:(


Med samma kött och blod kommer jag älska er tills döden skiljer oss åt.

100131

Nu är jag hemma, wohooo. Första gången sen i fredags. Känns skönt, men ensamt. Usch vad jag har saknat mina älsklingar.
Imorgon är det dags för skola, eller jag tror inte jag hinner till mina två lektioner. Det är dags för mig och Soheila att åka till Danderyd för läkarbesök igen. Jag gillar inte att sitta i det där vänterummet i det läskiga vita huset bakom sjukhuset. Ett litet vitt hus med läskiga och stressade människor. Känner mig aningen felplacerad, men jaja. Snart flyttas jag till Karlaplan.
Helgen då.. I fredags åkte jag hem en snabbis och duchade och bytte om, sen åkte jag och Emma hem till Tove där också Cas, Lisette, Karro och Degen var. Senare kom Fanny. Vi drack lite och sjöng massa gamla låtar, det var super. Sen vid 10 började vi röra oss in mot stan, bra att jag glömde legget så jag och Lisette sprang tillbaka med en klacksko och en stövel, det var sjuuukt kul då. Nu låter det lagom kul, haha. Sen kom vi till stan, vi hade missat listan på Ego så vi skulle förbi woken och där var det fullproppat så vi beslutade oss för att åka till Theodoras och möta älskling och hans kompisar. Där hände mycket kul, jag berättade för alla att jag hade munsår, vem fan gör det?! Sen trodde jag att en kille snott min öl, så jag tog tillbaka den. Synd bara att det visade sig att det var hans öl, hahaha. Sorry man! Vid 2 gick jag och Tove till donken och åt, sen blev vi hämtade av två killar, tog taxi hem till ena och stannade där till 5, då vandrade vi till Statoil, sen hem till Tove där jag däckade till SATC.
Lördagen spenderade jag hemma hos Emma, gjorde inte ett skit, bara sov. Typ.
Nu ska jag titta runt lite om det finns något att kolla på på datorn, sen sooova. Kan inte komma försent till läkaren, det blir pinsamt. Puss

100130

Har inte lust med någonting. Allt är så jävla idiotiskt och alla är idioter. Hej

hm

Tjena tjejen!!
Jag och Jessica gick till vattnet och gick på isen. Usch vad läskigt det var. Kallt också, så vi gick hem. Nu ska jag sooooova. Imorgon blir dom här puddingarna mina!
NATTIIIII

:'(

Jag tror jag kommer dö i en plötslig munsårsdöd. Jag vill inte vara med i det här längre, det är inte kul. Jag kan inte prata, inte äta, inte ett jävla skit. Köp aldrig Zovirax. Skiten kostar 112 kr och funkar inte för fem öre. Det har blivit värre sen jag började med den. Imorgon blir det att uppsöka läkare. Såhär kan jag inte ha det längre..
Nu ska jag ut och promenixa med Jessica!

<3

haha

Cas: vad gör du?
jag: klappar katterna..
Cas: vart är du? eller det är klart du är hemma.. ofta du klappar katter i stan typ.. eller, det är typ du.. hahahahahaha

100128

Halloj.. Här sitter jag och har det bra!
Jag kom hem för en stund sen och skulle ta tag i städandet av mitt rum, nej Emma, jag har fortfarande inte tagit bort fläckarna på mitt golv, hahaha! Så det ska göras.
Jag Emma och Mickis tog en fika på Waynes efter skolan, det var mysigt. Mina fina flickor. Nu fixas maten i ordning där nere, om jag inte minns fel så blir det pasta carbonara.
Ikväll ska jag träffa min älskling. Fick ett sött sms av henne igårkväll där det stog "Du är bäst tilde, glöm aldrig det! sov gott hjärtis<3" Såg det dock imorse pga att jag somnade fort som attans av mina mediciner, men fyfan vad det behövdes. Världens bästa!
Påväg in till klassrummet för att skriva prov.. (mmmm, älskar att munsåren till och med syns på bild. så jävla skabbigt)
Och eftersom att jag är ensamvarg så får ju jag då sitta ensam längst fram, men inte är jag ledsen för det.
..där fick jag inte heller sitta. Jag och Emma blev förflyttade in i särrummet för att skriva provet. Försökte muta mikn assistent x antal gånger med pengar fall hon gav mig några svar, men icke. Dum!

