opa opa opa opa

Nu kan jag snart inte hålla upp ögonen längre. Ska ner och borsta tänderna och sen sätta på ett avsnitt Svensson Svensson. Imorgon ska jag vara i tid, så alla som vill kan ju sms-tracka mig vid 7 tiden.
Jag vet att jag är tråkig, men det är en tråkig vecka känner jag. Jag hatar allt och alla. Godnatt!


genom allt

heeelt slut

Efter att ha somnat 04.30 i natt så är jag helt slut. Somnade på Emmas soffa en stund, ska åka hem snart. Sova tidigt ikväll! Puss

natti

NU tänker jag sova :) GODNATT!

hahaha

hola at yah

Jag sover inte och det känns sådär.. Orkar inte skola imorgon :( Emma när du läser det här, somna om, jag är ändå inte vaken i rätt tid imorgon. Someone håller mig uppe på msn! Puss

....

Emma är ju beroende av cola, så jag skulle retas lite. Då drar hon upp cola OCH godis.. dålig stil!


här sitter vi och har det bra

Skrev ett inlägg för några timmar sen, men hittade ingen bra bild att lägga in så det blev aldrig av, haha.
Igår var släkten här och firade mig, jag fick min älskade dator, hihi. Sen åkte jag, Jessica, Tove och Emma hem till Fanny där hon och Cas va, dom hade tänt ljus i hela lägenheten och gjort jättemysigt, sen stod det grattis tilde 18 år på dörren och allt var myspys. Sen kom oxis, frasse, sebbe, sara, steffi, mich, lennie, sofie och hennes typ tre kompisar.
Det blev lite knas mellan mig och älskling så jag och Emma åkte dit, först stannade vi på rasmus där emma åt, gratis. hihi. Vi kollade på Jönsson ligan en stund sen somnade vi.
Nu har jag precis varit hos Jessica och kollat på parry hotter, jennifer somnade på soffan. Jag är så sjukt jävla trött, ska nog sova snart. Äckelskola imorgon, funderar på att ta mig en sovmorgon, men det får vi se hur det blir med. Jag och Emma ska ha videosamtal nu, love it. Kanske lite mer striptease? Hihi. GodnatT!
omg vilken katt

toarulle

jag måste sluta skriva så tråkiga grejer, men jag ville bara säga att jag och emma delade på en lussebulle nyss. här är min del


hahaha

EMMA Fyfaaaaaaaaaaan, hahahaha


Haha!

Jag och Emma har suttit och camat med varandra i flera timmar nu, vi både pratar och kollar på varandra, skitkul :D
och nej, jag vet inte varför jag har en penna i håret

hola

Nu har jag lagt över allt från min gamla dator till externa hårdisken och nu håller jag på och lägger över allt från externa till min nya. Det går sjuukt segt, speciellt med filmerna. Vill sätta mig i sängen med datorn men måste vänta tills jag är klar. Skriver senish!

hihi hej

Jag och Emma kom hem typ vid halv 2 igår, skönt att somna tidigt för en gångs skull. Vi var vakna vid 10 imorse, då gick vi upp och städade. Nu är vi klara och ska åka och handla med pappsen. Idag kommer mina bröder hit, wiiiiie.
Kan inte ladda upp bilder från mobilen, måste köpa en trådlös bluetooth grej, så ni får nöja er med gamla så länge :)

tjusan

Emma ligger i fosterställning på mitt golv för att det är kallt här inne. VA? Det är fan hundra plus.. not. Vi har precis ätit pizza med min gulliga familj och snart ska vi till centrum med Jesper, sen ska vi hem igen och duscha osv sen åker vi till Jonteponte och kollar på film och myser lite. Puss!

EMMA Z!

Eftersom jag vet att du spanar in här ganska ofta, så den här bussen tar jag imorgon. Vi SKA vara i Bromma samtidigt och komma i tid imorgon! Godnatt och puss

Ta buss 305 från Tranholmsvägen mot Brommaplan.
Den går från Tranholmsvägen ca 07:22 
och kommer till Brommaplan 07:46.

Vid Brommaplan byter du till tunnelbanans gröna linje 17 mot Skarpnäck.
Den går från Brommaplan 07:55 
och kommer till Alvik 08:01.

Vid Alvik byter du till Tvärbanan 22 mot Sickla udde.
Den går från Alvik 08:06.
Du är framme vid Liljeholmen 08:17.

Restid 55 minuter.

Trevlig resa!

hejsan hoppsan lillebror

RAAAAKT I PANNAN!
Har precis kommit hem från kalas ute i Kungsängen. Vi käkade på grillen på coop sen gick vi hem till Janka och käkade tårta, Ida fyllde år för några dagar sen. Vid halv 9 kommer vi på att paradise börjar, så vi springer (observera springer) till bilen och kör fort som fan. Jag kom hem 20 över, så hann se 10 minuter, kul!
Imorgon är det fredag, när vi slutar drar vi ner och äter och sen upp igen för att börja måla med målningsgruppen. Min favorit på skolan är våran kordinator Annie, hon ska hjälpa oss och hon har lovat att jag får måla på henne. Hehe! Emma ska få tillbaka också för att hon målade på mig förra gången.
Vi ska ha fula kläder på oss, jag går aldrig så till skolan så jag får väl ta med något. INTE glömma tilde....

Efter målningen måste jag förbi stan och byta ett par leggings emma tvingade på mig igår, det var storlek 36. Hell no att jag kunde ha dom. Tack för den Emma! Skulle fått plats två jag i dom. Sen ska jag och Emma hit och städa, jag är ju som sagt anställd. På kvällen ska vi hem till min baby och kolla på film och sen sova hos mig för att gå upp tidigt på lördag och storhandla plus städa igen. SUPERKUL!


asså förlåt emma, hahahaha, men jag kan verkligen inte sluta skratta. det här är fan i klass med mikaelas pass, hahahahahahaahaha


nej men det är lugnt, jag ser inte alls tjock ut........


oh my gosh..


my little sunshine, victor, bajare.

home!

