hos saris

Jag och Emma sitter hemma hos Sara. Jag har precis fått naglar fixade, nu får Emma det. Det blev skitfint! Ska försöka få in en bild sen.
Idag har vi varit i solna centrum och tittat lite. Jag fick med mig ett par jeansleggings hem och Emma skor osv.. Nu måste jag snart hem och äta, är skithungrig! Puss

Onsdag idag!

Tjenamors! Jag har ingen egen dator hos mamma, så jag orkade inte fightas med syster igår för att kunna sitta här. Nu är mamma och gymmar och Mollie och Jesper i skolan. Skönt! Bara jag och 9 katter. Haha. Har precis suttit och haft räkutdelning Usch vad jag stinker :(
Igår åt jag lite mat först, sen gick jag ut och mötte Sara. Vi tog en promenad till ungdomscafet för att hälsa på dom som jobbar där. Det var riktigt kul faktiskt. Köpte en latte så satte vi ut utanför och pratade om allt mellan himmel och jord. Kan inte förstå själv hur mycket jag har saknat Sara. Skönt att vi är tillbaka igen :)
Sen kom Acke och vi gick med honom och mötte Danne. Ocksååå länge sen :( Sen gick jag och Sara hem till henne och kollade på idol, sen gick jag hem.
Jag har Sveriges största finne under näsan och hade klassfoto igår. KUL om den syns på bilden!
Jag ska tydligen inte besöka Emmas praktik idag, utan imorgon. Yey, ledig dag för mig. Hittar ingen usbsladd så kan tyvärr inte lägga in sexiga bilder. Sorryyyy. Nu måste jag sticka, puss!

adios

Sååå. Nu går bussen om ungefär 8 minuter. Perfekt! Hörs när jag är in tha hoods, Solna.

dalarna nästa helg!

Mia gav klartecken att jag och Emma kan komma upp nästa helg. Gud vad vi har längtat efter en myshelg med Mia och barnen. Ska bli riktigt skönt!

För övrigt ska jag börja packa nu. Åker till mamsen. Är lite skraj över att träffa pappa, smsade lite gulligt förut idag och frågade om pengar för jag köpt upp mina på kläder. Han svarade inte. Det betyder typ "jag ska döda dig din lilla snorunge". Så i´m leaving. Ska packa snabbt så jag inte är hemma när någon kommer. Hehehe.

yes!

Sådär.. Nu är jag hemma efter fotografering i skolan och en dag i stan. Fotografering - det säger sig självt hur det slutar. Jag är nog med på Didaktus fulaste ensamfoton. Jaja, ingen ska se dom förutom mina föräldrar, och dom vill ändå inte slösa pengar på att köpa dom :)
Sen pratade jag med lärare, assistent och hon som fixar med praktiken. Jag kan inte ta mig ur detta på något sätt, för jag MÅSTE ha dom poängen i min kurs, så vi kom fram till att jag ska byta praktik, till Emmas och se om det går bättre där. Jag trivs inte alls på min. Eller egentligen gör jag väl det, men fick höra lite grejer idag om att en tjej i klassen som är på samma skola inte behöver betala osv, det gör mig så jävla arg. Problemet är att jag själv måste ringa och säga att jag inte kommer tillbaka  dit. Hur pinsamt? JÄTTEPINSAMT. Tror jag skickar ett mail.

Sen åkte jag och Emma in till stan och gick runt i affärer. Fick med mig lackleggings från Gina, bh från HM och ögonbrynspenna + hårnålar från HM. Mat från mc donalds fick jag i mig också.


en vanlig svart bh.. Synd att min storlek inte tillverkas verkar det som? Jag är ju så jävla smal just runt det området, därför måste jag ha 70, och det finns inte 70c, inte vad jag har hittat iaf. Blev en förliten den här gången också.. Lyckas aldrig med något!


såhär såg jag ut idag


skitful..............

nu har jag ett i-landsproblem. Jag ska ju besöka Emmas praktik imorgon för att se om jag får en plats där, men det är inte förrän efter lunch, så ska jag passa på att åka till mamma och sova där ikväll? Måste typ åka nu då.. Jobbigt allting blev. Puss!

skula

Time for school! Aldrig varit lyckligare över att få åka till skolan förut..

sucker

It´s hard to be sexy, men förfan Qellie, vi e ju på toppen.



sådär!

Nu kommer jag med lite bilder and so on..
Kom efter lunch till jobbet idag. Kändes bra så! haha. Fick höra att barnen hade saknat mig, och det är ju tur. Slutade vid halv 4 och åkte hem till Emma direkt. Som vanligt alltså. Vi har muppat oss hela kvällen med massa onyttigt. Gah, går upp i vikt av att ha just den familjen som min andra familj.
Nu kom jag hem för en liten stund sen och till min stora förvåning såg det ut såhär på min skärm och mitt tangentbord:

det är alltså långkalsonger som ligger där. Ted, min kära lillebror, jag antar att du läser det här, så komentera varför du gjort på detta vis. Det var inte kul, inte tråkigt, bara allmänt onödigt. Och kommer du inte med en bra anledning så går jag in och kväver dig till döds nu, hör att du ligger och sover.

Fick brev från polisen idag också. En upprörd Åsa ringde och frågade "varför har du fått brev från polisen?". Först blev jag lite orolig, men sen kom jag på att antingen var det från när polisen tog oss med en påse 3.5or, eller från misshandeln förra året. Mycket riktigt.

dock har jag glömt bort hälften av vad som hände med tanke på att poliserna är så jääävla sega. Men jag sitter och funderar för fullt.

Och sist men inte minst några bilder på min vackra jobboutfit.

Ett vitt oversizelinne med tryck på, svart kofta, svarta leggings och converse. Skönt och bra.
Pussiluren

Måndag

Det skriker kass uppdatering om mig. Är hos Emma, ska åka hem om en stund, då kommer bilder osv. Puss

praktikhelvete

Gud vad klockan rinner iväg. Känns som att jag kom hem nyss! Jaja.. Jag och Em var i Kista idag, får nämligen pengar den 27e varje månad, men nej, eftersom att jag har envisaste pappan i hela världen, så år efter år fortsätter han och säger "jag kan inte föra över till dig på helger, men har jag automatisk överföring, vilket jag har, så kommer pengarna in på ditt konto". Hmm, okej. Jag gjorde ett nytt försök idag att lita på honom. NEJ, HELVETES JÄVLA NEJ. Som vanligt har dom inte kommit in! Blir toklack förfasen. Köpte alltså ingenting.
Försökte hitta någon snygg klänning tills kryssningen. Ska ju åka på kryssning med mina älskade vänner troligtvis dagen efter min födelsedag, den 26e blir det då. Jag ville helst åka den 25e, för då är det alltid roligast att firas. Men nej, då finns det bara morgonavgång, och dom flesta har skola och jobb att sköta. Så vi åker dagen efter.

