Godnatt!

Nu är det dags att sova. Börjar 7 imorgon, wohooo! Slutar 3, så då ska jag försöka hinna förbi mitt nu fd jobb och säga hej. Saknar dom!

Onsdag

I helvete asså. Förstår inte varför jag inte blir utvilad? Trött på att vara trött nu...
Ligger i sängen och ska klä på mig och åka och möta Emmy för att sen åka till Kista, ska lämna tillbaka lite jag köpte. Antar att hon vill följa med, vilket hon antagligen inte kommer göra.......

Nackskott

:(

Learning how to do the right

Ligger i sängen och svettas. Har inte tid att bli sjuk!

Det går jättebra på jobbet. Världens sötaste små varelser! Imorgon måste jag förbi kista på uppdrag. Godnatt

wohoooo

12 jävla dagar kvar till Egypten!

Snart lön!

Om 20 min anländer min lön in på mitt konto. Fast den behöver inte komma för jag har så äckligt mycket räkningar att betala. Glömde jag nämna att jag slarvat bort dosan? Så jag kan inte ens betala dom. Fml

My weekend

Här kommer lite bilder från min helg!

Söndag

Hallå hallå!
Har haft fullt upp i helgen, inte hunnit skriva något. Här kommer en sammanfattning av min helg iaf!

I fredags jobbade jag till 3, tog farväl av mina älskade barn och mina älskade kollegor. Föräldrarna hade samlat ihop pengar till jättefina örhängen och armband från Marc Jacobs. Blev hur glad som helst! Fick även blommor, choklad, massoooor med teckningar av barnen och ett separat paket av Agneta med en flaska mousserande vin, ett jättefint silver halsband och polly. Den damen känner mig! Efter jobbet åkte jag till Emmys jobb, hon slutade precis då så vi gick på systemet och sen åkte jag hem och började tvätta. Mötte sen Mikaela i centrum och köpte lövbiff, pommes och bea och åkte hem till mig och lagade mat. Blev hur gott som helst! Vi satt och drack cider och öl och bara pratade. Vi har inte setts på hur länge som helst så det var jättemysigt. Vid 1 tog vi bussen till Bromma och åt på donken, haha. Sen mötte jag Tove och vi åkte hem till henne och sov.

lördagen gick vi upp, käkade lunch och sen åkte iväg på en tripp. Sen mötte jag upp min Tarzan och följde med henne till donken och sen åkte jag hem. Tove kom vid 8 och vi kollade på melodifestivalen och drack vin, öl och cider. Vid 11 åkte vi in mot stan, jag mötte Sabina och vi åkte till Hellströms där vi mötte upp Tarzan, Ella och hennes tjejkompis. Vi hade huuur kul som helst! Mycket snygga grabbar på Hellströms, me like. När dom stängde åkte vi vidare till After där vi också hade väldigt kul. Vid 3 gick vi till donken i Slussen och sen åkte jag, Sabina och Tarzan hem till Sabina och sov.

Idag, söndag, när vi vaknade gick vi ner och käkade pizza. Petter lyckades komma in samtidigt, ooooooooooh vad snygg han är. Dör en gnutta! Sen gick vi upp igen och chillade och kollade på film. Sen åkte jag och mötte Tove, gick en stund i Solna c och sen åkte och träffade min, nu, fd kollega Agneta sen åkte vi mot Ekerö. Tog ett stopp på Kebabmamma där vi köpte med mat och sen tog en promenad hem och åt och nu sitter vi här med chips, dipp och cola och kollar på big brother.

Imorgon börjar jag nya jobbet. NERVÖST!

Torsdag

Behöver jag säga att jag är helt slut?
Fuck bajs.

Hade planer på att åka hem och tvätta efter att jag varit med Terese, men tvättmaskinen var uppbokad (vi har tvättstuga hemma, och ja, den var ändå uppbokad). Jag går alltid i sista hand! Så nu måste jag tvätta hela dagen imorgon. Tur att jag slutar 2. Sorgligt att ta farväl av alla imorgon.