Nu är jag hemma efter en jäävligt lång dag. Var svårt att sova ut imorse av alla samtal och sms, men det gick bra iaf och nu är jag lagom trött för lite Svensson Svensson och sova :) Fick en jättefin text av Jessi, Emmas mamma (min other mother). Hon läste upp den för mig, och sen har hon lovat att hon ska måla ett bajenmärke på en tavla till mig, men det hade hon inte hunnit än. Längtar tills den får sitta på min vägg, hihi!


Min lillebror har ritat åt mig. Det står "mitt namn är nasse" hihi så jävla söt!


Jessis text. Tack morsan!!


me right now. hehe snygg? nej.. sliten? ja!

hihi

Titta vad jag fick av min Emmis :D Jag fick välja en parfym så jag tog denna, den luktar skitgott! Hoppas du attraheras ännu mer av mig nu älskling (om det nu går) hihi.

tack tack tack

Jag blir så himla glad av er mina vänner. Jag kan inte ens beskriva det, helt sjukt. Fick en video skickad av min kusin nyss, hon är danstränare så alla hennes danstjejer står i en klump och skriker "grattis på 18 års dagen tilde!". Blev helt tårögd, så jävla fint. Tacccccck! Något som verkligen betyder mycket också är Saras text hon skrev till mig i sin blogg, likaså Emmas, men det ser ni nedanför. Här är Saras.

"nu är de så att idag fyller tilde 18år. och jag mins de som igår när vi va små saker. när vi alltid dansade på fritis och när man fick köpa sin första bh. haha de va tider de!
nu har vi känt varandra i 14 år! tänk dig 14 fucking jävla år!
fattar inte hur jävla fort tiden går alltså.
allt som hjände för år å dar sen känns som att de va igår..
jag har fått uppleva så mycket fina minnen med dig tilde. minnen som alltid kommer ligga när mitt hjärta. och där kommer dom alltid vara!
jag kommer aldrig glöma gotland de va verkligen den bästa veckan i mitt liv! vi hade så himla roligt visst de fanns mindre roliga saker oxå men vi bråkade inte och allt va bara så underbart ändå fast vi inte fick följa med dom andra ut så hade vi roligt!
sen kommer jag aldrig glömma den dagen då du jag och jesper "masserade" in mitt bort med solkräm. AHHAHHA fy fan vad roligt vi har haft de under dessa år.
och jag vet att vi har bråkat och sagt duma saker till varandra men ändå har vi funnit varandra igen. och de är jag så himla glad över.
vi har gjort så mycket saker tillsammans, från att sova festa vara elaka alltså verkligen massa saker!  och jag hoppas att du vet att jag älskar dig och att jag alltid kommer finnas hära vad som än händer så är vi systrar!. en gång syster å bästa vän alltid de!
jag skulel kunna göra så himla mycket saker för dig och jag skulel kunna skriva allt vi gjort under dessa år, men snart faller du väl ihopp av att sitta och läsa detta:P
men när jag nu börjat skriva om allt så kan jag inte sluta. så kan ju passa på att säga att de dära brevet du skickade till mig när vi gick i 3an, jag hittade de igår.
när jag satt å läste igenom de igår så började jag tänka på en sak..
att om vi inte pratar eller ses på en evighet så hittar vi alltid tillbaka lika fort..
och sen mins jag när du skrev en text till mig den har jag oxå kvar och jag börjar fortfarande gråta när jag läser den!... 
du har alltid varit lilla tilde och nu bara för att du är 18 så är du inte större de är bara brösten som växer å växer;) men de gillar vi!
vem fan gillar inte vattenmeloner lixom:o hahah
nää men jag hoppas verkligen att du får en underbar dag i dag! de är ju faktiskt din dag och ingen annans, så lev livet ut nu baby!
grattis igen! du är bäst! love ja!"


Alla mina vänner är så mycket värda för mig så det går inte att beskriva. Tack mina älsklingar!!

<3<3

The worlds greatest

Emma jag och Mickis

jag älskar dig din feta böld! <3 / emma

My Tilde Lantz 18 år

Nu har dagen kommit, dagen vi har längtat på. Nu slipper vi sitta i min trånga lilla lägenhet i nyckelby och vänta på mamma för att kunna få tag på kiss utan nu kan vi använda ICA nyckelby till det alla andra gör, cigg och alkohol.

Vi har hållit ihop från första dagen vi sågs och det är inget jag ångrar, vi har gått igenom otroligt mycket tillsammans t ex: så fort någon av oss mår dåligt så slänger vi in en kommentar om något eller sätter sig och planerar hur vi ska döda varandra och helt plötsligt är alla problem borta.

Jag njuter varje sekund jag är med dig även fast vi är osams så sitter jag där och är så otroligt glad över att du föll ner i mitt tragiska liv.

När vi först lärde känna varandra trodde jag att det skulle bli en sån där vänskap som bara håller i 2-3 månader, men kolla på oss nu! Bor tillsammans på helger gör allt tillsammans det enda som saknas är väl att vi ska börja skita i kors på toaletten eller något. Men vi kan gärna hoppa över det ;)

Sitter här och tänker på alla killar vi snackar med om hur ofta dom säger, så du är med emma/tilde nu igen? Är ni alltid med varandra eller? Vi är fan med varandra hela tiden skolan/hemma/telefonen och så fort vi inte är det så sätter vi oss och åker för att kunna ses i typ 1 timme om inte mindre. Det är vad jag kallar vänskap ”Äkta vänskap” ingen av oss har något höjdar liv helt ärligt så är våra liv sämst men vi har det många andra inte har VI HAR VARANDRA genom alla väder och tårar och blod. Jag älskar dig My Tilde Lantz säger det inte ofta för att du vet redan om det baby <3<3<3

Lämna mig aldrig för då måste jag knuffa ner dig för vattentornet.

hey baberibarå

Sitter hemma hos Emma i Fruängen med Mickis också. Hennes lilla äckelhund Alvin är här också. Vi kollar på Sunes sommar, det är fan det bästa som finns. Kan ungefär alla repliker :D
Nej, nu innan jag blir helt inne i filmen ska jag skriva klart mitt arbete som ska vara inne 00.00 till min lärare. Suck. Puss

Goodmorning!