Jag är sjukt otaggad inför imorgon. Det blir inte roligare än såhär, jag får lida i 4 veckor till. Ångest gånger hundraaaaaaa. Ska iaf till skolan på tisdag och onsdag och ta klassfoto, längtar verkligen efter att komma dit, träffa världens finaste Andreas och klasskompisarna.


snygging-tove i lördags!


slängpussen var till mig, ingen annan.


Tomas Dileva var på HM idag. Även kallad Tilde och författare av denna blogg.

Nu säger jag godnatt, kan inte hålla upp ögonen längre! Puss

mums

Sitter hos Emma. Vi har precis ätit upp våra 90g menyer. Ska snart gå till bussen och åka hem, är trötter. Hörs när jag e hemma. Puss

hemma

Var hos Tove på dagen idag. Käkade sallad på pizzerian(???) och mös lite. Elin kom dit också, dom skulle på krogen så jag åkte till bromma och mötte Emma och Mikaela. Vi tänkte gå från träkvista till emma i nyckelby, tar ungefär 2 timmar. Som tur var fick vi dela taxi med några. Det satt en i framsätet, 4 i baksätet och 2 i bagageluckan, haha, härligt ihoptryckt. Nu är vi iaf hos Emma och mumsar lite gott, ska snart kolla på hur man blir av med en kille på tio dagar.

Norton Antivirus

Emma sa en sak för ett tag sen som var ganska rolig. Ni vet såna här rutor(se bild under) som kommer upp lite då och då? Jag har tryckt på "påminn mig igen om.." i ungefär 3 år. Det är ganska sjukt. Den kommer ändå upp några gånger i veckan.

ÅÅÅH!

Jag är så JÄVLA korkad. Jag och Emma bytte väska igår så jag bar hennes och hon min. Jag lägger då ner mitt busskort i hennes väska, men tänker att jag absolut inte får glömma det sen. Vad gör jag? Jo, jag glömmer det. Skulle tagit bussen som går nu, men måste vänta en 40 min på att Emma ska hinna hit med det. Jag blir så arg på mig själv. Gah. Tack iaf Emma för att du åker hit med det mitt i maten! Puss

solna nästa!

Sara ska på kryssning och Fanny är sjukis. Så jag ska vara med Toviiis :D Saknat henne som fasen. Ska bli sjukt skönt att träffa henne igen.
Ska fråga pappa om lite pengar så jag kan äta också, skulle vara gott.
Såhär ser jag ut idag!


Det ser ut som att jag har skitdålig hållning, men det är faktiskt tröjan som gör så det sticker ut lite här och var.



Kill kill i maggropen, nu stänger vi dagboken!

jahapp!

Då var man vaken. Eller ja, har varit det ett tag nu. Kul att jag lyckades vakna tidigt :( Kom i och för sig inte hem jättesent, var hemma runt kvart över 2 tror jag. Jag, Mikaela, Tove och Emma var hemma hos Emma och mös lite. Sen åkte Mikaela och Tove, då kom Johan och Loffe, sen kom Jens och co. Åkte med Johan och Loffe hem, vi hämtade upp Jessica sen satt jag och Jessica ute en stund och pratade.

Vad händer idag då? Jadu jag vet inte. Funderar på att åka till Solna faktiskt. Vill träffa tovis, saris och fannis :( Fan det ska jag  göra :o Nu ska jag väcka tjejerna sen klär jag på mig och åker. Hörs senare! Pussen

hoobastank - the reason



hur bra? BRA, JÄVLIGT bra!

heeeeeeeej

heeeeeeeej. är hos emma med loffe och johan, mikala och tove gick nyss och snart komemr några pojkar. puss

väntar på Emma

Pappa och Åsa är och köper pizza och jag väntar desperat på Emma som är påväg hit. Hon ska äta med oss, sen ska jag fixa klart mig, sen åker vi till brommaplan, sen hem till Emma. Får förhoppningsvis med oss Mikaela från bromma också. Jag har inte sminkat mig än och jag ser ut som ett helvete i håret. Men här e en liten bild på vad jag har på mig iaf!



nu hör jag bilen utanför. Puss

sovdags

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på sista avsnittet av................. Gissa vad? Svensson svensson så klart. Later alligator!

godnatt!


såhär ser jag ut när jag borstar tänderna. jag älskar infektioner! nu blire svensson svensson, nästan inga avsnitt kvar :( buhu.. slutar 1 imorgon, så jävla skönt. Johan om du läser det här så ska du vara hemma från jobbet imorgon och träffa mig på min lunch, ska nämligen inte äta i skolan imorgon så jag behöver sällis! pussinuss, godnatt!

haha

Efter massor med godis, chips och cola så ville jag och Emma liva upp stämningen lite, bla skrämma hennes mamma som somnade på soffan. Så vi sminkade Emma. Sen ställde hon sig framför sin mamma och skrek MAMMA. Shit vad rädd hon blev! Skitkul.. Här är iaf resultatet!










såhär såg hon ut när hon följde mig till bussen. hahahahahahaha


jag kände mig snygg i mina luffarkläder

hej

Kom hem för några timmar sen, men har inte orkat göra någonting. Fredag imorgon, my gosh vad jag ska avnjuta att det är helg. Skönt hagel och ösregn det har varit idag, perfekt att hälften av barnen ändå ville ut. Tackar gud för att jag slapp.
Jag har suttit och ritat en teckning till Emma idag. Jag sa att hon fyllde år, för att ha en anledning till att rita till någon liksom. Haha!

Mormor is still here för pappa och åsa är på bio, så hon sover nog här ikväll och åker hem imorgon. Tråkigt. Vi har ätit pannkisar och nu inväntar jag bussen som ska ta mig till nyckelby. Ska leka med Emma. Förvånande, huh?

Det här är såna kläder jag använder till jobbet, varför vara snygg för 6åringar?


mjukisbyxor for life

nu måste jag som vanligt springa till bussen. aaaaah kommer inte hinna! puss

=(

Jag är inte morgontrött alls, nej nej! Måste fan ändra tiderna, detta funkar inte. Det första jag tänker på när klockan ringer är att somna om. ÅÅÅÅÅÅÅÅh vill tillbaka till skolan, där kan man ta sovmorgon om man känner för det :( Jaja måste gå till bussen nu, Jessica och jag skulle ta sällis men hon verkar ha tagit en trevlig sovmorgon eftersom att hon går i skolan!!!! Slutar 15.30 idag, hörs då. Puss

promenix

Har precis varit ute och promenerat med Viktor och Jessica. Trevligt värre. Har ingen känsel i händerna :( Ska gå ner och göra mig en ordentlig macka och tvätta bort sminket. Har infektion i tandköttet också(för den som vill veta) så jag måste borsta tänderna i typ 10 min, det ska blöda så mycket som möjligt, tydligen. Så kör bara! Haha. Sen blire svensson svensson, dööör för det. Love yah! Puss


jag gillar dig ändå, trots allt.

..

jag är hungrig

FLIPPARE KÖÖÖÖR BARA

world hold on


Emma, hur mycket tänker inte du på Mats och Mias fest i Lycka i somras? SAKNAAAAAA

my god

Morbrorsan är ju i Spanien och går pilgrimsmilen eller vad fan det nu heter. Han har gått 20 mil av 80, good work! Kör på :D Skulle aldrig klara av att ha ett ombyte med mig på en månad, usch vad äckligt..

tjaba!

