haha!

konversation mellan mig och Emmas mamma, hm, vad väljer vi? Skorpor tror jag fan..

God morgon!

Vaknade för en timme sen, shit vilken kväll det var igår!
Vi började hemma hos Fanny, det var jag, Emma, Fanny, Sofie, Tove, Linnea och Jesper. Vid 12 ringde Amanda och sa att vi skulle med till Sundby, så vid 1 var vi i Spånga för att sen ta bussen till Sundby. Det var.. tråkigt som attans, det luktade bajs i hela huset och gud vet vad, så vi drar vidare till ett ställe i närheten, det var kul till en början, sen senare på natten blir det bråk mellan mina kompisar och en tjej som var sjuuukt kaxig, så Fanny typ hoppar på henne och Amanda står ute och är ledsen så jag missar hela grejen, sen kommer en kille och hämtar mig och säger att det är bråk, trodde inte att det var sant. Så vid 5 ger dom sig äntligen och skiter i den där tjejen, vi tar en taxi hem till Fanny och släpper av Sofie och Linnea i sumpan, däckar typ direkt när vi kommer hem.

Nu har jag precis duschat och Sara vill att vi ska till Vallentuna på halloweenfest ikväll, jag är sjuuukt otaggad, dessutom måste jag vara i tid till matchen imorgon osv. Knepigt allting blir, vi får iaf skjuts dit och blir hämtade sen, så vi kanske överväger, får se senare mot kvällen.


Emma i sina bästa dar


Jag


Jag


Sofie jag och Fanny i väntan på pendeln


Jesper, Sofie, jag, Fanny, fjortisbrud vi träffade på perrongen och Linnea

 

hejhej

Jag e DJ @Fannys place, jag e så jäääävla bra. Hehe, närå, nu ska vi inte underdriva. Emma håller på och kirrar håret och Fanny är bara allmänt ivägen. Sara står här bredvid mig och ska dra och möta sin booooyfriend, sen kommer Sofie och Linnea. Så är det. När idol är slut måste vi springa till Ica Nazi och handla lite stuffs och rensa våra konton. Min systers dator har krashat så jag ska gästblogga hos henne om några minuter, tihi. Ta en titt!

http://rosafisk.blogg.se



hahaha

Lika kul varenda jävla gång, hahahaha!

vaknat på fel sida

Det är sjukt, jag sover så JÄVLA dåligt i min säng! Jag vaknar alltid med ont i nacken eller bara allmänt irriterad för att den är så oskön. Jag KAN inte sova i den, vaknar minst 10 gånger per natt. Ska typ sälja den till min lillebror, sover typ bättre på golvet.

Fanny har ringt och väckt mig sen 9 imorse, fuck you säger jag bara :( Emma är och köper frukost till oss, så snart ska jag klä på mig och åka hem till henne. Normalt............ Nej fan, här blir inga barn gjorda! Puss


Ted lilla gubben, varför ser jag dig framför mig när jag tittar på den här? Hahahahahaha

jag fortsätter att undra varför jag var lycklig där men inte här, och varför jag var lycklig då och inte nu.
















...

Det är sjukt hur allting alltid bara faller isär, allt jag lyckas bygga upp faller. Jag kan inte vara ensam, jag är sällskapssjuk samtidigt som jag så jävla gärna vill vara själv. Jag har insett nu att jag ska inte vara ensam, jag tänker för mycket. Minsta lilla grej och jag ramlar ihop. När min lillebror som vanligt säger sina roliga kommentarer till mig är det inte roligt längre, jag blir inte arg, jag blir ledsen.
Jag måste lära mig något sätt att ta ut min ilska på, jag kokar så mycket att tårarna flyger ut. Hur ska jag göra? Ska jag börja slåss? Börja på boxning? Jag måste få ur mig allting jag funderar på. Mina problem är såå små, men i mitt huvud ser dom så stora ut att jag börjar fundera på varför jag lever. Vad lever jag för? Jag vill inte må såhär, jag vill vara en normal person igen. Vad har jag gjort för att förtjäna det här?

jag behöver någon som älskar mig, som kan visa det. Snart orkar jag inte mer, jag bryter ihop mer och mer för varje dag som går. Jag ser mig själv numera som ett psykfall, är det rätt? Jag är 17 år, jag vill gärna hinna vara med om min 18 års dag innan det går överstyr.

föralltid



"Vi ska tacka av spelarna på söndag samtidigt som vi ska visa dem och resten av världen att vi är precis lika stolta över vårt klubbmärke fortfarande, oavsett om vi vinner SM-guld eller spelar i superettan. Det är vi som är Hammarby"

sådär

Jag börjar komma tillbaka på fötter igen. Jag känner mig så konstig inuti.
Städade hemma idag, så nu blire para imorgon, kommer sitta bra. Köpte även biljetter till sista bajenmatchen på söndag, hoppas verkligen att folk åker dit och visar sitt stöd, inte bara ge upp för att vi åkt ner i superettan, nu kör vi, vi tar nya tag och snart är vi tillbaka igen. Det gäller att älska oavsett vad.
Sen tog jag och Emma en promenad till Kebab Mamma och käkade lite, sen bussen hem till henne. Och här sitter vi nu. Galet jävla uttråkade, morsan kommer hem från sjukhuset snart, antar att det har gått bra med tanke på att hon får komma hem idag. Yeeey.

