suck

Råkade kolla på tvåan en snabbis. Dom filmade från någon kyrka. För det första, vem går dit? För det andra, varför? För det tredje, BARN? Halva kyrkan var fan proppad med barn. Stört jävla tvingade. No way att dom följer med för att det är kul att sjunga om jesus.





Bild 1: tvingade
Bild två: Tvingad
Bild tre: Tvingade
Bild 4: Tvingad

100601

Första Juni. Känns tjockt bra.

Igår var jag, Emma och hennes pappa i Eskilstuna och kollade på dragrace. Lägger upp en video! Jag och Emma hade ganska delade åsikter på vad det luktade bredvid banan. Jag kände stark doft av limpa och smör. Sen är ju jag jag också.

Halv 7 ska jag på Toves kusins teater. SPÄNNANDE.

buhuuuu

Livet är upp och ner. Jag älskar Bajen.

skriver när jag har kraft igen.

pluggpluggplugg

"Det där.. det är vårt hem dom kommande veckorna"
"Men Grekland då?"
Ja du Emma, vad händer med grekland? Vi ska plugga hela sommaren. Älskare.


mysiiiiii

Med tanke på ingenting ska jag kolla på flickan som lekte med elden, bara för att mysa ordentligt.


100526

Den är den 26e idag. Gillar datumet.
Det var mysigt att vakna upp och se att solen tittat fram, saknat den något förjävla mycket under dom här regndagarna. Dock var det inte så varmt, men det var skönt. Och skönt duger! Jag och Emma åkte till Ekerö för att hämta min lille kille på dagis tänkte jag säga, när ska jag inse att han är stor och går i skolan?! Han skrek neeeeeeeej över hela skolgården när han såg mig. När vi kommer hem sa han att han längtar tills jag flyttar hemifrån för då får han två sovrum. Älskar honom också liksom.
Efter lite stek i solen gick vi och köpte glass, tror han gick hela vägen från oss till OK och planerade vilken glass han skulle ha och när han skulle äta den. Tjocksmock. Han fick den dyraste och största, BARA för att jag är världens bästa storasyster. Dock var det Åsas pengar, men iallafall. Åkte sen med hem till Emmison och åt mat, sen vidare hem. Duschade idag, det var huuur skönt som helst. Hade inte tvättat håret sen i lördags och fan vad fräscht det fortfarande var, love it. Nu har jag brun utan solat mig på kropp och i ansikte och ska snart sussa. Åker till skolan imorgon och lägger fram lite ideer, hoppas dom vill samarbeta bara. Jag längtar till helgeeeeen.





snartsnartsnart

..plötsligt händer det

Idag powerwalkade jag och Emma. Jobbigt som satan. Gillar min klädsel jag vågade gå ut med. Sminklös är jag också. Vackert! Ge mig helg nu, vill ha kuuul.

vi har inte alls tråkigt

<3

Kärleken är obeskrivlig


yeeey

Jag har fått en ny header som ni ser. I love it! Tack http://andeh.blogg.se

hey soulsister, i love you.

100525

Min mobil hade inte kommit imorse så Emma ringde the phone house och dom sa att den kommit redan i fredags, så vi åkte och hämtade den. LOVE IT!
På fredag blir det mys i rålis med vänner och på lördag bajenmatch med massa tjejer och efter åker vi troligtvis till Eskilstuna. Nu jävlar ska jag sova, hela natten och hela morgonen. Puss!

puss

PS. I FUCKING LOVE YOU! hahahahahahah

natti

Jag känner att det var längesen jag verkligen skrev något kul. Men vad har jag för kul att skriva? Inte ett skit. Jag ska lägga mig ner och sova nu.
Emmas citat "jag älskar att du verkligen har hatat tele2 aslänge" hahaha

100523

Emma gav mig pris i "helgens datanörd". Jag bugar och bockar. Love my babycomputer.

.

I still await the day when everything turns


:)

Här kommer lite bilder från helgen.
Emma och jag städade huset. Här torkar hon trappan för hand. hahaha.
Innan
Innan
EFTER :D
Efter mötet på jobbet
I fredags var vi här, jag, Emma, Tove, Mikaela, Lovisa, Jessica och Rebecka. Det var myspys
Lördagmorgon satt jag, Emma och Mikaela och mös på altanen.
Sen åkte vi hem till Emma och åt med hennes mor och hennes mors kompis.

puss

Nu rullar vi över till Emma där vi ska grilla en stund med hennes mor och hennes mors kompis. Myspys! Puss
Incidenten med min fot. Trodde jag skulle behöva amputera hela skiten. Nu mår han bra, dock fått en sticka. Suck!

.