HÄJ BLOGGÄN!
Tråkig dag. Har suttit ner och typ halvt sovit hela dagen, mötte Johan en snabbis på min rast, annars har jag bara kollat när barnen har lekt. När jag slutade hoppade Jessica på min buss och vi åkte till centrum där hon köpte godis och chips. Ja, HON köpte, inte jag, jag e inte tjock :D hahaha.
Snart ska jag käka mat sen ska jag rulla över till henne och kolla på film :) Mysigt.. är slut i exakt varenda kroppsdel.

Såg att någon hade kommenterat något i form av "nej du är inte värd någonting" - bra, då vet jag vad du tycker. Nästa gång du vill kommentera i min blogg så finns det en liten ruta där man ska fylla i sitt namn, har du sett den? Prova skriv ditt namn där innan du skickar så skulle jag bli glad.. annars håller du käften

PUSSEEEEEEEEEEEEEEEEN

guess whaaaat

NU SKA JAG KOLLA PÅ SVENSSON SVENSSON. Jag får aldrig nog. Max och jag är identiska.
Lena: Ja förlåt för att vi inte kom, Lina hade någon uppvisning.
Lina: Vadå för uppvisning?
Lena: Ja ni håller ju på med så mycket i den där åldern..
Max: Snatteri, tjuvrökning, petting!
Gustav: MAX!

haha jag döööööör. Med det säger jag godnatt!

:'(


älskling lyssna på låten. this is how i feel

barnjävel

Jag knöt fast ett hopprep i en lykstolpe och snurrade på andra sidan så barnen kunde hoppa. Jag räknade alfabetet och en flicka kom på P. Hon sa att jag fick välja ett ord på P. Så jag valde pappa. Tror ni inte att hon börjar sjunga "pappa, pappa, får jag rida dig?" sen hoppade hon om ja eller nej, vad hamnar hon på? JA. Jag dog.

aw

Isn´t she lovely? Det finns människor som bryr sig, jag trodde inte det.

"Hej Fröken Fasiken!
Du svarar inte i telefonen. Har du varit på praktiken idag? Hur kändes det?
 
Therese"

SUCK

Emma vägrade följa mig till bussen när jag skulle hem, så jag hotade med vitlökssås. Jag lyckades gegga ner hela ansiktet. Sen går hon in och "kissar" innan vi ska gå, och utanför porten trycker hon upp tvål i munnen och i ansiktet. Hon gick och sa hela vägen att jaaa nu är du så ren och luktar gott, men jag ska tala om för dig att det är du också! Du stinker i vanliga fall också, så det där var fan en dusch för dig :D
Följ med mig på första varningen nästa gång så slipper vi detta problem.

Det där med att jag skulle börja "banta" gick åt skogen. Emmas mamma kom hem med 3 påsar chips och cola, kunde inte motstå. När jag nyss kom hem hade mormor gjort äppelpaj så fuck bantning, sveriges fetaste 17 åring, here I come!

Tänkte säga att jag måste sova snart, men fan, sova? Det kan jag göra på jobbet imorgon.. Tänkte ta med mig en luftmadrass och chilla i sandlådan medans barnen får typ.. hoppa över mig och ha roligt. Kanske ska ha det som min FIGA aktivitet? Jag gillar iallafall idén.

Mina dagar ser ut såhär:
Måndag: 08.00 - 15.30
Tisdag: 08.00 - 16.30
Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag: 08.00 - 15.30
Fredag: 08.00 - 13.00
Jag blir så irriterad på mig själv, för jag ville verkligen hem idag, så sa hon att jag får ändra hur jag vill, ta bort och plusa på. Då drar jag självklart av en timme på måndagen och lägger den på fredagen, efteråt kommer jag på, SATAN DET ÄR TISDAG IDAG. Gjort är gjort. När jag väl var inne i att rita teckningar till hela avdelningen så kunde jag gott och väl stanna till halv 5.

LÄS OCH NJUT. puss

picssssss







det säger sig självt hur kul jag hade på praktiken

döende

Jag är döende. Det här lär mig verkligen att uppskatta skolan. JAG ÄLSKAR  SKOLAN

godmorgon

Nu jävlar. Jag är vaken och jag ska till praktiken. Jag har klätt på mig det fulaste jag kom på, mjukisbyxor. Hoppas dom skickar hem mig igen. Ciao!

godnatt sverige

Det tar verkligen imot att säga imorgon ska jag till praktiken. Måste sova nu så jag orkar med äckelbarnen. Åker direkt och träffar Emma efter det, så Emma boka inget för jag kommer behöva akut psykhjälp. Godnatt!

åh jag är så arg!

Jag är arg på exakt allting. Jag sitter och gråter för att jag skakar inombords. Jag hatar det här. Jag behöver någon, någon mer än en vän. Äh, skjut mig baklänges bara, jag är inte värd något.

färjan 20.00

Glömde säga en sak mina älskade läsare, klockan 20.00 på kanal5 kommer Emmas mamma vistas i bild! Om ni ser två små blonda enäggstvillingar så är den ena Emmas mamma. Så många som möjligt kollar för att skämma ut Emma till tusen. Hahaha guuuud vad jag längtar.
Är det nu du ska döda mig Emma? :(

mätt och belåten

Efter några avsnitt Svensson Svensson kom familjen äntligen hem och maten blev klar. Nu är jag mätt, jävligt mätt. Det har förresten börjat bantas i familjen, kanske ska haka på och börja äta deras nyttigheter? Låter som en ytterst bra idé. Sjukt jobbigt att det enda jag ser framför mig och har sett framför mig hela dagen är en fet jävla godis påse. Jag kan klara det!

Min fd mentor Therese ringde mig idag. Jag grät som attans, vet inte varför, det bara blev helt fel med allting. Vi kom fram till att jag ska gå till praktiken och försöka, sen hörs vi på eftermiddagen imorgon och ser hur det har gått och om vi ska kalla till EVK. Jag tror att det lilla jag behövde var att höra någon berätta för mig hur bra jag är. Och ingen vet hur bra jag är med barn bättre än Therese. Så hon uppmuntrade mig osv. Nu kör jag, hur lite jag än vill.

bra eller vaaaad

finis

Hämtade brorsan idag. Som vanligt med andra ord.
Han är bra på att matcha färger på kläder, eller? Knallgröna byxor och knallrosa tröja. Haha! Annars är han ju för jävla cool.



vi pratade om talang 2008, och han berättade att våran granne var med där och trollade. Så började jag retas om att han är ihop med trollkarlens dotter, Mika. Då sa brursan "nej usch. hon har såhäär(visar med händerna) långa svarta hårstrån på benen!". hahaha
Här är man kräsen också! Grabben, KÖR BARA!

yes!

Jag berättade ju igår att jag mailat en person på skolan om att jag inte vill praktisera? Jag fick svar imorse.