Funtar på att åka till Qellie och sova där. Skulle vara mysigt! Har inga bilder att bjuda på, men det kommer när jag e heeeelt på fötter igen och orkar ta kort :D Puss

:(

Det är jobbigt..

IT FEELS GOOD

Skönt, Emma sitter på bussen påväg till Solna och Fanny är vaken, så nu går jag hem till Fanny sen rör vi oss mot staden. See yah!

halloj!

Fan vad jag är bra på att uppdatera! Igår fick jag magkatarr på kvällen så jag låg bara i sängen och väntade på att medicinerna skulle börja verka, men icke. Jag somnade tillslut iallafall.
Ska snart åka in till stan med Emma och Fanny. Emma har inte ens åkt från Ekerö än och Fanny sover som en jävla gris, gaaah. Skynda!! Sen ikväll spelar bajen, får se vart vi kollar någonstans. Kom igen Simon!!

:(

min älskling
Förlåt för hur det blev igår, inte alls meningen att jag skulle bli så dålig. Men jag försöker, och det är det viktiga, eller hur? Idag blir det läkaren och klara upp allting, jag älskar er Sara och Lisette, tack för allt och framför allt tack för alla fina år med er.

tjululu

Sitter hemma hos Sara nu. Vi har funderat på hela kvällen vad vi ska göra för flippat ikväll, tankarna har snurrat på att tågluffa, åka någonstans där vi aldrig varit förut, ta in på hotell, tälta osvosv. Våra planer blev nu att dra med lite folk upp på Saras vindsvåning, haha. Låter tråkigt men ni som kommer dit fattar, hihi. Puss

godkväll

nu drar jag hem till Sara, hörs där eller imorgon. Emma och Fanny kommer antagligen dit, sen Lisette, sen vet jag inte mer. Hehe. Är på dåligt humör och min medicin i slut, kvällen kommer sluta i kaos.
På onsdag står det i tidningen att min turdag ska vara, då spelar bajen mot häcken, haha! Couldn´t be better. LOOOOVE IT.
xoxoxoxo

hej


gotland-joel och fanny i lördags


matchen i söndags.



good update

Jag har inte haft ork att skriva, är verkligen helt slutkörd. Matchen igår var sjukt kul, synd att den slutade som den slutade. Tycker att det är skumt att aik spelade så pass dåligt mot bottenlaget, ligger man högst upp och är nära på att vinna smguld så så borde man vinna med större marginal, så det så!

Emma: skynda dig, jag fryser om min lilla kliturus!
Jag: hahahahahaha(i typ tio min)
Jag: Varför sa du så för? skojade du?
Emma: jag skulle säga kissemurra, så blev det kliturus.
Jag: Men vad fan är kliturus för något?
Emma:*råstirrar på mig och tycker att jag är dum i huvudet* Vet du inte det?!
Jag: Men snälla Emma det heter ju klitoris, inte kliturus!
Emma: Hahahaahha, gör det?

Idiotiskt samhälle vi lever i asså..

TJULULULUUUUUU

Kan ni fethaja hur trött jag ärrrrrrrr? Nej det kan ni inte för jag e vool. snart ska vi börja fixa oss osv osv sen drar vi till näckrosen och träffar bajarna och sen till stadion .P=uss och........ kram

haha

man ser bara lite, haha men kul var det! taget ur lillasysters blogg.

 

Jag är om 5 minuter ensam hemma hos Fanny, synd om mig :( Sen kommer Emma, och sen Fanny, då drar vi och köper tacos på ica nazi, sen hem hit och myser och taggar inför deeeeeerby :D:D:D

bra skit!

eheeee

ni får stå ut med den fula bilden. men där e håret!

ikea!

Hola guapas.
Jag måste börja med att säga att jag är JÄTTEbrunhårig. Känner inte igen mig själv längre! Fint är det väl men jag känner mig som en häxa, lagom till halloween sådär! Sitter hemma hos Emma nu, vi ska snart åka till ikea, sen åker jag vidare till mor där vi ska fira min lillasyster som fyllde år förra helgen.

Bild på håret kommer upp när jag är hemma hos mamma, look out och dö inte i chock :o

Fanny häääääär!

