Jaha

Då var man fortfarande vaken, SOM VANLIGT. Men eftersom vi ska hålla igång imorgon så förösker jag hålla mig vaken. Eller försöker och försöker, är inte trött. När jag gick upp idag vid 2 märkte jag att jag har svarat i hemtelefonen TVÅ gånger. Då är frågan, vem ringde? Vad sa jag? Haha, usch vad pinsamt. Alla ha gått och lagt sig. Ingen av mina pojkvänner är online på msn. Har suttit pratat lite med Alejandro också. Så fin, min baby. Jaha.. vad fan ska jag göra nu då? Inte ett skit på tv, inga bra filmer, allt är så tråååååkigt. KAN MIN FAMILJ KOMMA HEM NU? Vill inte vara ensam längre :(
Nu kissar jag på mig också. Det lät som att någon var inne i huset. Oh my fucking gard. Jag hatar hatar hatar det här. Ska ringa och väcka Emma!

petter

nu ska jag och yessilinen köpa glass!

.

vem brydde sig egentligen? fuck it för sista gången.

Goooodmorning!

Jag har sovit stört jävla skönt. Vaknade dock av att jag var så jävla varm, så det var bara att gå upp. Idag ska jag inte göra ett piss. Kanske en snabbis till centrum, annars bara vara hemma och nörda mig med datorn.
Imorgon är det dags för party hos Jessica! Ska bli superkul.

ehe

sova kanske?

<3

mer än passion. mitt allt

Godkväll

Självklart funkade inte internet hos Solan, så nu är jag tillbaka på Ekerö igen. Hallå, internet har också ett hjärta. Kan inte svika.
Här är jag också ensam, vilket är lite småcreepy, men jag överlever. Jag orkar faktiskt inte ta upp vad jag har gjort dom senaste dagarna. Lite snabbt bara så kom jag hem från Dalarna i lördags, sen var jag på födelsedagsmiddag hos Jessica som fyllde 18, sen blev det utgång. Var så sjukt seg från midsommar så jag tog tbanan hem till Kungsholmen ganska tidigt. Sen har jag varit på match också, vinst med 4-1, satt så jäkla bra och mitt humör var på topp. Slänger in lite bilder istället!
morbror och världens bästa mia. och jag som speglas där nere, haha!
Mias egendesignade filtar
Emma och jag i poolhuset
barnen i poolen
FARSTA
Vårat fina kök och jag :D
haha ALL IN!
midsommarfirande i Gropen
Benny, Jim och Rickard
lagom sliten dagen efter
back in stockholm!

BAJEEEEEEN

FILÅT. ska åka till kungsholmen nu där jag bor ett tag, skriver där. Puss

Så jävla bra, grattis Sonny!

.

can´t stop think of it..

sjukt bra sommarplåga, vi gör Dalarna med denna låt

GODNATT

Vi fiskade för en stund sen, rodde ut med en åra. Jag fick en fisk och både jag och Emma fick panik och började skrika, då släppte fisken och försvann. Det är tanken som räknas. Jag fick den en stund.
Nu har vi kollat på kvarteret skatan med "jag heter jim" och skrattat lite, så nu ska vi hoppa i säng. Det är en dag imorgon också!

tjolahopp gummisnopp

Pappa har kommit upp med trådlöstinternet and I love it. Idag har vi varit i Leksand och fikat lite, sen varit vid badet, grillat osv. Nu ska jag spela fotboll med min lillebror, han äger skiten ur mig. Puss

dalarna

tja? INTERNET BRÄKAR LITE, MEM SNART KOMMER PAPPA UPP OCH D2 KOMMER ALLT FUNKA SOM DET SKA? PUSS MOBILEN BRÄKAR LIKA MYCKET, MEN NI FÖRST2R NNG. HAHAHAHA

gnatt

Bästa kvällen på länge. Efter klockan 3, sämsta. Snart åker vi till dalarna. Några itimmar kvar. Ska vli så jävla skönt. puss

hahaha

NU HAR DET GÅTT ÖVER GRÄNSEN, NU MÅÅÅSTE VI SOVA. NATTI!

i hopp om att bli trött

Namn: My Tilde Lantz
Vad drack du senast?: cola
Vad gjorde du igår kväll?: Kollade på film med Emma och Jessica
Hur många hamstrar har du haft?: ingen
Vad ska du göra i kväll?: fira tuvseeeen
Vad ska du göra imorgon?: åka till Dalarna
Senaste inköp: linne, bodylotion, deo, handkräm, fotbollsbiljetter, godis, cola, ostbågar
Senaste film: Beck - sista vittnet

Vad har du i ditt fönster?: Malibuflaska, en keps sen ska det stå en blomma där men den flyttade jag på
Tycker du om att cykla?: ja det är fan askul. Iaf med Jessica!
Vem sov du över hos senast?: Fanny
Vem sov över hos dig senast?: Emma
Vem pussade du på senast?: Elize
Vad ska du göra nu?: Sova förhoppningsvis
Vad ska du göra sen?: FIRA TOVE SA JAG JU
Vem träffade du sist?: Emma
Vem skulle du vilja träffa nu?: S