<3

FUCK BAJS

Kvällens i-landsproblem. Jag hittar ingen tofs.

SÅDÄR!

Nu jäklar kan jag skriva igen. Förstår inte varför det bara funkar varannan gång via min jävla telefon!

Igårkväll efter jobbet åkte jag hem, käkade mat, åt en semla, duschade, packade och hoppade på bussen ut till Adelsö. Den där jäkla färjan alltså. Jag var sjösjuk efter bara några meter. Helt värdelöst att stå med bussen på en båt som åker så jävla långsamt och man inte ens ser att den rör sig. Kräkvarning!
Väl där mötte Emma och Mattias upp mig med hundarna, vi gick hem till dom och jag plockade fram massa gott ut min magiska påse. Vi satt i sängen och kollade på filmen Accepted och bara mös. Imorse försov vi oss, men hann med nästa färja. Åkte hem till Emmas mor, min other mother, och åt frukost sen satte oss i bilen och åkte mot.. aa.. Vart fan åkte vi??? Det var nära Västberga iaf.

Satt en stund i kyrkan innan det började klockan 12. HUR fint som helst. Vi hade det riktigt mysigt också med fika och allt. Världens finaste släkt! Massor med kärlek till Emma, Jessi och Janni.
Efter det åkte vi till mc donalds (ja, vi åt smörgåstårta efter begravningen men barnet Emma äter inte det, så vi fick åka till donken) och då tänkte vi alla att, äsch, när vi ändå är där. Alla köpte menyer. Eller aa. Inte jag och Jessi. Men resten! Sen åkte vi till Ekerö, hämtade Emmas iPad på ica, sen vidare till Coop där vi inhandlade MASSA gott och hyrde film. Efter det åkte vi vidare hem till Jessi och mös till det.

Nu är jag hemma och heeeelt slut i kroppen. Känner att jag behöver en helkroppsmassage! Måste tänka ut vad jag ska bjuda på på jobbet på fredag, det är ju min sista dag.....

Monday

Jag mår lite risigt i kistan. Ta det dock inte fel, för det är inget sånt. Känner bara att något inte stämmer i magen, känns liksom konstigt. Så jag ber till alla Allah att jag inte har åkt på magsjuka som alla andra på jobbet. Jag kommer säkert få sota för att jag går runt och säger "jag har väärldens bästa imunförsvar!"

Nu ska jag skutta in i gästrummet och kolla på big brother sen sova ashårt. Börjar tidigt imorgon :( Lika bra att vänja sig. Arbetstiderna på nya jobbet är inte nådiga.

<3

humor ala Tilde









:(

Jag lär ju ha den värsta oturen i hela världen. Okej att jag är bakis, kan leva med det. Men att ha vätskebrist i både mina knän OCH axlarna? DET GÖR SÅ JÄVLA ONT :'( gråter

Saturday pics

Hallå i stugan!

Äntligen hemma. Jag är så trött nu........
Igår blev jävligt lyckat! Vi firade Emelie med lite mat hemma hos Gabbi där också Bella var. Dom hade lagat tacos när jag kom dit, så söta. Så vi åt och drack vin, snackade skit och lyssnade på musik. Hur trevligt som helst!
Vid kvart i 11 kom taxin och jag kom då på att jag sagt till Tove att vi kunde hämta upp henne, vilket vi inte kunde eftersom vi var för många. Så hon fick ta en egen taxi in, utan telefon. Haha! Vi hittade iaf varandra, konstigt nog. Vi drack ett glas vin och sen vid 12 var tanken att dom skulle kommit in med champagne, men kvart över kom dom med den, grattis liksom. Så värsta stora champagnen till oss 5 tjejer. Slutade inte allt för bra! Åkte hem till Tove vid 3-halv 4 och RÅdäckade. Vaknade 9 imorse, BOYA.