"Hej Tilde,

jag har bett Therese att ta kontakt med dig så får ni se hur ni ska lösa det. Det är jättebra att du tar tag i ditt bekymmer och inte bara stannar hemma.
 
Vänliga hälsningar
 
Malin Larsson
Specialpedagog"

Nu ska vi bara se hur lång tid det tar innan Therese ringer också. Blääää. Ska ner och käka frulle och prata lite med emma i telefon.
Anledningen till att jag är hemma idag är faktiskt pga att jag sov ungefär en timme i natt, jag har hostat sönder mig själv.

vi är fullt normala

Smskonversation mellan mig och Emma
E: Ligger på soffan med uppknäppta byxor och är redo for the movie!
T: Hehe. Jag sitter på stolen med nerdragna byxor och får en fet avsugning
E: Ohyes vad skönt. Själv ligger jag och slickar mig själv i anus. Mums....
T: Mmm det är galet sköNu börjar den. kollar du?

men förfan

Emma skrev nyss till mig på msn att hon sitter på sin mammas jobb och skriver ut HELA min blogg i papper. Desperat tjej? Juste fan Emma, du håller ju på och målar om osv, nu har du ju tapeten precis framför dig. Kör bara!

För övrigt så har min lillebror tjatat i mer än en timme på att jag ska sänka. Han har sprungit in, sänkt, gått ut, jag har höjt, han har kommit in, sänkt, gått ut, jag har höjt. Han har börjat banka i väggen dom senaste 10 minutrarna också. Jag låtsas som att han inte finns. Jag lyckas ganska bra, nu har han gett upp.

Klockan 9 börjar en film/serie(?) på 4an som jag och Emma ska kolla på. Hon kollar hemifrån sig och jag här, sen har vi bestämt att vi ska komentera filmen lite då och då i sms. Bara för att kolla att den andra är med. Uttråkade? Ja. Fan. Praktik imorgon.

hahaha!

Rektorn har ju humor. Det här var det sjukaste jag läst efter tidningsartikeln "på didaktus festar eleverna på skoltid" yeahright"

"I skolans lokaler gäller följande:

Skor ska vara på golvet. Även nakna och håriga ben gör sig allra bäst under bord och inte på bord.

Samtliga talar med en normal eller alternativt låg samtalston. Om du lyssnar på musik ska den gå direkt in in dina egna öron via hörlurar.

Stolarna ska inte flyttas runt i loklarna. Vill de röra på sig så har de egna ben att använda. Dessutom så måste vi ha fria utrymningsvägar i skolan.

Alla ska uppföra sig respektfullt och använda ett vårdat språk."
VAD LIDER SKOLAN AV? hahahahahaha skjut mig. Är jag övertrött eller är dom?

mums

Åt precis lasagne, pappa och jag har kommit på en asbra sås att ha till med tanke på att gillar starkare mat och alla andra i familjen börjar gråta av starkare. Så när jag sitter och äter den ser jag att det står "bäst före 28/8 - 09". Slutar jag äta? Nej, jag fortsätter i hopp om att jag blir sängliggandes magsjuk i 5 veckor framöver.

jag hatar sura människor

Vad kul det är att komma hem till den här underbara familjen. ALLA är på dåligt humör och skitsura. Dom klagar på att dom inte kan ta hem gäster för att mitt rum är stökigt? Stäng min dörr då förfan. Mamma nästa! Jag vill verkligen åka till mamma ikväll eller imorgon kväll, men nej det går inte, för jag har äckelpraktik på ekerö och börjar 8. ÅHH!

jamen hallåja!

Jag vaknade vid 11 imorse, men somnade genast om och vaknade 13.37. Hur coolt? Sjukt coolt. Jag har nu mailat min specialpedagog och väntar på att hon ska svara på mitt lilla gulliga brev om praktiken :) avslutade brevet med "om inget går att fixa så skolkar jag i fem veckor". Höhö.
Ska gå till bussen nu och åka hem till Emma. Känner att jag behöver prata lite. Mår inte bra alls just nu. Vinn nu medans jag är borta bajeeeeeen. Håller tummarna för er!

"my tears will never dry, and i still wonder why"

hehe

Frågade du om jag är trött? Eh JA, det är jag. Ska krypa ner i sängen nu, måste hitta hårdisken så jag kan kolla på sverre sverre, har massor med avsnitt kvar. Godernatter min änglar

yeahyeah

Nu: Bussen hem!

:(

I am not prepared to be strong

skoening

Vi sitter och kollar på Freaky Friday och myser. Ska åka hem och sova ikväll, har längtat efter det. Mår fortfarande inte bra, ångest över exakt allting. Det löser sig, hoppas jag. Tack Andreas för att du alltid lyssnar på mig, det betyder så himla mycket för mig.

hej hopp gummisnopp

Sitter här och äter middag, panpizza. Nyttigt! Vi vet inte vad vi ska göra ikväll, om vi  ska åka iväg någonstans eller stanna här. Klurigt det där. Hjälp mig bestämma någon!

bilder från igår


jag på tåget påväg till Krigslida(hahahahahaha, fortfarande lika kul)


moget..


emma när vi väntade på martin och anki


emma @ ankis house


anki och nicken


gud vad jag älskade livet på bussen imorse


eh okej.. aa, vet inte vad jag gör.. jag vill ha blablabla just nu. puss

sjuuuk natt

är det enda jag kan säga. Haha! När jag och Emma var påväg hem till henne träffade jag en kille jag kände för länge sen, så vi följde med honom till en anonym kille i fridhemsplan. Okej nu överdriver jag, det var fan rmk!! Jag e så hiiimla trött nu efter en natt full av konstigheter.
Vi har köpt lite mys till ikväll, vi är så jääävla sega. Panpizzor, chips, dipp, cola och godis. Härligt :) Ikväll är det freaky friday också, niiiice.
Bilder kommer om en stund! Puss

home from school


och nu ska jag genast lägga mig här och sova. sen ska jag gå upp, äta mat(förhoppningsvis från kebabmamma), duscha, fixa mig sen åka mot västerhaninge till min baby med mina babes. GODNARREEEEE

skolan!

Jag försov mig.. Attans. Aja, tar bussen en timme senare och kämpar på. Nu måste jag springa, vi hörs när jag har slutat! Puss

sängen, here i come!

Jag börjar bli dundertrött. Så himla bra! Ska kolla lite på Svensson Svensson sen hoppas jag att jag kan somna.
Godnatt babes!

btw så har jag sveriges största kompis på hakan :(

neeeeeej

..jag somnade på Emmas soffa. Fan. Kommer inte kunna somna ikväll. ILLA! Vi har ätit mat osv tillsammans och nu ligger vi och kollar på idol. God, det var en kille som sjöng nyss som var heeeeeeelt illröd i ansiktet. Hahaha han sjönk in i bakgrundsväggen. Stackare!
Om en timme och ungefär tjugo minuter går min buss hem. Nu måste jag kissa, puss

fan ta skansen

Jag är trött i benen. Vi gick runt lite och kollade på djur sen satte vi oss och chillade lite i solen. Det var sjuuukt kallt ute idag.
Nu är jag hemma hos Emma och vi ska precis ge oss på att sy andra benet av mina jeans också.





















nu ska vi laga maaaat. gott. PUSS

Emma is in thaaaaaaaa house!!!!!!!

