Tisdag

Fattar inte varför jag alltid ska vara så sen med allting. Okej, kom hem för en stund sen, pappa picked me up @ emmas house med motorcykeln, vi åkte till.. nånstans och käkade pasta. Sjukt gott. Sen köpte vi glass och åkte hem. Nu ska jag iväg till centrum och träffa Emma en stund, she has panic. Bussen går 03, alltså om 13 minuter och jag ska hinna byta om och packa väskan. Bilder på mina älskade nya skor kommer snart också! Blir inte sen idag, ska sova hemma för en gångs skull.

xoxo

tjuuu

Sitter hemma hos Viktor i bromma/ulvsunda på hans uteplats med Mikaela, Tove, Emma, Becka, Viktor och Michel. Fortfarande varmt ute, älskar det. Laaaater

xoxo

tjuuu

Sitter hemma hos Viktor i bromma/ulvsunda på hans uteplats med Mikaela, Tove, Emma, Becka, Viktor och Michel. Fortfarande varmt ute, älskar det. Laaaater

xoxo

NY HEADER

SKULLE VARA GOLLIGT OM NÅGON VILLE GÖRA EN HEADER TILL MIG.

Måndag

Halloj! Här sitter jag och har det bra..h3h3
Igår var ju jag och Emma på bio, vi såg baksmällan. Den var bra, men inte riiiktigt min humor. Emma asgarvade hela tiden därimot. Efter bion gick vi förbi en minnesplats för Micheal(?) Jacksson. Försökte ta kort, men en jävla idiot gick förbi tio gånger, sen bosatte hon sig framför mig, så det blev bara några fula bilder. Lägger upp en under! Sen åkte vi hem till Emma i Fruängen, sov i hennes nya lägenhet.
Vaknade idag och åkte in till stan, köpte 2 par skor, present till lillebruuur och present till mig.


Jag köpte det först till brorsan, men sen när jag kom ut ville jag också ha ett, så vi gick tillbaka och köpte ett nytt :) Ska in till derby imorgon igen, hans moder vill att jag ska köpa kallingar med bajen på också. Han dör för bajen, så vad gör man inte.


Emma har lite udda stil på skor. Närå, hon köpte dom tyvärr inte, utan hon köpte ett par andra puddingar på HM istället.


Och så har vi lilla minnesplatsen. Mysigt

Nu ska jag hoppa in i duschen, klä på mig och allt som behövs, sen åker jag nog och träffar Tove, Mikaela, Becka och nåra. Have a nice evening!

xoxo

avtfitt


this is my movieclothes.
kommer bli en aning kallt ikväll, men det skiter jag i, det är sommar!

xoxo

SÖNDAAAAG

Hejhopp gummisnopp!
Jag har knappt orkat röra mig idag, alldeles för varmt alltså.
IALLAFALL, i fredags hade Tove middag, det var jag, Mikaela, Becka, Ida, Emma, Emmy, Emelie som var där. Vi åt grillat kött och potatis, mums! Efter några timmar åkte vi till råcksta där vi satte oss ute i solen och drack lite, sen vidare mot brommaplan där jag mötte Emma, Mikaela och Mikaelas kompisar. Jag käkade på donken sen tog vi bussen till Skärvik där vi skulle på fest/chillkrök. Det var mysigt där, men ganska segt. Så jesper och sebbe kom och hämtade oss, dom skjutsade hem Mickan, sen åkte vi 4 till OK i brommaplan och köpte chips, dipp och cola som vanligt. Sen påvägen hem, då var klockan 3 kanske, så håller vi på att krocka med en älg. Aldrig sett en förut, men fyfaaaan vad stor den var. Jag höll på att skrika ihjäl mig, haha. Sen åkte vi hem, kollade på film och sen somnade.
Och sen över till Lördags.
Jag och Emma vaknade vid 11 tiden kanske, då kände vi suget efter nybakat bröd. Så vi tog moppen till centrum där vi köpte skinka och bröd. Grymt gott var det. Vi segade typ hela dagen, sen fick vi skjuts till centrum igen där vi mötte Qellie, käkade på grillen och sen åkte hem till mig igen. Vi badade efter en stunds vattenkrig, jag och Qellie spelade fotboll under ytan och Emma var domare. Moget tjejer.
Senare mot kvällen kom Tove förbi och alla vi satt på altanen med filtar, tända ljus och spelade spel. Vi var i tre olika lag, två i varje. Sen skulle den ena spelaren i ett lag ta upp en liten polett med ett ord på, så skulle man på 30 sekunder försöka förklara för sin medspelare vad det stog på, med andra ord. Skitkul! Emma och Tove vann, jag och Qellie kom tvåa och Jesper och Sebbe kom sist, dom hade fuskat.
Sen åkte Tove till statoil, köpte godis till mig och sen mös vi framför Wallander - skulden hela kvällen. Porr kollade vi på också, bra skit. Somnade vid.. aa någon tid, ingen aning om vad klockan var.
Söndag idag och siste man (Qellie) har precis åkt hem. Jag har duschat av mig all svett, men är helt varm igen. Fan för det här way too varma vädret. Pappa kommer hem från Dalarna idag, yiiiippie :D Och på fredag åker jag upp till min lillebrors födelsedag. Gud vad jag saknar de små liven.

Nu måste jag klä på mig osv, ska snart börja röra mig mot stan, jag och Emma ska gå på bio och se Baksmällan. Har hört att den är sjukt bra.


Qellie & Jag



xoxo
Okej, jag såg nu att man inte ser älgjäveln, haha!

Lördag/söndag

Härlig uppdatering tilde! Jag vet! Skriver allting imorgon, mitt hjärta gör jätteont, ska försöka sova med Qellie i rummet bredvid, Tove nere på soffan och Jesper och Sebbe med hög musik under + Victors brors 20 årsfest snett mittimot. GODNATT TILDE

xoxo

ey

Vilken tur att Mikaela inte är så jävla brun!!!11!1!!1!!!!!!elva!!





xoxo

Fredag

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Igår var jag Emma och Mikaela nere vid södran och mös lite, tog inga bilder tyvärr. Sen köpte vi chips, dipp och cola och gick hem till mig och kollade på Paradiset, sen somnade vi. Idag har jag och Emma legat ute på altanen och solat och badat, sen åkte vi en sväng till centrum och käkade på grillen. Snart ska Jesper hämta Mikaela sen vet jag fan inte vad vi ska göra. Vid 5 ska jag börja röra mig mot vällingby där jag ska på middag hemma hos Tuvsen


Fetto


Fetto


StekEmma


StekTilde


xoxo

snuttiiiiis

Satt och kollade igenom bilderna på mobilen nyss. Och nu sitter jag här och gråter. Snuttis, min älskade fina kattunge. Så jävla vacker.



xoxo

ehe

Klockan är 19.15 och det är fortfarande vaaaarmt ute


Det var fan länge sen jag var såhär uttråkad. Mickan tränar och Emma duschar, kan det inte bli lite action snart? Vi ska i alla fall träffas och sätta oss nere vid Södran med filtar osv och bara mysa ikväll. Vi skulle gått på bio, men med tanke på att Emma håller på att flytta så blir det svårt att veta om man ska boka eller inte, dessutom är det ju så himla fint väder, så vi ville vara ute.