Sitter hemma hos Tilduuus, hon håller på att sminka sig just nu och är sjuuuukt seg. Vi ska dra oss mot solna strax. Det blir nog en lugn tjejkväll ikväll då Tilde Emma och Gaby kommer hem till mig och dricker lite och kollar idol! :) Ska även färga Tildes hår lite mörkare så det kommer bli sjuuukt snyggt.
Bilder ifrån kvällen kommer senare!
PUSS

tursdag

Jag och Emma har sjuk humor, efter att vi pluggat och kollat på tv så följde jag med henne en bit, hon skulle vänta på sin mamma. Synd bara att hennes mamma dissat henne och åkt hem, och sista bussen hade gått. Hahahaha! Tråkigt nog kom jessi tillbaka och hämtade henne. Vi hade ett paraflax som vi slet sönder, tyckte att det skulle vara roligt att stå med ett ihåligt paraply. Aldrig skrattat så mycket förut.








mina barn! sista dagen imorgoon. har köpt glass och fetaste blomman och bullar till personalen. jag är snäll. eller ja, iallafall Åsa som betalade ;) Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och kolla ett avsnitt av one tree hill så jag orkar upp imorgon. Hare! Puss

ehe

Har rast hos Sara, förvånad? Nja.. haha! Ska snart gå tillbaka igen, sen åker jag med Åsa hem idag, skönt.. Ska hem och städa lite, måste köpa glass tills imorgon också, min sista dag på praktiken så jag är generösa och bjussar på det.
Puss

vackraste människan på jorden


Jag vill verkligen tacka dig nu. En gång för alla, du är bäst Sara. Jag är så fruktansvärt glad över att du tar tag i mitt liv och säger vad jag behöver göra, jag gör det aldrig annars. Nu fixar vi/jag det här, eller hur? Jag älskar dig

ohyeah

Åkte hem till Emma efter ett visst pannkaksproblem i familjen. Andra problem får mig också att bara vilja komma bort, så jag åkte till Emma dårå och hon tvingade mig att måla hennes rum. Jag målade väggarna, råkade KANSKE komma åt golvet, dörren och fönstret också, men inte med flit! Emma därimot, hon målade på mig. Jävla unge. Skönt iallafall att få skratta lite after all liksom.
Sara väljer att ta tag i saken iallafall, vi ska till min läkare och kolla mina värden för att se fall jag kanske tar för stor dos. Hinner nog med det på fredag skulle jag tro!

Nu sitter jag här och pillar bort färg från min kropp, det gör fan ont. Kommer vakna i en smulsäng typ, fyfasen.



jajamensan. snygg text iaf

.

jag finner inga ord för hur jag ser på livet just nu. återkommer när medicinen börjar lägga sig och jag slutar deppa. hej

bajs

Jag känner att jag måste lägga mig i sängen och försöka sova. Jag kommer börja gråta när som helst. Jävla mediciner som gör mig såhär :'( Orkar inte vara vaken, orkar inte vara trevlig, orkar inte dö. Förstår ni hur hopplöst det känns när man inte ens orkar dö? Då är något helt snett i systemet.

Jag måste duscha, jag är så jävla äcklig. Men vet ni vad? Jag orkar inte. Jag skulle gå ut och springa idag för att bättra på musklerna, och jag orkade inte. Glassbilen låter utanför och jag vill så jävla gärna springa ut och lägga mig framför bilen, men jag orkar inte. Skicka gärna ett gulligt sms så jag blir på lite bättre humör, tills dess ligger och och stirrar upp i taket och förhoppningsvis somnar. Typiskt min tur att vakna upp med svinis imorgon, BARA för att jag inte orkar.


såhär känner jag mig just nu, om inte fulare. Som grädde på moset är inte Sara hemma på min rast imorgon så jag kan inte gå dit, och det går INGENTING på tv. :D:D:D:D:D:D:D

eeeh

Tänkte att jag för en gångs skull skulle åka med Åsa hem från skolan idag, men då får jag ett meddelande av en tjej att hon var tvungen att åka till läkaren med min lillebror. Bajs, måste åka buss :( Sitter hos Sara nu med Frida också, ska snart åka. Puss

grrrrrrrrr


BRA MOBILKAMERA. det är iaf jag som posar framför min älskling. alltså en sån här:


jag är helt fast asså. jag ska ha en!

