Kvalitetstid!

Snuttisen

Åh så jag har längtat efter Evelyne. Har varit på dagis tre dagar i rad för att hämta och lämna Melvin. Varje gång skiner hon upp och frågar om det är nu jag ska hämta henne. Idag är äntligen idag jag SKA hämta henne, på riktigt! Vi ska ta vagnen och åka till Solna. Antingen äter vi ute eller så ska vi äta hos mamma. Dennis ska ju på julbord (och jag är inte så bra på att laga mat ;)) så det får bli så. Mysigt värre!

Nu ska jag gå upp ur sängen och hänga tvätt och sätta igång en ny. Vi köpte en sak man sätter i eluttaget som skrämmer bort mössen igår. Jag hoppas den funkar så jag slipper vara rädd =) puss och kram!

The only thing that matters

Tisdag

Fullt ös, medvetslös! Så känner jag just nu.
Tills på torsdag ska vi bo hos Dennis mamma för att vara barnvakter till hennes yngsta son. Så idag har jag hämtat honom på dagis och sen hämtade Dennis oss, sen åkte vi hit. Jag har tagit en lång dusch/bad och tagit på myskläder. Melvin går runt med ett fiskespö dötrött, men han vill inte sova än.

Imorgon ska Melvin åka buss med mig till dagis, för första gången! Fast han tror han ska åka tbanan... Jaja, nästan lika roligt! På fredag ska Dennis på julbord med jobbet, lite avis jag är =( men jag vet två stycken som ska njuta av ensamtid och mysa ordentligt. Jag och Evelyne! Ska se till att bunkra upp ordentligt tills hon kommer på fredag =) vi har fixat alla hennes julklappar nu iallafall. Om vi inte kommer på något nytt! Men vi har lyckats köpa allt hon sagt att hon vill ha under en längre period iallafall. Hon kommer bli såååå glad! Dennis julklapp har kommit också. Den är inslagen och klar, men han vet vad det är redan ;)

Nej, nu är det dags för oss att lägga melle i sängen och mysa med chips och dipp :)

.

Det kändes som att jag hamnade på ruta ett. Innan jag opererade mig och mådde så fruktansvärt dåligt. Då jag var ledsen konstant över skitsaker. Jag försöker att tänka att "det här är också en skitsak" bara det att jag är opererad och ska ta saken bättre. Nej, för mig är det ingen skitsak. Att du inte förstår det gör så jävla ont i mig. Att du inte förstår hur illa du gör mig med dina ord. Jag orkar inte

Boba fett

Hahahaha NEJ! Jag vill byta namn på Turtles. Boba fett ska han heta. Häftigt!

Torsdag

Oj var fort veckan har gått! Skönt som bara den.

Sen vi fick besök av musen hemma har jag väldigt svårt för att vara själv. Dennis försökte nämligen lugna mig med att "den är så rädd så den är inte här när vi är hemma". Nej ELLER HUR. Där kommer musen plötsligt springandes över vardagsrumsgolvet och skriker "det är jag visst!!!" TROTS att det var full fart hemma. Musen, vi kan kalla honom Turtles, gillar även att äta upp underdelen av våra soppåsar, så det är lika kul varje gång man ska ta upp påsen och slänga den, då allt ramlar ut. Fan Turtles vad trött jag blir..

Nu är jag då, pga Turtles, påväg bort hemifrån. Jag och Emma ska en sväng förbi Solna centrum. Ska titta efter en grej man sätter i uttaget så Turtles inte vill vara hos oss. Känns för tragiskt med musfälla =(

Tisdag

Amen tja! 
Sitter hemma hos Emma och pluggelipluggar lite.. Vissa saker är ju mer intressanta än andra, om man säger så. Kan inte påstå att nervsystemet är min specialitet. Inte hjärnans funktion heller.... Men att läsa om sjukdomar osv är kul, så lite intressant är det! 
Dennis har sagt att han ska plugga med mig, wihoooo :D Han har precis haft lönesamtal med chefen också och fick ett positivt besked, det förtjänar han verkligen för hur duktig han är på sitt jobb och hur mycket han sliter. Min prins!
 
Funderar på att ta mig ett bad innan jag börjar läsa om MS. Hjärnan har inte varit igång på ett antal år, så det är viktigt med pauser känner jag..
Puss

Godmorgon!

ÅÅÅÅÅÅH vad arg jag blir på min telefon.. Idag blir det att åka till apple i täby och byta ut skiten!

Fredag!

Hej och hå! Jag och Emma hämtade en halvt sovande evelyne på dagis vid 1 tiden, sen åkte vi till Emma och nu är vi här. Emma är ute och går med evelyne och Elvis och jag badar.. Det blev lite för varmt för min smak så nu ska jag gå upp och joina promenerarna.

Godkväll!

Ååååh vad jag är trött nu! Har knatat runt i Solna c med Sara hela dagen och införskaffat mig lite behövliga saker. Jag fick med mig en bh (i rätt storlek förhoppningsvis), gravidolja till mina extremt fula bröst + mage, anteckningsblock, kalender och det allra viktigaste - kuvert och frimärken! Fick i mig en måltid subway också, min favvis.