Behöver förresten inte skriva att det är från mig varenda gång, min kompanjon verkar ha dött. För sista gången; xoxo Tilde

Torsdag

Tjaaaaaaaa!
Skönt det var att komma hem idag, har ju varit hos Emma i två dagar. Så jävlans varmt ute nu så när jag kom hem doppade jag mig förvånandsvärt i poolen. Det tog i och för sig typ 2 sekunder innan jag var uppe igen. Det roliga är att jag känner mig verkligen som fiskmat, simmande fiskmat, och vilka fiskar nappar inte på det? Juste.
Sen solade jag i nån timme, blev lite nervös när min granne kom in på våran tomt x antal gånger och skulle in och låna något av pappa i garaget osv, så jag gick in och duschade. Går inte att beskriva hur gott jag luktar, helt sjukt. haha! Ikväll vill jag festa, men vi får se hur långt vi kommer med det. Är segilito.

Imorgon åker pappa till Dalarna igen, han ska göra det några helger i rad nu. Jag vill inte att han åker, orkar inte vara ensam igen. I want my familly back now! Helgen efter den här, alltså 3-5 Juli åker iallafall jag, Emma, Mikaela, Jesper och Sebbe till Dalarna och firar min lillebror som fyller 7 år. Vi åker nog med Sebbe dit, sen ska vi försöker hinna med att träffa mina kompisar där som jag inte träffat på flera år. Ska bli trevligt.

Emma, man ser inte så mycket på bilden, men IN YOUR FACE, du är fortfarande en vandrande glödlampa bredvid mig :)


xoxo Tilde

<3

Jag saknar Jessica. Min älskade granne är i Spanien utan mig. Tur att hon lärt sig nu att inte åka dit utan mig igen, hon får så mycket flashbacks. haha! Kom hem mupp.................................

xoxo Tilde

onsdag

TJA! sitter hemma hos Emma, har precis kollat på the day after tomorrow, så jääävla bra. Älskaren! Nu har hon satt på någon film som hon asgarvar åt, sjukt tråkig verkar den. Är sugen på Sune, DET är humor. Right Jen? ;) Ikväll blir det nog att ta det lugnt igen, har blivit ganska bra på det :) Pappa och Jesper är och äter på restaurang, känns bra att dom bryr sig om mig. Nej men det är lugnt, jag kan svälta!
Min syster berättade nyss att vi har köpt en ny kattunge. Så jävla söt. Slänger in en liten bild på syster och katten Jansson.




xoxo tilde

:(

"det ordnar sig",
vad fan säger du till mig?
mitt syfte här på jorden,
var tillsammans med dig.

Tisdag

Idag har jag träffat Tove och Mikaela en stund, mysigt att träffa dom, så himla länge sen. På fredag ska jag hem till Tove på middag, så då träffar jag dom alla igen :) Sen åkte jag hem och städade, jag HATAR att tvätta. Hur många gånger mamma och pappa än berättar hur man ska sortera tvätten så fattar jag inte. Jag är typ dum i huvudet. Hatar också att Jesper tror att han kan ställa saker lite här och var bara för att "jag får ju pengar för att ta undan det". idiot asså. Jag e så jävla arrrrrrrrrg. Dessutom har pappa köpt korv och bröd till middag? Liksom, va? Jag har inte ätit korv på typ 5 år. Kommer svälta.



Känner mig så jävla ihålig. Jessica vart är du när jag mest behöver dig? Ensam. Så otroligt jävla ensam.

xoxo Tilde

tja!

Fan vad svinigt kallt det är på kvällarna. Hit med sommarvärmen!
Jag har haft så oooont överallt idag så jag somnade på soffan till top model, sen vaknade jag, gick och la mig i sängen med alla kläder på tills pappa kom hem och började skrika och frågade om jag var hemma. Skön väckning. Han klippte gräset och sen åkte vi till kebabmamma och käkade pastasallad med kyckling. Mums! Sen åkte vi hem, var hemma i 10 min sen skjutsade han mig på motorcykeln hem till Emma. Vi åkte hem till Mickan och kollade på room service och sen beck. Jävla bra skit. Kom precis hem, är fortfarande helt slut. Ska lägga mig i sängen och läsa en bok jag e beroende av, precis som alla andra Liza Marklunds böcker :p läser "hemligheten". Imorgon ska jag städa heeela huset. Pappa har anlitat mig som städare i några veckor nu. Moneymaker.

OCH SOM VANLIGT VÄGRAR BLOGG.SE SAMMARBETA MED MIG SÅ INTE BILDER LADDAS UPP. fan vad arg jag blir!

xoxo Tilde

godmorgen!

Vaknade för någon kvart sen, var så jävlans trött från helgen. Skönt att sova i en säng i allafall, haha! Igår var jag och Mikaela hemma hos Emma och kollade på Hannibal, så jävla söt. Dör för  honom. Sen tog jag sista bussen (00.22) hem, men förvånandsvärt så glömmer jag ju mitt busskort hos Emma och hinner inte springa tillbaka, som tur var fick jag åka med iallafall. Frågan är hur jag ska komma till henne idag utan det.. Får skicka smsbiljett eller något.
Vill bara varna alla mina nära att jag har en dålig vecka den här veckan, och jag går på två tabletter jag får hormonsvängningar av, så watch out och jiddra inte :D



Eh ja.. Bilden talar för sig själv
Jackie, Jag, Emma och Paulina



Mjaou. Jag sitter med blåa jeans typ i mitten om någon skulle vilja leta efter mig ;)


Fortfarande blåa jeans

Nu ska jag hoppa in i duschen och det ska bli en av dom skönaste sakerna jag gjort sen jag kom hem. Den första var att borsta håret, den andra att sova i min säng och den tredje att duscha. Love it

xoxo Tilde

hola at yah!

Då var man hemma igen efter en jäääävla skön helg. Jag, Emma och Mikaela sov hos mig i torsdags, och på fredagmorgon hämtade jocke oss och vi åkte till Kawe där alla samlades, packade in oss i bilarna och sen åkte vi mot Muskö. Det var redan några där som hade kommit dit dagen innan och klippt gräs osv. Vi satt i solen och drack lite, sen dansade dom runt den extremt snygga midsommarstången och lekte lite lekar. Emmas vurpa - snart på facebook! haha så jävla klockren. Sen tände vi grillen och började grilla och festade loss senare mot kvällen. Vissa mådde ju bättre än andra om man säger så. Jag var på topp hela kvällen, sjukt taggad :D Somnade vid 4 kanske, vaknade vid 6 och satte mig utanför huset och tog friskluft. En halvtimme senare gick vi upp till stora huset där vi kollade på tv och sånt. Sen börjades det igen, fast jag är väldigt stolt över mig och Emma. Duktiga flickor. Hög, bra musik, glatt humör och sköna människor, kan inte bli bättre. Kvällen slutade tidigt, jag och Emma kröp in i Jockes och Kalles tält vid 1 tiden. Gaaaaanska varmt att vakna av att solen ligger på tältet. Fyfan. Sen städade vi mest hela dagen, solade lite och nästan alla andra badade i äckliga fiskvattnet. HATAR fiskar. Vid 6 tiden rörde vi oss därifrån, käkade på donken och sen hem. Så jävla skönt att vara hemma, men helgen har varit sjukt bra, vill tillbaka.
Jaja, nu ska jag ut och slänga soporna, kom på att jag glömde göra det i fredags, luktar fitta i hela huset. Haha! Snart kommer pappa och jesper hem också :D Den 3e åker nog jag Mikaela och Emma till Dalarna och myser i tre dagar också. Älskar sommarlov. Nej, kramp i fingrarna.