Tilde är så jävla inne i kändisdjungeln och gör sig ännu fetare med massor av cola!!!!! :D
Passar på att mobba tilde lite medans jag ändå är i gång!

AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH........ " OCH DET FORTSÄTTER"
tack gumman för att du gör min dag. tur för dig att vi snart har praktik i 5 veckor, annars skulle jag lida med dig (men bara lite) <33333333 / EMMA THE ONE AND ONLY

jaha

Skulle åkt till Solna, men jag orkar inte. Istället sitter jag just nu och har lite roligt med en viss kille på msn. Hahaha jag skäms ihjäl. Skickade en bild jag hoppades på att aldrig behöva skicka till någon. Nu är det gjort. Fan :D
Jimmy, ni vet killen i brommaplan som säljer abonnemang? Han stog i bromma idag igen, tur att han hade en kund så jag kunde smita förbi ;)
Jag sitter iallafall och väntar på att klockan ska bli kvart i så jag kan åka till Emma, ska försöka hinna till Jessica också. Bussarna går så jävla sällan från Nyckelby, så det kan bli tight. Jaja, jag ska sluta klaga någon gång..

godenmorgen

Nu har jag sovit en stund. Det var sjukt skönt. Sara vill att jag ska komma till Solna, och jag vill också, men jag är så jääävla lat. Sen orkar jag inte packa och grejer :( Kan tänka en stund till sen bestämmer jag mig.
Skoldagen idag har varit knas. Finner inte ens ord som förklarar den. Och imorgon ska vi på skansen, så hiiiiiiiiiiiiiiiiiimla kul. Jaja, nu ska jag fundera lite till dead by april, höres.


älskling

Hallelåja!

Jag lever. Nästan. Den här dagen har varit åt helvete så jag ska vila huvudet lite genom att kolla på svensson svensson och kanske sova en stund, skriver om en stund. Pusssssssssss

:/

jag känner hur ångesten sakta men säkert letar sig ut
jag orkar inte
jag vill inte
jag vill,
men orkar inte.
hjälp mig :'(

when you say nothing at all

Då var jag hemma igen. Sjukt mysigt att träffa Fanny igen, vi umgås för sällan. Tror jag ska till mamma någon dag så vi kan träffas mer. Vi åkte med Tove till hennes dans sen tog vi en promenad tillbaka till statoil dit hennes mamma kom.
Jaha vad ska jag göra nu då? Jag har inga kläder tills imorgon och jag är törstig. Pallante trycket. Väntar iallafall på att Andreas ska logga in, vi ska mysprata lite, hehehehehe. Jag är kär i honom.

I don´t know how to feel




Emma och jag tog första bästa skorna när vi skulle till kebabmamma. När vi satt på bussen kom vi på vad vi hade på oss. Pinsamt!


Det var en mobba-tilde-dag idag. Det börjar med att Qellie i hissen trycker in sin hand i min mun, sen i näsan. Sen gör hon ett sugmärke på mitt hals som blev failat, haha. Sen när vi står ute på rasten tar hon hela munnen full med vatten och sprutar RAKT i mitt ansikte. Fyfan vad vidrig hon är. Och när vi kommer upp igen stoppar hon in handen i min bh och börjar hålla på. Jobbiga människa asså, haha. Men jag älskar henne iaf :)

LATER, puss!

tisdag

Jahapp. Den här dagen har gått så jääävla långsamt. Skulle ju gått på resursmatten idag, men min assistent ville att vi skulle plugga till provet jag har imorgon. Så det gjorde vi. Nu kan jag lite iallfall! Jag har glasfiber i hela armarna och händerna också. Vi hjälpte en lärare att rulla ihop isolering och trycka i i säckar. Helvete vad ont det gör! Tänkte berätta en grej här, men eftersom att min lillebror läser och han inte har något med det att göra så får jag skippa det.

Jag är helt överlycklig. Andreas är bra. Och han är snäll. Igår fick jag någon comviqsäljares nummer som jag snackar lite med ibland. Jag har fått Mr Xs nummer och jag såg en feeeeett snygg kille på tvärbanan idag. Han bor på Ekerö så nu jävlar Jessica ska vi leta :D Han tog 302an iaf!

Pappa kom precis hem så han står och lagar mat(?!), sen ska vi äta och sen kommer Fannyyyy, yeeeeey. Hon sitter på bussen nu så hon är typ här när jag har ätit klart. Sen kommer Tove till ön och träffar oss innan hon ska på dansen. Fullspäckat! Nu ska jag ner och käka, först ska jag bara sätta på mig min dunjacka, minusgrader här inne -.-

Pussi!

PANIK!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Varken msn eller facebook funkar för mig. Blir g to the alen!
Pratade lite med Mia idag, jag och Emma åker antagligen upp till Dalarna den 25e och håller henne sällis när min murbrur är i Spanien en månad. Gud vad mysigt vi ska ha det! Nu dissar jag allt för min älskade säng.

Btw, Emma, skavsåret is back on crack :'( Kill me förfan. Det är värre nu. Säger bara blod. Inte mens. Blod. Du ska få smaka imorgon. Love u! Ta 06.50 bussen så ses vi i brummaaaa.

GODNATT MINA ÄLSKLINGAR!

jag vill sova

Efter skolan åkte jag och Emma hem till henne och försökte oss på att sy in ett par jeans, det gick åt helvete och vi gav upp. Som tur var ska hennes mamma hjälpa oss med det imorgon :) Vi åt på kebabmamma idag och fyfaaan vad mätt jag är. Ska snart åka hem, tänkte hinna tvätta innan jag somnar. Skriver när jag kommer hem! Puss

goodmorning






NU: SKOLA. PUSS!

trötter

Jag är så JÄVLA trött. Skulle vilja lägga mig ner och aldrig mer vakna. Synd att jag har en skola att sköta bara! Måste börja sminka mig nu, bussen går 07.42. Outfit kommer later! Pussis

!!!

