:(

Jag är deppig som fa-an. Önskar att jag bara hade modet till att skära ut ögonen så jag slipper se allt skit som händer runt om. Eller så kan jag ju vänta på att dom ska ramla ut bara sådär, som Emmas farfars gjorde? Och med tanke på ingenting så är min salva borta. Tänke på en sak, jag glömde ju den på toaletten i fredags, och den låg kvar när vi skulle hem på söndagen, men tänk om någon har sprutat i tårgas eller pepparspray eller något sådant i den. Sköönt. Jag längtar tills jag får uppleva det. Så alla vet, svarar jag inte på msn eller sms om sisådär en halvtimme så ring 112, då måste fittan amputeras. Om det nu går. Fan vad öppen jag är! Och fan vad jag pratar om helt konstiga saker. Kanske dags att duscha nu? nja.. snart.. Jag saknar J, vi träffades igår och vi bor 5 min ifrån varandra, men jag behöver någon nu. Någon som får mig att skratta.
Imorgon ska jag till skolan och.. aa, jag vet inte. Juste! Jag måste till specialpedagogen och boka tid, ska ju fortsätta gå dit en gång i veckan, och efter mötet ska jag dirr in på mimers och plugga. Säger hejdå till mitt liv nu.


Men förfan. Nu ska jag duscha. Eller nej, jag orkar inte. Jag ska gå ner och kolla på tv med pappa och Åsa.  Tja

sjukling?

Jag inbillar mig att jag är sjuk. Jättestörande. Har legat i sängen sen klockan två som en död säl och nu äntligen har jag lyckats ta mig upp, ska ner och käka lite sen lägga mig i sängen igen. Om någon vill driva med mig osv så är jag inte på humör :) Puss


Såhär såg jag ut när jag mötte Emma idag. Jag skäms en aning


Emma dissade colan for the first time in her life, congratz!

suuuuck

Fick ett sms av Lulle nyss, han saknar mig i skolan antar jag. Det stog iaf:
I en klass med sjuåringar så frågar läraren vad barnens pappor arbetar med. Alla barnen svarar att de jobbar som brandmän, elektriker, bilmekaniker osv. Men när läraren frågar lille Oskar, så ser han helt förtvivlad ut och svarar
- min pappa är strippa på en bögklubb och låter andra gubbar ta på honom och sätta på honom överallt.
Läraren blir helt bestört och säger till barnen att nu är det rast. Han tar Oskar lite avsides och säger
- Varför säger du så? Din pappa är väl inte en strippa?
Oskar tittar skamset ner i golvet och svarar
- Nej det är han inte, men det är så fruktansvärt pinsamt att säga att han spelar fotboll i Hammarby.

Jag säger bara HA-HA-HA. Väldigt väldigt roligt skämt. U made my day!

Måndag

Jag har ångest över mig själv. Jag skulle gå till skolan imorse, men på något sätt blev jag sjukare när jag halvsov, så jag smsade pappa och bad honom sjukskriva mig. Nu när jag är vaken mår jag prima, förutom min jävla hosta. Har haft den i ungefär en månad nu, så jävla störande. Iaf! Filmen igår var bra, men jag tycker att dom bara blir sämre och sämre hela tiden, tycker dom första var bättre.
Men självklart ska vi se den på onsdag J! :)
Snart kommer Emma med bussen, vi ska köpa godis och sen ska jag hem igen och kolla på oc. Skönt att bara ta det lugnt. Puss!