Måste bara säga att så fort alla bilder från systemkameran kommer upp på facebook lägger jag upp dom här. Har bara några mobilbilder sålänge



Mikaela och Emma utanför Kawe i fredags



Liten midsommarstång i mitten och lekande barn


Gladmikaela
Såg nu hur suddiga dom var, men som sagt, det kommer :D


xoxo Tilde

:D:D:D:D:D

NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI! åker till muskö med alla, kommer hem på söndag! hörs på mobilen :)

xoxo Tilde

h3h3

Guess whaaat? jag försov mig :D Kommer nu komma till skolan halv 1, hoppas jag får göra provet iaf.. Bussen går om en halvtimme, got to hurry up!



xoxo Tilde

:D:D

I förra inlägget skulle jag bara kolla fall det funkade nu, och det gör det :D
Imorse åkte jag till Fruängen och följde med Emma till tandis, sen åkte vi till skolan och anmälde oss till ett matteprov imorgon. Sen åkte vi hem till Emma och käkade mat, sen vidare hem till mig. Mickan kom, Jocke kom, och vi åkte till konsum och sen satte oss på oxberget. Mitt och Jockes ställe. Sen kom Jessica och vi gick hem till mig och kollade lite på tv, bla om  en fet kvinna. SNYGGING! Sen tog jag och Emma moppen till statoil där vi köpte godis, chips, dipp och cola. Mums. Det var slut på typ 10 minuter, hähä. Skjutsade hem Jessica och Mickan till bussen sen åkte jag hem hit igen där Emma satt och chillade. Nu ligger vi och kollar lite på tv och ska snart sova, ska upp 10 imorgon och åka till skolan -.- känns sådäääär bra. Men jag e duktig! Sen ska vi göra lite private stuffs. Slänger in en snygg bild på mig imorse tänkte jag nu säga, men kom på att min mobil med bilderna är där nere och jag orkar verkligen inte hämta den. Mjölksyra vettu. Hörs mer imorgon :)

xoxo Tilde

:)

TJA!

åt helvete med blogg.se

Det funkar ju inteeeeeeeeeeeeeeee. Arg jag blir.
Är så jävla taggad på Muskö nu. Två dagar kvar :D:D:D

xoxo Tilde

Halloj! Här sitter vi och har det bra..

Jag är helt slut och blogg.se vägrar göra som jag vill! Rawr. Kom hem för några timmar sen, mötte Tove, Jessica och hennes kompis innan jag gick hem. Fick värsta flippen och började städa, dammsuga, tvätta och torka golvet i mitt rum. Jag är så dum, jag satte igång en tvätt som inte var full, och när jag kommer upp i mitt rum så ser jag att jag glömt hela jävla stolen där det hänger gamla blöta kläder på. Tror ni att det gick att avbryta tvättningen och trycka in det? Nej. Höll därimot på att ta sönder tvättmaskinen när jag försökte få upp den med våld. Grr! Nu luktar det gått här inne, förvånandsvärt. Pappa och Åsa kom precis hem, pappa står med motorcykelkläder fortfarande och en hjälm i handen, och åsa står med plasthandskar, sen står dom på en varsin sida av poolen och gör vad? Ingen aning faktiskt. Åsa frågade nyss vad jag ska göra på midsommar, berättade att vi ska till Muskö. Hon frågade vilka som skulle med osv, sen sa hon "okej vad kul då. ta det lugnt vid vattnet bara!". Eeeh. Aha. Inte typ "drick inte alkohol, rök inte, lev inte, dö" utan "akta dig för vattnet". Okej jag erkänner, jag kan inte simma! Skämt o sido. Jag hatar därimot fiskar, eller ja, är snarare rädd för dom, så jag badar aldrig. Undra vad dom har köpt med sig för mat idag. Med tanke på att mina småsyskon är kvar i dalarna tills på söndag så köper dom alltid extra god mat :) me like.. Imorgon åker dom till dalarna igen och kommer hem på söndag samtidigt som bröderna. Sköööööönt. Själv åker jag ju på fredag, men två dagar själv är skönt. Nej nu ska jag pusha på dom till att göra mat, är vrålhungrig. Sen ska jag försöka tvinga Jessica att träffa mig. Lyckas säkert :) xoxo Tilde måste bara tillägga att jag blir GALEN. det går inte att göra någonting på bloggen, inte ens att lägga in bilder! Jag som hade tänkt bjuda på några smaskiga bilder. HEVLETE(ja det ska stå hevlete, inte helvete)

:|

Jag ryser lika mycket varje gång. Så jävla bra

yo yo yo

Lite bilder från middagen hos Sara i lördags! kommer nog mer snart..

Sitter fortfarande och häckar hemma hos Emma. Träffade Jocke en stund förut, vi åkte ner på privata stränder och hamnade tillslut på Skytteholm, ett hotell på Munsö. Där satt vi på en brygga och mös. Ska snart gå ut och sen sova. Over and out.


Emma, jag och Sanna



Sanna, kusin Jennifer, Sara, Maria och sittandes på golvet: Emma



Linda, Emma, Jennifer, Emma, Sara och jag längst fram



Jag och Emma på pendeln påväg från kungsängen

xoxo Tilde

ouf

Igår var jag och Mickan hemma hos mig, åt pizza osv sen åkte vi hem till henne med Kajan och Freppa också, vi kollade på två skräckfilmer sen mötte jag Jessica och gick hem. Är helt sliten fortfarande så det är skönt att bara ta det lugnt.

Nu sitter jag hemma hos Emma. För en stund sen gick vi och köpte godis och två filmer, Honey och Tretton. Vi är inne på Honey nu, har sett den tusen gånger så jag kan den utantill, men kan inte låta bli att kolla på de extremt snygga danserna. Snart kommer hemmes mamma hem och lagar mat till oss. Är vrålhungrig.Vi har städat lägenheten idag, jag har diskat, jag e doktig flikka. ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, vi får se.

xoxo Tilde

Måndag

Tjeeena, vakna runt halv 12 idag.. Gick upp och duscha och fixa mig lite sen kom min farmor och låtsas farfar hit runt 2 tiden :) dom skulle fika här och så. Nu har dom precis gått och jag vet inte vad jag ska göra.. Ikväll vet jag inte vad som händer. Får väl se lite senare. Nu ska jag bara tare lugnt, skriver säkert lite senare. PUSS - mikaela

Bräää

Hemma efter en fyhelvetesjävla dag. Emma, gör ALDRIG om det där! Nu ska jag bara sova och glömma den här dagen forever, regnet gjorde det inte bättre om man säger så. Natti!

xoxo Tilde

Trött..

