TAKIDA - YOU LEARN

HALLÅ I STUGAN



Kom nästan preciiis hem. Bästis jobbade på mitt jobb idag, så vi slutade samtidigt och åkte till Kista för att äta en romantisk middag. Efter det kollade vi lite i affärer, (fick med mig mina drömconverse hem!!) och sen tog vi en fika på waynes och sen hem. Har precis tagit mig en dusch för att få tillbaka känseln i kroppen. Jag gillar inte kyla! :( Nu är det dock bara exakt 40 dagar kvar tills vi åker!! Längtar as hell.

Imorgon börjar jag halv 11, finally lite sovmorgon, tänkte jag, men icke! Ska vara på möte klockan 9 för lite buisness. Hemligt än så länge!

Fick brev hem idag om den där andra hemliga saken också, haha! Älskar att vara hemlig. Hade missat att fylla i några uppgifter så imorgon ska det göras för att få iväg den så snabbt som möjligt. Fattar inte sådär jättemycket, så jag får väl sitta i telefon hela dagen för att få det förklarat för mig.

Annars då? Jo tack, det är bra. Livet rullar på på jobbet, jag inser mer för varje dag hur mycket jag tycker om mina kollegor och barnen blir bara bättre och bättre. Har insett ett och annat i mitt privatliv också. Ibland dyker saker upp som en bitchslap i ansiktet, och jag har fan i mig slutat bli förvånad. Det är där jag är uppväxt och jag har tänkt fram tills nu att det är det jag kommer få leva med. ALDRIG IGEN. Man lär sig vilka människor som är rätt människor, och dom människorna är ingen som hugger en i ryggen. Jag skrattar iofs bara åt situationen, att en människa som varit min vän i tvåsiffriga årtal, kan sjunka så jävla lågt. Jag vet att du läser det här också, eftersom det är så kul att se vad jag gör om dagarna och sådär, så jag hoppas du tar åt dig av vad jag skrivit och tänker dig för innan du sabbar någon annans liv. Asshole.

Nu ska jag krypa ner i sängen med chips, godis och cola och kolla på filmen "How do you know". Känns rätt med lite romantik i nuläget då min bästa vän har lämnat mig ikväll.

Gooodnatt

Hade problem med telefonen hela morgonen. Kunde inte göra ett jota, så jävla segt. Har färgat håret och myst med tovis ikväll. Nu ska vi hoppa i säng för att jobba imorgon. Kult!

FOR THOSE I LOVE, I SACRIFICE.

Det är så fruktansvärt viktigt att hålla i de människor du älskar

BITCH PLEASE

Hallå i stugan!
Har precis kommit hem efter en mysdag i stan med Lisette. Vi vandrade runt i gamla stan för att hitta något ställe att käka på, men med tanke på att vi ville ha två helt olika maträtter så hamnade vi tillslut i kungshallen, haha. Vi åt samma maträtt också, så all promenad i onödan. Efter det åkte vi till Bromma och tog en kaffe, sen åkte vi hem. Nu är jag nyduschad och nyinsmörjd, så nu ska jag hoppa i kläderna och gå och möta Tove för att lämna hennes väska, sen ska jag bums ner i säng. Eller ja, kolla lite på Tunnelbanan sen sova.

Fredags var ju en väldigt skum kväll. Det var dock inte bara alkoholen som spökade. Jävla idioter alltså! Igår firade vi pappsen, släkten var här och vi åt god mat osv. Kvällen avslutades hemma hos Lappen i Gröndal med lite skräckfilmstittande innan jag var hemma vid halv 1 och däckade. Händelserikt for sure!

<3

Det finns en tjej som jag verkligen skulle kunna dö för. En tjej jag träffade för 6 år sen. Det var bara några månader sen vi började umgås. Det är helt sjukt hur bra vi passar ihop. Hur bra allting känns när vi är med varandra. Jag har gjort något väldigt fel mot den tjejen. Jag har varit en riktigt dålig vän och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och göra det ogjort. Jag skulle aldrig göra något för att såra henne. Speciellt inte med flit. Jag älskar dig Tove Björkstrand, alldeles för många mil runt jorden och tillbaka igen. Snart åker vi till egypten, bara du och jag! Min allra finaste bästa vän<3

Tack sl!