(juste, headern och allt annat håller på att göras om, kan ta ett tag innan allt är klart. Dom som kommer in nu lite då och då är bara tester)

trötter



Kom precis hem efter en runda med Jessica. Alltid lika kul att träffa henne :D Är på helt flippat humör nu, är nog övertrött. Ska ner och fixa lite sen ska jag lägga mig och kolla på Wallander - tjuven. Hoppas den är bra! Godnatt

Söndag

Hallå! Nu har jag keeekat och duschat. Är helt seg i huvudet, satt typ och stirrade in i väggen hela middagen. Iallafall, helgen i Dalarna har varit bra. Tove tappade mobilen och rullen i fetaste vattenpölen första kvällen, båda överlevde, istället märker jag och Em att våra kläder i bagen har MÖGLAT. Fatta vad äckligt. Mina vita jeans :( Orkar inte skriva vad vi har gjort, men lite kortfattat så har vi fikat, ätit pommes(strips), suttit ute(20.45 - 01.02) jäättekul, vi har flippat på statoil och frågat om vi fick duscha i bilduschen, det fick vi, dessutom var den 6e tvätten gratis och vi fick den. Yes! Rökt saltapinnar, träffat massa trevligt folk och Toves snygga kusin robin.
Nu tycker jag inte att det är kul i sthlm längre, det är skönt att komma hem och så men jag gillar tryggheten där.
Vi kom hem vid 4 igår så vi var gaanska sega imorse, men vi kom upp och vi köpte kyckling och pastasallad och cola som vi gluffsade i oss innan vi ens kommit till nästa station, då är man hungrig. Orkar inte skriva mer, ska.. Ja.. *drar tummen mot handflatan*. HAHAHA VADÅDÅ TOVE?! Pussssssssss


Missbildningen jag och Tove la i Ems hår hela tiden. Jättekul då, nu skrattar jag inte.


Jag härmade en kille och tog också kort över bussen. Skitkyyyl


hahahaha no comments


fika på statolle


såg nu att tröjan stämmer in ;)


Em och Tove väntar på käk


Tove och Emma. Vi står och kollar fall mannen som ramlade med cykeln vaknade till liv. Usch så hemskt, vila i frid.


Hemma hos Jimmy igårkväll. Jag och tove


Jag var arg för att älskling rakade av sig håret. Det löste sig dock senare, sen blev jag ledsen igen sen löste det sig.. aldrig, kom jag på nu. Jävla skit. Minnen med bilderna


DALARNA


Em och Tove


Slitna på bussen hem.

SHASHAAAA

home

Jag är hemma! Både skönt och oskönt. Några bilder osv kommer sen, nu ska jag ner och duscha och packa upp :) puss

Torsdag

Jag är ganska upptagen idag. Har varit ganska upptagen. Jag är jättestressad :( Har börjat packa lite smått nu iallafall. Det här blir det sista inlägget innan dalarna! Åker till stan efter skolan och äter osv, sen går bussen 17.15.
jag vill inte ens åka längre. jag är så jävla trött på den här skiten.
Menmen! Tur att jag har finaste kompisarna med! Nu äre bara Jessica som saknas, min bästa vän. Men hon följer med en annan gång :) Vi sitter i samma bil just nu om man säger så, but together we can do everything, right hun? Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film. Lär bli Patrik 1.5 som jag började på i förrgår. Godnatt och hejdååå. Hörs på söndag om jag inte skriver innan. Puss!


Lärarnas favoritelev får alltid göra som hon vill


mina fina. Martin & Anki

kul rubrik



Nya Gustava-morsan. Fyfan.Foppatofflor är också snyggt. Nu är jag nyduschad och snart kommer jempnifeeer :D Vi ska sätta på en film och mysa med godis och cola. Ska sova tidigt ikväll, är helt slut. Puss

Onsdag

I´m at Emmas house atm. Ska sova här ikväll för hennes mor skulle sova på jobbet, så jag är sällskapet for the night. Jennifer kommer hit och sover sen också :)
Idag har skolan varit sjukt jobbig. Började typ 8 och slutade vid halv 3, skulle slutat tio i fyra men vi har fått så sjukt bra lärare. Och alla på min skola är så jäävla chill, so i love it. För övrigt är jag hur glad som helst över att Annika går i våran klass i en vecka till. Bästa tjejen. Vi går iaf i samma skola nästa vecka ;) När vi kom hem gjorde vi färdig pasta och vitlöksbröd, det var sjukt gott förutom att pastan smakade barnmat, men det är också gott ;) Emma håller på och syr in några jeans, sen ska hon börja packa. Och här sitter jag. All alone och uttråkad :( Jennifer kom nu!