MAAAATCH

Bad brursan skicka en kul bild, den här skickade han! Skoj kille liksååååm. Emma kommer hit om en stund och kollar fotboll med mig, ska be henne köpa med chips. Hehe...................

grrr

Sitter hemma hos Sara som vanligt och har rast. Är helt slut. Skulle bytt avdelning idag men två fröknar på min förra avdelning var sjuka så jag fick vara där idag. Det är kaos, helt jävla kaos. Känner att min hjärna snart ploppar ut.
Ikväll är det Hammarby - halmstad, innan den ska jag ut och springa. Jag är doktig. Nu måste jag springa tillbaka till jobbet, puSS!

grattis älskade syster

Har ju glömt bort att gratta min syster här i bloggen. Var inte hos mamma idag för vi skulle fira henne nästa helg tydligen, suck.. Tänk att nu är du 14, woho, äldre, tänker du. Nej, lika bra att ta livet av sig vid den åldern för snart kommer den värsta perioden av ditt liv. Njut så länge du mår bra och inte är emo, hahaha! Hoppas du fick en bra födelsedag, och btw, jag har inga pengar så du får ingen present! Puss gumsi

söndag idag

Jag har precis ätit hamburgare med familjen. Jag skaffade mig ett jobb för 10e gången vid maten idag också. Ska börja städa varje torsdag. Hehe.
Idag har jag varit med Fanny i solna c, vi växlade in hennes euro och sånt där vaaa. Nu är jag klar för att gå ut och springa med min lillebror, later alligator!
(bild på min otroligt snygga outfit kommer)

PUSS

hejsaaan

Hello peeps.
Jag har inte varit närvarandre vid någon dator på ett tag. Igår var jag med Sara och Tove som sagt och mös lite, jag och Tove däckade på sofforna vid 3 tiden och vaknade vid halv 10. Är det 40 årskrisen som är på g? Tror fan det. Vi låg och degade hela dagen tills vi lyfte på fläsket och gick till Solna c för att köpa godis (vi gick hela vägen till c BARA för att få "lördagsgodis-feelingen" från när man var liten, hehe).
Sitter iaf hos Fanny nu och har käkat kyckling och klyftpotatis, muuuums. Feta är vi allihopaaaa. Hon står i duschen nu och sen ska jag hoppa in, sen fixar vi oss och drar tillbaka till Tove där vi spenderar början av kvällen, sen får vi se vart vi tar vägen.
Sover inte hemma ikväll pga vissa omständigheter så kommer antagligen inte åt en dator förrän imorgon när jag e hos morsan och firar systra mi.
Puss så länge!


babyfanny

iiih

Har apbråttom som vanligt. Ska rulla till Solna och träffa Sara och Tove, vi ska kolla på idol och dricka 3.5or. Myspys! Måste klä på mig och springa nu. Hörs imorgon eller senare :) Puss!



rast

RAST RAST RAST RAST RAST

tjaat

Det är ett jävla tjat om helgjobb osv hela tiden. Shut the fu säger jag. Jag börjar jobba när jag känner att jag är redo för det. Punkt slut.
Jag började kolla på "humor från tv4" idag på dagen, vid 2 kanske. Jag somnade konstigt nog och vaknade vid 6, och jag är fan trött igen. Jag har sån jävla huvudvärk och förkylningen blir sämre och sämre. Imorgon SKA jag gå till praktiken, fredagar är skönt.

Sara antar att du läser det här, så jag hoppar över min rast imorgon och slutar 3 istället, kommer till dig då!
För övrigt så vill jag passa på att tacka denna vackra person. Hennes inre är min livskraft. Vad det än är, när det än är så vet jag vart jag har henne. Du har i 13 år hjälpt mig under mina svåra tider, och det finns inte ord nog för att tacka dig. Men jag vill att du ska veta att jag älskar dig, no matter what.

Jag har lite beslutsångest för jag väljer mellan att kolla klart på "humor från tv4" eller scrubs.. Lutar mot lite humot faktiskt, känner att det behövs just nu. Annars hörs vi imorgon! Godnatt, pussiiiiiiiiiiiiiii.

fruktansvärt bra



ONE LOVE - BAJEN

<3



får rysningar i hela jävla kroppen. ögonen är fyllda med tårar. världens finaste.

:@

FAN vad irriterad jag blir på mina lärare. Iallafall Vera jag har i Finska B. Hon säger till mig att min text räcker till tidningen osvosv, när min assistent var med. Nu när jag inte är i skolan utan är på praktik istället, då sätter idioten IG på min uppgift?!
Fan händer med världen?

Goodmorning everybody!

Jag är hemma från praktiken idag. Kändes bra imorse, nu känns det förjävligt. Känner mig som en instängd schimpans ungefär. Fast jag har nog blivit hemskickat om jag gick dit med tanke på att jag är sjuukt förkyld.
Jag vill träffa Sara och prata med henne :( balle också..

Jag sitter iaf och äter frukost nu! Doktig jag är. Lätt vaniljyogurt, sånt där hårt man har i.. crunch tror jag dom heter, och bananer. Jag är fan asbra på att äta bra! :D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emodag ftw. Äter min medicin som ska producera hormoner och samtidigt ppiller, blir inte så bra i mitt huvud. Vill ni ta livet av er? Testa det. Asbra knep. Hejdå

.