Ni sannade min fredag ännu en gång. Först ska bussen man satt sig på in på service, så det var bara hoppa av och byta. Sen när jag kommer till fridhemsplan så är det 8 min på tbanan, alltså fel på den också. I västra skogen luktar det en blandning av svett och kattpiss. Nu är jag 8 min sen till jobbet. Välkommen fredag!

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova. Fick akut ont i magen Påväg hem till Tove, så vi skippade godiset. Imorgon jobbar jag 11-16.30, skönt!! Sen blir det udgaaang.

Jobb

Torsdag

FREDAG IMORGON! Det ska jag och Tove fira med godis.

Idag fyller pappa 51 så vi har precis ätit middag och nu ska vi äta semlor. mumsigt!

Godmorgon!

Nu måååste jag gå upp ur sängen om jag ska bli klar någon gång. Tove sa igår att hon vill att jag väcker henne vid 9 så vi kan dricka kaffe tillsammans. Tror inte ett ögonblick på att hon kommer gå upp :) återstår att se!

Godnatt!

Nu ska jag och Tove sova. Hon börjar sent imorgon så jag får gå upp och dricka kaffe själv :(

gamla bilder











Hallihallå!

Hur svårt ska det vara att måla naglarna med vänster hand egentligen? Det GÅR ju inte. Nu ser jag bara ut som en påse trash på händerna istället.
Har precis tagit mig en feeet dusch (med tanke på att jag inte fick göra det igår då varmvattnet var slut) och smörjt in mig. Nu sitter jag i min onepiece och funderar på att ta en promenad till Tove och sova där i natt. Tror jag ska tvinga henne till att gå med på att vi ska köpa godis också, hihi. Riktig myskväll Ala Ekerö! Som jag sagt förut så kan jag ju inte sova i min säng. Tusen tankar snurrar runt och jag vrider och vänder på mig och det resulterar i att jag vaknar på morgonen av alarmet och är ASTRÖTT.

Idag fick jag ett väääldigt positivt samtal! Kan dock inte avslöja vad det var för samtal än, då det ska fixas med massa innan jag kan gå ut med det. Nej nu måste jag hoppa i jackan och skorna och röra mig mot Tove.

maan baa aa tjoo

Tisdag!

Guuuud vilken händelserik dag jag lyckades vara med om! Trevligt. På jobbet rullar det i och för sig på som vanligt. Idag åkte vi pulka. Eller barnen åkte, jag gillar inte fart. Efter jobbet mötte jag upp Emmy i Brommaplan och käkade, satt där med henne i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Världens finaste Emmy!

Efter det åkte jag hem och började fixa lite i mitt rum. Skulle egentligen bara fixa med tvätten men slutade med att jag började sortera alla räkningar och viktiga papper. Och fy faaaan vad det var mycket! Rensade ut hälften i alla fall, så nu har jag lite bättre koll. Var tvungen att få fram massa papper som ska användas i en rätt komplicerat situation, så nu är dom i goda händer! Hittade även massa kul saker, haha!

Nu har jag satt på en tvättmaskin, städat klart och hängt upp kläder. En rostad macka och en banan hann slinka ner där i mellan också. Nu saknas det bara en nybäddad säng (om jag orkar) och sen ska jag hoppa in i duschen och efter det smörja in mig med lite brun utan sol. På jobbet frågade dom om jag hade solat. Fattar inte vad dom menar? Hehe...
Skulle gått en prommis med Tove också men det hann jag inte riktigt eftersom jag satte igång med massa annat.

Imorgon blir det jobb 10.30-16.30 och sen ska jag försöka komma iväg till Kista, om någon snäll själ vill följa med, och fixa med mitt abonnemang, nu ska dom jävlarna få! Har plockat fram avtal och yada yada.


Jag älskar dig och kommer alltid finnas där för dig!