Jag klockan 06.45.Pigg och glad


jag älskar dig Qeljan


Dåligt bild. Men en av våra 4 hissar går lampan alltid sönder i(ja vi är lata). Så vi åker alltid spökhissen. "Svarte madam svarte madam kom fram" Haha! På bilden är iallafall Martina Annika och Emma.

EMMAS DATOR ÄR SÅ JÄVLA STÖRD. får panik. over and out

Tisdaggggg

TJA! Pjuuu vad trött jag är. Ändå somnade jag en stund när jag kommit hem. Imorse blev jag väckt av att Nella ringde 06.49, and guess what?! 07.00 satt jag på bussen, påklädd och sminkat. Snabb? Ja :D Genomlidit dagen i skolan med leddpedd lektioner och fsf osv. Booooring. Nu ska jag snart åka till brommaplan och möta tovsis och sitta och snacka lite. Innan jag åker ska jag bara rulla ner till farsan och be honom boka min bussbiljett tills på fredag! Tove håller på och gör det nu också, sen ska Emma göra när hon har kommit överens med sin mamma. Hoppas hon får åka bara!


Måndags


Therese och Qellie


fick kondomer på UM. yeees


Simon älskling<3


Em & jag spelade fia med knuff


Mogen


älskling och Em


Ossian Therese Steffi och Dave


förlåt sötnos, hahahahahahaha


Jag var i stan med Ossi, Simme, Dave och Em. Simme hittade en genomskillnig tröja jag ska köpa och ha svart bh under. Sjukt snyggt!


Dave kollar dojor

Nu måste jag boka biljettennnn!! PUSS 

älskar




Finns inget bättre än dead by april. Til´ the day I die..





















 

hejsanhoppsan

Jag e så trööött så jag somnade framför filmen efter maten hemma hos Em. Nu ska jag lägga mig hos min älskade pojkvän och somna stenhårt. Ska kolla klart på en film jag började på igår också, grr. Hörs imorgon vid 6 tiden, ska ta bussen vid 7, så! Godnatt!

Måndag

Gissa vart jag är? Hos Emma :D  väntar på kött och pommes as usual, haha. See yah!

haha

Som vanligt när familjen är samlad så skämtas det en hel del. Pappa berättar alltid saker som händer på jobbet, och han som kommer hem och är trött på eftermiddagarna? Han borde vara pigg förfan. På varje avdelning står det 4 sparkcyklar ifall att man vill låna en. Pappa och hans kompis som han delar rum med har tagit alla 4 sparkcyklar, och dessutom köpt tutor och satt på, moget! Haha! Sen berättade han att han fick en nummerlapp i present för ett tag sen, den hade han tagit med till jobbet och satt upp utanför deras rum. Så när det kommer någon sitter dom där och väntar skitlänge. Pappas kompis hade gjort en kul grej, det var en tant som ville fråga något, så hon tog en lapp och satte sig ner. Efter en stund gick kompisen ut och ropade på nummer tre. Då tittade tanten på sin lapp och såg att hon hade 103, alltså 100 nummer ifrån. Så hon frågade varför det tar sån tid när det bara är hon som väntar, då sa han att han skojade. Hahaha så jävla sköna.

JESSICA WHERE ARE U?!

