Måndag

Nu är det bannemig dags att hoppa i säng! Har min enda lilla sovmorgon imorgon och börjar klockan 9, men ska ändå sova nu. Sätter på ett avsnitt av OC och somnar till det.

Känns underbart att gå in på månad 3 av förkylning. Börjar överväga läkare för att utreda pollen. Hehe.

.

Please, be happy for me. Once.

Söndag

Shohooooo!
Söndag idag. Känns.. Helt okej! Jag vill bara att dagarna ska gå foooort nu, så därför ser jag lite fram emot en arbetsvecka. Igår mös jag hemma hos Lisette med film godis och cola. Åkte hem vid halv 1 och klarade mig rätt bra ensam! Framsteg. Nu har jag precis satt igång tvätt och diskmaskin och väntar på att la familla ska komma hem och liva upp huset lite. Alldeles för tyst här! Ikväll sätter jag igång med träningen igen. Jag har gått ner 2 kg!! Det gör att man blir peppad på att fortsätta.

Jag sitter fortfarande och funderar sönder mina hjärnceller med räkningarna, resväskor, KLÄDER, bokningar, aaalllt. Jag har fan inga sommarkläder.. Ska spana in Nelly lite! Hehe..

Fredag

Och idag är det fredaaaaag!
Finns inget bättre än att jobba hela dagarna. Man uppskattar fredagen så innerligt!
Kom hem för några timmar sen och vinkade hejdå till familjen som åkte till Dalarna idag. Tänkte lägga mig och ta en powernap men så blidde det inte. Har fixat och trixat med min middag. Det blir en kladdkaka! Har aldrig någonsin bakat något förut, så det ska bli helt sjukt spännande!

Får se vad jag hittar på ikväll. Tanken var att jag skulle åka hem till mamma och sova där eftersom att jag inte vågar sova själv. Det får vi se hur det blir med..

Mina planer är just nu hundra stycken och jag har sååå svårt att bestämma mig. Hoppas dock på att jag bestämmer mig för Ramona tillslut. Vore helt sjukt! Fina tjejen.


Liten Tilde

Torsdag

Konstigt nog känns det som att det är fredag idag. Har iofs haft den känslan hela dagen.

Har preciiiis ätit mat och är så jädrans mätt. Väntar på att Emma ska höra av sig så dom kan hämta mig. Vi ska ut på en sväng! Senare ska jag sova hos Tove tror jag. Det var ett tag sen vi mös!
Den 29e har jag nu fått tid hos ögonläkaren - ÄNTLIGEN. Fast egentligen är det tredje gången jag får en tid dit, betalar 350 kr och går hem utan resultat. Ska iaf få träffa en endokrinolog den här gången som ska kolla på ögat, får hoppas på att hon ser skillnaden och tillåter operation.

Om ett litet tag kommer ni få följa mig genom en rolig sak. Still hemligt, men det kommer bli helt sjukt kul! Har dock beslutsångest mellan två saker jag håller på att välja mellan. Helt awesome! See you.

OH, hi!

Tänkte lägga ner bloggandet för ett tag sen men ändrade mig idag då jag gick in och kollade alla gamla inlägg.

Livet rullar på som vanligt. Jobbet är.. jobbet. Den 31/5 är min sista arbetsdag. Ska bli skönt! Speciellt eftersom att jag har helt sjuka planer i juni. Ingenting jag går ut med nu. Aaaaaah jag är helt slut i huvudet. Jag har SÅ mycket att tänka på. Sitter och räknar på siffror hit och dit. Det är så mycket som ska betalas att jag snart drunkar i dessa siffror. Jag har iallafall bestämt mig för att köpa ut mig från nästan alla mina skulder i juni, innan min plan. Det är det jag räknar på. Måste ringa hundra miljoner samtal och ja, mycket som ska ordnas. MEN - jag måste. Och allt man måste göra är tråkigt, det vet vi ju redan. Right?

Jag har satt igång med träningen nu. Det är dock så äckligt jobbigt att vara ifrån mitt vardagsbeteende. Sitter just nu och funderar på att köpa godis. Hehe. Skulle vilja baka, men jag kan ju inte det, så det får vi hoppa över.

Det finns så mycket jag inte kommer sakna. Dig. Dig. Dig. Dig. Listan kan göras lång.
RSS 2.0