TED, SLUTA LÄS MIN BLOGG INNAN JAG SKJUTER UT ÄNNU EN TAND PÅ DIG.

det går bra nu

Tog en liten promenad med Jessica där vi pratade om allt mellan himmel och jord, speciellt killar. Usch, blir trött av att bara höra ordet. Du är iallafall den finaste vännen jag vet och jag kommer alltid ställa upp och stötta dig i alla lägen.
Nu ska jag ta mig ett glas vatten och sätta mig och kolla på film med papi och åsi. Snartsnartsnart måndaaaag :D För övrigt(inte för att jag har nämnt det förut) så går det bra med att inte äta godis och dricka läsk osv. Jag har alltid haft ett sjukt sockerberoende, men det börjar lägga sig nu. Fick ju 4 chokladaskar av Emmas mamma, två gav jag till pappa och åsa och en till Jessica. Jag är stolt över mig själv. Byebye socker. Puss!

så jävla trött


Jag har känslan av att jag har slutat kämpa. Jag skiter i allt. Jag sa redan från början att jag inte vill stå stilla på samma ställe hela tiden och aldrig ta det någonstans. Det är inte rättvist att jag ska behöva sitta och vänta dag ut och dag in på att du ska höra av dig. Jag vill att du ska vilja det också.

idiot

Jag blir så jävla irriterad! Du är säkert en trogen läsare av denna blogg med tanke på att du inte har något annat liv och vill veta vad jag gör om dagarna. Till att börja med så vill jag säga att du ska ge fan i att blanda in mina vänner eller mina syskon/familj i det här. Det som hände är mellan dig och mig, inte mellan dig och dom. Jag önskar att du kunde tänka dig in i min situation och förstå vad du gjorde, men det är ju svårt för dig. Det hör till din vardag att hålla på så.
Jag hoppas det är sista gången jag behöver säga till om ditt jävla sätt att förmedla saker till mig på.
"Kan du säga till den att den ska säga till den att den ska säga till den" typ. Skärp dig förfan, jag har också öron att lyssna med. Prata med mig :)


Matchen står stilla. Jävla balle, gör mål nu då bajen! Jag vill ha måndag nuuuuuuuuuu. Blö. Trött jag är, konstigt nog. Ska sova tidigt ikväll så jag kommer upp och är pigg imorgon!


suwnes juwl

bajenmatch

Jag och Jessica sitter och kollar på bajen - örebro hemma hos mig. Innan det kollade vi på Mysteriet på greveholm och sunes jul, haha. Mogna filmer ;) Det pinsamma är att jag kan alla repliker i båda.
Hoppas att hammarby vinner nu! Alla håller tummarna, det vet jag :) puss

Söndag

Det går inte att beskriva hur mycket jag längtat efter denna dag. Imorgon är det måndag and I love it. Ska vara i skolan 20 minuter tidigare och möta assistenten(vet inte vad hon heter) och göra min religionläxa. Skönt med lite hjälp.

Idag iallafall så ska familjen på fotboll, hammarby - örebro. Men jag räknas tydligen inte med i familjen så jag fick ingen biljett. Tack. Jag tänkte att jag ska träffa Jessica istället, mysa med henne.

And then.. Vet ni vad jag ska göra imorgon 20-21?! Börja spela innebandy igen. Eller jag och Tove ska testa hur det känns, är det bra så fortsätter vi, annars skiter vi i det. Men gud så kul det ska bli.


(dock inte med detta lag, utan i ekerö)

pussis

promenix på ingång

Nu åker jag ut till Nyckelby och går en promenad med Emma. Känner att jag behöver rensa tankarna. Hemma om några timmar!

shashaa

Jag mår verkligen som jag förtjänar idag. Inte helt okej. Pappa har köpt två stycken externa(?) hårddiskar som jag håller på och för över massa bilder och filmer till nu. Tar ungefär en timme så jag tänkte trycka i mig en alvedon och lägga mig och sova. Blir en hemmakväll för mig ikväll. Godnatt!

bilder

här är några bilder från igår, dom flesta är suddiga, men aa ;)

trött som fa-an

Tjaba tjena!
Är så jävla trött. Sov hemma hos Mickis i natt, vi kom hem vid 4 och vaknade vid elva. Inte helt okej. Igår var vi då hos Gustav i kärrtorp med andreas och några. Det var riktigt mysigt! Puss

Fredag fredag fredag!

Nu har jag ätit och fixat klart mig för att gå ut en stund och träffa Em och Mickis, vi ska inte göra något speciellt ikväll tror jag. Är seg som attans.


Puss och kram!

härlig dag

Började halv 9 imorse och slutade 10.20. Ganska sådär småskönt. Jag sa ju i början av veckan att hela mitt schema ska vara grönt? Det är det! Och jag tänkte lägga in ett bevis men det går inte att lägga in bilden på schemat?! Blir galen. Spelar ingen roll hur liten jag än gör den. Gah! Nu ska jag iallafall sova en stund, upptäckte att jag har ett jävla blåmärke på tutten och är helt röd på armen, tack david, älskar dig också.
Igår blev jag förresten papperskorgad inför hela skolan. Det var... mja.. lite smått pinsamt.
Godnatt! Pussiiii


Mickis och Emma påväg hem från skolan


för snygg för att visas

kunde inte låta bli

jag döööör. jag sitter för mig själv och skrattar så jag gråter

hahaha



och med detta säger jag godnatt!

some pics!

Hittade bilder på Jennifers blogg från imorse i alvik. Okej, skratta inte, men jag ser ut som en idiot på alla.







tadaaa

..I´m home!
Jag tänkte på en sak när jag åkte hem. Är det bara jag som känner mig väldigt mäktig när man ska gå över gatan vid röljusen och ALLA bilar stannar? När jag tryckte på knappen blev det rött för bilarna på en gång, och det stog minst 20 bilar på varje sida och väntade. Känner mig som en kung när jag går där.

Iallafall, när jag skulle åka hem(igen) så kom jag och tänka på Spanien 08 när jag såg att någon hade glömt en gympapåse vid bussen. Fråga inte varför jag kom och tänka på spanien då, men iaf. Jag bilade ju då till vackra Spain med Jessica och hennes familj. Vi sov i Tyskland första natten och Frankrike andra. Och om man säger såhär, jag h-a-t-a-r frankrike efter den vistelsen. Vi kampade i Dijon tror jag det var. Ganska fin stad osv, men under natten när vi låg och sov hände något förjävligt. Jag vaknade på morgonen av att Jessica skrek "DOM HAR SKÄRT UPP TÄLTET!". Då fick jag en syn framför mig att jag skulle sätta mig upp och ha huvudet utanför tältet, jag trodde hon skojade alltså. Sen inser jag att det har varit "inbrott" i tältet. Dom som gjorde det hade skurit 6 hål tror jag det var, i tältet. Några kikhål där dom kollar vart sakerna är, och andra hål där dom tar ut sakerna. Dom hade fått med sig pass, mobiler, Jessicas väska med sovkläder(?, hahahahahaha), dvder, bilnyckel osv. Jag var i chock och stog bara och tittade överallt med tårar i ögonen. När dom sen säger att dom har snott bilnycklarna får jag panik. Hur fan skulle vi komma till spanien? Nej dom var ju så söta så dom lämnade ena bilnyckeln, tackar för den. Jävla idioter. Min mobil låg på laddning i bilen, så den hade dom tagit. Min lilla pinky :( Fast hela grejen var den att dom hade dumpat nästan alla saker förutom telefoner typ runt om på campingen. Juste Jessicas sovväska återfanns aldrig. Tusse :( Och mina dvder och mobil blev snodda. Jag tror jag aldrig mer ska åka till frankrike. Jävla land det där.

Nu blev jag frustrerad också.