Tjabaa, vakna för ca 1 timme sen.. Igår var jag, cassandra, fanny hemma hos en killkompis, där var också 2 andra.. När vi kom dit satte vi oss och spela ölspelet och ett till spel som jag inte vet vad det heter. Trevligt var det ialf :) klockan 3 på natten börja vi köra sanning och konsekvens, hahahah! Fyfan va kul det var. Sen gick alla och la sig förutom jag och två andra, inga namn nämns. Eller jag och en kille hade väl typ somnat sen kommer ***** till oss och säger att vi ska börja dricka igen och klockan var väl 5 på morgonen då. Jag sa att jag ville sova och försökte men sen börja jag och ***** tjafsa så jag drog vid 7 tiden på morgonen. När jag kommer ner till roslagsbanan så är det förseningar i trafiken mot stockholm. Så där fick jag stå i en timme och sen kommer den. Jag åkte till mörby och tog 176 bussen mot brommaplan men somnar och vaknar upp i tappström -.- fyfan vad sur jag blev. Där fick jag ta en buss till brommaplan och sen åka hem. Kom hem runt 10 tiden och somnar på en gång. Snart ska jag gå och lägga mig igen och kolla på tv. Är skit trött.. och jag orkar verkligen inte vända på dygnet nu.. Puss - mikaela

Pjuuu

Jag hörde något nyss om att Mikaelas mamma sett Emma på Ekerö. Hoppas det var rätt tjej och att hon är oskadd. Skriver lite senare när jag vet mer vad som hänt osv. Nu ska jag åka till konsum och möta Mikaela och snacka lite. Mina föräldrar kommer inte hem förrän 9 ikväll, så jag skulle laga mat själv. Finns ingen mat, så jag ska svälta idag. Skönt!

xoxo Tilde

Fanfanfan

3 timmar och 10 minuter senare har fortfarande ingen fått tag i henne. Snälla hör av dig till din stackars mamma nu, det här funkar inte längre :'(

:(

Min mamma smsade mig tidigt imorse och frågade om jag var vaken. När jag vaknade svarade jag och frågade varför. Då skrev hon "ok skulle bara kolla. Det var en våldtäkt på ekerö i natt". Precis när jag ser det tar jag upp telefonen och ringer min kompis. Den är död. Hennes mamma ringer 5 minuter senare. Vi vet inte vart hon är. JAG FÅR PANIK, KAN DU SVARA PÅ TELEFONEN?!!!!!!!!!! :(

xoxo Tilde

Hejzan

Nu sitter jag hemma hos Emma, vi ska snart göra i ordning oss och gå till bussen. Vi ska nämligen hem till Sara, min kusin Jennifers bästa kompis och äta middag. Hörs senare!


En liten bild på Jennifer och Sara

xoxo tilde

Pics

Hittade precis lite bilder med mig på i Jennifers blogg, synd bara att jag ser ut som en idiot på alla.



xoxo Tilde

?

Jag känner mig så jävla ensam. Sitter och skakar och vill bara gråta, men det går inte, för jag har inget att gråta för. Ensammast i världen. Sängen, min bästa vän.

xoxo Tilde

Tilde här

Då var man hemma igen. Härlig kväll måste jag säga. Det började med middag hemma hos Mikaela med massa brudar, sen åkte vi till Jungfrusunds marina och fikade till 10 kanske, då tog vi bussen hem till Jonas i Wrangels och drack lite. Eller ja, dom drack. Jag e halft vit. Tog 1 bussen hem, är såå sliten från jag vet inte vad. Mysigt har det iallafall varit, och grattis igen Mikaela. Stor flicka nu :D not..


Jennifer och Mikaela



Jennifer


Susanna och Jennifer


Förlåt Mikaela, var bara tvungen


Emma, Elin och Susanna
(bilder på mig kanske kommer senare, när Jennifer laddat upp i sin blogg)

xoxo Tilde

Shululuuu

Måste bara säga att jag är BÄST! :D


MVH. Fanny!

HATAR REGN!

Tjaaba, sitter här med fanny, hon har precis gjort nudlar och jag dricker min latte :) haha. Igår mötte jag upp agge runt 7 tiden för att vi skulle fixa en grej, efter det åkte jag till alvik för att möta mikaela, alex och kalle, vi drog in till stan och mötte alex kompisar vid kungsträdgården, var väl där i typ 1 timme sen drog jag till kungsängen för att möta matzon och jonte. Sov över där, vi gick upp runt halv 9 idag för att matzon skulle ha avslutning, var ganska najs men trött var jag x) efter hans skolavslutning följde jag med tobbe och 2 andra till jakobsbergs centrum. Sen var jag tvungen att ta halv 1 tåget mot centralen för att möta min mormor. Vi fikade i karlaplan och prata lite, åkte hem efter ett tag. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska ialf vara med älsklings fanny :) kanske ska träffa agge lite senare men det är inte säkert. Aja, skriver senare, PUSS - mikaela

Regnjävel

Jag hatar regn såååå mycket. Känner mig smutsig av allt äckligt vatten. Jag och Jessica kom precis hem från Solna Centrum, vi köpte en present till Mikaela. Vad det är kan jag inte skriva här ifall att hon får för sig att kika in här, hehe. Nu ska jag duscha igen, sen ska jag sätta på mig nya kläder, sminka mig och fixa håret. Försöker lägga in en outfit för ikväll, min kamera på mobilen är sämst men jag ska ge det ett försök. See yah in a while

xoxo Tilde

Sorry man

..för väldigt väldigt dålig uppdatering. Men det är ju så när sommarlovet har kommit, man har så mycket att göra hela tiden. Igår iallafall, jag somnade på något konstigt vis vid 4 tiden och vaknade igen vid 6 av att min familj satt och åt middag. Så jag langade rushen ner, vilket jag ångrade sen för alla var så jääävla sura. Sen tog jag moppen till centrum där jag lämnade moppen till Jesper och tog bussen hem till Emma ute på landet. Mikaela var också där. Vi satt och pratade lite och sen åkte vi till Ekerö igen där det var skolavslutningsgrej för småknåddarna. Inte sådär jäääättekul. Så jag och Jessica gick hem till henne och kollade på "vi hade iallafall tur med vädret igen" I love it! Vid 1 cyklade jag hem i mörkret, tur att vi bor så nära.