Nu är det dags för plugget! Jag, Emma, Annika och Mickis ska käka på donken smala som vi är. Ångrar mig redan och jag har inte ens ätit :(

1 Dag kvar till 18! :D

:(

Snart släpper jag allt, jag orkar inte. Det blir för mycket på samma gång

pju

Jag höll på att försova mig imorse, eller jag gjorde det, men som tur var hade vi håltimme. På slutet av dagen hade jag utvecklingsstörtsamtal med Mr Goodwill, det säger sig självt hur det gick. Efter schuuulan åkte jag, Emma och Martina till stan och hämtade ut biobiljetterna och sen åkte jag hem.

Nu väntar jag på käk, är sjukt hungrig. Sen ska jag till Tove och senare till bollhallen för att kolla när dom tränar. Jag har bestämt mig för att inte fortsätta spela innebandy. Det är bara en träning i veckan och en match på helgen, men jag har inte tid med det. Dessutom sänker det mig ännu lägre.

See yah, don´t wanna be yah!

.

Jag blir varm i kroppen, hela tiden. Älskling, du är så jävla bra. Jag hoppas du vet att jag tycker det, för mig är du finast, no matter what.

etsin turvaa

:'(

5 minuter.. 5 jävla minuter
i´m leaving.
emma, min räddare i nöden.

my love

I never had no one that I could count on
I've been let down so many times
I was tired of hurtin'
So tired of searchin'
Till you walked into my life

It was a feelin' I'd never known
And for the first time, I didn't feel alone

You stand by me
And you believe in me
Like nobody ever has
When my world goes crazy
You're right there to save me
You make me see how much I have

I don't know where I'd be
Without you here with me
Life with you makes perfect sense
You're my best friend
I love you



bokat och klart

På onsdag har vi studiedag så jag och Emma passar på att se New Moon 15.30, innan middag hos Jessi. Iiih!

jag suger

Jag håller med Emma. Jag är verkligen dålig på att uppdatera. Så mycket som har stått ivägen, bla svininfluensan. Har inte fått sitta ner vid min dator på hur länge som helst känns det som. Jag har spenderat min helg hos Emma. I fredags kom Mickis, Jonathan och Oscar Speedos dit. Vi gjorde ingenting speciellt, tog det lugnt bara. Klockan 05.30 däckade vi äntligen men vaknade några timmar senare.
Jessi kom hem och hämtade mig och Emma och vi åkte och käkade i träkvista. Jonathan kunde tyvärr inte följa med för hunden var i bilen, haha. Jag hade därimot haft en trevlig skrattstund om han fått svårt att andas ;) Nej min älskling, jag ska inte vara dum. Hade självklart inte skrattat..................... hehehe

Jag somnade typ 10 gånger under lördagen, så trött var jag. Skönt var det att sova sen iallafall! Nu sitter jag hemma hos pappa, ingen har varit hemma på hela dagen, känns som att jag bor här själv. Jätteläskigt. Hungrig är jag också! Klockan 10 är det paradiiiiiise, längtar som fan.

Min vecka är helt fullbokad, känns läskigt och jobbigt. Lite panik faktiskt. Brukar alltid annars planera dagen efter hur den kommer, men ja.. Måndag är min lediga dag, då har jag iofs innebandyn på kvällen, om jag orkar. Sen på tisdag ska jag firas hos Moder och på kvällen vara med Emma och Fanny (HOPPAS JAG!!). På onsdag är det ju då min födelsedag, men yippie, ingen ur min familj vill fira mig då? Vad är det för något liksom? Jaja, tur som jag har så har jag min tredje familj Zetterholm/Edstrand. Om Jessi kom ifrån jobbet så ska hon laga mat och så ska vi mysa där istället. På torsdag åker vi iväg på kryssning och kommer hem fredag eftermiddag, då ska jag troligtvis iväg på fest på en gång. Om jag orkar! Annars kanske det är en bra dag att vara med älskling på? Hihi. Och på lördag kommer släkten hit, dock inte min kusin och det är jag besviken på. Emma, Qellie, Tove och Jessica kommer hit också, det ska bli mysigt.

Mitt ljud på min dator går mig på nerverna. BLIR GALEN! Högtalaren höjer och sänker sig av sig själv till och börja med, och sen är ljudet.. konstigt, man hör bara musik, ingen röst typ. Basen har också fått någon flipp, den är jättehög, till och med när den är avstängd :@




gud vad jag saknar Spanien. Nästa sommar kör vi igen bästis!!

<3

Du är det finaste jag träffat..

JAG FYLLER ÅR PÅ ONSDAG.

hej

Jag är sjukt seg, somnade halv 6 imorse och gick upp vid 10. Vi har precis varit och ätit mat och nu ska jag hoppa in och duscha, sköntsköntskönt..

Emma is in theeeee house!!!!!!!

Som att tilde är så jävla dålig på att skriva i bloggen, så tänkte jag lägga in ett litet inlägg..!
Igår så gjorde vi inte så mycket, Jonathan Oscar Mikaela Tilde och jag satt och spelade buzz och jag tänker inte gå in på vem det var som vann.. (visa folk är inte värda att nämnas) ;)

Idag har vi bakat pizza så här på morgonkvisten den blev ganska god faktiskt, men jag tycker lite synd om pontare som inte kan äta min mat utan att få ont i magen så snart springer väl han in på toaletten i högsta fart och spyr! Säger bara lycka till på matchen imorgon pontare!!!!!!!!

Nu så ligger tilde och pontare i min mammas säng (mamma du får slå dom) och kollar på vi hade iallafall tur med vädret igen, Tilde och jag har då sett den här filmen ett antal gånger och kan typ alla repliker "GÖSTA HAR ALDRIG SAGT ATT HAN HAR CANCER!"


Ses och höres! / Den bästa av dom bästa EMMA!!!!!!!!

HEEEEEEEEEEJ

Jonathan älskar mig

tja!

