hellyuuu

Nu är jag hemma. Nice. Or not. Alla är allmänt äckliga idag och jag är irriterad på alla som rör sig eller pratar med mig. Usch, håll käften bara.
Imorgon åker la familla till dalarna, skönt. Hinner rensa tankarna lite innan Gotland. På lördag morgon åker iaf jag och Emma till Ösmo, Muskö, för att äta påsklunch med hennes mamma och släkt, sen skjutsar Jessi oss till nynäs vid 5-6 tiden, där vi ska hämta ut biljetterna och chilla lite innan båten går. Vi är framme på Gotland 23.20. Nu ska jag kolla på she's the man och sova. Natti!

<3

Hejhopp!! Tilde lämnade mig imorse för att åka iväg på ett litet hemligt uppdrag, hon skulle boka tid till att tatuera sig den 15/4 men den lilla skitungen gjorde det idag!! När hon ringde och berättade det för mig trodde jag inte henne men sen plinga det till i mobilen och då fick jag mig en liten chock! Hon gjorde det!!!!
Den sitter iallafall i nacken kan man väl säga :p haha, här får ni en liten bild på den bara för att jag är så jävla snäll!!


SJUKT SNYGG!!

/ Den omtalande EMMA!

nighty

Somnar liiite för sent igår pga Mr S, så jag har gäspat hela dagen på jobbet. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Är sjukt trött. Skolan imorgon! Hoppas det går som jag vill...

Förresten så har jag bokat biljetter till Gotland! På lördag åker jag, Emma och Fanny ner till Emma och Fanny (ja, dom heter samma sak) i fyra dagar. Woho! Taggad till tusen.

natti

Jobb 11.30 imorgon. Godnatt

hahahahaha

Fanny: Sgkk?
Jag: Va?
Fanny: Ja, du har skrivit S*G K*K i din blogg..
Jag: Jadu.. vad fan ska det stå?
Fanny: ahaaaaa, såg inte stjärnorna! Trodde det var '

Tjolahopp tjolahej, din mamma är en tjej (förhoppningsvis)

Nu e jag hemmaaaa. Ingen var glad över att se mig. Känns super! Imorgon äre kalas hos Emmas pappa, hennes lillasyster fyller år idag. Så vi ska dit på fika. Kan bli mysigt! Sitter och pratar lite med Fanny från Gotland, vi planerar att jag Fanny(ja, du fanny lundgren) och Emma ska åka dit några dagar på påsklovet. Sjuuukt kul. Nu ska jag kolla igenom alla play-hemsidor för att hitta något att kolla på. Saknar baby. Puss

100327

Måste börja med att säga att jag saknar min bästa vän Lisette. Hon är på kryssning ikväll och dissar alltså mig. Skulle följt med men det blev lite kort varsel, så jag fick stanna hemma. Simon i klassen fyller 18 idag så några skulle ut och fira honom, men jag oooorkar inte. Jag är helt jävla slut. Det är väl bra på något sätt, men jag känner mig uttråkad redan.
Igår var jag på Theos med Therese, David, Lisette, Adam och hans tjej. Vid halv 2 gick jag och mötte Fanny och vi gick till donken, sen åkte vi mot Solna, mötte holmström, flowie, jeeves, peppe osv. Var med dom en stund, sen åkte vi tillbaka till fridhemsplan, hämtade Mr N's nycklar och gick hem till honom och gjorde oss hemmastadda medans han jobbade. Klockan var då redan 4 och jag var döende. Några drinkar sen gick jag och baby hem till honom. Han däckade dock på soffan och jag i sängen, haha, men men.
Idag mötte jag Emma och gick och kollade på Toves innebandymatch i bollhallen. Dom förlorade. Hehe. Nu är jag hos Emma och kollar på körslaget och det är förjääävla tråkigt. Hur kan folk gilla att sitta hemma på helgerna och kolla på sån här skit? USCHHHHHH. Ska åka hem om en timme, känns skönt att när jag väl inte är ute komma hem och vila. Skulle på fest i Duvbo med Fanny men hon är keff och har somnat. Fanny, när du läser det här, S*G K*K!