we´ll miss you

Hej, Igor Armas här
Jag vill bara säga tack till alla och tacka Hammarby så mycket. Jag har haft ett väldigt bra år här och fått många nya vänner som jag kommer att sakna. Jag kommer sakna Årsta IP och jag kommer verkligen att sakna Söderstadion.
Jag vill också säga att jag är ledsen, men sådan är fotbollen och jag hoppas ni förstår mig.
Jag önskar alla lycka till och jag hoppas verkligen att Hammarby tar klivet upp i Allsvenskan igen i år.
Jag älskar er och kommer aldrig att glömma er.
Tack så mycket.
/Igor

...

Jag mår inte bra idag. Allt kan dra åt helvete.
Jag släpper allt nu.

godnatt

Nu borde jag väl komma ihåg vad det är jag ska göra på morgonen när jag vaknar? godnatt babes

WOHO!

Ny header har äntligen kommit. En vanlig snygg header, precis som jag vill ha den. Tack världens bästa lillasyster, http://molliesfoton.blogg.se

NU BLIRE PARADIIIIIIIISE

hahaha

Jag och Fanny har så jävla sjuk humor. Jag plockade på mig en jeansdress och hon ett par jeans som var x antal storlekar förstora. Jag älskar dig Fanny för den sjuka humorn vi har tillsammans.
Jag dör av garv för att jag är så ful
TJO SEXY.
Baby med rätt storlek

100126

GRATTIS PAPPAAAAAAAA!
Började pappas födelsedag med att låta honom betala mitt leg som jag och Fanny var och fixade idag. Sen nu ska jag förhandla lite om romme, vi ska ju dit med skolan den 10e. Gud vad jag är dum. Först: DUSCHEN.

puss

Nu är det dags för lite sömn, kommer sitta galet fint. Ska komma upp imorgon. Jag SKA. Bussen går 07.35.
Jag och min baby har bråkat lite.. jag fick den här på msn:
Då blev jag arg! Men sen fick jag den här:
Då kan man ju inte låta bli att älska honom. Hihi. GODNATTTTTT

juste!

Det jag egentligen skulle skriva i förra inlägget var att Jag och ena lillbrorsan nog åker upp till Dalarna på sportlovet. Alla andra i familjen är stört tråkiga och ska jobba och den minsta får inte följa med, hehehe. Ska försöka tvinga med Emma också!

länge sen jag skrev nu..

Flera minuter sen till och med!
Jag ska snart som vanligt sätta mig på den där äckliga bussen och åka hem till Emma. Vi skulle promenera men nej det är tydligen omöjligt för henne att komma till Ekerö, jag måste åka till äckliga Nyckelby. GAH!
Maten idag var en stor besvikelse. USCH. Ingen av mina syskon åt, och dom äter ändå allt.
Veckans meny:
Måndag: Ungsbakad kolja med rotfrukter och pepparrotssås
Tisdag: Bjärekyckling med grönpepparsky och bulgursallad
Onsdag: Skånsk kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
Torsdag: Pasta carbonara med vitkålssallad

rubrik

har man tråkigt i skolan så har man
Jessi och Janni

hej

Time for pick my littlebrother up. Han är hos sin kompis så ska svänga förbi där och ta med honom hem. Min lilla älskling.