Pappa kom och hämtade mig vid 1 för att vi skulle till farm o farf och käka. Smörgåstårta, muuuums. Och nu är jag hemma. Väntar på att min bästis ska komma hem så vi kan kolla på big brother och mysa.

Aaaaj!

Okej - jag visste att jag sitter som ett sär och böjer på ryggen så den håller på art gå av. Men jag visste fan inte att jag klarade att plåga mig själv med det i sp många timmar på en träpall. Jag ligger nu i sängen och försöker räta ut ryggen rak igen. PAIN PAIN PAIN.

Måste börja hoppa i kläder och smink för att röra mig mot Emmy. Hon fyller pr imorgon så idag ska hon firas! Har dock ingenting att ha på mig..... Sen står mina skor hos Tove. Fml.

Trött

La mig i sängen. Usch vad jag aldrig vill gå upp härifrån!

Efter jobbet gick jag till lisettes jobb där även Tove var. Mös med dom ett tag sen mötte jag Emmy i Bromma och gick på systemet, mötte andra Tove sen åkte hem. Nu ligger jag här. Måste duscha och ha mig, usch!!

FROM HEART

For listening and caring,
for giving and sharing,
for always being there.
Thank you. <3

:(

humor ala Tilde






Humor ala tilde

<3

Och jag kunde inte bry mig mindre. Jag både hatar och saknar dig.

Torsdag

Äntligen är denna dag överstökad!
Vaknade 8 imorse och ba åååååååååh ska jag inte gå upp snart?! Normalt.. Tror fan jag börjar komma in i någon slags ålderskris.

Efter jobbet åkte jag till Bromma, pratade med Emmy en stund, bokade en date klockan 8, sen åkte jag till Lisette som lagade middag till oss. Vi kollade på 112 på liv och död, och sen real housewifes of Bervely Hills. Riktigt mysigt! Ibland behöver man lite tid då man bara är med varandra. Massor med kärlek till den tjejen som alltid stått vid min sida!!
Vid 8 åkte jag till Bromma och mötte upp min andra kärlek. Vi fikade lite och sen åkte jag hem och nu ligger jag i min säng. Fruktansvärt trött. Har ont i ryggen också. Massage, tack!

Imorgon är det äntligen fredag! Veckorna går så jävla fort nu. Tur det! Ska bli full tänkte jag. Känns som att jag behöver det. På lördag på dagen ska jag hem till Emmys pappa och fira henne lite och på kvällen ska vi fira henne ute. På söndag skulle jag följt med hem till hennes mamma men kom på nu att farmor fyller år och att vi ska dit. Fasen också, dubbelbokning! Ska försöka njuta så mycket jag kan av den här helgen. Börjar känna mig en aning utbränd och mår inte alldeles för bra. Nu ska jag sova iallafall, godnatt!

!

.

ONSDAG

Jäklar vad fort tiden går! Redan torsdag imorgon..
Jag sitter på en så jävla obehaglig pall framför datorn bara för att den måste ladda. Orkar inte flytta sladden till sängen, hehe. Min rygg dör! Ska om en stund ta på mig pjucksen och gå ut och gå en sväng. Ska även köpa med mig godis hem. Känns som en mysig dag idag. Håller på och tankar filmer, så det blir perfa!

För övrigt händer ingenting speciellt. Jag har träningsvärk i hela jävla kroppen. Jag är trött. Jag ångrar inga val jag gjort. Och aa. JAG HAR TVÅ PRAKTIKANTER PÅ JOBBET. Hahaha! "mer barn än barnen".

Nej nu ska jag kila!



Alla hjärtans dag

Äntligen Påväg hem från jobbet! Sitter dock i värsta köerna, som vanligt ut till Ekerö. Skönt att det bara är två veckor kvar! Ska bara hem en snabbis och hämta kläder sen ska jag vidare till älskling och fira denna vackra dag. Mysigt!

min stora kärlek

Måndag!