Nu över till annat. I skolan har jag fått en assistent på halvtid som ska sitta bredvid mig och hjälpa mig med skolan. Riktigt skönt måste jag säga!


jag ser riktigt läskig ut!


boring hos emma

Nu: DUSCHEN! Pussilago

guess where I am?

Hos Emma såklart. Vi åkte hit och lagade mat efter skolan. Ska snart åka hem och duscha. Längtat heeela dagen. Hörs när jag kommer hem! Puss

jahapp

Då sitter man här igen. Har precis bäddat klart sängen, det blev jäättefint :D Jag var hos J idag och kollade på Stomp the yard. Vilka jävla puddingar och fyfaan vad dom kan dansa, helt sjukt. Jag mår illa och är less på ungefär allting, så nu ska jag hoppa i säng. Godnatt!


we´re minutes away from saying goodbye for all the time
i´m seconds away from breaking apart :(

:'(

jag säger bara - whatever it was

Good evening everybody!

Gissa vad jag är idag? trött... Ganska rolig dag i skolan förutom att jag sträckte hela benet på gympan och mensvärken. Mikaela skämde ut mig för hela framtidsgymnasiet idag, KUL gumman, KUL. Nu kommer jag säkert komma till skolan igen, haha.
Hämtade min lillebror i skolan idag för sista gången. Åsa ska inte jobba över mer, pju. Snart kommer iallafall pappa hem, och alla som känner mig vet ju att när åsa jobbar över äter vi pizza. Gott, är sjukt sugen på det. Jag sitter och väntar på att andreas ska logga in på msn, vi har ett och annat att prata om med tanke på att han också skämde ut mig regält. Fyfan! Haha.
Later! Puss


klockan 7 på morgonen. show some respect to ugly me


"duuu är min älsklingssyster!"


vet inte varför jag såg så konstig ut imorse :s jaja, thats it.

sådär

Nu är jag hemma igen. Mötte Tove och Fille en snabbis vid rampen, sen bestämde jag mig på 2 sek att jag skulle till Emmsi så jag hoppade bara på bussen och hamnade hos henne. Hon är mobbad och jag älskar min nya BFF kordinamnam. Emma u know who I mean ;)


Emma laddar inför vintern

PUSS PUSS

det var som fan..

..vad jag är snäll idag! Överraskade Emma och åkte hem till henne. Trackade hennes mobil påvägen hit, men när jag kom fram satt hon på ballen och lös av lycka för att se mig. Höhö. Hon sitter och kollar på någon film och jag ska snart åka hem igen och chilla. Pussis

Tisdag

Skolan idag var jättetråkig. På resursmatten var det bara jag, Qellie och en till tjej, och läraren vi har där är helt sjuuuuk. Han läser av oss så jävla lätt! Vi satt och fnissade lite och fattade noll av matten, då kollar han mig i ögonen och säger "Din kropp sitter här men din själ är någon annanstans" sen kollade han på Qellie och sa "du kollar på Tildes svar och skriver av dom". Det stämde verkligen, helt sjuuuuukt.
Jag är helt död i hela kroppen, ska lägga mig och kolla på någon film. Kommer säkert somna. Suck!

Dessutom har jag kommit fram till nu att jag MÅSTE börja träna. Har gått runt med värsta jävla magen hela dagen.



nu ska jag ut och möta tove och felicia, hörs. Puss

hemma igen



Nu har jag och Jessica sett klart män som hatar kvinnor, galet bra film det där. Jag har inget intressant att berätta mer än att jag går 9 timmar i skolan imorgon. I love it! Tänkte ta mig en dusch och kanske sätta på en film, eller hänga runt på facebook, det är ju också kul :) Pussinull

bäst. helt klart

älskade vän

Ted kommer in i mitt rum naken efter att han smörjt in magen med brun utan sol för män.
- Fick jag tasten av solen?

Måndag

Jag är helt slut. Och jag har nu header! Snygg va? :) Thanks Tania.
Tänkte gå ner och lägga mig på soffan och kolla så inte syskonen har somnat, jag är ju trotsallt "barnvakt". Kommer om en stund igen, puss!


hämtade brur i skolan


kom på att jag skulle lagt upp en outfit imorse, men jag glömde. Såhär såg jag ut, fast med vita jeans istället för mjukisbyxorna ;)


TJA!

morsning!

Jag är så fruktansvärt trött. Fick ett sms där det stog att läraren är sjuk och att vi börjar 12.15, och så när jag preciiiiiiiis somnat om så ringer min telefon och Mikaela säger att vi inte alls har håltimme. Gah! Upp och hoppa, ska med bussen som går om en halvtimme, jag sitter med bara jeans på mig. Dagens outfit kommer snart! Puss

jay sean - stolen

:@

Sjuka människor det finns i världen alltså. Hur en människa från ett annat land kan bli så jävla besatt?! Jag fattar inte.. Den här gången är det inte mig det handlar om, men när människor till och med börjar skrämma min närmaste vänner har det gått för långt. Idioten ska åka fast, så är det bara.

Det är lite ledsamt i min familj just nu. Min halvmormor, eller ja, min mormor med tanke på att jag inte har någon, åkte akut in med ambulans igår. Dom vet inte riktigt vad det är än, dom tror att det var en stroke hon fick igår. Usch, det är så jävla hemskt när saker händer nära människor. Du klarar det, supergrandma!

För övrigt så kom jag nyss hem från min älskade granne J. Vi började kolla på Beck, men den hackade så vi bytte till män som hatar kvinnor. Scenen när han våldtar henne är fan helt sjuuuk. Jag mår typ psykiskt dåligt flera timmar efter att jag sett det. Det får mig att sakna min älskling bara för att han inte är sån, haha. Känn dig hedrad baby :D
Jag ska snart hämta mig ett glas vatten och sen hoppa i säng. Hoppas jag kan somna, vaknade ju gaaanska sent idag. Börjar 9.20 imorgon, sovmorgon enligt lärarna. Själv kallar jag det självmord. Men jag ska ha närvaro varenda liten lektion denna vecka. Ska visa bildbevis på fredag, en helt grön vecka. Hihi.
Nej, puss!


Fjortisfanny och fjortistilde för några månader sen

hahaha

Jag sitter och försöker dämpa min saknad med roliga filmer, fyfan vad jag älskar Ballar av stål. Ni måste titta på tiden 6.35 och 9.35, jag dör lika mycket varje gång jag ser det.

<3

Kämpa, snälla? Kämpa..

Söndag

Godmorgon! Jag vaknade nyss och vill sova igen. Kom inte hem så jättesent igår, tog 02.20 bussen från bromma, men Tove ville att jag skulle gå av vid hennes station så jag fick gå 10 min extra. Ajaj, det sved. Det blev ruligt igår iallafall, skönt att komma iväg och tänka på annat. Det höll inte speciellt länge, men ett tag. Jag funderar på att åka till min mamma idag. Men jag vet inte.. Har egentligen ingenting där att göra(förutom att träffa mamma och syskon dårå). Umgås inte med någon där längre. Så istället blir det mys med J, även fast jag hemskt gärna skulle vilja åka med tanke på att det var flera månader sen jag var där :(

I'm left without good-byes. Lost within your lies
Left without your reasons why. Lost inside my hopeless mind
You were the one, the one that I gave my love
and it was you who just threw it away, my love

 

klaro

Nu är jag klar för kalas, ska ta halv bussen och möta Tove kvart i. Såhär ser jag ut idag! Hade inga kläder med mig så jag fick ta det jag hade.. Kul..........