<3

Söndag

Nuuuu är jag hemma. Gud så skönt. Snart kommer min älskade bror hit och käkar middag, har knappt sett honom sen han flyttade. Tomt här hemma :( Det är jobbigt att vara äldst också. Nu ska jag sluta gnälla, han kommer iaf :D Imorgon är det skola igen. Jag längtar, faktiskt. Mest av allt saknar jag nog min underbara plats i klassrummet.
Snart kommer Jes hem från sin cup, då ska vi promenixa till centrum och köpa godis och sitta vid kanalen, hoppas jag. Puss!

lördagnatt

Shashaaaa. Sitter i Emmas säng och äter chips och dipp och dricker cola. Vi har varit hos Nella ikväll med lite folk och såntdärvaaaaa. Tidig kväll för oss, måste vila ut mig nu innan skolan med tanke på att jag vaknade vid 2 idag så måste jag vända på det.
Här e nåra coola bilder som jag och Em tog inne på Nellas toalett ;)


haha


börjar fan fundera på om jag är havande


Ehhh.. ja

JAHAJA. Nu orkar jag inte skriva mer, tja!

jag dör

Jag är helt kär.


hehe


Mogen.


one love

Lördag

Gårdagen var halft lyckad och halft misslyckad. Orkar inte prata om den. En bra sak var att jag hittade en 20 lapp i Brommaplan. En misslyckad var att jag och Em träffade en person jag aldrig mer vill träffa. Nu ska jag klä på mig och tvätta bort gårdagens smink(euw) och sen åka till Em och äta hennes mammas bästa maträtt. Familjen är i Vimmerby över dagen, tror bara att det är pappa och Åsa som tycker att det är roligt med tanke på att vid middagen igår suckade båda barnen över att behöva åka med. Kanske börjar bli för gamla? hahaha skadeglädje.


Tutt-Tove, Mutt-Mickis och Fis-Felicia


Eko-Emma och Trans-Tilde. Kan man ha roligare på tbanan? Nej..


Redface

:(

Se vad lite alkohol kan göra. Förstöra en av världens bästa vänskaper.

HELG!

Jag vet inte varför jag tycker att det är så jäävla skönt att det är fredag. Har ju haft fredag hela sommaren, haha. Sitter och väntar på att far och åsa ska komma hem med pizza, för dom som känner mig så vet ni ju att vi äter det MINST en gång i veckan. Eller fuckaroner och böttkullar, visst jes? hahahaha. Sen ska jag duscha och fixa mig för att rulla vidare till Em. Får se vad vi gör ikväll, har några alternativ att välja mellan. Tror vi bara blir hemma och tar det lugnt.
Nu kom pizzan! PUSS


Brur efter träning


SHASHAAAA


Mr Anonym

Fan Emma nu kommer jag! snart..

Fredag

Gaaah stressad som vanligt. Bussen går om några min! Ska åka fram och tillbaka till Solna, måste hämta en jacka hemma hos mor min.
jag har glömt att säga en sak, eller ja ni vet ju att jag åker till Dalarna på fredag, men att mina fina vänner Emma och Tove ska åka med? Dessutom Jesper och Sebbe också. Kommer bli kanon!

Här tänkte jag då lägga upp två bilder på Em och Tove, men nej då ska allting f*cka igen. Nu missar jag bussen också. kanon! Puss

motherf*cking

Jag hade värsta planerna på att åka till min mor imorgon. Självklart åker min syster till sin pappa och mamma ska jobba, då blir det bara dit och vända! Lovely.. Jag saknar min älskling, så jävla mycket. Tiden kommer gå fort, och på fredag ses vi igeeeeen. HAPPY TILDE.
Nu ska jag sätta på Step up 2 och somna. Älskart. Puss

Torsdag

Första dagen i skolan avklarad. Är ledig imorgon, så himla skönt. Träffade Lucas första gången på flera månader, åh bebis. Saknat honom. Alla i min klass också, så jävla skönt att vara tillbaka, jag har nog världens bästa klass! (för vi är HÅRDROCKARE SEN BARNSBEN!)
Var sjukt svårt att gå upp imorse, har legat och hostat hela natten och bara velat ta livet av mig typ, hjärtat var typ på g upp. Dessutom var jag och Em helt flippade när vi skulle sova, vi gick ut i bara trosor och täcke och gick runt. Moget? JA! Det togs bilder också, men dom hålls hemliga, bara älskling och David som sett, haha! Kom upp iaf, och det var tur det. Känns som att våran skola är dubbelt så stor som vanligt, och vi är fan inte få i klassen nu asså. Alla platser är upptagna så jag sitter längst fram på en soffa vid datorbordet, min nya plats :D