<3

Monday

Godkväll mina käraste!
Kom hem för en stund sen efter att ha varit på jobbet och sen ätit med Emmy i brommaplan. Det är så kallt ute så nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Är jäääättetrött!
Har fått läkartid imorgon 9.20. Hoppas jag får svar på saker och ting och att det inte slutar med att jag går därifrån med 25 recept på tabletter att hämta ut, det orkar jag inte :(

GOOdNaatt

SOME DAYS I FEEL LIKE I WANNA QUIT, AND JUST BE NORMAL FOR A BIT.

I wish anyone could say to me - "it's gonna be alright". För just nu är hoppet det enda jag lever för. Over and out.

Jävla skit..... :(

Söndagskväll

Blev en myspromenad med Tove för en stund sen, vi gick till Ica maxi och köpte cola och godis, sen gick vi hem till henne (i världens jävla snöstorm) och kollade på tv innan jag tog en promenad hem till mamma där jag är nu och kollar Wallander.

Jag undrar hur lång tid det tar innan man kan lita på en människa igen. Just nu känns ingenting bra...... Godnatt!

:(

Jag är så jävla less på den här sjukdomen nu. Allt har funkat bättre än vad jag förväntat mig hela tiden fram tills nu. Så imorgon får jag ringa till kirurgmottagningen på ks och boka en ny jävla tid för att se varför jag gått ner i vikt och känner mig nere. Synd bara att dessa besök kostar 350 spänn per gång :(

!

22 januari

Söndag idag. Precis som alla andra söndagar så har jag ingen lust med en ny arbetsvecka. Samtidigt måste jag låta dagarna få gå så jag kan få semester och massa värme.

Igår åt jag middag med familjen, sen åkte jag (snäll som jag är) till brommaplan och lämnade en laddare, satt där och snackade ett tag sen fortsatte jag min resa ut mot mörby station där jag mötte upp Julie, som jag för övrigt saknat jättemycket, och sen vidare hem till henne i Täby. Vi kollade på film och tjockade oss, precis som det ska vara. I morse åkte hon till jobbet och jag rörde mig hemåt.

Nu har jag legat i sängen alldeles för länge. Men jag fryser! Jag funderar på om jag ska åka till mamma senare. Köpa med mig godis och åka dit och kolla på Wallander med henne. Och mysa med mina kissar. Usch vad jag saknar dom!
SOOOOO LOOOOOONG

FML

Idag kom en tant fram till mig och påstod att hon hette Märt Bärt och hon började babbla om hennes man Hjalmar som blev träffad av en satellit och avled. Hon berättade också att hon bodde på en gård med en massa hönor. Det var min farmor. Hon heter Ingrid och bor på ålderdomshem. FML

 


U SMILE I SMILE



Saturday

God morgon!
Det blev lite knasigt igår, men jag var tillsammans med två av mina bästa vänner, och det gör mig lycklig. Tjejerna åkte in till stan vid 12 tiden, men med tanke på mitt humör, eller rättare sagt mina sablans hormontabletter, så kände jag att det är bäst är mig själv och för alla andra att jag stannar hemma. Idag är jag utvilad och har hoppat runt och städat Toves lägenhet och ätit frukost och sådär. Insåg precis när jag ställde mig på vågen att jag gått ner 4 kg. Ingen aning om varför med tanke på mängden av mat och annat jag äter.

Nu ska jag säga hej till Tove som kommer om några minuter.

God fan natt

Det är ingen bra dag idag. Nu somnar jag skönt i Toves säng tills hon ringer och ber mig öppna dörren. Fml

.

Tjo

Powerwalk

Tog en paus i mitt deppande. Låg i samma position i sängen från att jag kom hem till att jag gick. Powerwalkade i typ en timme innan jag träffade min glädjespridare för lite prat och mys. Nu sitter vi och spanar in vårat hotell igen, hur braaa som heeelst!

Släpper

Jag skiter i alla dessa jävla papper. JAG SKITER I DOM. Gör vad fan ni vill, mitt liv är redan förstört.

Off to work!

Torsdag morgon

Ska man ta och pallra sig upp ur sängen snart eller? 4 alarm har ringt så nu är det nog dags!

