tjipp

Vi har hunnit med att åka in till "stan", kolla på film, promenerat, badat Jacuzzi och solat solarium. När vi kom ut från gästhuset där solariet står ser vi Peter Siepen ut ur poschen. Lagom pinsamt! Han är iklädd Vit cowboyhatt, boots, rosa/röda linnebyxor, ett stort vitt örhänge och lång kavaj. Han är cool den killen. Nu är han nere i gymmet och snart ska vi ätaaaaa.
Btw, igår när jag och Emma gick upp till Leksand och handlade orkade vi verkligen inte gå hela vägen tillbaka så vi letade upp numret till taxi, hahaha. Så jävla lata.

Halleloja

Vi sitter fast i Sala. Toaletten är överfull på tåget så alla som var nödiga fick gå av och in på stationen. Synd bara att ungefär hela tåget var nödiga, så kön blev ganska lång. Snart börjar vi rulla igen, men är ganska mycket försenade.
Det var tråkigt att säga hej då till Fanny, men snart ses vi igen baby, och då fyller du år, hihi :D Nu ska vi fortsätta kolla på filmen. Puss
Här är några bilder vi nyss tog, hehe. SNYGGA.

Stackars lilla mig

Snart lämnar min lilla älskling mig... :( Hur ska jag klara mig en hel vecka utan lilla Tilde?......
Tycker synd om mig själv....
Hare kul nu älskling! :)
/FANNY

byebye

Sitter på centralstationen nu och äter lite, ska snart börja röra oss mot tåget. Hoppas inte tåget är försenat eller inställt nu bara :p Puss

hej

Idag åker jag och Emma till Dalarna! Kommer skriva mer från tåget, jag har ett mobilt bredband med mig. Nu måste vi åka, ska fika med Fanny och Emma i stan! Puss..

snopp

Hemma i min säng nu. Älskar mitt täcke mest i världen, nästan. Fortfarande gaaalet taggad på dalarna, hihi, snart e vi där! Nu ska jag kolla på Wallander - läckan, IGEN.

Jag är så otroligt glad över mina älskade bästa vänner Emma och Fanny. Ni slår verkligen allt.

hahahahaha

HEY

Jag sitter hemma hos Emma, nyduschad och klar för sängen. Imorse var jag uppe klockan halv 6, det var sjukt jävla skönt. Jobbade hela 10 timmar idag, plus till mig och Emmsi. Hehe..
Imorgon blir det samma tid. Nej fan jag har ingenting intressant att berätta förutom att vi kanske stannar i Dalarna till nästa fredag istället för tisdag, beror på hur läget ligger till. Vill träffa baby Simon och alla andra coolingar.
GODNATTISSSSSSSSSS

snygga

hell yeah, im here!

Som ni har saknat mig. AW. Har precis satt igång en tvätt och städat rummet. Det var jäävligt länge sen jag gjorde det! Måste ha alla kläder klara tills på onsdag då packningen måste vara klar inför Dalarna. Hoppas jag hinner! Idag då.. Vi har jobbat nån timme, vi satt och åt den första timmen så mycket jobb blev det inte, hehe. Imorgon blire jobb igen, 06-17. Tidiiiiigt. Ska krypa ner och sova om en stund, väntar på några bilder på han och mig från Mr X.
Min lillebror är homosexuell
Min andra lillebror har inte förstått att han är svensk. Här har han folie på tänderna som ska likna Grillz. COOL.
Gloria min sköna

hahah

Skönt att dom har lagt upp Ass tid på mitt schema. Vad gör man där? Skakar rumpa?


Förlåt

Jag är fan stört dålig. Inte meningen alls, men jag har inte kommit på något att skriva. Min helg har varit bra, kall, mysig, jobbig. Spydde lite i fredags, men det hör ju till en sen utekväll, hehe. Idag har vi firat farmor som fyller 65 med skitgod smörgåstårta, jag åt halva själv. Lilla jag liksom..
Fick med mig ett par stövlar från sko punkten påvägen hem också, bild kommer imorgon. Usch vad jag längtar till Dalarna nu. Inte många dagar kvar, hihi. Nu ska jag sova. Pussen

trött

Jobbade hundra timmar igår och hundra idag, har inte en enda kraft kvar i kroppen. Nu ska jag, Emma och Jessi hoppa i säng, ska vara på jobbet klockan 6 imorgon. Ska alltså upp om bara några timmar, galet onice. NattiiiiI!