100326

Sminklös åker jag nu till läkaren. Puss

:@

Eftersom att jag städar på fredagar så tänkte jag att ååååh vad skönt, jag kan sova lite längre och skjuta upp läkartiden jag har klockan 1. MEN NEJ. Man måste ringa f*ucking FYRA timmar innan och säga att man inte kommer. Det förstörde min dag, så snart ska jag hoppa på bussen och möta Fanny, sen till allmänpsyk. Hörs senare, när jag kommer hem och känner mig som en ny, hjärntvättad människa!

ajabaja!

Jag har fått lite klagomål på dålig uppdatering, det som är lite roligt är att personen som klagar (Jennifer Schwalbe) uppdaterar en gång i månaden, så tyst pårej!
Vet ni var jag har gjort idag? Jag har ridit. Ja, ni läste rätt. Snodde jennifers häst Harry en stund och red runt i cirklar. Hästen gick alltså, inte sprang. Eller när Emma kollade bort övervann jag rädslan och sprang runt lite, men när hon kollade igen gick Harry så fint så. Creds till mig! Tänkte ladda upp en bild på hästen, tar en bild från din blogg Jempa.
Nu jävlar ska jag ta något att äta, sen krypa ner i sängen och mysa till någon film, sen soooova. Är dödstrött. Pussen!

movietime

Nu har jag Emma och Lisette ätit lövbiff och pommes och köpt godis och cola, nu ska vi kolla på Jumper. Så jävla bra! Puss

yeeey

Kryssning bokad den 7/4 med Qellie och hennes vänner!

godermorgon

Nu är det dags att bege sig hem till Emmaslemma och köpa lite käk och ha myspys ikväll. Vi är hundvakter, skojiskoj. Imorgon blir det jobb 14-21, kan bli intressant att stänga för första gången.

vill haaaa

min shoppingbag. MÅSTE ha.

sådärja

Då var jag tillbaka. Helgen var kul. I fredags var vi hos Anders och käkade sen var vi ute en sväng, mötte upp Fanny och drog på efterfest. Somnade vid 8 vaknade vid 12, lagom pigg. I lördags minns jag inte vad jag gjorde. Eller jo, jag var ute med Lisette, Karro och Daniel. Vi var en stund på Theos och firade Rocky.
Igår sov jag hos Emma och idag har vi jobbat. Från och med imorgon är jag anställd också. Wohoooooooo! Nu är det dags att sova, tänkte dra med Fanny till skolan imorgon och tvinga rektorn att ta ett snack med mig. Måste hämta lite saker också, bla. mina pengar som ligger där som dom tar hand om, även hämta kvitton på betalningarna av mina läkarbesök, så jag slipper betala en gång till.
TA EN TITT, mina "vänner" är så jävla onormala så det finns inte. http://mognabrudar.blogg.se. Pussen!

..

<3



SÅ härligt.

Morsning!

Goooood morning! Eller ja, jag har varit vaken sen 12 iofs, haha. Är precis klar med städningen av huset och mitt eget rum. Jag satte på nya lakan, bytte ut Turtles mot Spiderman. Nästa gång kör jag på Batman! Nu ska jag packa ihop mina saker och fara hem till Fanny, där ska jag duscha och sen ska vi fixa oss och åka till Älvsjö. Hörs när jag kommer till min kärlek! <3