Idag min vänner fyller Mikaela Krantz 17 sommrar. GRATTIS HUNNY! Jag och Jessica ska snart åka till Solna Centrum och kolla efter en present till guzzen, sen ska vi hem, byta om, och sen åka till Mikaela där vi ska käka middag. Efter middagen drar vi till Jungfrusundsmarinan och fikar lite, sjukt mysigt ställe. Nu måste jag hoppa in i duschen, Jessica hatar när jag är seg :D

 En liten bild på hur busshållplatserna kan se ut ute på landet :) Skrattade as hell när jag såg den

xoxo Tilde

<3

Var bara tvungen att lägga in två bilder på min lillasyster. Sjukt söt.
blod är tjockare än vatten






xoxo Tilde

Sommarlov

Idag är jag glad.
Vi hade det jättetrevligt ikväll, tills äckliga människor från ekerö och bromma kom dit, även fast jag inte ville ha dit dom :) Det blev lite bråk när jag var och skyddade mig från regnet, gissa om jag laaackade när jag kom tillbaka. INGEN slår mina vänner. Äckliga idioter. Och en person, nämner inga namn, sätter inte sin fot i närheten av mig igen. Han kan fortsätta tro att han kan få mig, men gubben, inte efter det här.
Förutom att töntarna kom och förstörde så var det iallafall kul. Jag och Mikaela kom på att vi hade missat sista bussen, så Jocke kom till brommaplan och hämtade oss. Synd bara att idioterna ännu en gång ska förstöra mitt liv och drar i nödbromsen på tbanan, så vi står stilla i stora mossen i typ 20 min, så Jocke fick hämta oss där istället. Väl hemma hos MIkaela kollade vi på en skiiitskum film sen däckade vi.

Vaknade imorse av att Emma ringde, och jag bestämde mig för att åka till skolan och ge det ett nytt försök. Det är jag glad för att jag gjorde, för vi har bästa dealen med Masoud. Vi tar hem boken, pluggar på första kapitlet och kommer tillbaka den 18 och skriver prov. klarar man det är sommarskolan klaaaaaar. iofs får vi ta resten av kursen i tvåan, men who cares? Det är säkert inte bara jag som verkligen behöver sommarlov nu..

Efter skolan käkade jag och Emma på donken, sen åkte vi hem. Jag måste städa mitt rum idag känner jag, tror det var några år sen det dammsögs här inne. Haha nerå, så äcklig är jag icke. Hörde att nåra av boysen kanske skulle till grönan ikväll och se dead by april. Och jag avgudar jävlarna, så det kanske blir min kväll. Grönalund. Spännande, hoppas på att få se Kissie. Skämt å sido.

Under vårat lilla mattepass idag tog Qellie egopics'. ENYOJ!  or die..


xoxo Tilde

Thihihi

Tjeeena, har precis ätit nudlar :) kom hem runt 11 tiden ungefär, då gick jag, min syster och hennes kompis ut med våra hundar. Idag vet jag inte vad som händer, ska kanske träffa dogge, får se :) ska ialf gå och röka nu sen duscha, skriver senare säkert, puss - mikaela

Kungsängen ;)

tjaaaaaaaaaaba, sitter hemma hos matzon nu med stolle.. han sitter och kolla på sverige-malta matchen och matzon ligger i sängen. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska ialf stanna kvar här. Nu orkar jag inte skriva mer. PUSS - mikaela

Go sweden!

Vinn nu ikväll Sverige!
Sitter här och väntar på att Jocke ska hämta mig, vi ska åka till kaggen och hämta Mikaela och sen ska jag och Mikaela vidare till Kristineberg där vi ska träffa Jessica och hennes klasskompisar, dom har avslutning idag. Nu måste jag springa, Jocke lackar om jag inte kommer dirr när han e här.


bor man på landet får man se ut som en idiot

xoxo Tilde

:@

Jag är SÅ jävla arg just nu. Jag trodde att det här med sommarskolan skule bli bra, men i mitt arsle att det blev. Jag och Qellie kom dit imorse, det sitter folk på golvet och får stå upp pga att det är så mycket elever. Jag trodde vi skulle vara högst 5 stycken och en lärare, men nej, så jävla fel. Läraren kunde knappt svenska och pratade i 190. Sen frågade jag vad jag skulle göra, då svarar han "jag har inga uppgifter på dig" och springer vidare. Hmm, okej. Så jag gick till min mattelärare, han säger "du har inte uppnått något mål i matten och måste göra om hela kursen". Då börjar man undra vad lärarna på Didaktus tänker med. Jag har inte klarat matten på ett år, tror dom seriöst att jag ska sitta och göra 300 sidor matte, på två jävla veckor och sen vara godkänd? Haha stor risk. Anledningen till att man går sommarskola är ju för att man är dålig, har failat. Hade det varit så lätt att få godkänt för mig hade jag fan inte gått på sommarskolan. Säger bara en sak. HEJDÅ DIDAKTUS, NU HAR JAG SOMMARLOV. noway att jag går tillbaka dit och slösar mitt dyrbara sommarlov.

Så.. var tvungen att skriva av mig lite. Ilskan svämmar över

xoxo Tilde

:D:D

Besöksrekord igår! :D Kan det vara folk som spanat in min och min lillasysters lilla gulliga fight? haha!
Idag kallar skolan, kulkulkul. Min buss går om.. Nej jag orkar inte räkna, sparar det till matten halv 1. Ska gå om 3 minuter iallafall. Nu två.. Satan! Skriver laaater alligator

xoxo Tilde

Justin Bieber<3



/ mikaela

Tisdag

Tjaba, kom precis hem ifrån skolan. Var där och gjorde ett musikprov som jag hade kvar att göra.. gick sådär men jag hoppas jag klarar det, för om jag gör det så får jag vg i slutbetyg och om jag inte klarar det får jag bara g.. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska vara med joel och markus, vi snacka om det förut idag, så jag får väl se hur det blir med det :) ska ialf duscha snart och bara tare lugnt i några timmar.. Har haft huvudvärk i 4 dagar nu och jag har aldrig haft en sån här huvudvärk förut. Fattar inte vad som händer med mig ibland. Men nu ska jag gå, skriver säkert senare, PUSS / mikaela

Godmorgon

Jag vet inte vad som hände imorse faktiskt, jag tror att jag vaknade, tänkte "fan jag har feber igen" och somnade om eller något. Såg att jag hade smsat Qellie och skrivit "fan jag mår bajs igen", det minns jag icke. haha! Jag vill inte till skolan, märks det? Jag håller iallafall på att göra mackor till mig och Jesper som har varit här i några dagar. Sen om en stund kommer Mikaela hit och kanske Emma, vi får la se.. Lite skuldkänslor jag fick idag när Jesper berättade att pappa hade tänkt skaffa städare tills han frågade om jag ville tjäna pengar på att städa hemma typ 2 dagar i veckan istället, jag tackade ja. Hur många gånger har jag städat? Ingen. Alltid funderat på varför ingen städar, hahaha. Så idag ska jag ta upp det med pappa, här ska tjänas pengar. Nu måste jag klä på mig, pallar inte vara naked när flickorna kommer. 

xoxo Tilde 

KAAALLT!