Efter skolan åkte jag och Em till um och snackade lite. Kändes inte bra när vi gick därifrån. Men vad gör man? Sen åkte vi hem till henne och käkade pommes(som vanligt) och kollade på film. Vi har verkligen degat heeela dagen. Möblerat har vi gjort också, kommer ha träningsvärk imorgon. Kvällen slutade med att Jocke kom och hämtade mig, tankade och åkte hem. Riktigt händelserik dag!


Vi gick en promenad runt Trekanten och bekantade oss med dom nya i klassen. KUL. Jag gick med Simon, och jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.


Mogen

p to the uss

haha

Em tvingar mig att ladda upp bilderna på när vi var ute nyss. Jag är inte så snygg, så jag varnar känsliga tittare, stäng ögonen!

EM


topless, pregnant, ugly lady

NU SKA VI SOOOOOOOVA.GODNAAAATT

Onsdag

Sitter hemma hos Em som vanligt. Hennes mamma kekar nudlar och Em sitter bredvid och målar tånaglarna. Normalt! Vi ska snart ut en snabbis och sen hoppa i säng, skola imorgon. KUUUUUL. Säger godnatt nu, puss!

<3

mjaou

Jahaja. Då var lillebror 11 år, fyfan vad tiden går fort. Han fick en LG touch mobil, känns sådär. Är jävligt irriterad. Snart kommer släkten och min fina kusin jennifer, yeeeey. Måste byta om, puss!


Alvin och hans bästavän


Baby!

Onsdaaag

Shashaaaaa. Nu sitter jag och Em här precis hemkomna från bion. Den var skitkul, haha. Efter det åkte vi till donken, och ja jag vet, fan tilde. Vi fick dessutom 3 bullar av hon i kassan för att vi typ var dom enda där inne. I´m fat! Really really fat..
Nu ska vi sätta på en rulle och sova, är galet trött. Brorsan fyller år imorgon, så släkten kommer hit. Apskoj! Godnatt


Peddoemma väntar på att få bullarna värmda


mumsssssssss

miiihi

Och en liten bild på mig!

disco disco disco


Nu drar jag och Em på bio, den här filmen ska vi se. Sjukt taggad! puss

.

Saknaden är stor och jag finner inga svar.

<3

Du är fan det coolaste jag vet

Fniss


Em och jag satte på oss ansiktsmasker från UM


Em masserade mig

Tisdag

..idag då. Två dagar kvar, och sista kvällen att göra något kul på. Jag ska vara med mina favvisar Em och J. Sitter fortfarande hemma hos Em helt död. Vi somnade vid 3 igår efter hennes massage. Hon hällde ut en HEL massageolja på min rygg, gissa om hon fick massera länge. Sen gjorde hon ett hjärta av hudlotion och bad mig skicka det till älskling. Gulligt tycker jag. Nu har Em lagat chickenbits och pommes(tror jag). Har inte orkat kolla, haha. Ska åka hem om en stund, far och Åsa är och köper presenter till min brur som fyller 11 imorgon, så jag måste passa småknattarna. Hörs later, puss

:(

Why do I push myself to look at it? I don´t want to. I can´t say that I know you want me, I can´t.

shashaaaa

Sitter hemma hos Emma. Vaknade typ nyss, haha somnade en stund. Vi lagade kycklingfilér och pommes, hur gott som helst. Efter det kollade vi på The Bourne identity. Den vad sjuukt bra. Nu ska vi sjunga singstar, spela guitar hero eller buzz, vi har inte enats om ensak än. Haha  :p
P to the uss