Jag känner mig otroligt dissad av min far. Han vill inte prata med mig.
Jag har precis badat i badkaret för första gången på väääldigt länge, det var skönt typ första minuten sen blire för varmt. Inte min grej det där! Ska hoppa i kläderna och springa hem till Fanny snart, hon, jag och Cas ska kolla på Paradise sen ska jag hem och sooova.
För övrigt så har Simon H stekinfluensan istället för svin, det är ganska udda.


Emmas favorit, hunden.

Torsdag

Gud vad det känns som fredag idag! Jag fick två uppgifter gjorda i skolan idag, sen käkade vi på donken och sen åkte jag till Fanny. Hon står i duschen och sen ska vi hämta hennes syster på dagis, sen hem till hennes pappa. Mamma har fått någon flipp och ska laga bajs till middag, så vi käkar antingen hos hennes far eller här hos hennes mor!


Fannys syster, så jävla söt.


Emma och min sko.


Sexig_gravid_flikka_91

emma smatterholm

Emma jag vet att du kommer läsa det här, SUG MIN KUK. Ska aldrig mer träffa dig igen, du är fan dum i hela jävla huvudet. Åh, äckliga cpbarn

:')

Jag hittade min soulmate, mitt hjärta, min styrka.

Onsdagis

Jag har varit duktig idag, vi hade bara klassråd och gympa så när vi hade slutat käkade vi och sen PLUGGADE jag. Jag skrev en text i Människan socialt och kulturellt, man skulle skriva en text till en person som ska komma och bo i sverige, typ berätta om högtider osv. Ganska skoj, men det skulle vara inlämnat i fredags :(
Vi är i allafall lediga imorgon, men jag och Emmsi åker till skolan och pluggar, bra va? Hoppas att min älskling är stolt över mig nu :)

Sitter i Emmas säng nu enda borta i Fruängen. Jag längtar hem, snälla Ted, kan du och din bror bli friska snart?!

Tänkte ladda upp bilder men går inte, suck suck suck.

Nu ska vi ut med Bajen, han måste bajsa (precis som bajen supportrarna gör på borta-bussarna, hehehe)
PUSSSSSSSSSSS

one love


så fruktansvärt jävla bra.. ryser i hela kroppen

call meeeeee

SARA VART ÄR DU? :(

Tisdag

Jag har varit ganska duktig idag, tycker jag. Så det resulterade till huvudvärk. Och Emma den jäveln har troligtvis smittat mig så jag nu har merrevärre. Inte helt okej! Jag var hos specialpedagogen idag också, jag fick skriva på datorn efter många om och men. Jag tyckte att jag skulle få en sån dator så att jag kan börja plugga mer, dom därimot tyckte att jag skulle plugga först och få datorn sen. Så nu hoppas jag att dom håller det annars jävlar!!!!!!! :)
Andreas har varit fett grinig idag och jag har lust att döda honom. Han ville att jag skulle skriva en mening om honom, so here you are!

Träffade Saris och Fanny en stund igår, det var mysigt. Kanske rullar över till någon av dom idag med. Fanny ska få äran att köpa godis till mig bara för att jag är snäll och träffar henne :) Nu ska jag snart käka lite och sen.. dö!
VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA EN SÅN FUL KOMPIS?!

tjingeling

Hela dagen har varit kaos. Blö! Är hos mamma nu och ska hem till Sara om en stund, ska bara samla krafter, hehe.

pics


fix i strandpaveljongen


Emmsi


och en suddig jag.

dubbelsuck

Jag hade tänkt åka hem osv efter kalaset, men nej, mina små söta syskon har åkt på svinis. Jag stannar alltså hos Emma ikväll och imorgon får jag åka till pappa, springa in med munskydd och hämta kläder och sen bo hos mamma tills det värsta lagt sig. Jag vägrar ligga hemma sjuk, jag har bättre saker för mig.

Vi har köpt lite gott och ligger och kollar på någon film nu, både jag och Jessi har somnat en gång så filmen är inte sådär superbra. Klockan 10 är det paradise hoteeeeel. WOHO! Puss

lissnaaaaaa


i love it

hejhej hallåå

Nu är vi snart klara för att åka iväg. Kl 2 börjar kalaset så vi ska dit nu innan och fixa i ordning lite. Hörs later!

mja

Jag somnade en stund på Emmas soffa. Gud vad skönt det var. Ska sova snart också tänkte jag, är sjukt sliten. Imorgon är det ju dags för Emmas mormors kalas på Skytteholm, blir kul! Puss

Lördag!

Shit vilken lyckad kväll det blev igår. Hände lite tråkiga grejer, men det försöker vi lägga bakom oss. Daniel kom och hämtade oss och körde oss till lokalen där vi tjejer åt middag och drack vin och mös. Vid 8-9 började folket dyka upp. Det var kul. Samtidigt som killen skulle fixa ljudet då ena högtalaren gått sönder bad Sara någon dra igång en låt. Jag lyckades jävligt bra med "stockholm i mitt hjärta". Alla hängde på. Sen var låten slut och jag skulle köra igen, denna gång "ååååh heja hammarby". Dock ingen som hängde på, så jag gick ut. Haha! Vid 4 drog jag och Emma hem till Fanny efter lite olaglig körning, haha, mer säger jag inte :):):). Däckade på dirren nästan, eller jag låtsades sova för att slippa lyssna på Fanny.
Snart ska vi hem till Emma tror jag. NAJS! Tog bara tre bilder med min mobil igår, resten är på allas kameror. Jag gjorde ex antal videor också. Jag trodde det var kamera så vi stog och posade som fan, haha!


Jag innan middagen


Jag på toa. Haha, mina berömda toalettbilder. Love them!


Emma, hahahaa!