Tjaa, kom precis hem.. Först åkte jag till hässelby strand och var där med simon och några. Satt vid en skola och grilla, najs var det men kallt. Efter ca 2 timmar börja jag röra mig till brommaplan för att träffa joel och ta en cigg, blev inte en cigg utan typ 5 eller 6, haha :p vi satt bara och chilla och prata lite. Imorgon ska jag till skolan halv 3 för att göra ett prov sen får jag se vad jag hittar på. Ska snart gå och lägga mig ialf, skriver imorgon.. Godnatt - mikaela

(y)

Humöret går uppåt, men fan inte mycket. Iallafall så såg jag att lilla jönssonligan går på 4an nu, ska kolla lite på det, äta chips och måla naglarna. Sen somnar jag nog, förhoppningsvis. Ska till skolan imorgon 8.30 och skriva prov, sen slutar jag. Hoppas min lärare låter mig plugga innan med tanke på att jag inte kan plugga hemma så måste jag göra det i skolan. När jag tänker efter låter hela mitt liv deprimerande, haha! Så farligt är det inte. Nej, over and out


(JAG TOG BORT BILDEN NÄR JAG VERKLIGEN INSÅG HUR DEN SÅG UT.)
Såhär har jag sett ut ungefär hela dagen. Rödgråtna ögon och skitskabbig. Ibland får man må dåligt. Jag har en tröja på mig, en tubtop, men den syns inte så bli inte rädda att jag sitter med tuttarna i vädret i min ensamhet. Det hade iofs varit tillåtet idag med tanke på att jag har kallsvettats som ett djur.

xoxo Tilde

Måluppfyllningsdagar..

Idag vaknade jag kl.1 av att mamma väckte mig, hade bråttom till skolan.. skulle dit för att visa att jag kunde spela trummor, gitarr och piano för min musiklärare eller få högre betyg kan man ju säga, för jag fick vg i trummor och piano faktiskt :) efter jag hade varit där åkte jag till johannesfred för att gå ut med lilla fanny, var där kanske i 2 timmar.. Lotta "ägaren till hunden" har ett så jävla sött barn, hon är lite mer än 1 år tror jag. Älskar henne. Nu sitter jag här hemma och kanske ska till hässelby snart för att möta simon och några :) får se om jag orkar för jag har en sån jävla huvudvärk, har haft det i 3 dagar nu.. Fattar inte varför. Aja, hoppas alla får en bra kväll, kanske skriver senare. Puss / mikaela

<3


Grattis grattis grattis till studenten igen. Världens bästa kille

Sommarskola hej hej sommarskola!

"Matematik läser du med Masoud Tolouifar
från Didaktus Jakobsberg.
Matematik går 10/6-24/6 kl. 12.30-15.00.
Ej midsommarafton. Sal 73 på Liljeholmen."


Som jag har längtat efter detta! Hoppas jag inte kan snacka sex och samlevnad med Masoud som jag gör med min mattelärare. Då går hela matte A åt pipsvängen.

Nu ska jag snart äta mat, har inte ätit på tre dagar typ, i lördags åt jag bara en cheeseburgare, igår åt jag nudlar vid 12 tiden och idag ingenting. Mår bara illa och är törstig. Hatar mat :( Duscha har jag inte gjort än, knappt städat heller, haha! Men jag har hela kvällen på mig. Är så uttråkad att x antal inlägg kan komma efter detta. Höhö,
xoxo Tilde

:'(

Jag vet inte riktigt om det beror på att febern är påväg tillbaka eller om jag bara har en deprimerad dag idag. När jag satte på "dead by april - falling behind" började jag asböla. Gråter fortfarande. Och när jag försöker klura ut varför jag gråter så är mina katter det enda jag tänker på. Mina fina söta små katter som inte bor hos oss längre. Fan jag vill inte att alla ska bort. Så tomt.. Från 9 till 7. På måndag går det från 7 till 5. Sen ska det så småning om gå från 5 till 2 :( åååh vad jag inte vill mer, vill lägga mig i sängen och gråta tills tårarna tar slut. Nej, nu ska jag ner och ta tempen igen. Febern MÅSTE gått upp igen..




xoxo Tilde

!!!

Våra färger rensas inte ens med klorin, det är skillnad på en bajare o ett djurgårdssvin




xoxo Tilde

Sjukling

Japp, då var jag här igen. Igårkväll hade jag 39 graders feber, nu när jag vaknade mår jag skitbra. Jobbigt att jag missade att skriva prov idag då! Schemat för sommarskolan är lagt, jag går 12.30 - 15.00 varje dag. Ganska bra tider iallafall.
Nu till lördagen dårå. Vaknade upp hos Emma, då tog vi moppen till Mikaela där vi hämtade pengar och åkte till stan. Vi skulle leta present till Jocke. Vi köpte en ölhatt, 10 rosor och ett kort som det stog "vi har äntligen hittat en kondom i din storlek, xxs!" så satt det en minikondom på, haha! Väl inne i stan började jag redan då må dåligt, tryckte i mig alvedon (vilket hjälpte för hela kvällen). Sen åkte vi hem till mig, Mikaela kom dit och vi fixade oss, sen bar det av mot Jocke. Mycket folk, säkert jäättegod mat (åt inte pga mitt revben jag skadat dagen innan på Jockes studsmatta, var inte hungrig av smärtan). Minglade lite, och vid någon tid, kollade inte på klockan en enda gång under kvällen så jag vet inte vad den var, men då kollade vi lite på matchen iaf. Efter straffen gav jag upp. SÄMST. Det dansades, öppnades presenter, togs massor med kort osv. Kvällen blev riiiiktigt lyckad måste jag säga! Vid 3 tiden hämtade Emmas kompisar oss och skulle köra hem oss, men när vi lämnat Mikaela får vi värsta flippen och vill tillbaka. Så vi åker tillbaka och somnar där.
Vaknade klockan 8 typ dagen efter, 4 timmars sömn, av att jag har skyhög feber = alvedonen har gått ut. Kallsvettades hela morgonen sen fick jag alvedon. Det konstiga var att kvällen avslutades med massor med folk, men när vi vaknade var vi 6 stycken kvar + hans familj. Vart var jocke? haha mysterium. Efter ett tag fick jag ett sms av Amanda där det stog "är du kvar?" och när jag frågade fall hon kom hem ordentligt igår så svarade hon att hon var kvar. Så vi började leta och när vi kommer utanför garaget hör vi musik därinne. Öppnar dörren och där kommer 2 tjejer ut, Jocke ligger i en sovsäck på någon säng, Amanda, Jackie och Erik ligger på madrasser på golvet. Skön syn måste jag säga, haha. Sen spelade vi lite fotboll, chillade i solen och sen åkte jag och Emma hem till henne och gjorde nudlar. Sen somnade jag och sov typ 2 timmar. Mikaela var där också.
Jocke kom och hämtade oss och vi körde ut på munsö och sen ner till Jungfrusund där vi satt och mös på hans båt, köpte kaffe och cola och sen fick jag skjuts hem vid 8 tiden. Däckade 25 minuter senare.

idag är jag ju då hemma, har tråkigt som bara den, men skönt att vila upp sig på samma gång. Ska snart ta tempen, sen måste jag duscha, städa och fixa lite. Imorgon är det måluppfyllnadsdag som gäller. Spännande!