Ännu en jobbig dag avklarad!
Tänkte imorse att "ååh vad skönt att åka med Åsa till jobbet imorgon. Varmt och jag åker från dörr till dörr." Jag ångrade mig rätt snabbt när vi parkerade på jobbet och klockan stod på 07.20. Jag började 8. Så jag satte mig vid datorn och skrev ett veckobrev till föräldrarna, även en lite förklaring till att jag ska sluta på Granbacka. Tove kom in vid 10 och jobbade med mig hela dagen. Vi var i Augustendal och fikade och barnen lekte, jättemysigt.
Åt på donken på vägen hem och nu är jag helt dööööd. Har varit ute och sprungit. Första gången sen jag slutade på innebandyn för typ 1,5 år sen.........

Mitt efterlängtade papper från KF kom idag. Nu ska avgiften bara betalas sen är det i full gång. Foooortfarande en hemlis vad det är. Jag är taggad som fan iaf!

27 dagar kvar till Egypten! Vankas planer om att Ellie ska med. KUL!! Nu ska jag köra en sista tävling med Mackän sen ska jag sova. Godnatt!

Sooova

Nu ligger jag i sängen och ska sooova. Klockan ringer 05.45 och bilen åker härifrån 06.45. Kalas!! Tove kommer och jobbar med mig imorgon. Glad Tilde!! Godnatt

Måndag imorgon!

Äntligen hemma hos Lisette!
Mötte Lisette och Tove i Solna vid 2 tiden och skulle gå en liten promenad. Tillslut hamnade vi i stan där vi åt på John chris och sen vandrade runt i affären. Hade sånt jävla skavsår, inte kul. Nu är vi helt slut och ska snart åka till Ekerö. Lisette ska hämta en telefon och jag tänkte dö. Tänkte gå ut och springa men nu har jag fan fått dagens motion!

tack!

Angående inlägget under vill jag tacka min mamma, som hela tiden visste vad det handlade om, men inte visste hur hon kunde hjälpa mig. Jag vill även tacka dom vänner som fanns där för mig under den jobbigaste tiden. Vissa svek och vissa stod kvar. Min äldsta storebror och hans tjej var stora stöd till mig under tiden också. Visade deras tanke och hjälpte mig in på rätt spår. Iallafall en bra bit på vägen.

Som jag sa var det ingen som kunde tänka sig in i min situation. Ingen förstod. Det har jag förståelse för.

En som utmärkt sig speciellt är en fd nära vän till mig sen 13 år tillbaka. Hon sa till mig att jag i princip borde vara tacksam för den hjälp jag fått.
Jag vet att jag inte behöver idioter i mitt liv. Jag klarar mig med dom fina vänner jag har.

Sanningen bakom min sjukdom

Jag försöker sova. Det går inte så bra. Jag och Lisette pratade om min sjukdom idag, eller, numera min föredetta sjukdom, och jag fick såna grova flashbacks att jag känner att jag måste skriva av mig. För mycket tankar.


När jag var 13 år hade jag ofta ont i magen och gick till en barnläkare som klämde och kände utan resultat. Ultraljud gjordes och fingrar kördes upp i min rumpa. Det var inget fel på min mage. Däremot hittade läkaren ett annat fel i mina blodprover. Min sköldkörtel producerade för lite hormoner. Jag fattade inte alls vad det innebar, utan jag fick en medicin utskriven med tabletter jag skulle ta en gång om dagen. Sjukdomen jag hade var ganska mild och heter Hypotyreos. Jag märkte inte av den själv, därför flöt åren bara på och ingenting kändes annorlunda.