YEY

Sådär, nu har vi haft familjemöte och datum för Dalarna blir 26e till 30e. Ska bli så jäävla kul. Jag och Emma ska jobba på en stor fest också. Lite småkul att Peter Siepen (se bild under) bor i min morbrors gäststuga med tanke på att han ska DJa. Så vi kommer spendera hela helgen tillsammans med honom, haha. Vi ska också åka mycket fyrhjuling, snöscooter och bada jacuzzi.
Nu blir det semla och kaffe, sen träning! Puuss

ye

PIGG SOM SAAATAN åker jag nu hem till Emma. Puss

Helluuu

Väldigt ledsen för dålig update, försökte komma in på bloggen igår, vilket var omöjligt.
Jag är extremt uttråkad och Emma vill att jag ska komma hem till henne och lära mig sy?! Njae, skulle inte tro det va. Vi hyrde förresten Beck igår. Den nya. Den var bra! Gillar dock inte att Säpo ska vara inblandade nu, bajs på dom. Sämsta skådespelarna.
Jag har innebandyträning ikväll, men eftersom min huvudvärk tar över mig så är det tveksamt att jag orkar. Skulle dock behöva träna.

TJA

JAG LEVER. Förstår att alla har undrat det, hehe. Sitter just nu i mitt tredje hem och dricker cola och äter chips. Nu börjar vårat tatto program på 6an, take a look.
Igår skulle vi ta det ganska lugnt, åkte till söder och mötte david och adam, sen till fridhemsplan och träffade david och dom, sen skulle vi bara gå förbi viper då vi i princip blir indragna före kön, slapp betala garderopen och gratis drinkar. Emma kom därifrån med ett ragg (nene). Känns bra, haha. Puss

hehehe ooops

Feb. 11, 2010

Hola at ya. Precis hemkommen från Emma. Vi har färgat mitt hår, så om ni ser mig så är är det inte en röd färgburk vi hällt ut utan det är hårfärg som ska se bra ut, men självklart inte gör det.
Annars då, jofan det är fint. Träningsvärk eeeeverywhere. Nu ska jag sova så jävla skönt, natti.

seriosa_tjejer_98










hemmaaa

Hade inte ork till att skriva när vi kom hem till Emma igår. Emma, Mikaela, Fanny och Qellie kollade på min träning, sen åkte vi till donken i TC och åt sen hem till Emma. Kollade lite på Felon sen somnade vi, efter mycket skratt. 4 timmar senare ringde klockan och jag var först upp, helt sjukt. Duschade, sminkade oss och sen åkte vi till skolan. Therese var där redan halv 6 och tog platser till oss, så vi fick sitta längst fram.
Emmas första skidåkning gick sådär i början, men sen grejade hon det. Jag och Therese hittade oss ett gäng grabbar vi skojade lite med. Vi pratade med dialekt hela dagen, så när vi träffar dom märker vi att dom skämtade fan inte, dom hade exakt samma dialekt som vi skojade om. Helt sjukt. <333333 LINUS.

Nu är vi hemma hos Emma i fruängen, ska snart sätta på en film och sova. Sjukt jävla trött.


Marge Simpson


Smart som jag är så glömde jag mjukisbyxor efter träningen så jag fick åka hem sådär. Varmt och skönt




Random, Mickis och Qellie


Jag och Fillepille


Hahahahahaha Qellies cigg


ledsen qellie


Mickis


Åh herre


Snygg ställning. Ohyeees


Trött fille


trött mickis. hehehe

<3

couldn´t be better. love it

SUCK

Jag börjar undra fall jag är med i dolda kameran eller något. Jag har glömt bort password OCH username till spotify?! Dessutom till båååda mina account. Fyfan vad arg jag blir.
Glädjer mig så länge åt att tänka på lite roliga konversationer osv. Nämner inga namn.
- Jag känner en på ett elektronikbolag, jag kan fixa rabatt!
- Rabatt? Vi tar bara i mot bortskänkes.
Jag: - HAHAHAHAHA
Personens säng har dessutom gått sönder, så när hon ligger i den ser det ut som att hon har en sån där skillad säng som man kan åka upp med. Snacka om att vi garvade åt att se den bilden framför oss. Då säger hon "ja men har man inga pengar får man fixa en sån säng själv". Fyfan vad sjuka vi är. Älskar er.

.

I give up. Provides up with big letters.

WORD!

suckkkkkk

Helgen avslutas med ett stort HEJ.
Både lyckat och olyckat. Nästa helg börjar min DJ utbildning, nu är jag på g, höhö. Nu ska jag och Emma krypa ner i sängen och sova. Ledig imorgon, skönt. På tisdag är det första innebandyträningen, jag är sjukt taggad. Något jag är otaggad på är att jag kommer ha sveriges fetaste träningsvärk och vi ska till Romme 05.50. NICE. På återseende. Puss!