Puss!

Lördag

Godmorgon! Sitter här hos Emma och äter panpizza till frukost. Vi kollar på någon konstig film också. Jag måste snart börja göra i ordning mig och åka mot Ekerö igen, Toves bror Tobbe fyller 19 idag så jag ska dit på kalas. Jag bjöd in mig själv med ett litet sms som lät såhär "tack för inbjudan till kalaset på lördag, jag kommer jättegärna". Han svarade "jaja, välkommen välkommen" hahaha :D. Så dit ska jag idag.
Later! Puss

ehe

Jag. Har. Tråkigt. Hej. Då.

Hemma

Usch vad skoltrött jag är. Vill aldrig mer tillbaka.
Träffade granne Victor på bussen, vi drog en sväng till statoil sen en prommis hem. Han håller på och gör en sån dära muggtelefon till oss som vi ska ha mellan husen, kan bli riktigt snyggt. Nu ska jag och Emma springa till bussen och åka hem till henne, hörs ikväll :) Puss

Godmorgon!

Nu är klockan 07.07 och min buss går 22, alltså måste jag stressa som vanligt. Åker hem efter skolan och hämtar kläder osv, sen hem till Emma. Have a nice day! ..för  det ska inte jag ha
PUSS


såhär snygg är jag idag!

rubrikjävel


jag är så trött på allt. sitter och deppar till shorty, sofijah and so on. fuck off, godnatt

home again

Usch. Jag är blööööt. Jag har ont överallt också, mest magen. Dumma mage :( Jag har planerat hela dagen att jag ska städa och tvätta osv, men jag orkar fan inte. Är helt slut i huvudet.
Imorgon är det fredag iallafall, två lektioner sen slutar vi vid 12. Skönt! Flyttar hem till Emma i helgen, känns skönt att komma hemifrån lite.


Jag har funderat på massa saker hela dagen. Och jag har kommit fram till hur sjukt det är hur mycket man bara kan gå runt och vänta, vänta på att allting ska vända och bli bra igen. Det krävs så fruktansvärt lite för att jag ska känna mig omtyckt, att man inte kan spendera 5 ynka minuter om dagen och bara fråga hur jag mår eller något liknande. Det är svårt för vissa, och jag säger inte att jag är bra i det här, men bättre.
We´re minutes away from saying goodbye for all the time,
I´m seconds away from breaking apart

Fuck this shit, jag orkar inte.


Jessica och Emma i parken igår


seriös bild på mig. i´m from tha hood


fullis som däckade utan för grand hotel i bromma idag, Emma nojade över att han var död. Det var helt sjukt hur alla bilar, alla bussar, alla människor bara gick förbi honom. Ingen kollade fall han levde. Vi var påväg fram, men blev bortvinkade för dom väntade på väktarna. Knas det där.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sitta där en stund och rensa tankarna.
Puss

Torsdagg

Heeeeeej. Jag är hemma efter en dag i Täby med min älskade hästis Julia. Nu ska jag ut på promenad med Tove en stund, hörs senare. Puss!

Torsdag

Lediga idag som sagt. Jag känner mig helt konstig i hela kroppen, jag orkar inte ens välja kläder. Det ser ut som ett helvete i mitt rum också. Jävla hora. Ska till stan och träffa min hästis Julia nu, och sen ska vi med Martina och dela ut cvn tydligen. Hej

baby


I´m so proud of you

hahaha

Statistik om människokroppen:

* Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.

* Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.

Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3.

* Lårbenet är lika hård som cement.

* Kvinnans hjärta slår snabbare är mannens.

* På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier.

* Kvinnan blinkar 2 gånger oftare än mannen.

* Vi använder 300 muskler bara för att håla balansen när vi står.

* Kvinnorna har redan läst färdigt detta sms.

Männen tittar fortfarande på sin tumme…”

GRATTIS

Idag säger alla grattis till Emma som blir heeela 17 år! i love you

Onsdag

Nu är jag hemma från skolan.. Eller ja, skolan? Nej har faktiskt bara varit där i 10 min idag. Annika(anders), min kära vän hade jätteont i magen så vi åkte in till akuten på SÖS och satt där hela dagen. Vi hade ganska roligt faktiskt, men vi missade nog en hel del i skolan. Jaja, det får vi ta tag i på fredag, FÖR IMORGON ÄR VI LEDIGA :D
För övrigt är jag allmänt less på allting idag.
Men ikväll kommer J hit, då blir jag glad igen.


Emil och Martin chillar i väntrummet


SÖSSSSSSSSS

pusshej!

HAHA

Tillägnat Emma och Tove: JAG SA JU ATT DET GJORDE ONT NÄR JAG RAMLADE PÅ BUSSEN! Såg blåmärket i duschen nyss, och ändå fick jag inte med allt på bild. Fyfan, synd om mig :(

(btw så träffade jag barnmorskan på ica för en stund sen, lagom pinsamt när hon står där med sitt smile......)

det bästa


Vad som än händer Jessica, så kommer jag alltid att stå vid din sida. I motvind och medvind ska vi vandra hand i hand och aldrig släppa taget. Tre års vänskap och mer ska det bli. Jag älskar dig för exakt den du är, du finns alltid där för mig när jag behöver dig och det är så oerhört skönt att veta det. Jag älskar dig, min absolut bästa vän♥

!

Då var jag tillbaka igen. Det var mysigt..
När vi hade varit ute med hemlig ringde Peter(min andra pudding) och bad oss köpa godis, så vi tog cyklarna till centrum och handlade. Sjukt hur kul man kan ha på cyklar alltså.. Speciellt när jag skulle skjutsa J på en sån där trixcykel och kunde inte komma igång när J stog på. Galet! Nu har vi precis kommit hem och jag ska duscha, så jävla skönt.. Imorgon står det på våran hemsida "välkomna när ni vaknar!" vilket är niiiice. nej jag är så jävla bra så måste vara där och inte missa något.


Martin och Emil.


Martin och Tim


Davids nya smeknamn till mig, tuttson.


tjockis på kalas hos Emmas mammaaa

 
Jessica i parkeeen :D

NU MÅSTE JAG DUSCHA.

Tisdag

Shashaaaaa.
Sitter på hemlig ort just nu, ska lägga upp några bilder från datorn jag sitter vid. hahahahaaaaaa. Ska snart ut med snyggaste killen i Närlunda, vi ska snacka lite.


hahahahahahaha jag dör av garv


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


nu får ni skratta lite åt mig också -.-


behöver inte ens säga något


:D


..och en liten Mikaela!!!


SNYGG NR 1

RSS 2.0