hola at yah!

Då var man hemma igen efter en jäääävla skön helg. Jag, Emma och Mikaela sov hos mig i torsdags, och på fredagmorgon hämtade jocke oss och vi åkte till Kawe där alla samlades, packade in oss i bilarna och sen åkte vi mot Muskö. Det var redan några där som hade kommit dit dagen innan och klippt gräs osv. Vi satt i solen och drack lite, sen dansade dom runt den extremt snygga midsommarstången och lekte lite lekar. Emmas vurpa - snart på facebook! haha så jävla klockren. Sen tände vi grillen och började grilla och festade loss senare mot kvällen. Vissa mådde ju bättre än andra om man säger så. Jag var på topp hela kvällen, sjukt taggad :D Somnade vid 4 kanske, vaknade vid 6 och satte mig utanför huset och tog friskluft. En halvtimme senare gick vi upp till stora huset där vi kollade på tv och sånt. Sen börjades det igen, fast jag är väldigt stolt över mig och Emma. Duktiga flickor. Hög, bra musik, glatt humör och sköna människor, kan inte bli bättre. Kvällen slutade tidigt, jag och Emma kröp in i Jockes och Kalles tält vid 1 tiden. Gaaaaanska varmt att vakna av att solen ligger på tältet. Fyfan. Sen städade vi mest hela dagen, solade lite och nästan alla andra badade i äckliga fiskvattnet. HATAR fiskar. Vid 6 tiden rörde vi oss därifrån, käkade på donken och sen hem. Så jävla skönt att vara hemma, men helgen har varit sjukt bra, vill tillbaka.
Jaja, nu ska jag ut och slänga soporna, kom på att jag glömde göra det i fredags, luktar fitta i hela huset. Haha! Snart kommer pappa och jesper hem också :D Den 3e åker nog jag Mikaela och Emma till Dalarna och myser i tre dagar också. Älskar sommarlov. Nej, kramp i fingrarna.

Måste bara säga att så fort alla bilder från systemkameran kommer upp på facebook lägger jag upp dom här. Har bara några mobilbilder sålänge



Mikaela och Emma utanför Kawe i fredags



Liten midsommarstång i mitten och lekande barn


Gladmikaela
Såg nu hur suddiga dom var, men som sagt, det kommer :D


xoxo Tilde



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0