Söndag

Hallå i stugan!
Känner mig äntligen mer levande. Har varit riktigt tufft den senaste tiden, en del av det sitter kvar och kommer göra det ett tag till. Usch! Vill inte tänka på det. Väntar på dessa satans provsvar från vc, SOM VANLIGT. Vill inte vänta längre. Vill ha allt klart.

I helgen har jag hjälpt Emma flytta. Kungar vi är! Blev hur bra som helst. I fredags bjöd min andra mamma oss flyttgubbar på pizza, hur gott som helst! Och igår, lördag, var jag på rival och såg David Batra med mina äldre bröder och ena broderns flickvän. Ett skratt förlänger livet säger jag bara. Sjukt jävla kul! Åkte sen hem till Emma igen och mös med henne innan vi somnade så skönt.
Idag har min andra mamma varit här och fikat, sen Emmas pappas familj. Efter det lagade vi kött och klyftpotatis och grisade i oss det på några sekunder.
Har varit jättehängig i helgen, känns nästan som att halsflussen är Påväg tillbaka. VILL INTE! På tisdag ska jag vara barnvakt åt prinsarna igen, saknat dom!

Annars har jag faktiskt en stor sak framför mig. Eller stort och stort, men för mig är det stort. Tills allt är klart är det en hemlis :-) nu ska vi fortsätta mysa och se big brother om ett tag, om mottagningen håller ut hit (haha). Love

:(

Gräver ner mig ett tag.

Söndag

Usch vad hemskt det är att det är söndag. Även fast man är ledig imorgon.

Jag har haft en jättemysig helg. I fredag körde vi fetaste utgången som blev helt sjukt lyckad! Det var längesen jag hade så kul. Det behövdes verkligen.
I lördags var jag med Terese, Ella och Max på Hellströms tills dom stängde, då gick dom vidare och jag åkte hem. Var så jävla trött. Var hemma vid halv 3, Däckade på 10 sekunder.
Idag ringde Tove mig imorse och hon kom hit. Vi lagade mat och nu ligger hon och sover i soffan bredvid mig. Blev hårt igår som jag förstår det, haha. Nu börjar never say never och jag är lycklig! Haha. Älskar den lilla skiten. Om en stund lär väl Tove vakna, då ska jag tvinga iväg oss till Ica så vi kan bunkra upp för ikväll. Movienight is coming! Pussen

Fredag

Fredag idag då! När jag och Tove gick och la oss vid halv 4 inatt såg jag framför mig en sjukt lång och skön sovmorgon idag. Icke! Vaknade vid halv 10 och gick upp och började städa och tvätta. Synd bara att min idiot till tvättmaskin har slutat fungera. Den avbryter när vattnet är kvar där i, vilket resulterar i att luckan inte går att öppna. SUCK! när jag kommer hem igen sen och den fuckat igen får jag typ bända upp luckan och skölja av allt i badkaret, sen in med det i torktumlaren. Skulle ju hemskt gärna vilja ha kläder på mig ikväll.

Var på middag hos mamma igår och åt potatisgratäng och kött. Dör för mammas mat! Efter det åkte jag till Ekerö och mötte Tove. Vi köpte chips och dipp och åkte hem till mig och kollade på pearl harbor. En av de bästa filmerna som gjorts enligt mig. Sinnessjukt!
Idag, när Tove vaknat åkte vi hem till henne, där vi är nu, och åt påsklunch. Mums!

Tror vi stannar här och äter middag, sen ska vi hem till mig och dricka vin innan vi ska ut ikväll. Om vädret blir bättre så att säga!

Onsdag

Hallå! Igår var jag och Tove och såg hunger games. HUR bra som helst. Älskar den! Dock var den väldigt lång, kunde knappt koncentrera mig sista minuterna..

Var på vårdcentralen imorse. Fick en jättebra läkare! Tur det. Vi ska ta ett nytt blodprov för att utesluta vissa saker. Kunde inte göra det idag då jag måste vara fastande, så imorgon efter jobbet ska jag dit en snabbis.

När jag kom till jobbet var det uppdukat för påsklunch. Det var hur gott som helst! Nu sover dom små liven. Alla utom en. Så snart ska jag gå ut och ta mig en rök, sen spanade jag in två tårtor i köket......

Måndag

Då var den här satans måndagen här igen. Behöver egentligen vara hemma från jobbet och vila den här veckan, men jag krigade mig iväg imorse. Jag har åkt på en sån fruktansvärd förkylning. Fick verkligen veta att jag lever när jag vaknade i lördags! Tur att det är kort vecka (om jag nu får sluta tidigare på torsdag).

Idag ska jag till barnmorskan klockan halv 6, Vilket är lite segt då jag slutar jobba halv 5, hinner alltså inte hem i mellan. På onsdag ska jag till vc och fixa med MASSOR av saker. Läkaren kommer nästan få ta extra betalt för att det är så mycket fel på mig ;-)
Dock skönt att jag får liiite sovmorgon. Ska vara där 9.20.

Ikväll tänkte jag sova hos min älskade Emmy eftersom att jag stänger imorgon och börjar 9. Köpa godis och mysa lite. Behövs! Från torsdag till måndag lämnar min familj mig. Jag som var sugen på påsklunch =( får göra mig en egen. Och köpa ett eget påskägg!

Ligger just nu i soffan på jobbet och hör dom små liven andas tungt. Mesans barnen sover går 2 på rast och en stannar kvar, och det är hur skönt som helst att ligga här med telefonen när alla sover för att sen själv gå på rast. Lyxigt! När alla vaknat ska vi grädda våfflor, vi har köpt massa grädde och sylt :) mums!

RSS 2.0