Tjena hoppsan

Är nu ääänligen påväg hem till sängen. Eller ja, om ett tag. Bussfan gick ju inte så nu får jag ta en buss till Tove och vara där tills den kommer.

Har varit hos min andra familj och firat helena med mat, dricka och cheesecake, OM jag är mätt nu. Människorna göder mig! Funderade på att sova där inatt eftersom att Malin skulle till sin pojkvän, och då blev hennes rum ledigt. Men kläder till jobbet kan ju vara bra att ha med sig!

Arbetsintervjun idag gick mycket praaa. Får se hur jag gör och vad dom bestämmer sig för. Jag är öppen för förslag so to say!

Fasen då!

Inlägget jag skulle lagt upp imorse publicerades nu. Liiite sent va! Nu ska jag snabbt hoppa i säng för att orka upp imorgon. Har magkatarr :(

Morning!

Imorse hann jag duscha innan jag åkte till jobbet, det är inte ofta man hinner det. Haha! Kom till jobbet för 20 min sen och har nu egen planeringstid mesans resten är ute på promenix. Jag sitter och ritar av en domherre (?) till 21 barn. Jag vet inte om jag är efterbliven eller så, men jag kan fan ingenting om fåglar, träd, djur. Det kanske är för att jag jobbar med äldre kvinnor. Dom tycker att jag borde veta, men i min ålder är det onödig information för min hjärna känner jag. Där ska det sitta nödvändiga saker! Nu ska jag fortsätta så jag hinner bli klar innan dom kommer tillbaka. Lunch om 1 timme och 40 min. Segt! Ajde

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_184683910.jpg" class="image">

Hej baberibarå!

Nyss hemkommen från Snuffan. Tog en promenad hem, usch så skönt! Jävligt halt bara, haha.
Äntligen är min meducin i rätt händer<3 lycka! På onsdag är det dags för arbetsintervju och jag är inte nervös at all, gud så skönt!
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Jersey Shore och försöka sova. Mitt nya schema innebär sovmorgon varje dag förutom tisdagar, så jag gillare.

Jag har btw kommit på en tatuering jag vill göra! Så jävla snygg.

TIL DEATH DO US APART

KOM IGEN NU BRITT-MARIE, KÖR FÖR FA-AN

Nu känner jag mig hel igen. Tillsammans med Tove, i hennes säng, med telefonerna/ipad, framför tvn med cola. Im lucky!
Nya sköna arbetstider har jag också, så jävla skönt!!

sunday f*uckday

Äntligen är min mate påväg hem, så nu ska jag hoppa i kläderna och röra mig mot henne för att sen gå en promenad. FIT FOR EGYPT, YES! Ajde puss ciaaaao

besssst

<3

Important things

Det är så viktigt att hela tiden ta vara på vad man har. Rätt som det är blir man stampad i ryggen av någon man trodde var ens vän. Think of that.

Godmorgon guapas/os!

Idag är det den där vanliga ångestsöndagen som är så fruktansvärd att det gör ont i mig alltså. Det är kul på jobbet, jag älskar mitt jobb, jag börjar halv 11 på måndagar - allt är bra. Men vafan har jag jobbångest för? Jag vet ju att jag älskar det när jag väl är där.

Igår var vi ute och firade Lisette en stund. Eller det skulle blir en stund - NYKTER, men kom hem runt tre i alla fall. Träffade massor av härligt folk, bla Dinny, Danne, Oxis, Flowie, Lennie, Winston, Oliver, Ogge och yada yada. Såg även min drömman. Alltså jag döööööör. Det var det snyggaste jag sett i hela mitt jävla liv! Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och gå ner och äta frukost sen försöka träna (haha). Ajde!

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter i Saras soffa och kollar på reklam. Sådär jättekul. Funderar på om jag ska dra mig mot Ekerö snart, måste hämta kläder osv om jag ska kunna göra något ikväll. Gillar inte lördagar, helgen är liksom slut imorgon.