I november 2010 gick jag på en vanlig rutinkoll på vårdcentralen och tog blodprov för att se att medicinen stod rätt till. Den hjälpte mig att få i mig de antalet hormoner min kropp behövde för att fungera. Blev kallad till St Görans sjukhus och jag fattade ingenting om vad som hade hänt. Den där mesiga sjukdomen jag inte ens visste fanns. Jag visste inte ens vad en sköldkörtel var. Väl på sjukhuset fick jag träffa en jättesnäll, ganska tråkig, kvinna som förklarade för mig att det hade hänt en ovanlig sak. Min Hypotyreos hade omvandlats till Hypertyreos. Hypertyreos är en den grövre sjukdomen, även kallad giftstruma. Det betydde att min sköldkörtel vänt om och börjat spruta ut för mycket hormoner istället. Vid det här laget började jag må dåligt. Det började lite långsamt. Jag klarade inte av skolan och jag bestämde mig för att hoppa av gymnasiet.

Jag skakade något så fruktansvärt i nacke och händer. Jag orkade inte vara vaken. Jag orkade inte leva. Jag mådde så dåligt psykiskt att jag slutade gå till skolan. Läkaren berättade att det fanns tre alternativ för mig.
1.
Ta tabletter
2. Dricka någon slags dryck, förstod aldrig riktigt vad det innebar
3. Operera mig

Eftersom att behandlingen var tvungen att börja på en gång tog jag det lättaste alternativet, vilket var tablettvägen, trodde jag. Läkaren skrev ut så många olika piller att jag trodde hon ville döda mig. Antalet tabletter om dagen var 12. 888 kr gick det på, och då hade jag ändå rabatt på apoteket sen innan. Jag tänkte att, hur fan ska det här gå? Jag som är så glömsk.
Den första veckan lyckades jag ta tabletterna. Tre tabletter på morgonen, tre tabletter på dagen och tre tabletter på kvällen var för att stoppa produktionen och det som fick mig att må dåligt. En tablett om dagen var antideppressiva och två tabletter var för att sluta skaka.

Dagarna rullade på och jag började glömma ta tabletterna. Jag glömde dom hemma, sov borta, orkade inte ta dom och ja. Listan kan göras lång. Det hade kunnat bli min död. För det psykiska måendet jag hade utav att vara utan tabletterna, det går inte ens att beskriva i ord. En riktig jävla mardröm och jag är chockad över idag att jag tog mig igenom det. Att jag lever idag.

Alkoholen blandat med ett sådant psykiskt mående var inte en sån bra blandning. Den 24 december 2010, på julafton, var jag och några vänner ute och festade. Det slutade med att jag låg inne på toaletten och spydde och spydde och spydde. Kommer ihåg hur ambulansmännen kommer in och hämtar mig och kör mig till Mariapool. Det jag än idag inte kan förstå är hur dessa ambulansmän inte kunde se att jag mådde så pass dåligt som jag gjorde. Dom valde att köra mig till Mariapool, för att jag "var för full". VAR FÖR FULL? Jag ville ta livet av mig, DET, var problemet. Inne på Maria fick jag blåsa i alkomätaren, som visade 0.9. Att jag kommer ihåg det än idag är väl ett rätt bra tecken på att det fanns så mycket mer bakom alkoholen? Jag bad på mina bara knän om att personalen där inne inte skulle lämna mig ensam. Jag klarade inte av det. Jag visste ju vad jag var kapabel till. Självklart var all personal tvungna att samlas på något slags krismöte om vem som skulle göra vad. I protest spydde jag ner deras golv. Dom tömde mina jackfickor och min väska, som om jag vore någon jävla pundare. Jag fick klä av mig alla kläder utom trosorna framför en personal och klä på mig fula sjukhuskläder. Ännu en gång kände jag mig som en pundare. Fick efter många om och men gå in i rökrummet och röka. Inte ensam, utan denna gång hade jag tre personal med mig. En stod inne i rökrummet med mig och två utanför glasrutan.
Sov på en madrass hela natten och vaknade upp och såg ut som.. Ja.. ännu en gång en pundare. Mina ögon hade tagit slut på tårar.

Vi vet alla hur det känns att gråta så mycket och inte ens veta varför man gråter. Försök tänk er det, gånger hundra.