Sjunger du i duschen?: No
Vem ringde dig senast?: Fanny
Vem ringde du senast?: Sonny
Hur länge sov du inatt?: iiingen aning. Länge tror jag
När ska du gå och lägga dig ikväll?: när jag är trött
Vad gjorde du för 3 timmar sen?: kollade på film
Vad skulle du vilja göra nu?: sova

Person du kan lita på?: Jessi, Jessica, Emma, Tove o några fler
Har du badat i år?: Nepp. Eller jo, i Cas pool
Tidsfördriv: Det här
Vad heter du just nu på msn?: mytilde


Hur många syskon: 4 bröder och en syster
Känner du någon som heter likadant som dig?: Nej, men jag vet några
Morgontrött: Som fa-an
När är du född?: 911125
Var bor du?: Ekerö
Nuvarande hårfärg: Lila? Hahaha
Riktiga hårfärg: blond
Ögonfärg: blå
Vad läser du för bok nu: Ingen bre
Humör just nu?: Vet ej
Vad har du för parfym idag?: carolina gynning, go girl.

Vill du ha barn?: ja, en son.
Hur stort är ditt rum?: vänta ska bara plocka fram tumstocken
Har du tv/dator i ditt rum?: ja
Piercingar?: öronen
Tetueringar?: ja, en i nacken där det står forever bajen :D
Hur många converse allstarskor har du?: ett par, och sen min systers
Brukar du vara osminkad i skolan?: aldrig hänt, känner mig naken
Skostorlek: 35
Tre namn du går under: Tilde, Tilde och Tilde
Tre saker som skrämmer dig: Mörker, höjder och fart
Tre saker som du har på dig: Jag har bara trosor. Men säger väl arm och ben också

Tre sanningar om dig själv: Lat, kärleksfull och arg
Tre av dina hobbys: Vänner, min dator och min mobil
Tre saker du verkligen vill ha: BARA TRE?

DET ÄR INGEN VANLIG DAG...

...FÖR DET ÄR TOVES FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!
Jag säger bara ÄNTLIGEN. Jag har längtat lika mycket som du. Eller okej. Inte riktigt. Har ju inte haft nedräkning på msn osv, hahaha. Grattis älskade du. 18 jävla barre!








TJO BRE

Jag, Emma och Jessica har kollat på Beck och myst med godis, cola och jätteostbågar. Sjungit för Tove har vi gjort också! Nu kollar vi lite på Saw men ska snart sova. Jag har färgat mitt hår! Skitnöjd med färgen faktiskt.. Godnatt, puss.

JALLA JALLA

Emma tar snart bussen hem till mig, och här ligger jag i sängen och inte orkar röra på mig. Fasen då. Ikväll ska vi fira Lovisa hemma hos henne med god mat, god dricka och mysiga tjejer. Imorgon blir det samma sak fast hos Tove. På söndag drar vi till Dalarna, woho! Nej men fan. Klä på mig var det ja.. Puss


911

Nattinuffsan

Jag känner mig helt förstörd. Borde inte vara det! Kollade på någon skitskum film igår som hette typ Sleepwalker. Se den EJ.
Nu ska jag hoppsa i säng och soooova. La familla far iväg till Dalarna imorgon, så lite lugn och ro hoppas jag på att jag får! Puss

Bajenmatch ikväll!

Kollar man noga så ser man hur många blodkärl som spruckit. Fyfan, orkar inte!

goodbye

Jag är så trött.
Så jävla trött på allt som händer hela tiden.
När ska jag få ta det lugnt? Hinna tänka? Andas?
If I could turn back time,
skulle jag börja om,
göra om, göra rätt.

Emma, lyssna på texten. Hur mycket stämmer den?

!

Nu åker jag och Emma till solna C. PUSS

100614

Höll på att försova mig till jobbet imorse. Vaknade av 5 missade samtal från mamma, hehe. Vaknade iaf en halvtimme innan jag skulle åka, så jag klädde på mig, åt frukost och sminkade mig. Kom till och med en kvart för tidigt till jobbet!

Jag ska snart åka hem till mig, till min säng, till min dator. Oooooh. Me like! Ska kolla någon film och sen sova så jävla skönt. På fredag ska vi parta ordentligt, på lördag ska vi fira tove för hon fyller 18 :D och sen på söndag åker vi till Dalarna. Nu ska jag åka heeem. PUSS

ingen kan stoppa oss när vi rullar fram



Med tanke på ingenting träffade vi Mange Schmit eller vad han nu heter i sumpan igår.

Lucky day!

Oh jag har egentligen så mycket att berätta, även fast inget speciellt har hänt. Vill slänga ut all min positiva energi till alla idag. Andra dagar behöver jag den så mycket, så kanske sparar.