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...

stackars mig

När jag satt på bussen påväg hem från Sara började jag må skitdåligt. Jag har haft ont överallt hela dagen, är sjuk förkyld och lite feber. Sara skrattade när jag sa att jag jag har 37.6 i feber(inte feber enligt henne), men för mig är det, jag har normal tempratur på 36. Jävla balle, vill inte vara hemma imorgon!!


SAKNAR SKOLAN! :(

rast

Tjena hej.
Sitter hemma hos Sara på min lilla gulliga rast nu. Vi dricker kaffe och pratar. Ska snart gå tillbaka till praktiken, har lovat Sara att göra ett pärlarmband till henne, så det ska göras. Idag har jag suttit och ritat hammarbyteckningar och en aikteckning till en kille, inte helt okej.

Vi var ute på promenad idag, sista biten hem i uppförsbacken bar jag en flicka på ryggen som lite extra träning, hon är bajare så hon fick rida på mig. Dom andra blev avundsjuka, men när dom också insett vilket lag som är bäst så får dom också :D hihi. Nu måste jag springa tillbaka, slutar om ungefär 2 timmar, skööönt. Puss!

losing weight

Det känns som att det är på rätt väg, är inte lika hungrig längre. Snälla säg att det här funkar!
Allting är så jävla jobbigt. Vill inte bli som alla andra, jag vill vara som jag alltid varit, inte överviktig. Ska införskaffa mig ett gymkort. Jag ska ta tag i saken och jag ska klara det.

det är jobbigt att veta att det kan vara försent, för båda två

haaammarby

Sitter och lyssnar på bajenlåtar och är så jääävla taggad. Den 25e blir det derby med Julia, Emma, Sabina osv osv.. Kul som satan!
I natt sov jag 3 timmar och 45 minuter. Wonder why.......... Jag vaknade och trodde jag var död. Jag nöp mig själv i armen och insåg att jag skulle gå upp och inte kunde somna om. Helvete! 07.09 satt jag i bilen med rump och ryggvärme och mös hela vägen till Solna. Käkade frulle med knattarna sen började dagen som för övrigt var jääävligt kall. Måste typ ha med värsta overallen för att hålla värmen uppe.
Och nej, jag var inte seriös, jag har ingen overall och har inga funderingar om att skaffa en.

SÖÖÖDER BRÖÖÖDER GLÖÖÖDER(8)

På rasten tog jag en fika med Sara och hennes mormor på en café vid Sara typ. Sen var det bara att springa tillbaka till praktiken igen. Hem till Sara igen efter praktiken, sen kom Fanny dit, gullungen herself! jahapp.. nudå? Jag tänkte gå ut och springa men det är så jääääääävla kallt så jag bangar och ska nu hoppa in i en dusch istället. Ska kolla om den bärbara lilla jäveln funkar nu så jag kan mysa i sängen istället, satt stilla på den här stolen i 7 timmar i streck igår, eh ja, jag hade ont i ryggen!


!

nu säger jag godnatt. godnatt

:$

Jag är lycklig. Så jävla happy assååå. Sara fattar varför :)

<3<3<3



jag smälter. helt seriöst, älskade älskade vän!
(bäst är 5.00, kolla där!)

tjenatjenah

Ganska lugn och skön dag på praktiken idag. 9 dagar kvar där sen ere klart och höstlov. Usch vad jag längtar!
Sitter hemma hos Sara just nu, ska snart börja röra mig hemåt och käka mat. Viktigt inlägg måste jag påpeka.


fätt särijös

bra uppdatering!

Igår var jag, Emma och Jennifer i stallet och skulle fixa och trixa, bland annat ta in en miljon hästar från hagarna. Synd att pappa kom så tidigt så jag inte hann hjälpa till att ta in dom :( Käkade middag och började kolla lite på matchen, sen åkte jag till centrum och mötte guzzarna sen åkte vi ner till Andreas där några pojkar var. Kollade klart på matchen, fyfan vad arg jag blev. Två jävla bortdömda mål, inte helt okej.
Jag och Emma fick skjuts av Max hem så vi var väl hemma vid.. Ja vad fan va klockan? noll koll.. 2 kanske? Vi låg vakna en stund sen somnade vi. Vaknade upp till en dunderfrulle och sen satte vi igång och började fixa deras badrum och spackla i Emmas rum. Duktiga vi eee asså.