Efter centrum gick vi hem till Sara där vi kollade lite på tv och snackade skit tills Dennis kom och hämtade mig. Vi stack till donken och åt, sjukt gott. Vi kom nämligen på att vi var tvungna att storstäda idag innan Evelyne kommer, så vi orkade inte med ännu mer disk. Nu är städandet äntligen klart! Känns otroligt skönt faktiskt.

Vi har fyllt i massor med spännande papper jag ska posta imorgon och nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på den enda Johan Falk vi missat, kodnamn Lisa.

Jag ska hämta korven på dagis imorgon! Ska bli sååå roligt. Saknat henne extremt mycket! På lördag ska vi på fika hos Sara och då ska Evelyne få 2 presenter av Sara. Hon kommer bli sjukt glad, för Sara köpte nämligen en sak till henne idag som hon ville ha sist vi var i centrum. Wiiie!

Haters gooonna hate

Torsdag

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen med ont i halsen..... Attans också!
Illamåendet har inte startat än, det kommer när jag går upp ur sängen, så det blir att springa in på toaletten. Kul va?

Idag tänkte jag åka till Solna igen och träffa Sara (och antagligen Tove). Sara ville ha sällis till Apoteket och sådär och jag behöver köpa kollegieblock och almanacka osv, hade ju helt glömt bort att jag börjar plugga på måndag! Ska komma ihåg att ringa försäkringskassan idag också. Lagom trött på deras fjanterier!

Jahopp.. Mer då? Saras mormor spanade in min rumpa igår och tippade på att vi får en kille, medans hennes mamma sa tjej. Lisettes chef Elias kom även med lite namnförslag som mahmoud, Mohammed, fatima osv. Hahaha! Elias Elias... Nej nu håller min kissblåsa på att sprängas. Puss

Onsdag

Oj vad dålig jag är! Har inte ens tänkt på att jag inte skrivit något.. Men nu när jag äntligen gått ut med att jag och Dennis ska ha barn, så kan jag även meddela att det är därför jag mått så jävla dåligt sista tiden. Även det som fick mig att säga upp mig och vilja plugga istället.

Negativt det lät! Icke då. Vi ser fram emot att få träffa vår lilla korv om några månader :-) ska bli SÅ kul! Sen att vissa inte har annat för sig än att snacka skit ang det här. Kom igen? Tror ni jag tar åt mig och blir ledsen? Det är ni som får mig att vilja kämpa vidare varje dag.

Idaaaag ska jag nog träffa Tove, som jag skulle gjort igår. Måste pusha henne till att skicka in ansökan om att börja plugga. Lätt hänt att hon skjuter på det annars.. Får se vad vi hitter på! Lär bli någon lunch/fika kan jag tänka mig :-) nu ska jag gå upp ur sängen innan jag kissar på mig. Ciao!

Godnatt!

Gulliga vänner och vänners föräldrar man har! Sååå glad att jag har er. Imorgon väntar födelsedagsfirande på Garbo för Sara, så nu checkar jag ut. Godnatt!

FETHAJAAAAAA

Hahahaha, ja ni.. Där fick vi oss ett gott skratt allihopa, det kan ni ju "fethaja". Det är så pinsamt så jag inte ens kan förklara det. Hoho, här kommer 5åring nummer två och spelar allan ballan. GÅ OCH LÄGG DIG MANNEN.

Fredag



Gud så skönt med fredag! Inte för att jag har haft någon hård arbetsvecka eller så, men det tar mycket på en att må dåligt. Det jobbigaste med att må dåligt är att ingen annan (förutom folk i samma situation) förstår hur det är. Varför jag har det tempramentet jag har, varför jag inte vill bli berörd osv. Jag vill att det ska släppa snart. Må som en helt vanlig person, det vore inte helt dumt just nu.
 
Jobbigt är också att jag tappat orken någonstans på vägen. Jag kan inte ens minnas senast jag diskade här hemma. Sist jag försökte fick jag lägga mig ner på golvet i fosterställning för att inte svimma helt. Lyckades lägga mig ner i tid och fick "bara" stå ut med tjutet i öronen, svettningarna och illamåendet. Känns ju kul att behöva berätta att det hör till min vardag. Att jag dagligen råkar ut för samma sak.. Usch vad trött jag är på det..
 
Nu ska vi inte vara deprimerade över småsaker! Viktigt är vad som händer här och nu. Jag älskar min pojkvän över hela mitt hjärta. Han om någon har haft svårt att sätta sig in i situationen och vill kramas och ha sig, men även haka upp sig på att jag är så arg och hatisk mot honom. Jag tror att han har börjat förstå efter att jag har förklarat och det känns bättre idag! Min fina som har fått göra allt medans jag bara ligger på soffan.. Det är inte alltid lätt! Tur att han stannat ändå ;-)
 
Idag är det ju som sagt fredag och planen är att jag och Dennis ska hem till Jessica och Martin ikväll och kolla på film. Jättemysigt! Måste dock säga att vi får se under dagen hur det blir med det då jag typ drabbats av migrän?! Om man nu kan få det helt plötsligt.. Vaknade inatt och visste inte vart jag skulle ta vägen.
 