23.06

Halloj i stugan! Nu är jag hemkommen från min kära granne. Hade inga nycklar med mig och mina föräldrar sov, så jag trodde jag skulle få sova ute, men extranyckeln låg ute som tur var. Nu sitter jag här i mitt extremt snygga turtlestäcke (som för övrigt måste bytas imorgon) och myser. Jessica klagar på för dålig uppdatering, varför är jag inte förvånad? :D Som svar på det säger jag att det kanske är du som har dåligt liv, du sitter bara och läser min blogg hela tiden, hahaha. Närå, filåt. Ditt liv är kul............
Nu fick jag ett VÄLDIGT roligt sms som gjorde min natt. Säger inte mer än att "JAG HAR ALDRIG SETT EN SÅ STOR SNOPP I HELA MITT LIV!" hahahahahahahaha. Okej jag är tråkig. Imorgon ska jag i alla fall städa hela huset, som vanligt, och för alla som vill veta, ja, jag ska skura toaletterna. Jag är så van så jag inte ens tycker att det är äckligt längre, då är det knas. Framtida yrke? Sen ska jag röra mig mot mina älsklingar i Solna sen vidare till Älvsjö för middag och lite mys, sen utgång.
Hade tänkt lägga upp lite smaskiga bilder, bla från när jag och tove badade i hennes badkar igår, men båda telefonerna ligger på laddning i olika delar av rummet så jag orkar inte. Imorgon ska jag slänga in en dagens outfit tänkte jag, känns som rätt dag för det. Nej mina kära vänner, nu har jag kramp. Puss!

!

Jag lovar att jag ska skriva. Först ska jag köpa godis med J! Puss

:D




lovely day

jag älskar att jag har så mogna vänner! Nu ska jag iväg och möta Tovis och köpa godis, sen ska vi till Sara på en kopp kaffe och lite snack på ballen. Myspys!

liiissna fifaaaan

<3

Genom allt. Love you.








100315

Förlåt förlåt förlåt. Men som sagt, helgerna är inte riktigt min grej. Jag är fortfarande sjukt sliten efter alldeles för lite sömn i helgen. I fredags sov jag och Fanny i fridhemsplan och i lördags sov jag där själv. Stolt över mig själv, jag vågar ;) Nu är jag hemma efter en sväng på jobbet. Vi åt donken till lunch, och jag mår stört illa. Lovar att det var mucho fel på min hamburgare. Meningslöst inlägg. Tja

100312

Hola Guapas!
Nu har jag städat klart hela huset.. utom mitt eget rum. Det blir så att när man är klar med allt annat så har man inte ork till sitt egna rum. Det suger. Måste plocka lite snabbt på golvet bara så man ser något. Sen åker jag hem till Sara för hon ska fixa mina naglar och sen ikväll ska vi ut.
HAHAHA måste tillägga en sak som hände nyss. Min yngsta lillebror knackar på toalettdörren och skriker "jag är inlåst på toaletten". Då springer min andra lillebror ner och säger "men lås upp då!". haha, han hade glömt att han låst dörren. Åh herre. Det märks  att vi inte är helsyskon.
Nej men iaf, nu måste jag börja röra mig så jag inte blir så sen. Puss och kram, skumbanan!

nightinighti

Imorgon ska jag till skolan. Tro det eller ej! Ska ta kvart över 8 bussen med jessica, det var några månader sen jag var uppe vid den tiden. Eller ja, senast i söndags. Men det var tidpunkten på hemkomsten. Haha! Imorgon ere parteeeeey. Taggad till tusen. GODNATT

"feminist är väl en sån som inte rakar benen?" - Emma 17 år. HAHAHA

100309

Jag och Emma har precis varit ute på åkern och lekt med Tess. Eller Emma har lekt med Tess, jag börjar bli lite för gammal för att tycka sånt är kul. Hehe. Det var utvecklingsstörtsamtal i skolan idag, så vi var lediga. Jag besämde mig för att skjuta upp mitt möte till någon annan dag, vill ha et EVK istället med alla lärare och rektor osv. Känner att det behövs i nuläget, när jag inte vet om jag vill gå kvar eller inte.
Imorgon ska vi ha kuuuul. Förhoppningsvis följer Lisette med till our secret place. Har alltid så kul med henne. Och efter 14 år är vi fortfarande bästa vänner och gör allt tillsammans. Jag är så glad över att jag har dig. Du är bäst!
Nu ska vi kolla på film. Pussinuffsan.

:'(

jag saknar dig redan..

..