Måste också tillägga att jag blev sjuuukt hungrig så jag tog HELA ostbågsskålen och hade i knäet. Då är Fanny dum och säger att jag inte klarar att äta upp allt. Jag var tvungen att visa vilken man jag var, vaknade proppmätt imorse. Tur att jag kan vara mig själv framför mina vänner iaf, haha!

walla habib

Tänkte skriva att jag är trött, men det börjar bli lite uttjatande. Naglarna är målade och duschandet är klart. Nu ska jag bara slänga ihop det jag ska ha med mig imorgon eftersom att jag inte kommer hit förrän söndag igen.
IMORGON KÖÖÖÖÖR VI! :D:D
Jag vill så jävla gärna visa bild på vad jag ska ha på mig imorgon, men jag väntar tills imorgon. Blir mer spännande då! :) Godnatt och puss! Speciellt till dig älskling, förlåt för att jag har varit dum mot dig idag<3<3<3

kärlek


i love you!

ey yo!

Jag är HELT slut! Känns som att jag alltid skriver det.
Hade möte med skolsyster och skolläkare idag, även assistenten var med där inne. Vi pratade om massa grejer jag helst inte skriver ut här, men det känns värdelöst och jobbigt, allting. Jag behöver hjälp, punkt slut.
Sen åkte vi då till Kungsängen, hämtade ut min älskade(?) medicin som jag skulle gjort för någon vecka sen, hehe. Sen åt vi pizza, jag, Emma och Jennifer. Sanna kom förbi en stund också :) Efter det åkte vi då till Blackan och träffade bruur en stund och även Mickis. Nu ska jag duscha, brun utan sola mig och soooova. Tycker att älskling kan sluta sin dumma träning snart................................


me on tha pizzeria ala kungsängen
kommer en bild på mig och kusinis sen också, ska bara be henne skicka den :) pussssss

itchy daze - monster

Ta ett djupt andetag innan ni lyssnar, kan bli svårt att andas annars. (Nej det är inga katter med i videon älskling, hahahahaha). Låten är sjuuukt bra.

hola guapas!

Jag e fan cpduktig. Jag har städat mitt rum. Kan ha med att göra att jag inte har någon tid för det förrän på söndag, så uppbokad är jag. Imorgon börjar jag klockan 1, men eftersom att min fader anställt mig som städare på torsdageftermiddagar så måste jag upp tiiidigt imorgon och göra det innan skolan. Slutar tre, men då ska jag till mimers och göra ett nytt försök, plugga. Var där idag, satt 5 minuter sen gick jag. Helt värdelös!! Sen vid kvart i 5 så ska jag och Emma röra oss mot Kungsängen, vi ska nämligen hem till min älskade kusin Jennifer och hämta some stuffs, kläder och eventuellt skor. Efter det är det snabba puckar till min bror i Blackan för att hälsa på, var där senast när han precis hade flyttat in, så tänkte svänga förbi och se hur det är nu.

På fredag hinner jag ingenting heller, slutar 12, då ska jag på "målar"-möte. Vi ska nämligen måla om klassrummet och jag tog på mig ansvaret att hjälpa till, så vi ska snacka budget och färg osv. SKITkul. Sen fort som fan ner och äta och sen vidare hem till Sara där Lisette och Tove är också, där fixar vi oss och vid halv 5 kommer skjutsen till Akalla(hehe) där Saras 18 års fest håller till. Kommer bli super!


Qellie och Emma i skolan


omg.. aja............

Kollade aldrig klart på fotbollsgalan igår, så det är vad jag ska göra nu :) Måste se Emil ta priset, usch så underbart. Puss och kraaaaaaam!

bläääääää

Oscar din lilla grek, jag vet att du läser min blogg, mig kan du inte ljuga för! :)
(och jag vet att din pappa använder speedos, och du heter ju Spinos i efternamn, hahahahahaha, ganska kul!!)

FÖR ER SOM SÅG ATT JAG SKREV SPIDOS, HAHA, LITE FELSTAVAT VAAA? TÄNKTE NÄMLIGEN PÅ GRABBENS EFTERNAMN OCH DET BLEV DET SÅ AUTOMATISKT. HEHE

tröttis

Jag ligger i Emmas soffa och har precis vaknat, jag är heeelt slut. Snart ska vi äta other mothers godaste mat, fyfan vad goooott det är. PUSSSSSSSSSSSS

pjuuuuuu

Jag tror att min mamma äntligen (innan min läkare) har hittat sjukdomen jag har. Hon tror alltså inte på adhd, hon tror på Hypotyreos. Nästan allting stämmer in på mig. Ohgosh....................

Symtom

Exempel på tidiga symtom på hypotyreos är

  • trötthet eller nedsatt ork
  • depression
  • koncentrationssvårigheter.

Exempel på senare symtom är

  • frusenhet
  • torr hud och torrt hår
  • förstoppning
  • sämre minne

"behandligen är oftast livslång" - OHNOOOOOOOOOO.

hoppsan!

Jag är ganska dum ibland.. Jag har inte tänkt en sekund på idag att jag har en blogg, dumt av mig.. Ingenting intressant händer i mitt liv, allt rullar på som vanligt, ungefär. Mötet idag hos specialpedagogen gick väl sådär, vi fick byta plats hon och jag för att jag inte koncentrerade mig när jag såg ut i korridoren, var kanske inte så passande när jag var där för att öva just koncentrationen, hehe.
Det jobbigaste med mötet var att jag blev tillsagd att boka 2 nya möten, med mentor och barn och fritidslärare. SUCK. Kan inte ens hålla koll på en penna, nu ska jag hålla koll på det? Kommer inte sluta bra.. När jag var klar där åkte jag hem, och efter maten gick jag ut på en promenad med min söta granne Olivia, vi mötte även the other Olivia, vi satte oss vid kanalen och åt godis och pratade om allt mellan himmel och jord. Bajen var nog det största samtalsämnet, fina grejer. Sen kom Olivias killkompis dit och sen gick vi hem. Vi var ute i typ två och en halv timme, så jävla bra gjort!

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska fortsätta kolla på Fotbollsgalan jag missade igår. AIKs Motomba eller vad han nu heter gav mig dagens skratt.
Programledaren: Jaha.. Hur ska ni fira ikväll nu då?
Motomba: Vi skah fezta me allah guzzar här inneeeh.