Nu pratar jag bara om dåliga saker igen!! Måste sluta med det. En sak till bara. Det finns en människa här på jorden som jag avskyr, alltså a-v-s-k-y-r, så fruktansvärt. Den här personen slutar aldrig att förvåna mig, eller någon annan, och jag funderar starkt på vart problemet sitter. Vill människan förstöra saker, eller är h*n bara helt bakom flötet? Jag gissar fan på det sistnämnda. Jag försöker varje dag tänka att "men så farligt är det inte, h*n kanske är snäll och vi kanske skulle kunna bygga upp någon slags relation". MEN - så faaaan heller. Det dyker tamigfan upp nya saker hela tiden som gör att jag snart inte kommer hålla varken fingrar eller mun i styr. Jag kommer inte låta det fortsätta såhär och jag har mer makt än vad personen i fråga tror. Jag ska fixa det här om jag så ska behöva ta till med andra medel. Hoppas att du läser det här och känner ilningen gå genom hela din kropp när du känner dig så jävla träffad. Jag hatar dig och det kommer jag alltid att göra. Din patetiska skitstövel, väx upp nu. Känns nämligen som att du stannade utvecklingen på 5 årsnivå.
 
Sååååå, då fick jag det skrivet. Önskar dock att jag kunde gå ut med namn och all slags information folk kan tyckas vilja läsa, men jag chillar med det. Den infon behöver jag till andra saker =) Nu ska jag fortsätta ligga på soffan och kolla på tv en stund innan jag ska sätta igång och städa. Evelynes rum ska städas och bytas lakan i då hon är borta en vecka nu :( Vi kommer sakna henne sååå mycket och jag kan inte låta bli att få upp bilden i huvudet på igår när hon helt plötsligt satte armarna  runt min och Dennis hals och körde en gruppkram. Eller när hon helt plötsligt kommer och kramar mig och säger att jag är hennes Tilde, inte pappas. Stora fina tjejen!

Halli hallå!

I förrgår hade vi Dennis lillebror Melvin här på besök. Evelyne och Melvin busade som aldrig förr och sa varannan gång "min farmor!" "Min mamma!". Roligt det där.

Idag fick evelyne stanna hemma med mig då hon hade 39 graders feber igårkväll. Hon har varit feberfri hela dagen fram tills nu då hon har 38.2 igen. Suck! Tredje gången på 2 veckor. Stackars liten! Hoppades på tänder eller något, men hon är så jäkla förkyld. Köpte nässpray och ny flytande Alvedon igår iaf, hon älskar Alvedon, vilket kanske inte är så bra..... Hehe.
Vi åkte en sväng till Emma och åt lunch där, sen hämtade Dennis oss efter jobbet och nu lagar han mat. Kött, pommes och rödvinssås. Känns som att vi äter det varje dag! Haha.

Evelyne hade tidig julafton idag och fick en tv till sitt rum. Gissa om hon blev glad! Hon sitter och säger "min tv mitt rum!" Hela tiden. Lilla sötkorven. Det är skönt för henne att ligga i sängen och kolla på film när hon är sjuk, kunna slappna av lite!

(Nya yamahatröjan från farfar, som han har likadan, är såklart på också! Evelyne lärde mig idag att man har den när man åker Cross ;))

.

Jag tror jag tappade hoppet om att det skulle bli bättre för längesen.

Söndag

Vi har picknick söndagsmys på Evelynes begäran. Hon ville äta Pokemonkort på sin Hello Kitty filt, men jag drog till med några chips också. Nu sitter vi här och är arga på Dennis, för han spelar bara spel på telefonen hela tiden. Evelyne säger "jag osso arg pappa. Du bara spelar". Hahaha!

Hon är såååå fin i sin nya Hello Kitty klänning! Hon känner sig som en riktig prinsessa och har redan bestämt att hon vill ha den imorgon. Hon ska vara hemma med mig imorgon, så vi ska åka till Solna med Emma och kolla leksaker och filmer. Mysigt!

Lördag

Igårkväll bjöds det på mysmiddag hos Anna och Jörgen med alla barn. Potatisgratäng och kött, mums! Vi åkte hem lagom till xfactor sen däckade vi. Evelyne ville gå och sova direkt när vi kom hem.

Imorse vaknade korven vid halv 7 och kom upp till oss och sov. Sen gick Dennis och evlan upp och gjorde frukost. Dom här timmarna på dagen är det värsta jag vet. Man är vaken tidigt men inte fan finns det något att göra.... Åka till Solna kanske? Jaaaa.

Tåååårta

Freitag

Nu är jag påväg och ska hämta en tårta jag beställt, sen ska jag till jobbet och lämna den och prata med min chef. Synd bara att det är sportlov och typ ingen personal där, haha. Jaja, tårtan lär väl hålla tills på måndag =) skulle behöva reklamera mina byxor i kista efter det, men jag får se vad klockan blir. Ska hämta busungen idag som vi saknat så mycket! Inga planer för helgen (får inte ha det för Dennis), så vi får väl se.

RSS 2.0