100124

Lite trött man är nuuuu. Jag och Emma var på jobbet vid 5, vid 8 åkte vi till donken och handlade mat till 6 personer, fyfan vad mycket mat alltså. Så vi satt inne i personalrummet och åt, affären hade stängt så det var bara vi där. Sen började vi jobba igen och vid halv 10 var vi klara. Då fick Jessi bagageluckan i huvudet vilket var dagens roligaste. Jag har sån jävla sjuk humor, och Jessis lilla bil är mitt största mobboffer. Jag skojar hela tiden om att jag ska öppna bildörren där i baksätet, skämtet där är att det bara finns två dörrar på hela bilen. Sen när vi skulle in på OK och handla låtsades jag låsa bilen från några meters håll och sa "pippip", som en vanlig bil ni vet. Självklart kan man ju inte låsa den på något annat sätt än att låsa med nyckeln på BÅDA sidorna. Hahaha, sjukt jävla kul. Nu har vi kollat på blåsningen på datorn och Emma står i duschen, sen ska vi lägga oss och sova. Mysipysi! Godnatt

buenos días

Idag är det söndag. Fan vad tråkigt. Jag tror dock att den kan bli bra tillslut. Jag väntar på ett sms från Jessi där det står när vi ska komma och jobba, sen rullar vi mot Täby.
Snart kommer matleveransen, hoppas jag är hemma, vill se menyn för veckan.

ye

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil 
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

mitt resultat!

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig
Vi kommer öppna dannes stora fönster nu
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Sant
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ska jag inte ta emmas saker och köra förbi?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Men gud baby jag vill också få såna sms
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Okej, älskar dig också, mest av allt<3
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vilka är där?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
Spring? Hur långt har ni kommit?
8. Vad vill du höra mest av allt?
Herregud nu blir man ju galen nästan
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? 
Du måste ha fått med dig hennes också
10. Din romantiska replik?
Har den fortfarande inte kommit? :s
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? 
En öl på theos on a monday night blir det bättre? :)

haha

Jag säger bara - SÄTT DIN TRO TILL BRUDARNA.
Fan vad jag älskar mina vänner, helt sjukt vilka pinglor jag har skaffat mig. Nu ska jag sova, min man kan gå och dö, jag är sur på honom. GODNATTTTTTTTT

me tonight

gårdagen






100123

GODMORGON. Fan vad dålig jag är, haha. Mår prima och snart kommer släkten, vi ska fira pappsen som för övrigt inte ens fyller år idag kom jag nyss fram till. Later!

hejsan

HEJ.
Jag och Emma sitter i min säng och har precis kommit hem från jobbet, det blev en lång arbetsdag idag. När vi skulle åka hem höll vi först på att krocka när Jannica körde, sen skulle smarta Jessica ta över med tanke på att Jan var skakis efter hennes lilla misstag. Då kör Jessica över i fel fil så vi kör med bilar i mot oss. Nära döden upplevelse skulle jag vilja säga. Låt mig köra nästa gång! :D Nu ska vi snart sova, skola halv 1 imorgon. Puss

100121

Åh vilken jävla morgon. Inte nog med att jag försover mig, utan jag ska vakna upp med 34 nya meddelanden. När jag då ska svara till alla som skrivit så går det inte, jag provar ringa, det går inte. JÄVLA SKIT. Så jag ringer och höjer saldotaket, men inte fan funkar det än. SEN ligger BÅDA hemtelefonerna och piper som bara den, dom har slut på batterier. JAG BLIR TOKIG.

hola at ya

Förstår inte hur jag kan lyckas få så jävla ont i magen hela tiden, helt sjukt.. Har precis kommit hem från Jessica, ska försöka sova om en stund. Imorgon börjar jag 10.50 och jag SKA vara där och i tid. Bra va? :)
Jag har tvingat min pappa att köpa den bästa munsårssalvan på hela Arlanda apoteket, nu jävlar ska det bort! Godnattis
vill tillbaka nu nu nu nu nuuuuuu

<3<3<3

hahahaha jag är SÅ rolig!


my light in the dark

hey you

Ted, håller du inte med om att middagen blev trevligare utan snacket om hur gott det var och vilket betyg den får? Haha min familj är så jäkla sjuk, får kramp i magen av att vara med dom. Speciellt Ted. Mötte upp honom utanför hans kompis idag sen gick vi och hämtade minstingen, sen hem och kollade på The Hills.
Nu ska jag snart träffa Jennifer och Jessica, länge seeeeen. Vi ska kolla p-rulle (hoppas jag). PUSSSSSSSS

