dricka bärs och knulla howror, jappjapp

VARFÖR FORTSÄTTER NI LÄSA FÖR? haha jag har fan inget vettigt att komma med. Eller jo. Fuck allt. Det är den enda jag har att säga atm! Därimot kan ni få se en bild. Jag skar mig. Heidoooo

bajs

kompis det går (inte) bra nu

love

Vill bara säga en liten liten sak. Eller för mig är den stor. Jag har den finaste bästa vännen man någonsin kan tänka sig. Du och jag, mot allt. Jag älskar dig!


bajs

Jag är taggad på någonting. Vet inte vad det är. Borde inte vara det med tanke på att jag har sån fruktansvärd otur med mig hela tiden. Igår duggade det lite ute när Mats droppade oss inne i Leksand, så fort vi går ur bilen börjar det ösa ner. Det var så man knappt kunde springa igenom det liksom. Sen sätter vi oss på uteserveringen och då slutar det regna. När vi går därifrån börjar det regna IGEN, dock inte lika mycket. Idag har det varit uppehåll ett tag, och nu när jag gick ut för att prata med Emma börjar det ösa ner igen, jag menar, vad fan är grejen?!?!?!
Nu sitter jag inne i mitt hus och nördar mig med datorn, ja då passar solen på att komma fram. Det är inte menat att jag ska göra något.
Åker i alla fall hem på söndag med familjen, förhoppningsvis åker vi så jag hinner hem till matchen, den börjar sablans tidigt den här gången, dunno why!
Nu ska jag lägga mig i solariet en stund, rensa lite tankar till musik. Pussen!

springa/gymma eller inte.. JOBBIGT

100812

Först vill jag börja med att gratta min fina syster Jennifer som fyller 22 år idag. Grattis!!
Sen vill jag tacka Sara för en mysig utekväll igår. Trots ösregnet och lite folk så lyckades vi ha en mysig pratstund med corona, haha. Blev en taxi hem vid halv 1 tiden. Vi kollade en stund på Sjätte sinnet sen däckade vi.
Nu har vi precis varit inne i Leksand, först käkade jag Sveriges äckligaste pizza och drack en cola, sen gick vi till gårds cafét och tog en chai latte. Nu har Sara åkt hem och här sitter jag. Vad ska jag göra nu? Känner mig jävla ensam. Det är jag ju inte, har mina kusiner och Mats och Mia, men jag känner mig ändå ensam. Ensammast i världen.
fina sara

PUSS

utgång

Nu sitter Sara i bilen påväg hit, ska snart åka upp och hämta henne med moppen. Ikväll blir det utgång här i Leksand, ska ta någon öl på Skutan tror jag. Nu måste jag bestämma kläderrrrrrr. Puss

Dalarna it is

Tja!
Fick en knäpp ide att bara sticka till Dalarna så igår tog jag mitt pickochpack och nu sitter jag här i mitt hus med en sovande Siri bredvid mig. Älskade hundar alltså, så jävla fina. Mia är på jobbet på Bara Vara och Mats och barnen är och plockar svamp. Själv sitter jag och väntar på att Sara ska ringa och komma in till Leksand så vi kan ta en fika.
Livet är så underbart här. Här finns allt man någonsin kan önska sig. Men jag längtar hem lite.
På lördag är det dags för kräftskiva, dock ska jag inte vara med, jag ska passa barnen och tjäna pengar istället, men det är väl kul det också.

gooooodmorning

Nu ska vi ut med båten! Puss

HEIPA!

Fan.. Jag och Jessica var ute och cyklade nyss, kände att jag behöver någonting att göra nu när jag har "flyttat hem" igen. BLOGGA! Har ina trogna läsare som flitigt går in och kollar hela tiden om jag skrivit något finurligt, så nu försöker vi igen!
Jag har inte gjort någonting som är roligt att skriva om, alla dagar ser likadana ut. Ett mysterium är att jag och Emma kom till Söder igår med 24 öl och alla är slut. Hm, vem var tjuven eller var det vi som hade jävligt kul? Några minnesluckor har man allt.. Har också kommit på idag att min dator hatar mig. Bokstaven m vill inte komma upp när jag trycker på den så jag måste trycka jättehårt :(
Tänkte försöka kolla på Asylum nu, men jag bangar såklart. Tar något roligare.. typ.. svensson svensson. Det blir bra. Behöver muntras upp lite, finns alldeles för mycket fuckheads i min närhet. Godnatt mina kära.
RSS 2.0