Jag var i kontakt med Maria ett bra tag efter det besöket. Hade en psykolog där vid namn Urbal. En kille jag förlitade mig på, trivdes med, skrattade med. Han berättade för mig att jag alltid var välkommen dit, oavsett vad.

Det tog inte lång tid innan jag var där igen. Denna gången självmant. Jag kände än en jävla skitgång att jag inte orkade längre. Där fick jag höra hur starkt det var av mig att jag åkt dit istället för att göra alla dessa dumma saker jag höll på med. Såna saker lämnar jag utanför bloggen. Samma sak igen. Personalen lämnade mig ensam och jag försökte på en gång hitta saker att skada mig själv med. Osmart tänkt med tanke på att rummet och dess innehåll var möblerat med tanken på att folk inte ska kunna skada sig själva. Jag fick madrassen bredvid elementet. Även det inhängnat av träplankor. Träplankorna hade vassa kanter jag satt och slog mitt huvud emot. Så hårt så hårt. Jag är annars fruktansvärt rädd för smärta, men inte då. Jag hade inga hämningar. Tillslut förstod personalen och en jättesnäll ung tjej satt och klappade mig på ryggen enda tills jag somnade.

Jag fick hela tiden erbjudande om att stanna där, bara några dagar, så jag hann tänka och andas lite. Men det kändes så dumt. Jag kände mig dum. Så otrolig korkad och jag klandrade mig själv för att dessa saker hade hänt.

Det hände faktiskt en gång till. Det gick lite värre den sista gången, men som jag sa, jag lever än idag, och det gör mig så jävla stark.
Jag var i Uppsala med några vänner. Drack ett glas vin, sen small det. Jag grät och grät och grät. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag var på en jävla ö utanför Uppsala. Vad hade jag gjort med mig själv?! Jag vet ju att jag inte kan lämna mitt hem för att samma sak händer gång på gång. Polisen kom dit, ringde runt till olika sjukhus osv, tillslut bestämde dom sig för att ta med mig. Jag hade ingen aning om vart jag skulle. Jag ville bara hem. Till min familj. Jag kommer ihåg allt som om det vore igår. Polisen hade beställt en privat färja från ön och försökte få mig på bättre humör genom att sätta på blåljusen mitt på vattnet. Som om jag vore 5 år.
Mitt inne i skogen stannar dom vid en bensinmack. Där står en annan polisbil jag fick byta till. Okänd anledning. Dom muddrade mina fickor och väska, frågade dumma frågor. Kör bara, tänkte jag.

Efter en timmes bilresa stannade vi utanför Akademiska sjukhuset inne i Uppsala. Utanför deras psykmottagning. Jag tänkte bara att, whatever works. Personalen stod redo vid dörren för att ta emot mig. Jag fick lugnande tabletter eftersom att jag inte kunde prata eller andas för att jag grät så mycket. Fick träffa en psykläkare, sen somnade jag. Dagen därpå gick jag upp och kissade, kollade mig omkring och gjorde mig hemmastadd. Kommer ihåg att jag satte mig i "allrummet" och kollade på skidåkning på tv. Det var jag och ungefär 10 andra som bodde där. Jag var nästan lite rädd för dom andra, men det kunde jag ju inte visa.
Fick äta frukost och gå ut och röka på deras enorma innegård, helt inmurad. Det skulle inte ens gå att klättra över dom stenmurarna. Bestämde mig för att jag inte kunde stanna där hela livet, så jag fick en taxi betald därifrån och åkte hem.

Den första gången jag hamnade på mariapool vet min familj om. Den andra gången och psyket vet dom inget om. Jag skäms för att berätta. Jag känner mig som en värdelös person som har satt mig själv i den situationen. Jag tog upp min telefon och läste ett sms min äldsta bror hade skrivit till mig om första gången på Maria. Det stod något i stil med att "Du förstår inte att det inte bara är dig själv du förstör för när du gör såhär. Du förstör för oss också. Du förstår inte hur du skulle sabba för oss om det hände dig något.". Det gav mig en sån fruktansvärd tankeställare. Hur kunde jag vara så dum att jag utsatte min familj för såna hemska saker? Idioti på hög nivå.

