig.

Slapp skola

Cherry cherry bom bom!
Shit vilken dag. Jag försov mig imorse, eller aa, jag skulle ta 10.07 bussen men jag vaknade typ 10 i. Snabb som jag är så hann jag iallafall! Åkte till skolan och käkade lunch på en gång, det var bla pannkakor och typ kycklinggryta. Det är så jävlans mycket mjölk (tror jag) i pannkisarna så jag tog kycklinggryta. Den smakade.. Nej jag finner inte ens ord, det var en av de äckligaste maträtterna jag ätit faktiskt. Så jag köpte mig en toast och en cola istället. Vid 12.40 började lektionen, ingen jobbade, alla sprang runt och skrek och gud vet vad. Tycker så synd om stackars Karin som inte vet vad hon ska göra med oss. Slutade 14.10, mer än en timme tidigare. Skön Zeidon är!
Nu är jag hemma och Åsas mamma är på besök. Hon ska laga mat, and guess what, PANNKAKOR. Kommer avlida! Tycker inte ens om det :( Ikväll hoppas jag på att min extremt söta granne vill kolla på film med mig, länge sen nu.


Och eeh. Cool Tilde


Utttåkade Qellie och Therese


Plugghästarna arbetar med att testa nya soffan
Simon, Emma och Mikaela


Ibland tycker jag också om skolan, iaf när man hittar lite bättre saker i boken



Malin Ulrica Melissa

Nej nu ska jag städa mitt otroligt ostökiga rum och sen duscha och BUS'a mig. Sen blir det mat! puss
xoxo Tilde

 

Läggdags..

Nu har lilla tilde gått och lagt sig fast hon börjar 1 imorgon, hon är duktig hon ;) jag börjar ju 10.20 och måste upp rätt tidigt, ska upp 8 tror jag, men jag måste få min skönhetsdröm vettni, därför jag ska gå och lägga mig när som helst, haha. Nej, jag bara skoja :) Godnatt & sov så gott allihopa.. - MIKAELA

älskar bilden!

Home sweet home

Nu är jag back! har varit överallt känns det som. Mötte Julia och satt med henne när hon solade, sen kom CAS förbi en stund. Med tanke på att Jullan solade i 45(!!!) minuter så kom Erica förbi också, tråkigt att sitta där. Vi gick och köpte en kebabrulle, eller Julia köpte en åt mig. Kul att dom gjorde den extra stor, trodde jag skulle avlida när jag såg den och inte ens kunde greppa med båda händerna, haha! Sen gick vi iallafall hem till Julia och sen till tunnelbanan. Vid 10 tiden kom jag på att bussen redan gått, så Jocke var the saver in the nöd och hämtade mig, vi skjutsade hem Erica också. Nu sitter jag här, arg och glad på samma gång. Så himla skönt att veta vilka som verkligen finns där när man behöver dom. Stort tack till Jocke också som alltid lyssnar på vad jag har att säga, likaså min fina kusin Jennifer och mina andra vänner, ni vet vilka ni är. 
Nu ska jag kolla runt lite på datorn och sen krypa ner i sängen, fryser som en hund. Jag börjar 13.00 imorgon, men jag tror jag åker tidigare och umgås lite med min älskade classmate Mikaela. Käka lunch e ju också gott ;)
Godnatt och puss!

xoxo Tilde

..

Man ska aldrig hoppas på för mycket,
för rätt som det är så blir allt precis tvärtom.

/ lilla mikaela

Ny mobil snart :D

Min mobil gick sönder i fredags, vet inte vad som hände.. den bara la av när jag tog ut laddaren sen gick den inte att sätta på, fan va lack man blir så nu har jag nån jävla nokia mobil som jag knappt kan skriva sms på, går så jävla långsamt, för jag är van att skriva på sony ericsson menmen. Nu har jag beställt en LG telefon, så den kommer jag få inom en vecka hoppas jag :D JIPPPII. Visst såg den najs ut? :) - Mikaela

Den ser ut såhär:

Filmkväll på g..

Tilde tjatar ju om att jag ska skriva ett inlägg, får väl göra det för hennes skull då ;D nej, men ialf, här får du ditt inlägg tilde ;p Kolla just på filmen mean girls som jag har sett 100 gånger, men när jag väl ser den så tänker jag alltid på, du vet vad tilde, haha ;) vi går inte in på detaljer. Ska nog se en till film snart, har typ blivit galen i att kolla på filmer nuförtiden, men det är fett chill. Imorgon börjar vi 10.20 för vi slipper ha svenska första lektionen och sen har vi matte och tilde den jäveln har hoppat av matte A kursen så hon har bara en lektion imorgon. Nu ska jag gå och hämta kaffe och röka sen blir det nog film igen, hehe.
/ MIKAELA

Oj oj oj

Då var jag här igen med lite bilder osv. Imorse var det ju nationella, jag försov mig. Som tur är har jag redan hoppat av Matte A så jag skulle bara dit och göra ett försök, inget seriöst alls. Hela skoldagen har varit slapp, har haft rast hela dagen känns det som. Och mogen klass som vi har så har det spelats fia med knuff och lekts med kondomer hela dagen. Jag var mer för det sistnämnda. Tills Mikaelas kådis spricker och vi får stå och torka vatten på golvet, då var det inte roligt längre.
Nej, nu är jag hemma från skolan, vill inte tänka mer på det. I alla fall, jag hämtade min lillebror i skolan idag. Han börjar gråta varenda gång det är jag som kommer in i huset, men det är glädjetårar. Nu sitter jag här och väntar på mat, Åsa verkar jobba sent ikväll vilket betyder att pappa ska laga mat vilket resulterar till pizza. Mums! Sen ska jag åka till solna och träffa Julia, sjukt länge sen. Hon ska sola så jag ska chilla lite med henne. Måste sova tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon, i och för sig börjar jag 1 typ, men iaf. Nog om mig, come on mickis, in med ett inlägg.


Pojkarna spelar Fia


Emma och Mikaela ute på rökpaus


Tror snubben kallas min lillebror


Och en liten jag

xoxo Tilde

Hola!

Det är sjukt egentligen hur jag varenda gång jag gör en blogg tror att jag ska klara av att skriva varje dag, jag är ganska dålig på sånt. Men den här gången testar jag något nytt, att blogga tillsammans med någon, nämligen min sjukt söta kompis Mikaela. Welcome us to the blogworld!

xoxo Tilde

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0