Bild 1: Nyktra Jocke vi mötte på bussen i fredags
Bild 2: Jocke frös i Lovö Edeby, Emma lånade ut strumpbyxor
Bild 3: Mikaela och Jocke på mottagningen
Bild 4: Jocke öppnar presenter med ölhatten på huvudet

Bild 5: Emma och Mikaela i båten

xoxo Tilde

Sådärja!

Jag är hemma nu, men är really really sorry, orkar inte skriva om min helg nu. Jag har nämligen feber och mår baaaajs. Ska lägga mig och sova nu. Skriver antagligen imorgon

xoxo Tilde

Söndag

Tjaa, jag vet att jag inte har skrivit på 3 dagar men jag har inte varit hemma och har inte haft tillgång till dator. Men nu är jag tillbaka igen ;D i fredags var jag med fanny, vi gjorde ingen speciellt. Var ganska trötta. Igår var vi hemma hela kvällen sen får jag ett sms av ingman och fråga om vi ville komma till rissne och chilla lite så vi fixa oss och åkte dit. Det var ungefär 10 pers där, rökte vattenpipa, kolla på tv och prata lite. Fanny drog runt 2 tiden och jag stanna kvar för jag orkade inte röra på mig, var så jävla trött. Vakna runt halv 4 idag och fick panik, skulle vart hemma kl 3. Nu sitter jag är hemma och har precis ätit middag med familjen. Min bror fyller år idag också, GRATTIS! Nu ska jag gå och kolla på tv, skriver kanske senare om jag inte somnar, puss - MIKAELA

(:

Är hemma hos Emma med Mikaela just nu, snart kommer Jocke och hämtar oss och så åker vi till blå lagunen och myser lite. Gårdagen berättar jag om sen, den vart sjuuukt bra!

xoxo Tilde

Häj

Nu sitter jag hemma hos Emma efter en lång dag. Jag och Emmsi möttes imorse vid 9 tiden, vi började inte förrän 10, men Emma the smartass ville komma dit tidigt och få bra platser. Sagt som gjort, där satt vi i en timme och kollade på repetitionerna (ser jättefelstavat ut).  Sen drog det igång och vi lyssnade på lite skönsång och lite falsksång, men så ska det vara. Rektorn delade ut diplom och biobiljetter till bästa närvaro osv, jag fick priser på varenda! not.. Kunde glädjas med att min mattelärare sjöng "sommarskola hej hej sommarskola" iaf, haha tack för stödet! Sen gick vi till klassrummet och fick glass, vi skrattade som vanligt åt Theo som inte kan så bra svenska, han säger "soya" istället för "såja", skitkul.. Sen slutade vi och då åkte jag och Emma till donken i brommaplan och käkade, och sen till bussen för att åka hem till mig. Väl på bussen stöter vi på en Jocke i blåa hotpants och studentmössa och hans bror Sebbe. Vi 4 går av i Lovö Edeby för att grabbarna skulle kissa, så vi satte oss mitt ute på landet och knäckte några bärs, sen fick vi reda på att tappströmsbron hade fastnat, så inga bilar kunde passera. Jockes mamma hämtade oss, vi satt 7 stycken i en 5sits bil, SKÖNT. Gissa hur länge vi iprincip stog  i stillastående kö? TRE TIMMAR OCH TRETTIO MINUTER. Iofs hade vi ganska kul, drack lite, spelade spel på mobilerna, lyssnade på musik, tog lite promenader framåt i kön osv. Sen kom vi iallafall hem till Jocke där vi chillade lite i hans rum sen gick vi upp och åt rostbiff och potatissallad med hans mormor, mamma, pappa och syster. Mumsish. Sen ner igen, hjälpte till lite inför imorgon (jockes mottagning) sen kollade vi på talang, hoppade studsmatta osv tills halv 10 då jag och Emma tog bussen hem till mig och Jocke vidare mot krogen. Vi hämtade kläder tills imorgon och moppen, sen åkte vi till statoil, köpte chips, och sen hem till Emma. Nu sitter vi här, jag har precis duschat och nu ska vi kolla på film sen sova. Sjukt trött. Bilder kommer imorgon, har sjukt smarriga bilder på jocke att lägga upp. HEHE. 

xoxo Tilde  

Yallaaaa

min buss går om exakt 12 minuter så jag är aningen stressad, tänkte bara lägga upp bilder på hur jag ser ut idag på skolavslutningen! :)


storlekarna knasade lite, men hiiinner inte fixa.

xoxo Tilde

Jajamen

Gaaalet vad opigg jag är. Jag hade ju då min jävla WHOkongress om Etiopien idag. JAG FICK G :D så jävla stolt över mig själv! nu har jag bara 2 prov kvar att skriva på måluppfyllnadsdagarna på måndag och tisdag. Efter skolan åkte jag till Solna C och mötte Jessica, hon köpte en klänning och jag tittade runt lite på skor utan resultat. Sen gick jag hem till Fanny, var där en stund och hämtade mina skor. Sen vidare hem till mor där jag käkade mat och myste med katterna, sen hem till pappa :) nu har jag precis duschat och ligger i sängen och kollar på repriserna av "oskyldigt dömd". Har sett alla en gång innan, men har typ glömt bort.
Imorgon är det ju skolavslutning, så efter filmen måste jag kolla efter kläder att ha på mig. Kan ju inte gå naken! Nej nu är reklamen slut, got to go!


Simon försöker "ta sig in där han kom ifrån". Brist på saker att göra i skolan de sista dagarna, eller? hahaha

xoxo Tilde

Skolavslutning imorgon! :D

Tjaa, kom hem för 2 timmar sen. Har varit i skolan och repat tills imorgon, för hela musikgruppen ska sjunga på skolavslutning. Skulle egentligen sluta halv 4 men hon drog över 45 min -.- hatar det här vädret asso, kan inte solen komma snart! Blir bara deppig av det här regnet. Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, ska vara i skolan halv 9 imorgon.. suck. Aja, nu ska jag gå och kolla på tv, kanske skriver lite senare :) PUSS - mikaela

(f)

Jahapp. Då var kvällen med Jessica över. Haha! Kul har vi haft iallafall. Vi tog moppen till centrum där vi köpte godis och cola, sen hem till mig och kollade på Never back down. Får aldrig nog av puddingen! Nu har jag precis gått med henne en bit hem och ska snart duscha, väntar bara på att Jessicas mamma ska svara på de två sista frågorna jag har kvar på mitt hemprov, sen kan jag skicka iväg helvetet till min lärare. SKÖNT!

all my thoughts to Solna och mina fina solnagrabbar
det kommer gå bra. Jag hoppas det iallafall

xoxo Tilde

Yeeeees!

