Läggdags

Hallå! Är kvar hos Malin. Vi har ätit tacos och druckit vin. Mums! Ett av rödvinsglasen kände Helena att placera i mitt knä också. THANK GOD för att jag hade svarta kläder på mig!

Nu har vi precis kollat på Beck och lagt oss i sängarna. Jag i Jespers rum och Malin i sitt. Imorgon förväntar jag mig en brakfrulle av henne innan vi ska en sväng på stan. Skor skor skor. Annars är jag sugen på att gå ut imorgon! Hoppas någon av mina vänner är det också. Nu somnar jag. Godnatt!

Fredag

ÄNTLIGEN FREDAG!
Välförtjänta jävla fredag alltså.


Kom precis hem från jobbet. Ska packa väskan och bege mig mot stan där jag ska möta upp Malin, lämna tillbaka ett par skor och kika i butiker. Sen ska jag hem till min andra familj i Norra Bantorget och äta middag och mysa med dom. Tror det blir en lugn kväll om inget hinner ändras.

Slänger upp en dagens outfit om en stund! Kul ju.. hehehehe

Torsdag

..då var jag tillbaka igen då!
Ligger i min säng och har legat här sen klockan 4. Börjar få liggsår.
Idag jobbade jag 7-15, älskar att sluta tidigt! Hoppade på bussen och åkte mot centrum där jag skulle vara på ekonomirådgivning kvart över 3. Dock hittade jag inte huset och det ösregnade, så jag mailade att vi får boka om. Det tyckte hon också, idag passade egentligen inte bra för henne, så det var ju tur. Känns skönt att jag tagit tag i det och bokat in ett möte iaf. Känner att det är dags att lära sig vad pengar är för något..

Gick iallafall till ica och köpte godis istället och åkte hem och kollade på Irene Huss. Går igenom alla filmerna.
Nu ska jag packa min väska och ta en promenad hem till Tove. Ska sova där inatt eftersom att hon ska till körskolan imorgon klockan 8 och inte har gått upp tidigt på veckor, så jag ska hoppa på henne, haha!

Mår lite bättre nu iallafall. Har bokat tid på vårdcentralen, ska dit på onsdag. Vet inte vad min tanke är att jag ska få för hjälp bara. Aja......

:(

Maybe its my turn next.. I dont know how long i can do this.

Söndag


Hallå!
Jag hade helt glömt bloggen. Eller både och. Har ibland funderat på att skriva av mig, men har struntat i det varje gång.

Jag är inne i en fruktansvärd tid av mitt liv. Panikångestattacker. Inte alls som förut, men jävligt nära. Jag mår ständigt dåligt och är alldeles för nära på att ge upp hela tiden. Släppa allt. Alla tyngder jag bär på axlarna. Jag är för svag för att klara av det. Jobbet, familjen, vännerna... Nej, usch. Vill inte ens tänka på det. Vill bara gräva ner mig nu.

Annars då? Vi hade det underbart i Egypten. Dagarna gick så fort, hann knappt blunda. Träffade min prins där. Han vet hur man får mig på fall! Längtar tills vi får ses igen. Har ju planer på att åka tillbaka till Sharm el Sheikh hela Juni månad. Vi får dock se hur det blir med det då det är så fruktansvärt dyrt med allting. Ska kolla runt lite med mina kontakter vad som går att ordna, någon lägenhet eller så. Prinsen sa att han skulle fixa så han och jag kan bo tillsammans, men jag flyger ju no way ner dit själv, så det måste fixas. Synd att pappa har slutat på Arlanda, skulle behöva hans rabatt nu!

Som jag sa så mår jag asdåligt. Klarar inte av att vara själv och framförallt inte här hemma. Så nu ska jag ta mitt pick och pack och åka till Tove. Vi ska köpa massa gott och kolla på film. Kvalitetstid, så sjukt viktigt. Ta hand om de du älskar, en dag kan det vara försent <3

!!

Ligger i Toves säng. Vi har ätit mat och packat det sista. Även försökt väga väskorna. Min vägde typ 15-16, jävla tur!!! Min separationsångest till kläder och parfymer är inte nådig.

Vi ska åka om en timme och vi är sjukt uttråkade. Jag är helt fucked i halsen också =( känns som en mild halsfluss. Känner en konstig smak hela tiden, typ var.. Usch. Hoppas det släpper snart! Annars vettefåglarna vad jag gör.

Update från Arlanda kommer inom några timmar. Puss så länge!

Sunday funday

Godmorgon! Hoppas alla vaknade skönt och lugnt. För det gjorde inte jag.
Niagarafallet mellan benen och världens jävla mensvärk. Hur stor är risken? Ligger nu i fosterställning i Toves säng och väntar på att tabletterna ska börja värka. Vi ska till stan och växla pengar och skit, och här ligger jag.....