Jag fick träffa en sur tant på en psykmottagning i Alvik i fortsättningen när jag kom hem. Hon skrev ut tabletter åt mig. Antideppressiva och ångesttabletter. Det var det enda hon hjälpte mig med.

Jag tog mig sen mod till att ringa till St Göran och sa att det inte funkade. Jag behövde hjälp så fort som möjligt. Jag fick en operation inbokad.

28 mars opererades hela min sköldkörtel bort på Karolinska sjukhuset i Solna. Jag är ungefär 1 av 100 i min ålder som gjort den operationen.
Jag har levt i motgångar även efter operationen, men jag har överlevt. Det gör mig stolt över mig själv. Jag.. fan.. jag gick igenom det, i princip helt själv. Ingen annan kunde se vad jag gick igenom. Ingen.

Idag äter jag en tablett om dagen för att få i mig de hormoner jag behöver. Skippar jag dom tabletterna nu, dör jag. Min läkare berättade att "struntar du i tabletterna i ungefär två veckors tid, kommer du märka att du somnar in mer och mer för varje dag..". Jag ska klara det. JAG SKA. Jag lägger mig inte ner för en jävla skitsjukdom. Ingen kan vinna över mig. Jag kommer inte att dö.

BEST FRIENDS

Godnatt!

Precis hemkommen från mitt hjärta. Åkte dit vid 2 och drack kaffe och kollade på tv. Sen har vi legat och degat i soffan hela dagen tills vi åkte och åt på donken och köpte godis, chips och cola. Laddade ner en film som tog ungefär hela kvällen att ladda ner, när den äntligen var klar funkade den inte. Vilken jävla tur! Tur också att det går så många bra program på fredagar och lördagar. Not.

Nu har jag precis krypt ner under mitt extremt sköna duntäcke och ska sova. Imorgon SKA jag ut och springa. Inte långt kvar till Egypten! Nattiii

aaa tjo

Ohlalal!

Nu får jag äntligen gå ut med det. En av mina hemliga saker jag hållt för mig själv är att jag har fått ett nytt jobb!! :D så sen 24/2 jobbar jag min sista dag på granbacka och den 27/2 jobbar jag min första dag på Ekerö. Sen åker ju jag och Tove till Egypten 8 dagar den 11 mars, så det är mycket som händer nu. Jag har även fått jobberbjudanden, ett till när min anställning på nuvarande jobbet går ut. Det går bra nu!

Godmorgon!

Skönt att vakna upp ickebakis. Drömde en hel del skumma drömmar inatt.. Hm..

Snart ska jag gå upp ur sängen (aldrig) tänkte jag. Det är så jävla kallt utanför täcket bara. Elementet har varit avstängt inatt hehe. Frukost next!

My bad!

ANTON HYSEN menar jag såklart. Fattar inte varför jag envisas med att säga och skriva Andreas. Han passar typ bättre med att heta det.

Finally friday!

Usch vad skönt med fredag. Skulle kunna döda för fler fredagar i veckan.

På jobbet idag har det varit full jävla rulle. Jag har haft två praktikanter hos mig som är mer barn än barnen, haha! Barnen älskar dom.

Kom hem från jobbet vid 6, pappa hade varit och köpt pizza så vi käkade sen tog jag en promenad till Tove, vi köpte ben&jerrys och gick hem till henne och kollade på film. Nu kollar vi på gaygalan och jag fucking dör för Andreas hysen. Min största dröm!

Ska snart ta mig en promenad hem och ASsova.