Nu drar vi in till stan och möter Fanny från gotland som är häääär :D Puss

godnatt!

hallååå

Morgonen bestod av sovmorgon, som vanligt, lite träning och en fet dusch. Trevligt? Jag vet. Efter det hoppade jag i kläderna och rörde mig mot bussen. Hade egentligen möte i skolan imorse, dock hade jag feber igårkväll, så jag hoppade det och sov ut istället. Dum som jag ärrrrrrr. Sen åkte jag och Emma till Rålis där vi mötte Mikaela och Tove, vi mös i solen några timmar sen åkte vi hem.
Teddiboy tell'em hade Micke Jacksson uppvisning vid halv 7, så la familla åkte dit och kollade på den sen hem. Mötte Tove en snabbis på donken i bromma efter det, Alexandra hade precis slutat så vi satt med henne en stund.
Nu är jag fybubblans trött, konstigt nog, och ska snart lägga mig och sussa. Möte på jobbet kl 12 imorgon, sen ska jag hem och städa mitt rum som ser förjäääävligt ut. Usch.
PS. I love you. Hahahaha


NAJS

Jag har fan sommarlov och jag älskar det. Måste försöka jobba lite nu så man får pengar också. Min mobil har inte kommit och det suuuuger.
this is how we do it on ekerö

idioter

Är så jävla less på människor alltså. Väx upp! Gör om och gör rätt för fan. När ska ni ge er?

<3

JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA

skola

NU ÅKER JAG OCH EMMA TILL SKOLAN. JAG MÅR BRA. PUSS OCH KRAM.

.

Hahaha jag är så jävla grym. Två flugor i en smäll. Love it!

Bajs

Hej hej hallå dagboken.
Det var ett tag sen jag tog mig tid och skrev några rader, kanske är dags nu. Hade tänkt berätta om vad jag gjort dom senaste dagarna, men vad fan har jag gjort? Haha. Var en stund hos Lovisa i fredags, sen hos Emma, sen fixade vi naglarna på lördagen i solna c, sen efter det åkte vi hem och sov till 8, då åkte vi och åt på donken sen hem igen. Riktigt händelserikt måste jag säga!
Nu har jag möblerat mitt rum, vet inte om jag är nöjd, men fan, man lever bara en gång. Imorgon blir det plugget. Mina syskon har studiedag, så ska tvinga dom att göra frukost på sängen. Schysst va?

natti

Loooovar massor med bilder och videos imorgon! Nu måste jag sova. Sov ingenting i natt och bara 4 timmar på eftermiddagen. Godnatt!

godnatt!




Hola!

Tog massa bilder imorse med Teds cam, självklart ska internet fucka så det blev inga. Stackars er!
Åkte i alla fall hem till Emma vid halv 1, sen skulle vi till skola och lämna min läkarräkning, har nämligen fått en påminnelse om att den inte är betald och att jag kommer hamna hos kronofogden, höhö. LOVE IT!

Åsa fyller ju som sagt år idag. Hon gillade tröjan, men skulle byta den till en annan modell, hon ville inte ha bara axlar. Vi grillade ute i solen, spelade lite fotboll osv. Video och bilder kommer upp på detta! Snart ska vi hoppa i säng, och imorgon ska vi hem till mig igen och fika lite, sen vidare på maaatch. TAGGAAAA.

BILDBEVIS

Ser ni här? Det är stort som satan, syns dock inte i min keffa cam. Klackarna från i söndags, far åt helvete!!

All makt åt tengil, min befriare.

:(

La mig i sängen och tänkte att jag skulle lufta mina skavsår lite, tog av plåstrerna och började gråta. VARFÖR GÖR DOM SÅ JÄVLA ONT?! Ska kila ner och hämta en alvedon och sova. Hoppas det funkar annars jävlar..

godnatt!

:@

Jävla jävla jävla comviq. Blir så jävla arg! Skickade precis iväg ett argt mail angående mitt nuvarande abonnemang, hoppas att dom svarar, annars säger jag upp hela skiten.

BILJETTER BOKADE!!

100511

Morsning! Sitter hemma hos Emma och har precis ätit mat, smarrigt.
Imorse var jag i skolan, sen åkte jag och Emma till zinken och la oss i solen, var uppe på en fika hos Siepen också. Sen vidare till stan där jag köpte en present till pappas fru som fyller år imorgon, en tröja för 2000 kr (hoppas inte hon läser detta nu).