Mötte Jessica en stund och nu har jag precis kommit hem. Är kall som attans. Funtar på att hoppa in i en dusch faktiskt.
Imorgon är det dags för praktik igen och det ska faktiskt bli roligt. Skönt att kunna åka bil hela vägen på morgonen också. Ska ta en promenad med Sara på rasten. Igår fick jag ett sms från Jesper, en kompis från Solna gymnasium när jag gick IV där. Åh gulleplutten. Saknat honom!


mocka hästskit. kände att jag valde rätt kläder för rätt jobb. eller?
(det roliga var att jag var för klen för att orka bära bajset till kärran så emma fick ta över, hahaha)


ville bara lägga mig ner och rulla runt. fick dock inte för jennifer


emma och mina ben hos andreas


hahahahaahaha


killen däckade och fick då sitt straff. massor med tandkräm i örat och så pressade vi på den där lilla gybben på. var så fint så :) det var läskigt för varenda gång jag skulle ta kort så öppnade han ögat.


dagens bild. hahahahaha. nej, jag skäms inte.


min outfit för jobbardagen.


emmas avtfitt


vadådå?
mer bilder kommer från jennifers kamera sen. där kommer gaaalet snygga bilder.

NU SKA JAG DYSCHAAAAAA. pussss

outfit

Ska snart fråga papi om han kan skjutsa mig till Jennifer där hon och Emma är. Sen ska jag hem igen vid 5 och käka med grannarna och lilla bebiiiin.
Såhär ser jag ut idag iaf!

Loerdag

Det är så kul att se, varenda gång huset ska städas så ser man pappa stå och tvätta motorcykeln. VARENDA gång också.
Idag mår jag keeefft. Nej, jag drack inte igår, utan jag har sån fruktansvärd merrevärre. Måste ner och pressa i mig alvedon och skit snart. Känner att det är dags att städa igen. Jag städade ju innan jag åkte hemifrån igår, och det är stökigt igen? Hur fan lyckas man..


den här bilden på mig finns tydligen hos polisen. när min kompis var där på förhör visade dom henne massa bilder där hon skulle peka ut, tror ni inte den här bilden kommer upp då? kul! how did you get it, undrar jag!

gah!

Höjden av trötthet är fan när man inte orkar sätta upp en toffs eller ta bort en fet jävla glaskiva från sängen så man bara kan kasta sig där.

Har haft problem som attans med att få kontakt mellan mobilen och datorn? Det verkar vara jobbigt för usb-kabeln att sitta i usb-uttaget längst åt höger. Han ville sitta i mitten, så nu funkar det så fint så. Tack Usse!

Jahaja, vad har jag gjort ikväll? Jag mötte Sara i Solna och vi gick hem till Jennifers kompis Johanna, var där ett tag sen åkte jag hem. Kul att träffa de där små liven, så himla gulliga allihopa. Imorgon kommer grannarna över och käkar middag här, ska bli riktigt trevligt må jag säga. Inte säker på att jag är här under middagen, men ja, kan ju alltid låtsas att det är trevligt.
Nu skriker sängen efter mig. Saknar mina katter :(


börjar fundera lite över min vikt.. Jag menar, okej om en liten del går sönder, men HELA rutan sprack. Inte så bra att lägga den under sängen kanske.
Tänkte lägga upp en nytagen bild på mig också, MEN FÖRIHELVETE vad jag ser ut :| Inte en enda bra bild. kul....................

GODNATTER!

FREDAAAG

Nu är jag klar och ska gå till bussen för att åka hem till Sara. Är inte taggad på ett jota ikväll faktiskt.

Försöker ladda upp bilder men allting ska fucka mitt liv. BLIR GALEN PÅ ATT INGET GÖR SOM JAG VILL. Det är inte meningen att jag ska leva helt enkelt.

första praktikdagen avklarad

Bra jag är på att uppdatera, haha! Har inte riktigt haft tid. Upp vid halv 8 imorse, praktisera till 4, hem, äta, fixa med tvätten, ut med tove och sen hem. Kollade precis på SOS Gute med min lillebror. Polisen bad en kille sätta sig ner och han säger "men nej, jag tänker inte förstöra mina viiita byxor" dog av garv. Hahaha!

Första praktikdagen dårå.. Det känns bra, riktigt jävla bra. Mina "kollegor" är assköna, det började med att ena heter Nazi, hur kul är inte det? Sen dom andra två är kortare än mig, trodde det var omöjligt. Kände mig felplacerad när ena tjejen frågade om hjälp för att hon inte nådde, men jag gjorde det. *stolt*
Sprang hem till Tove en stund på rasten, skönt med lite annat folk att prata med. Imorgon blir det Sara på rasten ;)

Tänkte leta upp min medicin nu för nu jävlar ska jag gå ner i vikt, sen ska jag lägga mig i sängen med mina praktikuppgifter och skriva lite, sen sova. Åker ju med Åsa på morgonen nu, och hon åker klockan 7. Spännande tid må jag säga! Fredag imorgon och jag vill till Muskö men Emma e störd i huvudet tror jag. Idiot.
Bjuder på en snygg bild!