LYCKA

Bad day

Jag har värsta mensvärken, ASont i halsen, blåsor i munnen, äcklig jävla värk i nacken som gör att jag får huvudvärk. Inte nog med det, jag kallsvettas som en gris. Jag har inte tid att stanna hemma från jobbet!! Måste dit imorgon ändå.

2 weeks left! :( nu ska jag hoppa i säng och älska mitt liv när klockan ringer halv 7. Hade jag inte tagit på mig ett 8-16.30 pass hade jag börjat 11 till 16.30 imorgon. Aja! Cash is king. Nicklas åker till England inatt också. Nackskott. Godnatt!

TTTTTTTTT

Jag tycker helt seriöst synd om vissa människor. Sån fet jävla dubbelmoral så det svider i mig. Idiotfan.

.

Försöker ta mig fram i motvind. Det är svårt, men det går.

Onsdag

Oj! Glömde helt bort att skriva igår. Inte för att jag hade något viktigt för mig, men vi hade kvällsmöte på jobbet, sen gick jag hem till mamma och lagade mat (!!!) och sen låg jag bara på soffan tills jag gick och la mig.

Idag har jag gjort ungefär samma saker. Har precis varit nere Och köpt godis med min lillasyster och nu ligger jag i badet och läser bloggar. Har tagit på mig att jobba en kollegas tider imorgon och på fredag, så jag jobbar 8-16.30. Lagom trött jag kommer vara.. Nej nu ska jag hoppa upp och kolla på tv.

Måndag kväll

Tog precis den skönaste duschen någonsin. Känner mig ren ren ren!
Nu ligger jag i sängen och ska sova, trött som få.

Jag vill flytta hem snart :( saknar dom..

Satans måndag!

Gick upp klockan 7 imorse och käkade frukost och klädde på mig. Skickade sms till Åsa (min chef) som rutin och dubbelkollade att jag skulle jobba från 8-11 i tvåan som vi bestämt. Nej, svarar hon. Jahapp! Det var bara att gå och lägga sig och gå upp igen halv 10. SUCKKKK
Efter jobbet mötte jag bästis i fridhemsplan och åt med henne, sen åkte jag hem till mamma där jag nu sitter. Ska hoppa i varmaste kläderna och gå en promenad med Tove tänkte jag. Kallt, men skönt. Vi lär väl köpa godis eller något. Hehe.

Söndag

Heeej heeeeej. Sitter på sergel med Tove och ska kolla på en gång i Phuket. Vi har fikat och kollat lite i affärer sådär va. Börjar 8 imorgon. Skjut mig!

Fina fina vän!!

.

You can't make the same mistake twice,
because the second time you have a choice.

Behöver bara andas ett tag.

Min lilla skohörna!

Thursday

Tjena! Ligger just nu i sängen i gästrummet och kollar på Sveriges värsta bilförare med lillebror i soffan bredvid och godispåsen framför mig. Skulle gått ut på en rask promenad med bästis men jag insåg rätt snabbt hur trött jag är.

Idag var en fruktansvärt jobbig dag på jobbet..... Vill aldrig mer vara med om en sån.

Imorgon jobbar jag 9-14.30 sen ska jag möta tarzan i Alvik och sen dricka bärs innan bajenkvällen på hovet! Är inte alls sugen på att göra något egentligen.. Jaja!

Min nya kärlek!

Älskade älskade

JAG FIXADE DET!!!

...fortfarande hemligt dock.

Ligger i min extremt obehagliga säng och pillar med datorn. Jag har alltid älskat min säng, men jag vet fan inte vad det är som förstör. Känns som att så fort jag lägger mig här får jag 1000 myror innanför kläderna och jag måste röra på mig hela tiden. SUCK!

Om en halvtimme ska jag gå till bussen och åka till centrum och möta bästis, sen hem till henne och mysa. Måste köpa matsäck tills imorgon. Ska till Spånga IP med mina änglar. Ska vara sviiinkallt så jag ser verkligen fram emot det :) not..
RSS 2.0