Här sitter jag och har det bra

Kom hem till Sara för en stund sen och ligger nu i hennes säng med chips och dipp. Det duger dock inte för min mage så nu ska det poppas popcorn och köpa godis också. Det måste ju firas att jag har klarat mig igenom världens jävla värsta vecka. Fy vad jobbig den var!

Nu börjar skräckfilmen vi ska se och vi har inte ens handlat. Smart!

Fredagsmys!

Jävlar vad besatt man blir av Jersey shore! Laddat ner hela första säsongen nu och sen får det bli resten. Spännande! Nu ska jag gå till bussen och åka till Sara. See ya!

jersey shore

Nu blir det Jersey Shore en stund innan jag orkar resa på mig och åka iväg mot Sara för lite myskväll. Thank God it´s friday!

smart........

Nu är det ju såhär va att jag är döende utan mina hormontabletter. Med döende menar jag döende for real. Smartasset Tilde glömde såklart hela burken hemma hos Tove imorse, och Tove ska åka iväg och kommer hem på lördag. Skjut mig riktigt jävla långsamt?! FAN.............

SNART ÄR VI HÄR BABY




Och jag är så lycklig över att få uppleva det med dig. Underbara jävla människa! Vi föralltid, forever alone (together). Love you!!

YEEE



(världens bästa låt? JA!)

Aktiv tjej må jag säga.
Idag har det varit full rulle hela dagen. Har suttit och spanat in hemsida efter hemsida, skickat mail efter mail och sprungit fram och tillbaka på jobbet för att få tag i rätt personer för rätt saker. BOYA! Jag tror att jag äntligen har lyckats. Vad det är jag har försökt göra tänker jag inte skriva här, då personen i fråga antagligen följer mitt liv dagligen och kommer läsa detta. Det ska bli en fet surprise för personen. Kanske till dennes födelsedag? Vore klockrent (not).

Har försökt anstränga mig på jobbet också men det är svårt när man har så mycket i huvudet. Tur att jag har världens finaste kollegor som stöttar mig i allt jag gör och alla val jag väljer<3 ni är bäst.

På onsdag ska jag på arbetsintervju på en förskola på Ekerö. Alltså min hemkommun, så det är nice. Högre lön också, det tackar man aldrig nej till. Så dit ska jag och rocka stället. Det känns bra redan nu med tanke på att jag vet vad jag har att komma med. Jag är sjukt bra i mitt jobb! (Känns skönt att kunna unna sig creds för någonting iaf!) Ploppade förbi Sara en stund efter jobbet för att skriva ut material till saken jag ska göra, men det blev aldrig så. Åkte hem och drack en cappucino med Åsa, Ted och Nisse, sen kollade jag på antikrundan och nu ligger jag här. Dödens död. Smsar med Nicklas som är lite retard, men det får man ju räkna med.

Godnatt på er snyggos!

Onsdag

Aaaa tjo

Gled över till Tove på kvällsfika. Macka och oboy. Mums! Nu ligger vi och kollar på Jersey shore och hon försöker peta på mig hela tiden. As!

I keep freezing, keep keep freezing

Har bäddat ner mig ASskönt med kläder och hela kittet på i sängen. Aldrig varit med om något skönare! Nu är problemet bara att jag håller på att somna. Får hoppas på att Tove slutar snart så jag kan få gå ut och röra på mig!

Satana

Blir helt TOKIG på denna eviga trafik ut till Ekerö på eftermiddagarna och morgnarna. Morgnarna har iofs bussfil men på eftermiddagarna?! Gör något åt det för fanken.

Jag kom precis på en sak när jag tänkte skriva "jobbade 10 till 5 idag". Det gjorde jag, men enligt mitt schema skulle jag gått halv 5? Stannade dessutom kvar en stund med min favorit. Åh vad irriterande, haha! Får försöka komma ihåg att jag slutar halv imorgon då.

Nu är jag påväg hem iaf och ska äta och ta det lilla lungan. Tove slutar 8 så då ska vi säkert ses på en promenix, funderar på att sova där. Sover så dåligt i min säng och med tanke på att jag inte tror på andar och spöken osv så har jag ingen förklaring på vad fan det är. Irriterande! Later alligator

Godkväll damer och herrar!