<3

100120


Det finns många personer i mitt liv som alltid kan ta mig upp när jag ramlar, mina nära och fina vänner som jag aldrig kommer släppa taget om. Men för ett och ett halvt år sen träffade jag en speciell person, en person som förändrade mitt liv och som för varje dag som kommer fortsätter att förändra, och framförallt förvåna mig. Våran vänskap i början var lite sådär med tanke på en viss person. Jag kommer ihåg att jag tyckte om att vara med dig så mycket, men du blev annorlunda. Jag är både stolt och glad över att kunna säga att utan mig hade du aldrig sagt upp den vänskapen. Jag tror du visste redan då att har vi varandra har vi allt. Folk brukar fråga mig varför jag alltid är med dig, men vad svarar man? Vi sitter ihop, vi gör allt tillsammans. Vi delar kläder, tandborstar, pengar, mobiler, vänner. Jag vet att utan en sån bra vän som du skulle jag aldrig klara mig igenom det här. Det finns ingen person som kan ersätta dig, den stora plats du tar i mitt hjärta, det är helt sjukt. Jag vill aldrig att du lämnar mig. Vi ska flytta ihop, vi ska skaffa barn samtidigt, våra barn ska få känna på den vänskapen vi har. Jag älskar dig Emma Zetterholm, för allt du gör.

En till person som har fått mig upp på benen igen är Jessi. Du ger mig all den kärlek jag saknar, du visar mig att pengar är inte allt, utan det är kärlek. Jag trivs så bra med er, och skulle jag kunna skulle jag flytta hem till er för evigt. Tack för allt, du hjälper mig.

100119

Jag bestämde mig för att käka hos Emma idag, men Jessi är så jävla seg på att komma hem så vi åkte till Täby och mötte upp henne. Hon segade som vanligt jättemycket, Jessi, ta åt dig. Sen åkte vi till donken i Täby C och käkade, sen hem. Nu har vi satt igång en tvätt och städat lite, Jessis kompis kom precis hit och nu öppnas chips påsar och cola flaskor hit och dit. Jag sover här ikväll, orkar inte vara hemma. PUSSSSSSSSSSS

skowla

Nu är det dags att åka till skolan. I tid som vanligt! Bra jag eeeeee. Hörs senare babes, puss.

jalla bye

Jag sov länge imorse men inte fan är jag utvilad. Dags att sova, imorgon börjar jag klockan 10... eller senare. Hehe, vem vet?
För övrigt satte en galen tysk spår i mig i lördags. Hello herpes!
Nej fan.. Jag har inget liv. Puss

haha

DAGENS CITAT:
"men sluta.. jag har värsta hängpattarna" - Emma Zetterholm 17 år.

hehehej






hahaha Jessi, här är bilden du aldrig trodde vi tog ;)


STULEN GRAN

HEEEEY

Saknat mig? Kan tänka mig det..
I lördags blev det sjuuuukt lyckat. Jag åkte hem till Tove, käkade mat och sen fixade vi oss och gick hem till Lisette där Sara, Degen, Jim, Amanda och Pontus var. Vi drack lite och sen åkte vi mot Fridhemsplan. Väl där inne spelades Happy Birthday osv, sen gick vi ner till bordet vi bokat. Vi dansade och sjöng hela kvällen.

100116

Igår satt jag Emma och Fanny, min fina trio, hemma hos Fanny och spelade spel osv, sen åkte vi hem till Emma dit också Robin, Leo och Johan kom. Vi somnade runt 4 och nu har dom åkt så jag och Emma sitter och dricker te. Ska snart åka hem till mig och hämta saker och sen åka till stan och ta en fika med Emma och Fanny, brudarna från Gotland. Länge sen nu! Efter det åker jag mot Solna, vi ska ju ut och fira Lisette ikväll! Wohooooo.