Frågan är vad jag har gjort för att förtjäna det här..

<3<3



I love you. Tack för allt

-

....

kkkkkkk

nu blir det sune taaaajm.

hehe

Jag sitter och vaktar Emmas pommes som står i ugnen medans hon duschar. Bra jag eeee.

PUSS

Nu ska jag och Emma krypa i säng för imorgon är det dags för massaaaaaage på Centralbadet. Woho. Love it. See yah later. Puss. Mest puss till älskling. Som läser detta förr eller senare :)

svar

hej. du är väldigt söt och jag undrar vad du använder för produkter i ansiktet?
kramen
varför har du så coola läsare? typ som mig & jessica?, det är ju inte precis så att du förtjänar det.
och fråga två; varför går du på toa med laptopen?   <3
Bor du hemma hos den där emma? eller har du en riktig familj?
har du stor familj?
hej. du är väldigt söt och jag undrar vad du använder för produkter i ansiktet?
kramen
Hihihi tack. Produkter i ansiktet. Jadu.. Inget. Typ :D

varför har du så coola läsare? typ som mig & jessica?, det är ju inte precis så att du förtjänar det.
och fråga två; varför går du på toa med laptopen?   <3
Förlåt. Ska sluta blogga. Ni är bäst. Älskar er
fråga två: för att jag var uttråkad och ville prata med dig :)
Bor du hemma hos den där emma? eller har du en riktig familj?
Ja.. Jag bor hos Emma på halvtid.

har du stor familj?
yes man. Mamma, pappa, styvmamma, 2 äldre bröder, 2 yngre bröder och en lillasyster.

kan inte du börja med lite sex tips? alltså för både tjej och killar.
www.sex.se - kolla där :)

kan inte du bara sluta blogga!?! snälla..
Om du pillar mig i rumpan samtidigt som som du stickar en ny mössa till mig.

har du förstorat brösten? :O
Ser jag ut som Kissie?

Varför är du så jävla snygg? Du är mycket snyggare än mig..
Emma lilla gumman.. Det är inte mitt fel. Förlåt..

hur kommer det sig att du är med den där emma hela tiden? :)
Jävla tjat om Emma. Emma är min andra halva

vem är älskling som du pratar om hela tiden? :p
HEMLIS

YE

Emma har tvingat mig att ha frågestund. So here we go!! Ni har 50 minuter på er att ställa vilka frågor ni vill.

<3

wohooooo


3/2:

4/2:


9/2:



10/2:



26/2 - ?/2:


fuck..

I´m lost.. tack Emma för att du finns.

100202

Boulie boulie!
Jag tänker inte ens anstränga mig och berätta varför jag är pissed off idag. Det enda jag kan säga är att comviq kan döööööööö. Jag saknar jobbet och Jan&Jes. Får se till att åka dit imorgon tycker jag, eller Emma? ;) Allting känns värdelöst just nu. Jessica är och tränar, Emma är i fruängen, mobilen går inte att använda, datorn är tråkig, mina syskon är på sina rum och vill inte vara med mig. Buhu. Ska gå ner och duscha eller något annat roligt. Hade velat träffa Cas men hon har en skruv lös.
shit vilken mogen tjej

100201

Ye. Sitter hemma hos Emma, har precis duschat och snart ska vi soooova. Är sjukt trött. Jobbade en stund efter skolan sen åt vi på donken (som vanligt när mamma Jessica ska laga mat) sen åkte vi hit.
Vi mötte Orre en stund också, vi skulle gå upp för sandtaget i sandudden.. mmmmm vad bra det gick. Jag lovar, jag ramlade INTE. Det gick bra hos läkaren, sista mötet där innan jag flyttas till karlaplan. Soheila var inte så nöjd, hon tyckte att det var läkaren som hade någon psykiskstörning. Hehe.

Jag har glömt att berätta att jag ska börja spela innebandy med mitt älskade AIK igen :D Eller älskade aik är fel sagt, mina älskade aikspelare dårå. Kommer aldrig visa någon kärlek till laget över huvud taget. Nej fan här blir inga barn gjorda. Ska försöka få tag på älskling och sen sova. Natti.


jag trampade HJÄLP! i snön, busig.


jobbiga lektioner har vi på barn och fritid..


här är min söta vän Dave som har haft en KRASH på mig.


Facelook


Lilla My står uppe på toppen. Cool va?

Godmorgon!

Jag tycker att alla applåderar åt mig nu. Jag är uppe. Jag kommer i tid. BÄSSSSSST. Okej, kanske ska gå nu för att inte missa bussen, hehe. Ska ju till bajsläkaren :( Puss
RSS 2.0