Igår hade vi jättemysigt. Tog med tjejerna till Solna c där dom fick kolla på kläder osv. Dom fick en varsin leksak och sen fikade vi. När vi kom hem åt vi mat, sen målade påskägg och sen kollade melodifestivalen. Vid halv 12 kom savvas hem och sen Malin vid 12. Så vi satt och pratade en stund innan vi kramades hejdå. Mina favvisar!

Bio!

Min sista arbetsdag idag! Nu har jag semester. OM det är skönt alltså!
Efter jobbet åkte jag hem och la mig på sängen. Kom sen på att jag typ inte dammsugit mitt rum sen vi flyttade in, så jag tog tag i det. Städade jättefint :-) vill inte ha djur i rummet när jag kommer hem.
Efter det åkte jag till mamma där jag nu är. Har ätit middag och nu kollar vi på big brother live. Om en stund ska jag möta Lisette, sen ska jag och lillasyster åka till stan och gå på bio. Myspys!

Imorgon ska jag vara barnvakt åt mina änglar 16-23.30. Sen är det söndag.......

heeelp

Ligger i sängen och äter godis. Funderar på om jag ska hoppa ner i sängen eller om jag ska sova hos Tove. Jobbigt val :( Hjälp någon?

Torsdag!

Idag är det torsdag. Usch vad dagarna går fort!
Har precis haft rökpaus, alltså min första paus sen jag började klockan 7 imorse. Ville nästan skjuta mig själv. Slutar klockan 3, då ska jag till mitt gamla jobb och hälsa på. Saknar mina barn!!
Imorgon får vi se vad som händer, antar att jag kommer vara så trött så jag inte pallar något. På lördag ska jag till natalin från min gamla klass och vara barnvakt till henne och hennes lillasyster. Vi ska mysa till melodifestivalen och bara vara. Längtar!

På söndag går flyget 23.30, så vid halv 9 möter vi Toves pappa och åker till Arlanda. Aldrig längtat så mycket efter något förut! Ska bli så jäääävla skönt. Slippa alarmet på morgonen ska bli underbart.

Nu är min rast slut!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1156315/images/2012/pic_192961341.jpg" class="image">

Fina måndag!

Äntligen måndag. Älskar nya arbetsveckor för då är det snart helg :-) sitter hemma hos bästis och kollar på Sofias änglar och äter godis. Mysigt mysigt! Sover här ikväll eftersom att jag MÅSTE till vc och ta blodprov imorgon, skulle gjort det förra veckan. Så för att slippa ta en för tidig buss sover jag här, så jag har nära.

Imorgon stänger jag på jobbet, sen ska jag möta Tove och Ellie och prata lite egypten och fika. På onsdag har vi möte på jobbet till 7, sen på torsdag MÅSTE jag börja packa. Kommer missa hur mycket som helst annars. Ser så jävla mycket fram emot semester! Ska bli sååå skönt. Känner att jag förtjänar det.

Vädret ser okej ut! Än så länge, haha!

Sunday

ÄNTLIGEN SÖNDAG! not..
I och för sig vill jag att dagarna ska gå så snabbt som möjligt nu. Om exakt 7 dagar vid den här tiden sitter vi på Arlanda och dricker drinkar för att sen åka till Egypten. OM jag längtar!!

Har haft en supermysig helg. I fredags var jag och Lisette hos hennes föräldrar i Kårsta. Vi köpte med oss massor med godis, chips, ostbågar och cola och kollade på film. 5 dagen efter hämtade Anders oss och vi åkte hem och fixade oss osv, sen vidare hem till Sabina i Årsta. Där drack vi vin innan vi åkte in till Hellströms där vi var till stängning sen hem.

Idag har jag varit med Tove i Solna. Ätit plankstek och myst massor. Mötte andra Tove en stund också. Nu ligger jag på soffan i gästrummet och väntar på BB, sen ska jag sova. Natti!

Sweet dreams

Ligger i sängen med min älskling och ska sova. Sjukt trött och klockan ringer innan jag ens hunnit somna, sååå trött på att jobba! Skulle någon fråga mig nu om jag är beredd på att sabba hela mitt liv för att få sova på morgnarna skulle jag svara ja. Så illa är det!
Men nu ska vi inte vara deppiga, imorgon är det fredag. Och vi alla vet vad jag säger om det, "friday friday, gotta get down syndrome on friday"!! Blir ut och dricka bärs med massa snyggingar, om jag nu hinner ta en powernap efter jobbet så jag orkar. Godnatt!

Jobbe

Man kan ju tycka att det inte är så stor skillnad på att börja 8 och 7. Men satan vad jobbigt det var att gå upp imorse. Har gått runt som en zombie hela dagen.
Som tur är slutar jag om två timmar :-)
Efter jobbet hade jag planer på att åka förbi mitt gamla jobb, men jag funderar på att skjuta upp det lite. Behöver åka till Solna centrum.. We'll see we'll see.

RSS 2.0