100115

FREDAG! Fan vad skönt.. Har precis fått frukost på sängen av min lillebror, snäll som han är. Ska äta upp det och sen packa väskan, klä på mig och sminka mig, sen röra mig mot skolan för typ 3 timmars lektion med Anna. Hon är så jävla skön. Outfit kommer snart

sov sött

Jag har nu planerat lite med Emma och Fanny om vårat mys imorgon. Vi tre passar så himla bra ihop. Jag älskar er.
Efter det kom min lillebror in och bjussade på tuggumin och sen satt han på golvet bredvid mig och vi pratade lite. Mycket skratt. Det är en människa som alltid får mig på bra humör. Tack Ted.
Nu har jag tagit mig some pills och ska försöka sova. Mår inte bra. Puss

yeey

Ser knappt vad det står. Bokat tid för helkroppsmassage på centralbadet nu iaf, wohoo. Ska bli så jävla skönt!

100114

Grattis Lisette 19 år! Stor flicka :D hihi..
Är hos Emma, vi har gjort mat som jag tyvärr inte fick i mig mycket av. Mår illa :( Ska snart åka hem till papi där jag inte varit på en vecka. Läskigt! Puss

GODKVÄLLER

Nu ska jag gå och sova. Det känns bra, jag är taggad. Sveriges längsta dag imorgon. YIPPIEEEE! Tror jag och Emma ska åka och jobba efter skolan. Nej fan.. Godnatt

100113

Jag försov mig imorse igen, skulle tagit tbanan med Filip kl 8, men vaknade halv så det hann jag inte.. Kom i alla fall till skolan och hade Människan socialt och kulturellt, sen gympa, sen lunch skiiitlänge med tanke på att jag tagit bort religionen som ligger efter lunch. Jag somnade i en halvtimme på soffan. Vaknade upp och hörde massa folk, satte mig upp och såg att det var proppfullt i hela cafet. NICE.
Slutade vid 4 och åkte hem till mamma. Snart ska jag åka till Gullmars och möta Emma, sen ska vi vidare  till Sockengränd och möta Fanny på hennes jobb och äta lite.
För övrigt har tydligen min far bestämt att varje söndag ska vi få leverans med mat hem som räcker en vecka framåt för att dom inte har tid att laga mat. NICE igen.
HEJ TILDE
Simon ritade framsidan till mitt block. Snyggt!
Här smygfotade Emma mig när jag låg och sov. Det var gaaalet skönt.
Jag ska börja med viktväktarna.. jag SKA! ..men inte idag.. JAG SKA
Älskling och jag. SNYGGA. Det står "feltränad" på tröjan. Mama gave it to me yesterday. Tack för den liksom..

100112

Jag har inget intressant att skriva som vanligt. Jobbade en stund efter skolan och nu ska jag möta Sara en stund.
Hahaha hittade ett roligt videoinlägg på min lillasyster Mollie (och mollie, säg inte att det inte är du på filmen för alla ser det :))
http://rosafisk.blogg.se


<3


det känns så bra..

100111

Första dagen i skolan. Känns bra, men segt. Direkt när jag kom dit gick jag och Soheila till vårdcentralen för blodprov, fick vänta i 2 timmar så jag sov en stund. Laddade ner en film igår som jag ska kolla på nu, sen vill jag träffa Fanny. Puss

:|

Spola till 1 min. Helt underbart.

.

Håll mig hårt

100110

Somnade 9 imorse och gick upp 12. Det här är inte bra.
I fredags var iaf jag, Tove, Lisette och Denise på viper, Martina och Sanna kom dit också. Vi hade så jävla kul hela kvällen.

:(

I need to crawl til' I can walk again

:D

Idag fyller Världens sötaste och snällaste tjej 18 år! Grattis Ankiiii baby
Ska vara i skolan klockan 9 men jag är inte riktigt klar än så jag kommer när jag är klar. Soheila ville säkert ändå vänta på mig ;) När jag är klar med mina prov ska jag åka hem till mamma som då har kommit hem från sin operation, skönt. Vi ska prata lite mediciner sen vet jag fan inte vad jag gör. Blir säkert asbra. Puss

<3<3<3<3

100107

Gud vad jag måste sova. Skola kl 9 imorgon. Vill inteeeeeeeeeee :'(
Någon frivillig som ligger och myser med mig hela dagen imorgon istället? Emma?