BTW, BLOGG.SE ÄR SÅÅÅ JÄÄÄÄVLA SEEEEGT JUST NU :(

Onsdag

lyckades inte med en enda bra bild, men aa.. såhär ser det typ ut.
Jag börjar på ny praktik imorgon. Glömde helt bort att pappas fru fixar praktikplatser på sin skola, så dit ska jag imorgon 8.30 - 16.00. Segt! Jag och Emma var i skolan idag och pratade med lärare, och jag säger bara OH MY GOD. Det är ingen skola längre, det är en djurpark. Jag var rädd för att bli överfallen av en apa eller något när jag gick in.
Snart börjar Stockholm-arlanda, jag sitter förväntansfull varje gång och väntar på att jag ska se min pappa glida förbi på en av deras sparkcyklar med tutan på och ja.. Det kanske händer ikväll! Efter det är det oskyldigt döööömd. Som jag har längtat :D hihihihih.
PUSS!

Tjuhu!

Jag och Emma har precis vaknat. Vi ska fixa oss lite sen åker vi mot skolan. Min lärare har börjat dissa mina mail så jag får åka dit. TRÄFFA ANDREAS :D
Slänger en en bild på outfit och nya hårfärgen när jag är klar! Puss

guess what?

JAG HAR FÄRGAT HÅRET :D

godermorgon

Jag vaknade för någon timme sen, men har inte orkat anstränga mig förrän nu. Mamma sa för hundra år sen att hon var påväg hem. Jävla liar liar! Tänkte hoppa in i duschen nu och sen antagligen åka ut till Emma. Har blivit bjuden på käk och sovplats för natten.
Bilder kommer snart! Puss

<3


:O

Jag är fortfarande i chock.
Mamma: Magnus Betner är bisexuell
Jag: Hur fan vet du det? :o
Mamma: Han har sagt det
Jag: Men mamma.. han är komiker!
Mamma: Ha-ha-ha.. det är faktiskt sant
det händer inte. världens sexigaste kille är bisexuell :|


eeeeh

Asså.. HAHAHA. Mamma sitter med kattgodis och alla ÅTTA katter samlades runt. Helt sjukt hur många dom är!

hos mor

Nu är jag hemma hos mamma. Vi sitter och kollar på svenska hollywood fruar. Mamma kan verkligen inte kolla på såna saker, hon kläcker ur sig saker som "vilken tur att du sa upp ditt svenska medborgarskap, vi vill inte ha dig här iallafall" haha. Tänkte göra mig mackor. Är sugen på det. Eller något annat.. hm...........
Nu börjar det!! puss

hejhej hallåå

Sitter i Saras säng och kollar på the hills. Sara själv ligger och sover på soffan. Somnade också till en stund, helt sjukt hur jag kan vara trött :p
Vi gick runt lite i Solna c och kollade efter en mossgrön adidaströja till Sara, den färgen fanns såklart inte. Därimot fick hon med sig två nagelfilar och ett stärkande nagellack, synd bara att det låg ett exakt likadant nagellack på bordet när vi kom hem, som hennes mamma hade köpt. Haha!
Snart ska vi börja laga mat hoppas jag, jag e sinnessjukt hungrig. Hennes mamma jobbar kväll och min mamma lagar inte mat när hon jobbar senare än 4 typ, haha. Så Sara erbjöd mig att käka med henne. Gulligt! Känner att magkatarren är på G så jag köpte mig proviva frukdryck, 4 små shotar som jag ska hälla i mig. Bakteriedödande och bra.
Nu ska jag hoppa på Sara. Maaat!

Lite kul hur min lärares och mina konversationer ser ut, haha!

"Är det inte det som att kissa i byxorna, varmt och härligt nu, men inte lika mysigt om ett tag? Hur kommer det att kännas att gå ut på praktik i juni, när de andra går på sommarlov?
 
Viktigt, viktigt är också att du vet att du måste ha godkänd APU i åk 2 för att få gå upp i trean.
 
OM du struntar i praktiken är du istället i mimers brunn och jobbar med gamla synder, tex Freud och Erikson. Annars blir det EVK och annat otrevligt, och det vill vi ju inte.
 
Therese"

ÅNGEST ELLER VADÅ. Vet inte vad jag ska ta mig till längre. Gaaaah!


Jag och Saras mammas mysiga tröjfilt. Love it

..

lyssna på texten.

Tjahaaaa!

Fattar inte hur jag fortfarande kan vara trött? Usch..
Igår rullade jag hem till Sara och hon fixade mina tumnaglar som hade ramlat av. Sen kom Lisette och vi kollade på Kommisarien och havet sen rullade jag hem vid 11 halv 12 kanske..
Snart kommer Sara hem från skolan, då ska jag möta henne i Solna C, hon skulle handla något. Mamma slutar 7 idag, så får laga mat själv. Suck.

mjaou

Kom fram till igår att jag ska "ta tag i allsvenskan och bara vända på den". Lättare sagt än gjort. Ni får läsa upp och ner, men jag antar att ni ser vilka som är högst upp med 61 poäng iaf. Hammarby


jennifer schwalbe

Jag sa att hämnd skulle komma. Here you are!