Jag vet att jag har sagt det förut och att jag antagligen kommer säga det när jag vaknar imorgon, MEN JÄVLAR VAD TRÖTT JAG ÄR. Såhär trött var jag inte ens igår när jag somnade senare natten innan och började tidigare. Säg inte att jag börjar bli sjuk(are) för då......... Nej jag vet inte vad som händer då. Blir väl sjuk antagligen. Men jag kan inte vara borta från jobbet. Går liksom inte!

Jaha, vad har jag gjort idag då? Jobbat från 10-17, varit hos Sara med Nathalie och kollat när Sara fixat hennes hår, träffat Emmy (tre sekunder, hon hade inte tid med mig. Slut.), träffat Tove och ätit på donken med henne och sist men inte minst tog vi en efter-maten-fika där också med glass och kaffe. Mums! Nu är jag så mätt så jag är småsugen på att kräcka. Imorgon jobbar jag 10-16.30, precis som resten av veckan, men inte fan känns det som en sovmorgon? Kill me softly.

Kanske ska lägga ifrån mig datorn och sova om jag ska orka upp imorgon. Onsdagar brukar gå snabbt! Godnatt.

Man ba aa tjo

Ligger och chillar i Saras säng. Ska snart lyfta på mitt feta arsle och ta mig till brommaplan för att äta med emmypemmy. Sate vad trött jag är idag. Det tar på krafterna att vara barnens favoritfröken, haha. Börjar 10 resten av veckan, skönt som fan.

Godmorgon!

Upp och hoppa. Hur cptrött jag än är. Ska försöka få upp Tove om ska ta sitt antibiotika och dricka kaffe med mig. Lycka till!! Känner på mig att det är aaaskallt ute så jag vill dö sen.

Hahahaha

Riktig Tilde-humor!

Måndagkväll

Ligger i Toves säng och lyssnar på arabisk musik och försöker lära oss lite. "jagadhanandhakaraka" är ju inte så svårt att förstå vad det betyder. Eller? Hahahaha helt jävla stört hur det kan betyda något. Hoppas förresten dom pratar arabiska i Egypten? Annars har vi gjort bort oss en gnuttski.
62 dagar kvar och vi vill börja packa........ Jaja, det är bara jobba på så går dagarna snabbare.

Ska hoppa i säng nu så jag orkar ta mig upp imorgon när min fru kan sova länge :( ajde puss ciaaaao

Egypteeeen

Hit ska vi! Kanoners fan.

Träning!

Dags att träna av sig ilskan...





Not. Ska ta en promenad hem till Tove. Fast det kanske också kallas träning

RAGATA

Jag önskar att jag slapp yttra mig om dig, med tanke på att du är så fruktansvärt äckelstämplad i mitt liv, men mitt hat mot dig tar över. Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag hatar dig. Att en människa jag en gång älskat, delat allt med.. Nej. Jag förstår inte. Jag hoppas bara på att du är helt sjukt nöjd efter vad du gjort, och skäms, skäms så mycket att det gör ont i dig. För du har sabbat mig, mitt liv, min framtid. Jag hade nästan önskat att se dig död, men inte ens det är du värd. Du är bara värd den värsta smärtan i världen.

Över till annat. Jag är trött på att fundera på vad som händer omkring mig. Så jag slutar med det. Från och med nu. Sopor.

Och till sist så hoppas jag att mina vänner är medvetna om hur mycket jag älskar er.

Trött som få

Åkte till jobbet imorse i hopp om att planera hela dagen, ta dagen lite som man vill ha den. Men icke! Det dök upp 14 barn som skulle vaktas, vilket var en annan tjejs uppdrag, men att laga mat och vara med alla hela dagen går inte om man är själv, så jag fick rycka in. Alltså är jag helt omedveten vad som planerats inför terminen. Får gå igenom anteckningar imorgon. Imorgon börjar jobbet på riktigt och det ska bli så jävla kul att träffa alla mina korvar igen! OM jag har saknat dom. Världens finaste<3
Fick sluta tidigare så nu sitter jag på donken med en latte och väntar på att emmy ska få rast så vi kan umgås en stund. Min fina vän är lycklig, och när hon är lycklig är jag lycklig.