Tröttis

Nu är jag hemma. Vilken jävla dag. Efter sjukhuset gick vi till apoteket och köpte some stuffs sen åkte jag och Emma till Mörby och Soheila åkte tillbaka till skolan. Snälla dom är som följde med. Efter det åkte vi till Täby till Coop där Jessi och Janni jobbar, vi köpte kinamat och käkade lite sen jobbade vi till 6 typ. Julia kom förbi också :) Nu ska jag käka sen kanske möta Fanny en stund. Pussilago
Emmas ass
tönt (kolla skorna, hahaha)
Ibland är det bra att vara kort. Kul hade vi iallafall :D
Hihi cool jag eeeee

Morsning!

Sitter i skolan nu med Emma och min assistent. Vi ska snart börja åka mot Danderyds sjukhus. Gud vad nervös jag är :( Måste tydligen tillbaka hit och plugga efter att vi har varit där, suck. JAG VILL SOVA. Hörs sen. Puss

godnatt!

jag ligger i sängen nu med min älskade mobil och smsar med älskling och en full tove. Ska försöka sova nu men det går inte så bra. Internet i mobilen är en himla bra grej! Godnatt babes!

hej

Nu ska jag och Fanny gå ut och promenera. Jag saknar min Emmis. Inte ofta vi är från varandra såhär länge. Inte ens på julafton kunde vi vara ifrån varandra. Ses imorgon, och Tack för att du följer med mig till sjukhuset. I need you. Love you!


<33<3<3

Jag är helt kär. Nya kattungen är så sinnessjukt söt. Skulle LÄTT kunna äta upp den. Jag har döpt den till korven.

100106

Åh vilken ångest jag har. Känns som att det är min begravning imorgon. Vill inte.
Jag klarar i alla fall inte av att vara här längre, jag åker till min mor några dagar. Hon ska opereras imorgon så jag sover där till fredag. För övrigt såg jag nu att en tjej från Dalarna, granne till min morbror, skrev en kommentar här. Kul! HEJ MALIN :D Nu ska jag packa och städa. Puss

nyårsbilder

ohyes

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag tappade kontakten med många av mina närmaste
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag håller ändå aldrig nyårslöften, i år har jag dock ett. Jag ska köpa gymkort!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej. Och thank god for that, haha. Barnsliga allihopa :)
4. Dog någon som stod dig nära? nej, tur det..
5. Vilka länder besökte du? Inte ett enda.. Tror jag. Ne, inget.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer kärlek, jobb, motivation till skolan.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? oj.. Jag har så dåligt minne. Jag säger inget datum, utan min månad i Dalarna. Jag träffade mycket nytt folk och hade sjukt kul.
8. Vad var din största framgång 2009? Får man svara blankt här?
9. Största misstaget? Fan vad svårt.. största misstaget.. svarar nog alla killar jag träffade.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, aldrig sjuk och skadar mig aldrig :)
11. Bästa köpet? Har nog inte köpt något vettigt i år. Min plånbok? :D
12. Vad spenderade du mest pengar på? Fel saker/EMMA ZETTERHOLM
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Många saker. Mina vänner, mina fina vänner, dom får mig alltid att bli glad. Sen är det mycket annat. Killarna sitter på denna punkt också
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Eminem - beautiful.. Hjärnsläpp 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare, tyvärr. Hade min värsta period i somras då jag bara ville gå under jorden.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Spenderat mer tid med familjen
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Det enda jag har gjort för mycket är att ha varit med Emma, men jag önskar dock inte att jag gjort det mindre.
18. Hur tillbringar du julen? Hos min fader med släkt på morgonen och hos mor på kvällen, ibland. Annars bara hos pappa
19. Blev du kär i år? Ja
20. Favoritprogram på TV? paradise hotel

usch

Jag har nyst typ tio gånger i rad nu. Just so you know. Jag skulle skriva tempo ökning till Simon nyss. Vad skriver jag? Jo, tempökning. Hahaha, jag är fan rolig.
Jaha, vad har jag att berätta då? Inte ett jävla skit egentligen. Jag och Emma har knappt pratat någonting sen vi lämnade varandra idag. Hon kollar på film och jag.. ja vad gör jag? Jag nördar mig med min älskade telefon. Hihi.
oh vad jag saknar min bebi när jag hör den här.