BILDERNA ÄR RADERADE PGA ATT JENNIFER KLART OCH TYDLIGT BERÄTTADE ATT JAG VUNNIT KRIGET.

till jessica

HAHAHAHA jag har hittat den perfekta julklappen(?) till dig. Tyvärr får du se den nu, men det gör inget.

igår mina damer och herrar..

..så slappade jag och Emma heeela dagen med massa tjokisgrejer. Vid 9-10 bestämde vi oss för att åka till Oxis där också Viktor, Timmy, Leidan, Calle och Sebbe va. Det var mysigt tills jag blev skittrött och följde med emma till tbanan, sen hem. Somnade vid 2 tiden.
Jag har fortfarande ingen praktik. Ska kontakta Tallbackaskolan igen, dom nekade mig på 6års, men ska försöka på en högre klass. Kan inte gå hemma längre.
Nu är en tjej och en kille här och köper kattungar/kattunge :( lika tråkigt varje gång.
Puss

Lördag

Igår var vi hemma hos Tove hela kvällen. Det blev jag, Emma, Tove, Sara, Lisette, Degen, Pontus och Jimmy. Senare mot kvällen kom Alex också. Vid halv 2 började jag och Emma röra oss mot Fruängen där vi skulle sova hos hennes pappa. Det var sjuuuukt kallt ute igår. Var frusen hela natten och nu är jag lite smått förkyld. Härligt härligt. Imorse gick vi ner till grillen och käkade, usch vad mätt ..
Ikväll vet jag inte vad vi gör, är rastlös men samtidigt inte.. hm, vi får se vad vi hittar på. Sover nog hos mamma i Solna ikväll. Har inga kläder där, men som tur är så har jag min lillasyster som älskar mig över allt annat och lånar ut till mig :)

För övrigt, folk säger att vi är lika.. Vad tycks?


nu ska vi kolla på Rånarna. Puss!

hejsan

Jag och Emma sitter hemma hos Sara och väntar på att hon ska byta om, sen drar vi hem till Tove där vi spenderar kvällen. Kommer alltså inte vara så jäätteaktiv.


PUSS

håll käften när du pratar med mig

hej idioter (du måste helt enkelt vara en idiot om du läser tildes blogg)
tänkte bara visa att tilde faktiskt har snygga kompisar också

(okej jag är inte så snygg egentligen, den är sjukt redigerad för att gömma mina små skavanker, detta var även mitt bidrag till top model sverige ÅH GUD VARFÖR KOM JAG INTE MED????????????????????)


hur som haver, era skinnflöjtar, jag tänker inte predika, som moses i öknen, som prellen i kyrkan, som tilde när man berättar att man inte hejar på bajen.
får väl helt enkelt runda av detta med några visdomsord en mycket klok kvinna en gång sa;
gråt inte över spilld mjölk, var glad att det inte var vin

..
...

..
..................HEHEHE VÄNTA DET VAR JU JAG SOM SA DET?
äh fred ut, amigos!
















tilde är snygg

hahaha

HAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖR.

En tjej ∼18 ska köpa tidningen Faktum – tidskriften för hemlösa.
Faktumförsäljaren: Det var den sista tidningen för idag.
Tjejen: Men vad bra, då kan du gå hem nu!

nämen

Mamma har börjat läsa mycket om min sjukdom med tanke på att hon nyss fått reda på att hon har snäppet värre genom att hon rasade 8 kilo :(
Måste börja med min medicin igen,

Symtom

Exempel på tidiga symtom på hypotyreos är

  • trötthet eller nedsatt ork
  • depression
  • koncentrationssvårigheter.

det stämmer ju hur bra som helst. Helt sjukt.. Dumma hypotyreos

hejhej

En liten hälsning från mig och Sara. TJA!

hallååå

Sitter fortfarande och häckar hos Sara. Skönt att vara lite ledig, sitter och mailar olika skolor nu, har inte fått något napp. Sista valet var min grundskola, tallbacka. Hoppas jag får det.
Vi har köpt massa fikabröd och suttit med kaffe på balkongen en stund. Snart ska vi hem till Tove och käka, sen vet jag inte vad vi gör.


mina fina naglar. är skiiitnöjd med dom. Lillfingret är inte klart än då jag började blöda så vi var tvungna att avbryta.


snyggiiiiing.

hos sara

Datorn hemma hos mamma har typ gått sönder så jag kan inte skriva. Sitter hos Sara med Tove nu också :) Puss

RSS 2.0