Godmorgon!

Fan vad overkligt det kändes att gå upp idag efter ledigheten. Klockan ringde inte och det var tyst i hela huset. Nu väntar jag på bussen för en tung dag på jobbet med planering.

Juste, jag och Tove bokade en resa till Egypten igår, 11 mars åker vi om allt går som planerat! :D längtar!!!

Myspys

Myspys

Resor

Har precis haft semester och funderar redan över nästa semester. Vilket jag inte har någon mer, men semesterdagar har jag att ta ut, så jag och torre kollar på massa olika alternativ och är sjuuukt taggade på att åka i mars. Ska kolla imorgon på jobbet om jag kan söka ledigt osv. WIE!! :D

Kvällsmys

Är hos Tove på lite kvällsmys. Jag sitter med telefonen och hon med ipad, vi pratar inte med varandra utan sitter bara och sjunger till musiken. Så det ska vara! Bäzta torre<3

...

Vissa personer slutar aldrig förvåna en. Bullshit never make dreams come true, kom ihåg det!

WHAT IF



Just imagine how you feel
If you would be the one they're picking on
Would you would you be the who's gonna stand up strong

Honestly
Would you let us lie break down and cry, oh
Would you would you would you
Never let nobody step on your right

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool
Why can't you see your words are hurting
Everybody deserves to be themselves and no one else
So think before you move

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the critisism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you

What about if that was you
How would you would you would you feel
Honestly
How would you would you would you feel
If they were doing it to you

Just imagine how you would feel
If everybody always laughed at you
Would you would you would you
They think it's okey with me and you

If you were me
And the people 'round you were having you down now
Would you would you would you
Like if they did that to you

Mat mat mat

Kungen fixade ordning sin egen mat! Mums..

SUNDAY FAN-DAY

Åh skulle ju på middag hos skrutten idag också. Det hade jag glömt bort och nu tar värken över :( vi får ta det i veckan istället! Längesen nu..

Godmorgon världen

Vaknade iofs vid typ 10 imorse. Börjar nog komma in i någon slags ålderskris. Vaknar vid 9 varje dag och är hur pigg som helst.
Är fortfarande hos Tove och har den grövsta mensvärken i världen, skulle göra vad som helst för att slippa :( Fick nyss en invite till att komma och käka middag hos mormor på kungsholmen, klockan 16. En halvtimme kvar alltså så jag fethinner inte. Får svälta eller något sådant trevligt.

MY GIRL LOOK BETTER THAN YOURS, GET MONEY MUCH BETTER THAN YOURS

<3

For those i love, i sacrifice.

Nattinuffsan

GODNATT!!

FEST I HELA HUSET

Hola guapos!!!
Sitter hemma hos mirelle med Sara och Clas. Vankas party ikväll sickan!

Morsning!

Idag har det blivit en mysfika med Tove i Solna, en snabbis fram och tillbaka till ön ungefär. Jävla öfan.
Är sjukt sugen på party ikväll. Så alla vet! Får se vart benen rullar iväg ikväll. Nu ska vi hem till Tove och göra något tråkigt tänkte vi :)

RIGHT BACK AT YA!



Jag älskar dig också, hundra miljarder varv runt jorden och tillbaka. Det jag har gjort för dig kan jämföras med vad du gjort för mig. Tack tack tack. Världens bästa Tove.

tänk på vad du gör, för nu står du och stampar på en som redan ligger



I can´t hide, I can´t run. You can hide, you can run.

friday...

...friday, gotta get down syndrome on friday!

7/1

Chipp och välkomna till hajk!
Eftersom att jag är ett sånt jävla bloggfreak och inte kan sova utan att veta vad Kissie gör, så fick jag ett sug efter att skriva själv. Kan vara lite skönt ibland. Välkomnar mig själv tillbaka!!

RSS 2.0