I brommaplan blev jag stoppad av en comviqförsäljare och fyfan vad sköna dom är. Gick därifrån fattigare än någonsin. En sony ericsson vivaz trillar ner i brevlådan om tio dagar och ett nytt abonemang. Ooups! Man lever bara en gång, lika bra att göra allt man kan. Nytt nummer kommer då alltså, skriver ut det här sen, så håll koll!

godmorgon

Gissa vad jag gjorde? Klockan 4 i natt GICK jag hem från brommaplan. Till mamma alltså. Men iaf, det var det värsta jag varit med om.
Dom ringde och väckte mig från jobbet nyss, they needs me. Så måste käka snabbt och sen rulla. Bilder kommer senare! puss

godnatt lovers

Jag ligger i sängen. Imorgon är det dop. Jag är trött. Och Jessica är bäst i hela världen.


puss

Nu bär det av till stan!




hej hej bloggen

Jag och Emma sov hos Moster igår, det var myspys. Spelade även monopol med Ida, fyfan vad jag vann!! Eller? Dom hade typ.. MINST 80 000 var, jag hade 50 kr. Jag körde på verkliga livet.
Jag sitter här i min säng och är fruktansvärt arg på pappa. Töntig sak att vara sur över, men jag förstår inte varför han inte kan ställa upp. Jävla fanskap. Nej nu är jag för irriterad för att skriva mer. Imorgon äre grejs med utvecklingsstörda typ. Hej

'

How many days will it take for you to understand?
Look into my eyes, this is how I am
You know I can't do anything about it

People have tried to change me over and over again
Its not for you to choose
but thats alright my friend
Cause I gotta go my own way whatever they say.

FAN, JÄVLA FAN

Jag är så trött på att bli särbehandlad. Mitt bankomatkort är mitt allt. Även fast jag aldrig har pengar på det så betyder det mycket. (Vaknade och grät för några dagar sen, drömde att jag tappat bort det) Iaf, skulle ta ut 50 kr på ica idag, tror ni det går? Nej. Såklart inte. Alla kort kan man ta ut med, men inte mitt. Sviker dock aldrig min Östgöta enskilda bank.

Jag är trött på att låtsas som att allt är bra. Vem är jag för dig? Jag är raderad ur ditt liv, det borde jag förstått för länge sen..


Tovis klippte mig idag förresten! Kort hår :D




:(

mensvärt. huvudvärk. feber. skjut mig då

your god is here

..yeah, I really mean it. Jag är fan eran gud. Allas gud.
Mitt huvud känns enormt, det gör så jävla ont. Stackars lille mig. Imorgon är det skola. Vilket suger stenhårt. Två lektioner kan vara jobbigare än vad man tror. Klockan 7 spelar HTFF på söderstadion och jag är gaaanska taggad på att dra med mig Emma dit. En kille jag har snackat med i typ en halvår nu spelar där, så det skulle vara kul.
Jaha. Vad har jag att säga då? Nej.. inte så mycket, som vanligt.
Ska leta upp en bild ni aldrig har sett förut. Spännande va?
..dröm helst inte om mig i natt, mitt sexiga jag vill jag hålla för mig själv. Tack på förhand.

hej bloggen!

Emma berättade något ganska kul idag. Observera ganska. Den nya donken reklamen som går nu, på slutet står det tydligen "kyckling säljs ej på Arlanda". Kan det vara så att Emma såg väääldigt fel, eller stämmer detta? Kan det vara sant att den fantastiska CBO inte säljs där? Inte för att jag bryr mig, men wtf, haha.
Nu låtsades jag också att jag ätit skiten. Har smakat en kant, alltså en brödbit.
Idag då. Jag vaknade alldeles för tidigt, blev alldeles för stressad och fick springa och möta Jessica, vi skulle möta Emma och Jennifer och köpa glass. Dock var det ingen av oss som köpte det. Jag köpte en kycklingsallad och Jennifer och Jessica delade på en pizza. Kollade på Avatar idag också. Den var väl helt okej, men VA? Vad menar alla med att den är så jäääääävla braaaaaaaa?! Overkligt gånger hundra.

Jag vill ut och cykla med Jessica nu, men det är så jävla kallt. Orka cykla runt i fjällräven liksom. Förslag?

it was never meant to go so far

Jag vet att du kommer läsa det här förr eller senare, och jag vet att du kommer förstå att det är till dig, därför skriver jag inte ut namn. Jag tror att vi måste tänka över vart vi  står, vilken nivå våran vänskap ligger på. Att det ska bli så fel mellan oss, för många gånger om året ger mig en tankeställare. Med tårar i ögonen säger jag nu, en gång för alla, tänk över vad du gör. Varken du eller jag är bra mot varandra, i alla fall inte hela tiden, för vilken människa är det?

Jag ger upp nu.
Jag behöver tänka igenom vad jag vill.

Jag tänker inte säga förlåt till dig, för vi båda har gjort lika mycket fel. Där emot var det aldrig meningen att göra dig illa. Det säger jag förlåt för. Glöm aldrig att jag älskar dig, mest av allt. /Din bästa vän.


100501

Gårkvällen var rolig som fan, men jag mådde inte så jävlans bra. Nu ska jag snart gå iväg och käka pizza med min granne, sen ska vi kolla på Avatar och mysa.


RSS 2.0