SÄGER BARA, E-U-W. Ni skämmer ju förfan ut svenska folket.

Till sist vill jag avsluta med att berätta att min bh inte har suttit bra idag. Den skaver på mina revben och det är INTE skönt. Så nu åker den av! Ska smsa lite med älskling innan jag somnar också, hihi. Bjuder på en fin liten bild!! :)


i like it this way!

nu höll jag på att glömma. Mina provsvar för blodproven har kommit. Mina värden är lite för höga (som vanligt), och jag ska fortsätta med samma dos. Kul, nu kommer jag börja må bajs igen :(

godnatt

Jag är trött, har ont överallt, är ledsen (över ingenting) och irriterad. Jag ger upp, ska lägga mig i sängen och skitsova.

måndag

Vi började tydligen 9.20 imorse, oopsie. Som tur var har vi världens bästa rektor, hon tog bort våran frånvaro, det var trotsallt inte vi som gjort fel :) Det har varit så jääävla segt i skolan idag, men det är väl skönt på sitt sätt. Imorgon ska jag på möte med specialpedagogen igen, får hoppas på att jag kommer ihåg. Vi ska öva på motivation och koncentration, det svårtaste är att koncentrera sig när man väl är där, haha. Och på torsdag ska jag träffa skolläkaren, han ska berätta lite om adhd osv. Sen får vi se hur det blir!
Nu ska jag snart springa iväg och träffa Tove, sen vid 8 är det innebandyträning, är sjuuukt otaggad. Men vad gör man inte för lite träning? See yah!


fick se skolkatalogen idag, woho. SKITsnygg!!!


"dagmasken lenart", haha så jävla bra stavat!


Qellie skrev det här i mitt block förut när jag gav upp hoppet om skolan. Så jäklans söt


fettooooooooo

Morsning!

Nu sticker jag snart iväg till skolan, börjar tydligen 12.15, dom har tagit bort alla religionslektioner hela terminen. Antar att dom har gjort fel i systemet, men då får dom skylla sig själva! Det här har jag på  mig idag :)



fint


Det är klart ljusen är gröna och vita, vad annars? VADÅDÅ?!?!?

BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


I agree, HAR BLIVIT aikfans. Helt sinnes hur alla helt plötsligt tycker att fotboll och aik är roligt.

:@

Jag är fruktansvärt irriterad, ska kolla en stund till på fotbollen, om jag nu får det utan att det blir massa tjat om allt och ingenting. Sen går jag ut och går en jävligt lång promenad med Jessica. Ska bli skönt<3<3

YIPPIE

Min storebror och antagligen hans tjej kommer hit på min födelsedag, superduper kul. Fick ett sms nyss där det stog vad jag ska få i present, en bärbar dator. Hehe, love u.

dubbelsuck

Kom hem för en stund sen, första gången på hela helgen. Känns tråkigt, men samtidigt lite skönt. Farmis och farfis är här och mormis och hennes väninna Birgitta. Trevligt vaaa? Eller dom kanske har åkt, vet inte..
Ted, öppnar du min dörr igen lever inte du länge till, du vet att du ska knacka, DU VET K-N-A-C-K-A?! Jag vet att du vill vara med världens bästa syster men jag vill inte vara med dig, punkt slut.
Yeeees. Får hoppas på att Jessica är redo för en av våra berömde promenader ikväll, jag är supersugen på det.

Jag kommer från och med imorgon börja med en ny sak här, jag går nämligen in i min egna diet, eller ja, tips från internet också. Jag kommer skriva som en dagbok varje dag, hur det går och vad jag äter osv. Mest för att se själv hur det har gått, men också för andra som vill prova. Nu gäller det, bye bye skräpmat, godis osv. Jag börjar med att hälla ut colan som står bredvid mig, känns tungt..
Måste passa på och säga att NEJ, det är inte för att vara som äckelbloggarna, det är för att jag måste ta tag i mig själv innan jag slutar som.. vissa andra, nämner inga namn

hehe

TJA

Jag har inte riktigt haft tid att uppdatera, eller tid och tid, har inte orkat :D Berättar dagen i bilder..........


07.04 var vi vakna imorse, kändes INTE bra på helgen..


08.41 var vi påväg från donken i barkarby, vi var så stressade när vi käkade frulle så jag glömde ta kort när vi satt där..


Emma och lillebror i jakan utanför hennes mosters butik


Emma i omklädningsrummet på coop nära. Efter det låg jag i massagestolen i en kvart, gud vad skönt det var.


Påvägen hem stannade vi på Max i barkarby också, vi åt åter igen.. nyttig mat!


vid 19 var vi igång igen, lillebror skulle på disco, så jag och Emma tog våra snyggaste kläder och satte oss i bilen


men ja.. jättesnygg! vi ville också gå på barty, fick tyvärr bara gå in och kolla, utan våra morgonrockar. Dumma jessi!
Nu sitter vi och sjunger sing star och ska snart åka iväg igen till bartyt och hämta jonne, skojskoj skoj skoj skoj. Är så jävla superduper trött så däckar väl sen. Puss

hola at ya

Nu ska jag snart möta min söta granne Olivia som är snääääll. Sen ska vi båda mot bussen, åt olika håll därimot. Jag åker till Emma och nördar mig, får se om jag åker hem ikväll eller inte. Jag och Emma lär ta lite roliga bilder ikväll, haha, och jag säger bara en sak. I´m going topless! Palla bh liksåååååm. PUSS :D


fätt särri

<33333333333333

pigg!

Nu har jag sovit sen jag kom hem vid 1, usch vad skönt det var.. Synd bara att man har idioter till syskon som INTE kan vara tysta. Likaså på morgonen, lägg ägg förfan annars ställer jag mig med en tuta när jag kommer hem på nätterna.
Ska snart äta tacos, tror jag, sen ska jag åka hem till Emma där vi ska spendera kvällen. Vi ska inte göra nåååågonting, så jävla lata.

 

totally lost

Jag är trött, känner mig förvirrad och allmänt inte jag. Jag hoppar i säng nu, orkar inte sitta här. Puss

torsdag, igen?

