Buhuuhuhuhuhuhhuu

Eftersom att jag har gått om 2an och redan gjort praktiken en gång så behöver jag endast göra 2 veckors praktik det här året istället för 5. Skönt som fan, men schemat jag kommer ha i tre veckor ser ju sådäääär kul ut?! Ska plugga Matte Engelska och Samhälle och göra prövning i dom tre. Har jag inte närvaro på alla lektioner skrivs jag ut från skolan.

Måndagar: BUP 9.55 - 12.25 sen plugga till 16.00
Tisdagar: Plugga 13.00 - 14.15
Onsdagar: Plugga 8.30 - 11 sen plugga 13.00 - 16.00
Torsagar: Plugga 13.00 - 16.00
Fredagar: Plugga 8.30 - 12.00
MEST EN PÅMINNELSE FÖR MIG SJÄLV, fniss.

<3

1995-10-18 föddes en ängel.
Du lämnade mig. Jag hatade dig.
Nu har du visat vem du är,
precis som en riktig syster ska vara.
Jag älskar dig fjollan




tjuuuuu!

Tjaba tjena! Jag har varit duktig i skolan idag. Känns bra!
Sitter i Emmas soffa nybadad, lyssnar på musik och försöker tagga till, dock väldigt svårt när man tittar ut och ser att det är jordens undergång utanför, dessutom är jag så jävla trött så jag döööööör. Snart kommer Lisette hit, vi ska äta mat och fixa oss, sen blir det utgååååång. Måste klä på mig nu, puss!


gammal bild på liten tjej

Thursday

Tänk att en liten sak kan förstöra så mycket. Jag springer runt här som en tyst mus, pratar inte med någon and I like it. Nu ska jag åka och möta Emma, sen ska vi hem till henne och mysa. Sover där ikväll! Puss

proud

Medans min mattelärare idag gick ner på knä med en ros i munnen och friade till mig fick jag reda på att han har varit inne här?!
Bad honom kolla idag, men han vill vara anonym så HEJ HEEEEJ ******!

Det går asbra i skolan nu måste jag påpeka. Hänger med som satan, eller nja. Nu ska jag inte överdriva. Nästa vecka kvar sen är det 5 veckors praktik på Vittraskolan i Sjöstaden (om jag nu får den). Hoppas ingen frågar nu varför jag ska vara så långt bort, för det orkar jag inte svara på. Complicated! Det nya för i år är att man är i skolan varje måndag under praktiken, FAN vad sköööönt.
Nu ska jag kolla på tråkigaste programmet ever, Kungarna av Tylösand.
JAG HAR BTW KLIPPT AV ALLT HÅR. eller det kanske jag har sagt redan

.

Med detta säger jag nu godnatt, börjar bli dags för mig att komma i tid till skolan. Imorgon ska jag till tandläkaren också, usch jag hatar det. Puss och godnatt mina hjärtan.

roompaah

det allra bästa jag vet, det är du.

<3

Varför känns det så fel när det borde kännas så bra? Forever yours.

ne

Hej hopp gummisnorre!
Fan vad skönt det ska bli att sova ikväll. Mysigt med en liten pratpromenad med Jessica, som alltid. Imorgon är det full fart i skolan igen, eller aa, full fart vet jag inte. Har i alla fall en lektion, 9.55 till 12.25, så det är skönt. Och det är världens roligaste också, BUP. ÄLSKARE.
I fredags hade vi så jääävla kul. Tack alla som var med och bidrog till det, tack vakten, tack alla bajare, tack alla jag gav mitt nummer till(?), tack till engelsmännen som hjälpte mig i rulltrappan and so on. Alla var bäst!

Nu ska jag håååppa i säng, puss och kram skumbanan.
tack för allt, all tid med dig. alltid helt underbart. jag älskar dig bästis

chachaa bloggen!

Å här sitter pappa Rudolf...
...hemma hos Emma med hennes mor och Ida. Vi har tjejkväll med massa mys. Ska göra ett försök att kolla på idol snart, har tröttnat en liten liten aning på det. Imorgon börjar jag klockan 8.30, hur tusan ska det gå?! Tur att Ida är här så hon kan hoppa på oss.

.

och däääääääär blev det kört. godnatt


OH MY.........

.......WONDERFUL MORNING.
Kändes bra att börja inlägget sådär. Emma ringde och väckte mig och sa att hon är påväg hit.. Jaha, VAR FAN ÄR DU DÅ? Nödvändigt att väcka en björn som sover. Vi ska fixa våra naglar och sen åka och käka på donken tror jag. Låter som en händelserik dag.
Annars då Tilde. Nej. Det händer inget kul i mitt liv. har möblerat tillbaka mitt rum, fan vad stort det blev. Me like. Nu - Morgonkaffe.
Puss

nej men tjena

Har så fruktansvärt tråkigt. Funderar på att sova, men tror jag är för pigg för det. Imorgon är jag ledig, känns skönt. Behöver en dag till på mig att sova ut! Håret är färgat, imorgon är naglarna klara och sen är jag fan fit for fight. I helgen ska det liggas!
Skämt o sido. Tyckte det passade in där bara! Nu ska jag smörja in ansiktet med en aaaaasfet kräm, känner som en ny människa varje morgon jag vaknar då. Ba så ni vet liksåm. Nej fan vad jag snackar skit. Godnatt älsklingar!


Maybe I didn't show in every possible way how much I care


RSS 2.0