suck

Jag: Kul att jag sitter och gråter till paradise.. Emma: haha jag med

<3

helt sjukt.. jag mår så bra

:D

Jag gråter nästan av lycka. Jag tänkte att jag skulle kolla brevlådan när jag kom hem, vem lämnar post vid den här tiden? Iaf. MITT SIMKORT HAR HITTAT HEM. Eller ja, jag välkomnar mitt nya. Fan att alla sms jag antagligen fick på nyår inte kom med..
Nu ska jag kolla på Taken och vänta på paradise som börjar klockan 10. Pussen

100105

Slitet gånger hundra. Jag Fanny och Emma ligger och kollar på Pearl Harbor nu, sen ska jag åka hem och sova. Sjukt skönt. Puss

FAAAN

Emma påminde mig om en sak idag jag heeelt hade glömt bort(förträngt). Vi pratade om att det var en hel vecka kvar tills skolan börjar. MEN NEJ. Då kommer Em på att jag ska till skolan på TORSDAG KLOCKAN HALV NIO. H-A-L-V N-I-O och möta Zohaila(?) sen ska vi båda plus Emma åka till Danderyd där jag ska träffa massa nissar och prata om mitt liv plus göra en utredning. Ja men vad kul. Mitt lov är över. Dessutom ska jag skriva prov på fredag, med alla mina anteckningar och böcker. Hehe.

100104

Hola Guapas!
Jag har precis kommit ut efter en 40 minuters dusch, shit vad nerkyld jag var. Emma springer runt och städar osv, själv sitter jag här och leker dealer. Svarar på sms och telefon osv, hehe. Det är faktiskt synd om mig, jag är sjuk.
Tror jag vet varför jag mår dålig kom jag på nu. Jag matstrejkar igen. Försöker krympa magsäcken. Jag är inte det minsta hungrig så det är skönt :D Puss

Sjukis

Kul. Jag hostar som en jävla mupp och låter dessutom som en mupp. Näsan strejkar och låter mig inte andas. This sucks! Jag som aldrig är sjuk. Inget stoppar mig.
Vi kom hem till mig igår vid halv 1 kanske, jag låg och smsade med min snygging till 4, Emma däckade nog innan. Snart ska jag gå in i hennes rum och hoppa på henne. Vi ska ju till Täby och hämta min plånbok :D:D Ett problem ur världen.

rubbe

Jag pratar med min bebi. Hihi! Sitter hemma hos Emma och klagar över att vi har ont i hals och näsa. Ska snart åka hem till mig, för hon vågar inte sova själv. Det finns spööööken här. haha! Pussennn

:'(

Jag har magkatarr.

He

Nu har släkten åkt och snart åker mormor iväg till henne på kungsholmen med mina småbröder. Så jäävla skönt! Hoppas emma kommer snart, håller på att bli galen. Har så många känslor i mig jag måste få ut nuuuuuu.