Jag tycker det känns som att det är torsdag varje dag. Skumt! Har fruktansvärt ont i huvudet efter den här skoldagen, den var lugn, 2 timmar och började 1, men ändå fick jag så jävla ont. Inte van med att anstränga mig.
Jag har förresten haft Armaniparfym hela dagen idag, pappas. Haha, ska ta och börja med det, luktar sjukt gott. Nu ska jag hoppa in i en dusch sen lägga mig i sängen och kolla på one tree hill eller något, fryser!!

YALLAYALLA

MÅSTE SPRINGA. bussen går om 8 min! hörs efter skolan, puss!

oh no!

Jag tänkte att jag skulle väga mig idag, det såg frestande ut och det var ett tag sen. Till min stora förvåning visade vågjäveln 45,6! Jag trodde jag skulle tuppa av. Åhnej tänker ni, men fortfarande är det mycket för mig, det handlar om hur mycket jag går upp, inte hur mycket själva siffran är.
Men jag gjorde ett nytt försök, utan kläder. Pjuuuuuuuu. Vågen visade:



..frågan är hur jävla mycket kläder jag hade på mig, hahaha. För det här var dessutom efter jag hade käkat. Helt sjukt, kläder för 2 kilo? Inte konstigt det är jobbigt att röra sig..

Kom precis hem från Yessi da maaaan, alltid lika kul att träffa henne, snuttegullan. Mickis åker med mig till skolan imorgon vid 12 och käkar lunch och hjälper mig att plugga. Det känns bra. Nu skriker min säng efter mig. Btw, jag har valt ut bästa 18års presenten och bästa julklappen pappa ska ge mig, annars blire war. Bärbar dator i present och säsongskort i julklapp, kan ju inte bli bättre. Nu ere klart att jag, Emma, Olivia och Olivia kör på aaaalla matcher, till och med borta. Kommer bli SÅ nice. Fina hammarby. Men fan! Godnatt, sov så jävla gott för det ska jag göra. Pussennnnn

hahaha

En tjej är ute och kör bil med sin blondin till kompis. Hon kör 140km/h på en motorväg.
föraren: är polisen efter?
blondinen: ja..
föraren: har dom blåljusen på?
blondinen: ja.. nej.. ja.. nej.. ja.. ja.. nej.. ja.. nej.. nej

Nu ska jag hoppa in i en snabb dusch, fast det kan hända att jag bangar. Djurmatchen börjar snart, ska ju till yessi och se deeeen. Men ja, äh, fan.. Jag duschar nu. Börjar 1 imorgon, men funderar starkt på att åka tidigare så jag kan skriva på mina praktikuppgifter + göra klart hundra andra saker. Heja assyriska!

nytt i-landsproblem

Det är kaos i familjen. Brödet är nästan slut! Ted "tog bara en" efter skolan, Nisse har inte tagit, och jag själv, ja.. det slank väl ner några skivor sådär när jag kom hem! Jag har därimot erkänt mig skyldig, och Åsa tänker icke åka och handla, pappa är det ingen idé att fråga för han blir bara sur för att det är jobbigt.
Tänkte offra mig och handla, men sen kom jag på, jag äter inte ens frulle hemma.
Tackar gudarna för alla godsaker dom delar ut i liljeholmen på morgonen, imorse blev det en brownie, igår Mc Toast på donken. Innan praktiken några kartonger cornflakes. Älskar Lillis.

hehe

jag älskar dig på tio språk (du måste läsa)
engelska: i love you
tyska: ich liebe dich
danska: jeg elsker dig
franska: je t'aime
japanska: わたしは、あなたを愛しています
kroatiska: volim te
polska: kocham cię
spanska: te amo
portugisiska: eu te amo
svenska: snygga tuttar




hahahahahaha min lillebror och jag har samma humor. fan vad jag e kulig idag!

onsdagg

Det är onsdag idag för alla som missade det imorse. Och det snöar, dessutom har det gjort det hela dagen. Nu får det vara nog! Äckelsnö. Det värsta som finns är ju typ när man andas och det snöar små flingor, dom åker ju upp i näsan och det är förjävla kallt.
Nej, snö gillar jag icke, bara när det är slask och man kan splasha med skorna i det. Jag gick upp tidigt imorse för att åka till skolan och skriva shA(sha, hehehe)prov, när jag sitter på bussen undrar jag varför jag är vaken och varför jag sitter på bussen. När jag kom till skolan kom jag inte heller på varför, jag kunde ju inget av provet då jag klantigt nog la in mina anteckningar i mikaelas skåp förut.
Jag lyckades somna på Finskan idag, igår somnade jag på fsf lektionen och i måndags somnade jag TWICE på samma dag. Måste fan sova mer.
För övrigt har väl dagen varit OK. Comviqnätet låg nere redan från igårkväll tills typ 1 idag, trodde jag skulle dö imorse när jag skulle möta Qellie och hade ingen aning om var.

Nu har jag i allafall varit hemma ett tag och tinat, så nu ska jag ut och upptäcka världen(ekerö centrum). Jessica ska nämligen till appo och hämta/köpa(?) något och jag ska följa med, för jag ska köpa godis, hihihhihhi.

En till grej, när jag gick från bussen ser jag två små knoddar gå mot mig, dom kollar asmycket och jag känner inte igen dom alls. När jag står en meter framför säger ena pojken "tjena syrran". Sover jag? Missade jag min lillebror totallt? Tydligen..


hahahahahaha. bara jag som tänker på videon "sitting on the toilet"? Galet skön bruwd assåååååå

mja


vägen är lång och jag har precis tagit mitt första steg. med er, alla mina vänner, klarar jag allt.
med det säger jag godnatt

you don´t need to read

Jag känner att jag behöver skriva av mig, inte alls meningen att alla ska sitta och läsa.
Personen det är till läser förhoppningsvis inte min blogg, men i allafall.


