Måndag - igen!

Bra jag var på att uppdatera, va?
Jag har precis vaknat. Låg vaken någon halvtimme när Dennis vaknade så det har jag nu tagit igen. Strax ska jag hoppa upp ur sängen och ta mig något att äta! Är sjukt hungrig, tror lil C också är det.

Det ska bli sjukt spännande att se hur han är när han kommer ut. Han har ju varit världens mest livligaste pojke i magen och jag har ju mått piss nästan hela graviditeten. Hur som helst vet jag att vi kommer att älska honom som vi älskar Evelyne och jag längtar sååå mycket tills han kommer.

monday

Hallå!
Nu när det inte är allt för lång tid kvar tills lilla bebben kommer så kan det ju faktiskt vara kul att skriva ner lite vad som händer and so on, för att själv kunna läsa sen.
 
I mitt liv händer inget speciellt förutom att jag pluggar på som vanligt, har börjat hamna i fas vilket är otroligt skönt. Om två veckor är medicin 1 kursen klar, då har jag bara två kurser kvar innan jag tar en break och föder lite barn. Hehe. 
 
Idag har Dennis varit hemma med Evelyne, hon hade feber i förrgår och har varit hostig och snorig, men hostmedicinen är vi stenhårda med, så det börjar bli bättre. Om en stund ska vi göra oss i ordning för att åka till Ekerö och köpa en ny säng till Evelyne som hon ska ha i sitt rum i nya huset. Det är ju dags för flytt om några veckor! Ska bli sååå skönt och jag har redan hunnit vara två vändor på ikea och inhandlat nödvändiga saker :-) Nej nu ska jag göra någon nytta här hemma.. Kanske slå Dennis eller något. Tjolahopp
RSS 2.0