Eh

Jaha, då var man hemma igen. Jag och J cyklade till centrum och fixade some stuffs. Bästa på hela dagen var absolut när vi kommer in på apoteket och tanten säger "så förvarar du dom i kylskåpet". HAHAHAHAHA. Skadeglädje på högsssssta nivån. Jag ser verkligen framför mig hur någon öppnar kylen och där ligger dom. hahahaha. Nej fan vad kul, synd Jeeeees. Sen gick jag in hos en tant och gjorde ett test, slutade med att jag hade 7 poäng för högt, så på torsdag ska jag på AA möte. Inte lika kul :( Oj jävlar såg nu att bussen går till Emma snart! Sover där ikväll, så skriver när jag e där :) Puss

Tisdag.. Eller nej, måndag

Jag var uppe med tuppen idag. Sov så jävla dåligt, så vaknade tidigt imorse och har legat och snurrat på mig i flera timmar. Nu är jag uppe och it feels gooood.
Igårkväll hade jag det mysigt med mina tjejer. Vi var i kristineberg och satt under bron och mös i några timmar, sen åkte vi till OK i bromma och käkade french hotdog. Riktigt viktigt.
Idag ska jag snart åka till Em för vi ska vara barnvakter åt hennes lillebror (som för övrigt är 10 år). Vi ska laga lite godmat och bara mysa hela kvällen. Eftersom jag inte kan mysa med min älskling så får jag mysa med Em, right? :D  Tog lite sexiga bilder igår innan det blev mörkt, checka!


Hade mobilen i bhn, hahaha


J på min Harley Havidson


Bestfriends forever


Söt J påväg hem

forever yours

SHASHAAA

Nu ska jag och Jessica cykla till OK och köpa cola, vi blev galet sugna på det. Mums! Så här ser jag ut! Med tanke på ingenting så slog jag rekord i duschning idag. 4 minuter och 42 sekunder, då duschade jag bara kroppen iofs. Nu måste jag springa.

Söndag

Jepp! Here I am igen. Dålig på att skriva som vanligt. Vill börja med att hälsa min lillebror Ted välkommen, jag har hört av familjemedlemmar att du läser. Trevligt!
Jahaja, i fredags var vi då på maskerad. Jag var Darth Vader, hur snygg som helst. Jag och Emma fick värsta flippen och ville ha godis, så vi hittade en cykel i buskarna som vi cyklade på, och undrar ni om det gick bra, så nej, det gjorde det inte. Det var en "nära-döden-upplevelse". Vid 12 fick jag en flipp och ville hem och sova, det fanns en miljon anledningar till varför. Dom starkaste var sömn och saknad. Så jag och Em började vandra genom skogen hem till mig. Tog 5 min sen låg jag däckad i sängen.

Lördag dårå. Jag mötte Tove och Mikaela på donken i bromma, jag käkade lite, sen åkte vi till kungsan där vi mötte lite folk och chillade. Jag träffade min bebis Michaela som jag inte har träffat på hundra år. Min syster var där också. Sen åkte vi tillbaka till bromma, jag var hungrig igen, haha. Dom åkte tillbaka till stan och Fanny och hennes kille Dennis kom dit. Så jävla skönt att träffa Fanny, det var ett tag sen. Saknar henne. Sen tog jag bussen hem. För övrigt så kommer far, Åsa och syskon hem från Dalarna idag. Det var ett gaaanska bra tag sen jag träffade dom. Men nej, det ska inte bli roligt.

Tre timmar är ingenting älskling, vi kan klara det om vi vill. Jag vill, och jag hoppas att du vill. Snart ses vi igen, jag saknar dig.