Jag trodde jag skulle dö idag. Jag har varit hemma hela dagen och haft så jävla tråkigt. Så kom jag och tänka på min söta granne Jessica, men självklart skulle hon på jävla mottagning. Sen får jag ett sms där det står "pappa är sjuk så vi ska inte åka -.-<3" YEEEEEES. Stackarn hon kommer behöva vara med mig hela kvällen,  och vi ska absolut åka moppe till centrum och köpa godis, för det är jag jättesugen på. Imorgon börjar jag klockan 2 :D Har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar dig? Jessica alltså.. haha! Cp jag är.. nu måste jag ut innan jag dör.

Här tänkte jag lägga upp en bild på godis för att suktas lite, MEN självklart ska det krångla och inte funka.. Aja, var sån, var det.

xoxo Tilde

LEDIGA!

Tjeenare, vaknade runt halv 2 av min mamma.. Fattar inte hur jag kan sova så länge, somnade liksom 1 inatt, inte så sent ändå. Nu sitter jag här ialf och har precis pluggat, fick hjälp av min älskade mamma som vanligt :) älskar dig mamma, hoppas du vet om det. Ska snart duscha och sen får jag se vad jag gör, har inget planerat direkt. Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi slutar skolan, jiippppii :D längtar som bara den. - MIKAELA

Rajtantajtan

Vaknade runt 12, gjorde frulle, kollade på mäklarna, riktigt konstigt program det där.. Sen satte jag igång med hemprovet om skola och förskola. ÅT HELVETE med det. Ska vara inskickat idag, så jag får väl se till att göra klart det senare. Orkar inte nu, vill ut och träffa någon. Jessica blir mitt offer. Igår när jag skulle tvätta bort sminket gjorde det skiiitont på vänsterögat, och idag, är det lite svullet och gör ont varje gång jag blinkar. Kul om jag kommer se ut som jag gjorde på Gotland 07, hahaha! inte bra.. Blir att bära solbrillor hela dagen, tur att solen tittar fram nu bara för det.




xoxo Tilde

2 juni

Tjaaaba, idag började vi 1 och vi gjorde ingenting på lektionen, var där i en timme sen fick vi gå.. så jävla onödigt att komma egentligen, men aja. Efter vi hade slutat hade jag bråttom mot grönalund där fanny var med sin klass. Kom dit vid 3 tiden och kom hem nyss. Åkte den nya attraktionen insane, fyfan va rolig den var. Sen tvingade fanny mig att åka fritt fall tilt, jag höll på att dö, pirrade i magen som bara den. Men nu är jag ialf hemma och är helt slut, ska nog lägga mig i sängen snart och kolla på film fast vi är lediga imorgon. Hoppas alla har haft en bra dag i det regniga vädret, puss & godnatt / mikaela

HeeeeejsaN

Då var man hemma igen. Helt slut. Var i skolan idag, började 1 och gjorde iiiingenting på lektionen. Sen mötte jag Tove i Alvik och vi åkte hem till henne och fixade oss lite, sen gick vi ner till lokalen där mottagningen skulle hållas. Efter typ en timmes mingel började vi käka, och då kom Tobbe. Hans farfar hade hämtat honom från flaket i stan. SHIT vad full han var. Han hade däckat i bilen påväg dit, haha. Sen åt vi efterrätt osv. Vid 9 tiden gick jag och Tove hem till henne, hämtade våra saker och sen åkte vi till Vällingby och mötte Becka, Mikaela och Emmy. Sen åkte jag hem. Händelserikt, haha ;) Nej men trött är jag iallafall. Skönt att vi är lediga imorgon! På tal om ingenting så har jag en lover i Toves släkt. Synd att Tove är lika intresserad som jag, ÄCKELINCEST. Haha nej men aa. Ge mig :D

GRATTIS TILL STUDENTEN TOBBÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!


(fick inte med någon bra bild, men den duger ;))

xoxo Tilde

Bläää

..säger jag för skolan. Jag måste göra klart alla saker i BF (barn och fritid) för att få gå upp i 2an, och jag har några saker kvar att göra, bla göra en muntlig redovisning av Etiopien, om barn och undomar, spädbarnsdödlighet osv. Sen ska jag.. ÅH orkar inte ens tänka på det. Just nu säger jag FUCK ETIOPIEN.
Jocke fick mig på andra tankar, midsommar! Vi tar grabbarnas bilar och åker till Muskö och lever livet. Fan vad kul vi ska ha.
Imorgon börjar vi klockan 1, men jag har ju som sagt mycket kvar att göra så jag ska till skolan tidigare och plugga lite. Sen måste jag snabbt iväg och möta Tove för att åka till Vällingby där vi ska på Tobbes skiva. Kul att det ska vara kallt och regna typ. Inget stoppar mig. Nu skriker min säng efter mig.

xoxo Tilde

Chill dag..

Idag började vi halv 10, första lektionen kolla vi klart på filmen lilja 4-ever. Såg halva i fredags så vi såg sista delen idag :) sen var det lunch och sen hade vi bara en 40 min lektion och då skulle vi bara skriva en uttvärdering om olika kurser vi har haft i barn och fritid. Sen slutade jag, skit skönt :) då åkte jag hem och satte mig på balkongen med mamma och prata lite. Sen ringde nashed och sa att jag skulle komma till blackebergs centrum och ta en cigg med honom. När jag väl kom hem satte jag mig och plugga lite, gick sådär för jag är inte så insatt när vi väl får något att plugga när vi typ inte har haft någonting. Men men, mamma ska hjälpa mig snart, snäll som hon är. Men nu ska jag gå, ha en trevlig kväll. Kanske skriver senare, puss - mikaela

Summertime!

Älskar vädret! Efter skolan åkte jag ju som sagt hem till min moder, sen när jag skulle åka hem så hade det hänt en olycka på Nockebybron, ohnooooo. Alltid kö där alltså. Iallafall så smsade jag mamma och frågade vad som hade hänt, hon jobbar på akuten så hon berättade att det var en cykelolycka. Ajaj. Tog en kvart ungefär att åka från brommaplan till Nockeby. SUCK.
Sen mötte jag Mikaela, Jessica och hennes kompis, vi gick till UM och sen till apoteket och sen åkte vi hem. Jag la mig i solen tills jag inte ville leva längre, då tog jag mig ett dopp. JAG TOG ETT DOPP. Förstår ni hur stort det är för mig? Eller ja, dom som känner mig förstår. Gah, så stolt.. Sen solade jag igen, sen åt jag hamburgare. Nuuuuu ska jag snart möta Jessica, vi ska gå och köpa godis och sen hit och kolla på nya Wallander, har redan sett den men jag offrar mig för henne. Höhö.


En liten bild på mig från idag. JA, jag sitter och kissar. Haha!

xoxo Tilde

Jahopp

Jag sitter just nu hemma hos min moder i Solna. Det är ganska jobbigt att vara här just nu, för på söndag säljs katterna. Mina fina kattungar. Det är sjukt egentligen vilken kärlek man kan skapa till några små liv. Måste försöka åka hit varje dag nu och spendera sista tiden med dom.


<3

xoxo Tilde
RSS 2.0