Det var jättemysigt på muskö, skönt med lite landet! (nej, jag har inte glömt bort att jag bor på ekerö, men Muskö var mer... landet)
Vi drack lite cider, åt god mat, lekte med barnen osv. Jag låg på sängen och vilade lite, då kommer en lite kille på 4 in och börjar hoppa på mig och hålla fast mig. Han var helt seriöst starkare, kände mig maktlös. Sen frågade han vad jag hette, svarade Tilde, då sa han "hahaha vad fult namn". Jag ba eeeh. ANTON DÅ?! VAD ÄR DET FÖR JÄVLA NAMN?!?!?!?!?! Sen sa han att jag var en värdelös utter. Också moget Ante! Vid 9 tiden åkte vi mot Tuckholma där vi åkte direkt hem till Cas, satt på hennes terass med värmelampor i stora soffor och drack. Fick också där höra av Cas pappas kompis att jag är snygg nu, men att det kommer en dag man inte är det längre. Hm, schyst! Emma gjorde ravioli vi åt innan vi somnade, 4 st i Cas säng. Fyfan säger jag bara. Hon har ju två våningar i sitt rum, på övervåningen är sängen, snacka om varmt. När vi vaknade gjorde vi frukost och sen gled runt lite bara sen åkte Cas till jobbet, då var jag, Fanny och Emma ensamma i huset så vi slängde oss i poolen (iaf jag och Fanny) och levde oss in i våra åldrar. Jävla barn vi är. Iaf Fanny som ville att man skulle kasta i en tia hon skulle leta efter, hahaha. Åkte efter det till centrum och köpte busskort, skönt att ha det klart.

Nu är jag och Emma hos henne och har duschat och ätit, ska klä på oss och röra oss mot Lisette snart. Outfit bilder kommer innan vi åker. Puss






100610

Förlåååååååt. Haha, om jag ska vara ärlig så har jag sen jag fick sommarlov typ glömt bort att jag har en blogg. Ser att det fortfarande är en del som läser, så jag får väl underhålla då.
Jag hostar som en jävla jude. I tisdags eller när det nu var. Måndags kanske, så satt vi ute och drack lite framför en brasa, och bra som jag är andades jag in all rök. Det resulterade till min hosta.
Jag har städat hela huset och är precis klar. Ska ta cykeln och cykla till centrum med Ted och köpa diskmedel och tvättmedel. Är otroligt jävla förbannad när det gäller tvättmedlet, men det tar jag inte upp nu, blir bara på dåligt humör.  Senare ska jag nog hem till Emma för att sen senare ikväll åka till Muskö och sova där över natten. Imorgon tar Emmas kusin Niklas studenten, så vi ska dit och fira. Nu måste jag gååå. Puss



Btw så spelar bajen idag. Jag vet någon som ska göra ett mål för mig. Höhö

godnatt

Jag ska sova i min egen säng. Hur skönt? JÄVLIGT SKÖNT!

100606

HOLA SENIORITAAAAAAAAAAA!
Insåg nyss att det är natiolnaldagen. Nice. Lovely Lovely Sweden.
I fredags tog min bästa vän studenten, fin var hon. Sen var det mottagning hos henne med mat och dryck. Vid 11 åkte vi in till stan och till Chaplins, vi hade sjukt kul. Kom hem vid 4, då åt vi mackor sen somnade alla.
I lördags vaknade vi vid 1, duschade och så, sen åkte vi till Tumba för att äta pizza. Nej, det var inte onödigt att åka så långt för pizz, för den var sjukt stor och sjukt god. Efter det åkte vi till Danne och hämtade båtnycklar och åkte ut på sjön. Höjd och fart är det värsta jag vet. Satt och kramade stolen för att inte ramla i. Vi tog en sväng förbi fängelset Hall också, det var jäkligt coolt att se. Sen rullade vi vidare mot Kista, sen hem till Lisette. Fick skjuts till Bromma och sen åkte jag hem till Tove i Vällingby där hon, jag och Mikaela kollade på Dear John. SJUKT JÄVLA BRA FILM. Grät på ena ögat i vissa scener. Fattar inte varför bara ena ögat, men jaja.
Nu ska jag snart åka på lägenhetsvisning med Jessi och Emma, trevligt trevligt. Hoppas lägenheten är bra! Kramp. Puss.
Som vanligt hade jag inte borstat håret :D Tog en kvart, tjugo minuter för mamma att få ut det.
MIN ÄLSKLIIIING. Älskar verkligen honom. Genom allt.

bilder

nu måste jag fixa mig, ska möta Mikaela och sen ska vi sätta oss i Årsta innan matchen. Pus!

pusso

Jag har massor med bilder att visa, är dock sviiiintrött, så jag måste sussa. Vaknade av att jag hade 15 sms och 16 missade samtal imorse. Klockan ringde 05.45 men inte fan vaknade jag. Vi hann  i tid till jobbet i alla fall. Imorgon mååååste jag förbi Bromma Psyk. och få några stämlpar på en jävla lapp, sen få ett frikort, sen ringa Visma Collectors och ange 4 siffror sen river dom mina räkningar och anmärkningar. Pju! Krångligt allting ska varaaaa. På kvällen ere match som gäller.

NIGHTY!!

.

GODNAAAAAAAAATt. jobbar från 8 imorgon. puss

pujss

Nu åker jag och Emma till stan och köper biljetter till bajen - trelleborg

vad som än händer, så är det vi som är hammarby

RSS 2.0