Mikaela Tove Jag


Em och jag

forever yours

Fredag

Sha Shaaa!
Har precis kommit hem från stan, dalarna, bromma osv. Jag är helt slut. Träffade Jessica inne i stan och kikade in på Buttricks, utan resultat. Nu väntar jag på att både Jes och Emma ska komma hit så vi kan börja muppa oss. Ska nämligen på maskerad ikväll, bilder kommer såklart senare. Ska börja bli mer aktiv nu när jag är hemma.
Annars.. Ja du. Jag hade det bäst i Dalarna. Grät på bussen hem, inte helt okej. Emma var också gråtfärdig när vi skulle säga hejdå till Mats och Mia. Men vi åker dit snart igen! Saknar redan min baby :(

Nu ska jag duscha, måla naglarna och byta om osv. Lägger upp bilder från dalarna!



Forever yours

Onsdag

Livet rullar på här i dalarna, vi har inte kommit härifrån än, haha. Vi har fullt upp med våra killar så det är svårt att slita sig. Nu är datum bestämt iaf, på fredag kommer vi hem. Ska bli skönt och tråkigt på samma gång. Nu ska vi käka, sen träffa Lukas. Puss

Söndag

Jag är inte riktigt aktiv i vad som händer just nu, helgen blev sjukt lyckad. Berättar later. Puss

Torsdag

Ändrade planer, jag och Emma åker antagligen INTE hem på söndag. Skönt att stanna längre :) Två dagar kvar till festen och jag är gaaaalet taggad! Synd att jag inte har något att ha på mig bara, kan ju iofs låna Elsas Gant tröjor, höhö. Nej ni ska vi ta moppen till noret och köpa hostmedicin. 
P to the u to the double s

Tisdag

Emma vill att vi ska ta moppen till statoil. Kan varken köra eller vill köra den, den är så jävla snabb. Haha, får se hur vi gör. Jag älskar att vara här. På fredag blir det grillmys och på lördag fest! Puss

!

<3

bilder

Här kommer lite bilder från min semester i Dalarna:

Mer kommer senare! PUSS

Måndag

TJABA.
Jag och Emma har precis badat lite, skönt med ett morgondopp. Sen gick vi ut med hundarna och det gick åt helvete, haha. Nu ska vi snart cykla in till Leksand, jag måste köpa nagellacksborttagning och sånt där va. 

Igår träffade jag och Emma Lucas och Felix, satt och snackade en stund sen gick vi hem till Jimmy där Martin också var, senare kom Jean. Vi satt och chillade hela kvällen, sen började jag och Emma gå hemmåt. Lång jävla väg det där, haha. Men skön fyllepromenad, eller? Ikväll ska vi träffa dom igen hoppas jag. Lite alkohol skulle inte sitta fel. Nu ska vi cykla iväg, men när vi kommer hem kommer maaassor med bilder från min mobil. 

xoxo

Söndag

Wihooooo. Emma kommer idag, 16.50. Vi ska käka lite inne i Leksand sen hem och bada och mysa. Hon har med sig en usb-sladd så nu jävlar kommer bilder :D PUSS

That´s it

"sörj inte personer från det förflutna, det finns en anledning till att dom inte blev din framtid"

Lördaaag

Nu är loppisen klar, 6000 kronor fick dom in. jag har varit och inhandlat en borste också, det var på tiden med tanke på att Emma har min hemma hos sig. Ungarna har köpt godis så nu är alla glada och nöjda. Ikväll ska jag och Mia åka till hennes mamma och syster och sitta där och prata och "kedjeröka och dricka vin" enligt Mia. Låter mysigt. Puss

Lördag

Jag hatar det här. Vi har loppis i en lada mittimot huset. Det är pinsamt. Sen kan jag inte boka Emmas biljett med mitt kort heller, har inget jävla kortnummer. Och självklart är pappa stressad och inte vill ställa upp. Skickade ett nummer till Emma hon kan ringa och boka på, undra om hon vågar? ;) hihi, nej nu ska jag ut och kolla hur det går för Elsa och hennes försäljning av leksaker. Pussssss
RSS 2.0