Jag blir så trött på hur folk tror att dom
kan behandla andra människor.
Det hade aldrig blivit såhär om du hade
sett mig som en normal människa som
också kan göra misstag.
Nu släpper du mig och jag dig, eller, jag släpper dig. Du lät mig gå för länge sen.

100308

Som ni ser blir det tyvärr inte så mycket uppdatering på helgerna. Har annat för mig! Nu är jag hemma i alla fall. Har varit på möte på unga vuxna, nya stället. Skulle ju bli karlaplan men det blev bromma, närmre och förhoppningsvis bättre :) Vi pratade lite allmänt om livet osv, sen fixade vi med recept sen fick jag en ny tid.
För övrigt är jag så lycklig just nu. Precis när jag gav upp tog han tag i det. Thanks for that mate, haha. Puss!
Träffade jessica en stund idag, i parken. Våran park. Min jessica. Gud vad längesen det var nu. Ska förhoppningsvis kila över till henne ikväll och kolla på film. Som vi aldrig gör annars, hehe. Now, time for movie. Pussiiiiii

grattis älskling!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Fannys födelsedag. hurra hurra hurra!!!!!!!!
Hoppas du passar på att leva livet nu för snart går det utåt i en jävla fart. Lets start pensionspara bebban. Du vet att din present kommer i veckan, så länge skänker jag dig en snygg man som börjar på N. På onsdag har ni eran date. Hoppas du blir glad, har knappt kunnat hålla mig från att berätta det. Hahaha! I LOVE YOU.

-

nej. ingen hör. ingen lyssnar.

:(

Du måste bli bra. Du måste. Vi älskar dig.
Jag ångrar allt dumt jag gjort mot dig,
alla saker jag kallat dig.
Den dagen det är din tur,
kommer jag aldrig förlåta mig själv
för den jag varit.
Önskar att du visste hur mycket du
betyder för mig. Du är världens bästa,
mitt älskade kött och blod.


Godkväll

Såg nyss att en tjej kommenterat om att mitt namn är skitsnyggt, jättegulligt av dig :) Såg också att hon är från Kungsängen, trodde faktiskt bara att mina närmsta vänner läste min blogg för att ha koll på vad jag gör och vart jag är, haha. Kulkul!
Nej allesammans, imorgon är det dags för jobb igen klockan 6, så jag måste hoppa i säng om en stund. Somnade en stund på soffan för ett tag sen så jag hoppas att jag kan somna igen, hihi. Efter jobbet ska jag hem och städa huset för min veckolön. Jag har inget intressant att skriva känner jag. Kan ju säga att jag tycker synd om min Tovis som har varit utan sina nycklar i en hel vecka. Jag har haft dom i min jackficka, haha. Men imorgon får du dom stumpan!

åh!

En gammal vän vid namn Denise som jag har börjat träffa lite då och då skrev till mig på msn idag. Hon berättade att hennes mamma ville att om Denise får en dotter ska hon heta Tilde. Gud vad glad jag blir. Har aldrig riktigt uppskattat mitt namn, men det är fan ganska snyggt.

asså hahahahahahahaa

Är det bara jag som skrattar mig döende av denna?

100304

Nu har jag läst igenom alla bloggar som går att läsa. Börjar få ont i ögonen.
Nu kände jag att något efterlängtat tittar fram också. Kanoners! Har längtat i flera månader........
Iallafall, igår åkte vi ju hemfrån dalarna. Vi hoppade av tåget på Arlanda och åkte hem till Emma och lagade mat och fixade oss, sen åkte vi till Odenplan och mötte Lisette sen gick vi upp till David. Efter en stund kom Qellie, Natalie, hennes kompis, Fanny, Cas, Johan osv osv. Vi drack lite vin och lyssnade på musik och vid 11 åkte jag Qellie, Lisette och David in till Fridhemsplan och var där till 3, då åt vi på donken och sen hem till Dave och slocknade på en gång. Idag mår jag som jag förtjänar. Har mest den jobbiga känslan i magen som vägrar försvinna. Uschabuscha. Snart kommer Jessi hem och antagligen lagar mat till oss :D Är hungrigggggg. Bilder kommer senare! Pussiluffsan