100103

Julafton, lillebror tjuvfotar mig.
Åh vilken sexig

Godmorgon

Idag fyller min näst äldsta bror Jesper Lantz 20 år, wohooooo! Vi alla vet vad det betyder :)
Snart kommer släkten hit och jag är INTE på topp. Glömde bort igår att dom skulle komma. Jag är bakis, som attans. Vi hade sjuuukt kul igår förresten. Vi var på theodoras i fridhemsplan för att ta någon öl bara. Vi var ett stort sällskap. Träffade bla på Tom Ljungman som inte kunde sätta tungan på varför han känner igen mig, sen kom vi på, facebook! Hahahaha. Nördar. Rocky var där också = glad Tilde :D. Och David såklart. Och Tove Lisette och Sara. Sen har jag inte berättat att jag förlovade mig nere i tebanan igår med någon kille från baferossan. Nice. Undra vad han heter. Nej fan, måste upp och duscha. Pussen

det ekar fortfarande i mitt huvud.
"typ".
trodde det här skulle bli lätt.

hahaha

Är jag övertrött eller var det extremt kul med rad två?

trötter

Usch, jag är fortfarande trött. Nu ska jag sätta på Flickan som lekte med elden och småkolla på den, såg ju den på bio för ett tag sen. Naturgodispåsen står bredvid mig.
Jag kom precis på att min lillebror har en väldigt jobbig röst, den skär in i huvudet och sätter sig som en nål. Det ekar fortfarande i mitt huvud från när han nyss kom in och sa "vi har köpt ett xbox". Grr. Tyst.

Ikväll blir det partey iallafall, ska förbi Joppte. Länge sen nu!

bilder (tyvärr bara mobilbilder än så länge)


fanny baby


fanny och jag. hon blev dessutom min nyårskyss klockan 12!


bebis och jag


emmsi och fannsi


fanny och emma


snygging

heeeeeeej

Äntligen hemma! Eller äntligen och äntligen. Vi har haft sjuukt kul.
I onsdgas fyllde tove år så vi åt mat och drack lite, sen gick vi hem till henne och fortsatte sen vidare till nivå. Det var meningen att vi skulle till Village sen men jag var så jävla trött och ville ladda inför nyår så jag åkte med saras morbror daniel hem till Fanny där Emma också var. Vi somnade ganska sent, filip var där och mös med oss en stund. Sen upp klockan 11 i torsdags och börja fixa sig. Mitt i allt får jag panik och måååste ha en ny plånbok, så vi springer till centrum och jag köper en. Den är sjukt snygg!

Sen fick vi springa som fan till bussen, vi hann exaxt. Vi blev upphämtade i Danderyd där vi åkte vidare till Blidö. Vi var exakt 15 personer där, lagom mycket. Vi kom fram vid 6 och då började alla laga mat, vi åt lövbiff och potatisgratäng/potatis. Sen började bartyt. Vi bastade, nån badade, rullade sig i snön (mitt räknas inte, jag ramlade i snön 4 gånger påväg till mitt kisställe med bara handduk. brrrrrr), vissa fick för mycket alkohol i sig, vi dansade sööööööönder på soffor, stolar och golv (JAG DANSADE!!!) och yadayadayada. Alla började däcka vid 5 tiden men jag var vaken och hade precis öppnat min sista öl, så jag låg i soffan och pratade med den. Jag lyckades irritera alla i huset också med:
Jag: NIKLAS!
Niklas: JA?
Jag: jag fryser...


så höll jag på x antal gånger, sjukt kul. Jag somnade sen också vid 6 och vaknade av att Emma och Fanny tvingar med mig till andra stugan, jag hade då liggsår, så fruktansvärt ont i höften och dessutom i nacken. Vi städade huset osv sen begav vi oss till donken i Norrtälje. Det satt fint! Sen hem.. Usch vad trött jag är nu, men faaan vad kul vi har haft. Tack alla som gjorde min kväll helt underbar!

..sen till det dåliga. Jag pratade med världens bästa i telefonen och mobilen dör, jag ska byta simkort med Emm för att kunna ringa upp igen. Vad gör Emma? JO, HON TAPPAR MITT NYA ABONNEMANG I SNÖN. Det bästa var att comviqs kort är ju alltid lite gula med svart text, men sjääälvklart är mitt nya kort helvitt. Så nu är det spärrat men tar en vecka innan jag får det nya. Får antagligen låna ett simkort från och med imorgon, återkommer med nummer. Nu blir det nudlar! Puss

(bilder kommer i nästa inlägg)

RSS 2.0