Jag vet inte vart jag ska börja ens. Tankarna bara flyger omkring i huvudet och jag vet inte riktigt vart jag vill ta vägen. Vad vill jag göra med mitt liv, det är en fråga du ofta ställer mig. Och ja, vad vill jag? Jag är 17 år, jag är ett barn. Jag ska inte veta vad jag ska göra i framtiden, det ska komma som det kommer, och det hoppades jag av hela mitt hjärta på att du förstog och alltid har förstått. Jag vet inte riktigt vart allt det här startade, allt hat. Det har alltid varit vi, genom allt. Vart tog all kärlek vägen? Jag var alltid den fina flickan enligt dig, varför är jag inte det längre? För att jag blivit äldre och gör som jag vill? Du pratar alltid om alla andra, hur bra alla är och hur du önskar att jag, jag och vi till och med, var. Jag vill vara den du vill att jag ska vara, men hur blir det om jag alltid ska anpassa mig efter andra? Det funkar inte i längden. Jag behöver leva dagen som den kommer, inte bara för att må bra, utan för att.. överleva. Både du och jag sitter i konstiga sitsar. Jag är deprimerad och du är nära döden, hur tror du det känns? Det gör riktigt jävla ont i mig, varje dag. Jag vill bara säga varje dag hur mycket jag älskar dig, krama dig och säga att allt ordnar sig. Men gör det de? Jag har börjat ge upp hoppet om oss, om en bra relation, och det är synd. För år efter år hoppas jag på att det ska lösa sig, att vi ska kunna älska varandra igen. Okej, jag säger inte nu att jag inte älskar dig, för det gör jag, enormt mycket, men inte som förut. Det är inte samma kärlek längre.
Jag gråter så fruktansvärt mycket, du vet så som jag började gråta idag?
Det känns ungefär som att jag står på historiska museet, inramad och fryst så folk kan gå förbi och kolla på mig, peka och säga att "där är hon, hon som var så bra, vad hände?". Ja, vad fan hände? Vad har hänt med mitt liv? Jag kan faktiskt inte svara på det och det är nog den största anledningen till varför jag mår såhär. Jag vill säga här och nu att jag ger upp och att det är upp till dig om vi ska fortsätta såhär eller ta tag i både ditt och mitt liv och visa att vi har ett vardera hjärta. Jag är beredd att offra allt, men är du? Det är en fråga jag ställer mig varenda kväll innan jag somnar.
Skulle något hända dig, eller mig, vill jag att någon visar det här för personen och berättar att jag försökte, och att min kärlek är enorm, jag älskar fruktansvärt mycket.

Det gör ont, så förbannat jävla ont.

:'(

jag kan inte andas här, det går inte..

går ut och går sen åker hem till emma när hon kommer. ring/smsa inte, svarar inte.

trött som fan

Orkar inte skriva ett shiiiiit nu. Väntar på sega Emma som ska komma till ön.


qellie och jag efter att vi bajsat i kors

hahaha

Måste bara slänga in den här, älskar oss.

back on crack

..nyduschad och fräsch. Jag somnade på soffan efter skolan idag så kan bli liite svårt att somna, men ska snart lägga mig ner och försöka. Ska bara vänta på Jonis som ska duscha klart, hehe.
Tänkte visa mitt gulliga schema, älskar min torsdag.



Nu är bebisen klar, så godnatt! Puss

hehe

Jag? Slut? Nej verkligen inte.. Skulle inte banga på tio varv runt huset innan jag somnar också. Nu: duschen, skriver snart!

training


jag är bra på det där med att välja kläder så färgerna skär sig så mycket som möjligt. dessutom ser jag ut som ett monster efter mina gråtattacker. men nu drar jag till tove, shoooooo!

JUSTE!

Glömde att berätta det mest superviktiga på hela dagen. Idag ska jag på min första träning på ett år! Woho............ är typ jättenervös, har knappt hållt i en klubba sen dess. Wish me luck!


ni ser vem som är jag, tröjan använde jag inte med hjälp av hjärtat om man säger så...

suck

Samtalsämne mellan mig och Emma lördagmorgon 06.00, precis hemkomna från fest.
Jag: Faaan, jag vill att någon kille ska vara här nu!
Emma: Va? Varför?
Jag: Så han kan knäppa upp min bh med en hand, jag orkar inte med båda.

HAJ!!

Sjuk dag idag..
Mötte Lisette imorse, hon följde med mig till min läkare, dom stack mig i armen och så pratade vi om hur länge jag har stått över medicinen, trodde dom skulle svimma, haha! Känns inte längre när jag tar blodprov, gjort det så många gånger nu så snart kan jag göra själv. Sen åkte jag till skolan, slappaste skolan i världen. Och våran samlärare är nog den bästa som finns, hon berättade hur man vet vilka som är golare på skolan, det är bara titta vilka som går på bio ofta för att rektorn belönar med biobiljetter. Sen sa hon att hon blev anklagad förra året för att ha knarkar med elever på toaletten (hahahaha). När vi sen bytte samtalsämne till praktiken så frågade hon alla vad dom hade för aktivitet med barnen, så kom hon till en kille som bara har SAM lektioner med oss, han hade alltså inte praktik, då säger läraren "nej juste.. du har ju hängt med mig under dom här veckorna.. eller nej, kanske var opassande med tanke på vad jag nyss berättat att jag blev anklagad för" hahahaha! Älskar henne.

Tänkte på en sak på bussen idag, det är sjukt hur min yngsta lillebror kunde bli som han är. Han gråter på morgonen för att han inte vill ha sovmorgon, han vill till skolan INNAN lektionerna börjar och spela fotboll, och han ska gå hem sist också. Sen kommer vi till den andra lillebrodern, Ted, du läser ju, så lyssna nu. Du är lite som mig redan nu, men tro mig, du vill inte bli såhär sen. Sluta lek cool på lektionerna, du är cool ändå........... not! hehehe, slå mig inte nu. Puss!

heeey!

Jag lever. Bara ont i halsen och galet förkyld, annars ere lugnt. Ska sova nu, skola för första gången på 6 veckor imorgon, gud vad jag har längtat! Godnatt

RSS 2.0