KOLLA SKILLNADEN PÅ MIN HALS OCH ANSIKTE

bilder

Ted, Bobo, Emma och Elsa i bubbelpoolen
Jag
Jag
Kylen på festen
Jag
jag lämnade ena tutten hemma
Kvittot från systemet
Jag med Peter Siepens boots
Vi var på konsert på Ejendals och såg Brolle uppifrån våran Loge. Det var grymt.
Jag
Jag

:D

bye bye leksand

Yeah. Känns både skönt och tråkigt. Att åka hem imorgon alltså. Vi åkte ju skidor idag, eller ja, vi skulle åka skidor. Ted gnällde över ont i fötterna och satte sig ner efter 3 åk, och emma var "livrädd" och vågade inte åka i barnbacken ens. Det var då allt blev klart för mig, jag åker hem. Vi tar tåget 13.13 imorgon till Arlanda där vi åker med pappsen hem.
Nu har vi precis kommit upp från jacuzzin och nu ska jag duscha sen blir det väl en rulle eller något. Pussi

...

Jag hade precis lagt ifrån mig datorn och krypit ner under täcket för att återfå värmen i kroppen, men satte mig snabbt upp igen och satte igång datorn. Jag känner att jag behöver skriva av mig. Inte nog med att medicinerna ger mig hjärtklappning som gör att hela jag hoppar upp och ner, utan jag har en förjävla hosta som går mig på nerverna. Köpte en hostmedicin idag, synd bara att det räckte med att lukta på den. Jag hostar hellre ihjäl mig, det är en sak som är säker.
Jag funderar för mycket när jag ska sova. Det brukar inte vara så farligt när jag är med någon, som nu, nu är jag med Emma, men ändå satte hjärnan igång på högvarv och inte alls ville sova.
Jag vet inte vad det är som besvärar mig. Jag antar att det som gör mest ont är hur allting går snett i mitt liv. Jag ser hur skolan bara brinner upp framför mina fötter. Jag vill aldrig mer sätta min fot där igen, det gör ont att gå dit. Det är inte ens jobbigt, knappt ansträngande, men jag vill inte. Jag har redan bestämt mig, och när jag gjort det kan jag inte ändra mig. Kan kan jag säkert, men viljan är inte tillräcklig.
Jag började tänka på en sak. Kärleken betyder så mycket för mig. Det är det finaste jag vet. Men för ett tag sen skrev en gammal kärlek till mig som heter Aron och frågade "går kärleken fortfarande åt helvete för dig?". Svar Ja. Det gör den. Jag vet inte om det är jag som sabbar allt eller om det är menat att det inte ska gå bra för mig. Jag har hittat så fina killar som jag bara kastat iväg. Jag sumpar allt alldeles för lätt. Samtidigt vet jag att mina depressioner kommer inte upphöra så länge jag inte känner mig tillräckligt älskad. Mina fina vänner gör så mycket för mig, dom ställer alltid upp, och egentligen borde det räcka. Det är jag som aldrig blir riktigt nöjd.
Jag tänkte att min semester till Dalarna skulle vara rehab för mig. Det är det också, eller det har rättare sagt varit, tills nu. Jag försöker verkligen, men det syns inte. Det är bara jag som ser att jag försöker bättra mig, och det räcker tyvärr inte. Jag önskar att jag var tillräcklig till alla och att jag kunde vara en bra människa på heltid. Förlåt.

:(

sonja kom heeeeeeeeem :'(

100301

Idag är det första Mars.. Kul Datum. Det snöar like hell ute så Mats åker runt med fyrhjulingen och plogar på tomten.
Mia åkte till Indien imorse så nu är det bara jag, Emma, Ted, Bobo, Elsa och Mats kvar.
Vi skulle egentligen åkt skidor idag men med tanke på snön så skippade vi det, istället ska vi till badhuset och plaska lite. Skidorna tar vi imorgon, och jag ska testa på snowboard! Wohooo.
Ser ni min snygga bränna? ;)
RSS 2.0