19/1

Min motivation till livet ligger på noll. Det känns verkligen som att det lilla jag lyckats bygga upp bara rasar. Jag vet att det är i mig felet sitter. Fan.
Har iallafall fått kallelse till KS nu, den 4e ska jag dit och träffa en kirurg och en läkare, där ska vi prata om hur operationen kommer gå till osv. Liiiite nervös är jag, men som tur är har jag Lisette där som sover över med mig :) Imorgon ska jag gå upp i skaplig tid och städa huset tänkte jag. Snäll som jag är. Nej inte riktigt så är det, men jag har inte varit så snäll mot min fader. Elaka jag.
Nu ska jag krypa ner i min säng, som jag för övrigt inte sovit i på en vecka, och sova. Sova sova sova. Släppa allt för några timmar. 2 veckor med telenors mobila bredband idag också, FAN vad det suger. Laga min dator så det går att ansluta till trådlösa nätverket någooooon! Godnatt mina vänner
Förresten så älskar jag mina vänner mer än allt. Ni vet vilka ni är.

KORVEN

Korven är ett jäkligt kul ord. Du kan kalla allt korven. Nästan.
Jaha, tjatja bloggeeeen! Då var jag här igen, efter lite om och men. Har suttit i en timme och läst igenom gamla inlägg för att få lite inspiration till vad jag ska skriva. Uppdrag misslyckat. Istället mina kära vänner tänkte jag berätta att imorgon åker jag, Qellie, Adam och David på spontankryssning till Åbo. KUL VA?! Alla vill säkert vara mig just nu.
Andra saken jag kan berätta är att Åsa har gjort ett cv och skrivit ett personligt brev åt mig, så idag skickade vi iväg till massa. Måste ta tag i mitt liv och börja jobba nu, det här funkar inte längre.
Jag skulle behöva sova för jag är trött som fa-an, men istället sitter jag här och nördar mig. Väntar på bättre tider. Hehehehe. Nej det var inte roligt, bara jag som förstår vad jag menar, haha!
xoxooooooooo

SICK OF TRYING..

HEJ

Älsklings Potti. Han är dålig i magen idag :(
Sitter hemma hos mor min efter en tripp till Maria Ungdom. Det är klurigt det där när man inte minns vart fan stället ligger. Kom bara 1 och en halv timme försent, men det gör väl inget?
Igår var vi ute en sväng, eller jag och Mikaela köpte godis och chips och åkte hem till henne när dom andra gick ut och partade. Vi båda två går på tabletter så vi fick ändå inte dricka, sen var vi så jävlans trötta. Gissa om läkaren på Maria var stolt över mig?! Vi hade det jättemysigt med tända ljus och så kollade vi på The Tourist, den var faktiskt jävligt bra!
Nu ska jag käka lite mat, möta Lisette och kanske åka till Mikaela igen, om hon vill vara med mig. Men det måste hon. Pusselipuss!

SNOPPEN

Vill börja denna vackra morgon med att säga Grattis till min bror Jesper som fyller 21 jävla år idag!
Sen vill jag säga att min feber är borta och att det känns förjääävla bra!
Och sist men så jävla kul, någonting som fått mig att skratta riktigt ordentligt idag är Egoina. Kolla hennes blogg egoinas.se, scrolla ner lite till videobloggen där hon visar hur man fixar håret och kolla på hela. Jag har skrattat i tio min nu och kollat på filmen 150 gånger. Hahahaha

HEJ HEJ HALLÅ DAGBOKEN!

Det har börjat bli en vana att ligga i sängen. Jag vet, det låter jättehemskt. Och det är minst lika hemskt som det låter. Vill bara bli frisk nu så jag kan... göra allt! Fan vad det här suger.
Ska försöka att inte klaga så mycket. Åt ju faktiskt min första måltid idag, vilket gick helt okej.
Vad har hänt mer då? Emma har varit här och vi kollade på film, eller hon och Ted gjorde, jag somnade. Sen har jag kollat på min man hela dagen också, life of Ryan.
Snart ska jag ta en alvedon och en ipren, nässpray, halstablett, snyta mig, kissa och lägga mig och försöka sova. Vaknade klockan 5 imorse av att jag grät av smärta. 40 graders feber och helt igensvullen hals. Då kände jag för att hooooppa upp ur sängen och springa några varv runt huset. Not.
Godnatt


HOLA LOVERS

Eftersom att Jessica berättade att hon går in och kollar om jag skriver något någon gång om dagen så får jag väl skriva något.
Allt suger just nu med tanke på att jag har jävla körtelfeber. Pappa tror att jag är döende. Så fort jag ställer mig upp ur sängen frågar han om det verkligen är så smart. Han har kommit in i mitt rum x antal gånger idag och frågat vad jag vill äta, att han åker och handlar exakt vad jag vill ha. Sen berättade han att dom skulle åka och äta sushi på mitt favoritställe. Åh, tack så mycket. Exakt vad jag behövde nu när magen kurrar som en jude i gaskammaren liksom. Sa iallafall att jag inte ville ha någonting, då köpte dom yogurtshottar, så en sån har jag tagit idag plus lite glass. Min hals dör fortfarande :(
Igår firade jag, Tove och Mikaela tolvslaget på tunnelbanan. Me like! På vägen hem blev jag förväxlad med någon som heter Tixi(?) av en helt random snubbe som var HELT SÄKER på att jag var Tixi. Aja, okejrååååå.
Har pratat lite med min älskling idag, kändes skönt. Glömmer allt för ett tag. Nu blev jag precis lämnad själv med mina alvedon och halstabletter. Frågan är hur fan jag ska kunna somna när jag vaknade hur sent som helst idag? Imorgon SKA jag vakna upp frisk, fuck allt läkaren sa om att det tar en månad tills jag är frisk, jag SKA klara det. Saknar närhet och mat. Mest maten. Hahaha ojojoj vad jag ska trycka i mig något riktigt gott när jag kan sen.
Nu ska jag nörda lite tv och lyssna på musik. Försöka bli trött. XOXO
RSS 2.0